Коментари - ВМРО сигнализира Цацаров за антибългарска дейност на БХК | Днес.dir.bg

ВМРО сигнализира Цацаров за антибългарска дейност на БХК

Евродепутатът Ангел Джамбазки и депутатът Александър Сиди подадоха сигнал до главния прокурор Сотир Цацаров срещу Български хелзинкски комитет /БХК/.

Обратно в новината

Коментари - ВМРО сигнализира Цацаров за антибългарска дейност на БХК | Днес.dir.bg

Коментари

БХК,Е ВРЕДНА ЗА НАЦИОНАЛНАТА НИ СИГУРНОСТ ОРГАНИЗАЦИЯ!!!

Джамбазки, също е един от еродираните политици/просто с една дума "човечен" !

САМО ВЪВ ВАС МИ Е НАДЕЖДАТА!ВСИЧКИ ДРУГИ СА СТРАХЛИВЦИ!

Начи като получа такъв сигнал и мед ми капе на сърцето! Само не ми пращайте за Прасето, Тиквата, Кумеца, Суджука, пък за КТБ, Белене, заменки и прочее недоказани глупости!

Цацаротурата не се интересува от българските интереси, интересува се от пари.

На същото мнение съм.Никога този кърлеж не е защитил нито един българин.Това е един противен и долен нещо като човек.

ВМРО - По известна като Мери Кралица на депресдията..

Браво, Джамбазки! Някой трябваше да реагира срещу отвратителното клеветническо писмо на антиБХК! Гни-дата Кънев - в затвора!!!

Откритото писъмце е абсурд, който здравият разум не може да приеме. В същност, който и да е разум. Но, аз питам - защо само БХК? Текстът е подписан от още 3 огранизации. Има го на сайта на БХК - "Открито писмо на български неправителствени организации във връзка с кандидатурата на България за домакин на Европейската агенция за лекарствата"

Браво, Ангеле!!

###КОЙ финансира БХК? Отговорът е на уебстраницата на организацията: Фондация "Отворено общество" (Сорос) Европейска комисия Агенцията за основни права на Европейския съюз (FRA) Фондация "Оук", Швейцария Европейски бежански фонд Фондация "Работилница за граждански инициативи" в партньорство с Техсуп-Глобал за България Американската агенция за международно развитие Демократична комисия към Посолството на САЩ, София Европейски център за правата на ромите Будапеща Институт за конституционна и законодателна политика - Будапеща Институт за устойчиви общности Фонд "Джърман маршал" Фонд за подкрепа на НПО на Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство Уестминстърска фондация за демокрация

Все уважавани световни институции. От което, някои човекопитеци достигат до извода, че цял свят го мрази ...или има конспирация, за да му вземат панелката и 30 годишната лада.

ОТ КОГО? ОТ ТЕБЕ И ТЕБЕПОДОБНИТЕ СОРОСОИДИ,НА ХРАНИЛКА НА СЪЩИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ?! СТАВАШ ЖАЛЪК!ЗАЩО НЕ СИ НАМЕРИШ СВЯСТНА РАБОТА?!

ВСИЧКИ ЗНАЯТ КОЙ ФИНАНСИРА ТОЗИ КОМИТЕТ...СЛЕД ТОЗИ ГЕНОЦИД СРЕЩУ БЪЛГАРИТЕ, ГЕНОЦИД ОТ 27 год. ДА СЕДНАТ ДА РЕВАТ ЗА НАРУШАВАНЕ НА "ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА " ?!

геноцида е от времето когато Сталин развърза каишката на кучетата си.

Това няма да спре патологичната антибългарщина на Кънев, но поне показва начина, по който трябва да се противодейства на защитаваните от чужбина петоколонници. Съд, законови процедури и всякакви легитимни притеснения и тормоз.

Състоянието на човешките права в България остава критично и даже се влошава последните години! Участието на формации като Обединени патриоти в управлението на страната и на евродепутати с подчертано расистки и антиевропейски позиции и убеждения е пагубно за българската демокрация и за интеграцията ни в Европа! БХК е подложен на репресии още от основаването си, но ще продължи да бъде стожер на демокрацията и човешките права в Република България!

Скоро, ще ни пишеш от Панделата.

Това сигурно като гоооляма шега трябва да се възприема.

Така е за съжаление във всички общества, които преживяват реформа. Няма как недоносеното социалистическо общество да стане изведнъж нормално, ценностно и демократично. Трябва много поколения да си отидат.

Най-напред трябва да разкараме продажници като теб и шефа ти Кънев, финансирани от чужди центрове с цел - разединяване на българското общество. Едва когато ти и съратниците ти минете през Народен съд-2, ще настъпи мир в държавата.

