Сигнали за подкрепа на кабинет "Василев" от 121 депутати, ПП преговаря с отцепниците от ИТН

Цел на разговорите е подкрепа на програма за управление в следващите шест месеца и превеждането на България през икономическата и политическата криза

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това което е много вероятно да стане, според мен, е кабинетът да мине с под 121 гласа. Просто някои няма да се появят в заседанието.

Ok Разобличителя

Давайте момчета с вас сме! Петков и Василев доказаха, че са лидери. За половин година освободиха България от руската зависимост. А на ГЕРБ и 12 години не стигнаха.

Говорейки си за "зависимости", хероиновата зависимост не се лекува с метадонова такава.

За руската зависимост поздравления,но за всичко друго пълна скръб.

То за тия игри не требват 121 , а 61. Половината боклук нема да се регистрира.

Няма да лошо Асенчиту на Кирчету на Ленчиту да преговаря и с тайните отцепници от БСП-ту в скоби К! Ама трудно ще се получи, защото не се знае кои са те!

100 гласа да стигнат. И после до новия бюджет да с ия караме с кворуми от по 150 души. Много мишки ги изкушава да се покрият. А ако получат нещо настрана за едното покриване......

С ДВЕ ДУМИ СА СИ НАПАЗАРУВАЛИ ДЕПУТАТИ ОТ ИТН. КОМУ Е НУЖНО ОБАЧЕ, ПРАВИТЕЛСТВО С КЛИЗМА?

Че ще събере... От Има Такива Новоруснаци... Едва ли всички са предполагали, че ще се кланята на московския...

Това няма да е избрано от народа правителство. Това ще е правителство назначено от ЗАПАДА. Идеята е тривиална: Чрез инсцениран инцидент с Русия, да се предизвика военен конфликт между България и Русия. Целта: Част Руската войска да се отклони от Украйна!

Е от избори ли ги е страх? И с право??? Ще ги изметат като болкуци с 200.

Отварителна наглост да те свалят и ти да правиш същото лайно.. Дали кирчо или кокорчо все тая от едно тесто са... ако кирчо вярва на кокорчо то кокорчо е проблемен имайте в предвид че тая евроатлантическа сган ще ни затвори ще има локдауни и зелени сертификати

си много прост.

на кухите червени кратуни и на олигарсите - на тях им е необходимо

Може да ни избавите от политическата и икомоническата криза като ИЗЧЕЗНЕТЕ ЗАВИНАГИ ЗАЕДНО С ПРЕДАТЕЛИТЕ..

Най нормалното е бате Бойко да осигури липсващите депутати, като разпореди част от неговата група да станат независими. По тоя начин ще премахне опасноста от служебни правителства на Радев. Смятам че двете партии въпреки противоречията си ще се разберат някак. Все пак имат за база общи евроатлантически ценности.

Залъгате независимите с някаква програма. Я най-добре питай статистиката, колко програми имат БСП от основаването си до сега. Байгон от скапаните им програми. Мисли преди да се се оказал хвърлен под валяка на историята. По-добре слуга на мъдреци,отколкото господар на глупаци. Избирай.

Е ти така ли си мислиш че се отвоюва държавата от мафията? "Скъпи мафиоти, моля ви позволете ни да ви разобличим кражбите, далаверите, убийствата"! Да не е лесно?

хайр да не видят отцепниците, предадели на България

И като се събуди пет рубли между бузките ?

бат' ти Бойко от служебните правителства на Радев ?! И те, и Кокорчовците са все кухи кратуни.

има сигнали, звучи има сигнали за 70 мастити руски шпиони или една жена каза на пазара хахахахаха дебилчета

Лено, спри се!

ТЕЯ МИЗЕРНИЦИ ИМАТ ОПОРКИ И САМО СИ ГИ ПОВТАРЯТ. 1) АКО НЕ СМЕ НИЕ НА ВЛАСТ, ПОТОП 2) ВСИЧКИ СА МАФИЯ, САМО НИЕ С КУПЕНИТЕ ДЕПУТАТИ - НЕ 3) ЧЕКМЕДЖЕТА, КЮЛЧЕТА 4) РУСИЯ И МИТРОФАНОВА ДА, АМА С ТАКИВА ЦИРКОВЕ НЕ СЕ РЕШАВА НИЩО. ЗА ТОВА Е НАЙ-ДОБРЕ ТАЯ МЪКА ДА СВЪРШИ И ДА ИМА ИЗБОРИ НАЕСЕН. ПРОСТО КИРО, КОКОРЧО НА КИРЧО И ТЕМ ПОДОБНИ СЕ ДОКАЗАХА КАТО НЕКОМПЕТЕНТНИ.

Лошото е, че когато комунист веднъж те предаде /итн/, нищо чудно да се случи и още много пъти! Дано от ПП не се надяват много на "отцепниците" !

"ЦЕЛ на РАЗГОВОРИТЕ е подкрепа на програма за управление в следващите шест месеца и ПРЕВЕЖДАНЕТО на България ПРЕЗ ИКОНОМИЧЕСКАТА и ПОЛИТИЧЕСКАТА криза", съобщиха от пресцентъра на ПП. Ха-ха, ГЕНЕРАТОРИТЕ на ПОЛИТИЧЕСКАТА криза ще превеждат България през ПОЛИТИЧЕСКАТА криза. Асен и Бойкикев СА за ТОТАЛНО ИЗКОРЕНЯВАНЕ на ВСИЧКО РУСКО в РБ; Корнелия е ЗА ОТМЯНА на НОТИТЕ и ЗА договор с "Газпром". И?! Как ще работят ЗАЕДНО?! Евентуалното правителство е МЪРТВО вътреутробно.

Искат кворум, а защо не го искаха по време на изборите 51% плюс един???

Половината "новина" е оплюването на лошите от ИТН, които заради пари съсипали проспериращата ни държава, а втората половина за това, че всеки нов отцепник ще има шанс да получи министерско кресло (защото първото е запазено за Радо Гела, който им доведе 7 продажници). Хайде на министерските места, бързай народе, че не останаха.

Ти тъп ли си или да, другарю ?

Луди ли сте?Как ще правите министър председател това педалче? Българио ,Българио и педал ли ти е писано да те клати?

Значи сега поправителен искат? На наш гръб се учат младите и красивите, браво!

Дебил - комунист, оприличава други като себе си, ха, ха, ха, ха ...

Радвам се на младите хора. Носят свобода, щастие и хубав живот! Вярвам ви, млади хора! Водете България към доброто. Не слушайте обременени мозъци! Никога назад!

И що ли Кирето ни не са фали с акостирал втори гЪзовоз от Кравария? Де е пристанал, де са разгЪзирва.. А с АЗЕРСКИО гЪз лозунги дига.. Дето само "Топлофикация София" може да захрани с тез 1 млрд куб. м при 3,2 годишно нужни ни милиарда досега. А и не ни казва, че само тоз милиард ще бъде по тънканата на петролната формула за цената.. А евентуалните още 2 милиарда от Азерията ще си ги купуваме по БАРСОВАТА цена.. Дето вече гони 1 200 евро за 1000 кубика.. А и това си е за Фалене - ама не Кире, а Ленка Гугълното ни го поднася: Хранилищего ни в Чирен било на една трета пълно.. И като си спомним, че то може да ни топли и снабдява производството едновременно за къде 10-15 дни.. ЗА КОЛКО ли сега ще ни стига? А дилемата - топло или производство на цимент, стъкло, керамика в Севлиево и Исперих, тор в Девня и Димитровград и т.н. Как ли ша са решава?? Щото това производство БЕЗРАБОТНИ най-веч ша произвежда. Дето трябва да се хранят.. Я!!!! Ма то и за печенето на хляба трябвал пак газ...

БСП да пребъде

Избори веднага, провалили се долни гнусни гниди некадърни, алчни и крадливи! Шуробаджанащината е на висота при вас екскременти на един народ.

Няма никакви сигнали , просто както Гуглена така и просто Киро и Кокорчо си мислят, че след золумите и немоощното управление , пак ще санс власт! С това е и лебедовата песен на БСП и ДБ , които мадали ще влязат при нови избори и затова драпат като за последно! Вие еди бюджет като хората не приехте камо ли да управлявате! От вас файда няма!

4 000 лева. Според Лена Бориславова, шеф на политическия кабинет на премиера в остака Кирил Петков толкова взимат месечно на калпак или на забрадка политици, журналисти, политолози, за проруска пропаганда.Та арестувайте ги, че и аз да харесам Рашков...

Е няма да има избори, щото това което казваш се отнася за келявите герберасти, а те не са на власт, червена гнидо!

На където ни поведат натам

Тези измамници от продължаваме подмяната трябва да бъдат изгонени с камъни.

ти кьорав ли си какво добро ни докараха та искаш още от него ?

Кво по хубаво от още една крачка напред като си на ръба на пропастта.. С лопата в ръка.. За копане на още дупки в дъното..

Това истинско българско правителство, желано от народа. 33 години бяха 9 правителства руски.

Тези русофили и помагачи на руснаците трябва да бъдат изгонени с камъни.

Къда са ви отстъпките за горивата и по-евтиния с 20% хляб, харвардски измамници?

Кога ще арестуваш помагачите на руските шпиони, които са българи и за които има доказателства за получавани пари?

И ПП ще са под 4%....народа на България ги презира - инфантилни, некадърни и алчни проклетници! Те го знаят това и за това се плашат толко от избори! Като са толко сигурни в себе си защо ги е страх от избори ПП?

Вота за недоверие беше заради провалената ФИНАНСОВА политика на простото ни УЖ правителство.. И за компенсация сега не кой да е.. А ПРОВАЛЕНИЯ ФИНАНСОВ МИНИСТЪРКИНИН ша го правят ПРЕМИЕРИН.. ЗА ЗАСЛУГИ..