Може би русенският македонец би било редно да направи справка как са решавали въпросите основателите на организацията. Убеден съм,че ще намери много полезна информация.

този БХК действа против България и българите. За противодържавна дейност, която не е от вчера и от днес, този вреден за страната ни комитет трябва да бъде забранен със закон.

И само да се закрие???? Това е майтап.

Докато хората в България не споделят ценностите на БХК, тази страна нищо добро не я чака, а само освирепели и жадни балкански човекопитеци. ВМРО между другото е проект на КГБ (както и АТАКА).

Да дойде денят на Страшния Съд за вас

Той ще дойде, но след него няма да ти бъде приятно.

Тя тая българска азбука да не е радиостанцията на Цацар Цацаров, да не му забие някое лезбие в гърбът..

Малко го биха тоя плужек БХКЕЙСКИ Да изибщо не го биха

d4

мине не мине и голия охлюв Кънев изпълзи от някоя дупка. толкова време не се намери един да го настъпи и размаже...

Абе,сега одобрявате патриотите,но като дойдат избори никой не ходи да гласува за тя(една малка част само)гласувате само за мутри и гъзолизци,ето сега бай Слави щял партия да прави дето целуваше мутрински задници!

Крайно време беше за такава стъпка! ХК е една креатура,захранвана от известни "чисти" източници! Не се сещам да са защитили нормален български гражданин-нито у нас,нито в чужбина!Даже и жената от Слънчев бряг-ни вопъл ни стон!В тяхната "кошница" са само определени социални (или по-точно "Асоциални") групи,в т.ч. и тези с ярки отклонения от нормалността... Кога наистина ще се проучат източниците им на финансиране?

Ей все ще си подлеем вода. Това показва или, че имаме реални шансове или, че тез правозащитници са станали много евтини и ги наемат за жълти стотинки да окепазят нещо... Тоз Кънев е несменяем, а инак на персонала надали му плаща като хората

Краси мир Курев е известен пеерас, както и останалите членове на БХК

Само се чудя как още някой не е осъдил или най-малкото пребил това гадно, лъжливо, антинационално и опасно нещо БХК!

Te, Кънев го биxа, ама явно му е малко.

Въобще не го биха, той си направи малко реклама, а даже и един шамар не получи!

ОСЪДИ ГО ТИ! ИЛИ ГО ПРЕБИЙ!ЗАЩО ВСЕ ЧАКАТЕ ДРУГ ДА ВЪРШИ ЧЕРНАТА РАБОТА?

момчета, само така! Има ли мъже в тая държава, че и в Европа?

Има ли мъже...

Абе има, но налитаме на женско ... :)

Джамбазки що не подаде до прокуратурата сигнал срещу човека изготвил кандидатурата на БГ за агенцията? Може ли само 4 страници? Холандия е входирала поне 70 стр с обяснения и диаграми, само БГ е подходила толкова несериозно. И ако не ни одобрят ще е заради това несериозно отношение, не заради писмата на тия смешници от БХК! Намерили до кого да пишат и те, точно до Доналд Туск, дето не ги диша.

много обичам такива паразитни вредители

Че ЕАЛ няма да се премести у БГ, е ясно, но наистина не разбирам как кореспондира с това, че на Кънев не му харесало как протича прайда тук?;) Виж с'я, Кънев - каквото и да си мислите у БХК, не всичко се върти около вашия пилон! "Лесбийците", както рекла мутрата, сред мъжкото население все още преобладават -и слава на Бога!;)

Защо ли,като чуя за циганин или за циганския хелзински комитет,се сещам за Адолф Хитлер,Мартин Борман и Менгеле?

И аз също!!!

Не разбирам: Правата на гейовете срещу правото на хората на адекватна държавна политика по лекарствата. Какво общо има? Тия съвсем се САМОЗАБРАВИХА!!! Изгонете ги вече.

Не, няма връзка. Педерасите от въпросната агенция не щат да идват в България, защото не им признаваме еднополовите бракове. И техните събратя от България ги подкрепят. Прочети писмото - има го на сайта на БХК

Браво на ВМРО! Това отдавна трябваше да стане, тези изверги си плачат за прокурор, това далеч не им единствената антибългарска прояна.

Че човека е напълно прав. Къде тук ще отварят врати агенции, че и тях да ги окрадат тея свине от властта...

jingiby

Кънев и той е човек, макар и да не е българин. И той хляб яде, а заплатата му я дават от чужбина. Така че трябва да я изкара по някакъв начин. Обикновено жали за циганите, а сега се е прицелил в проблемите на педерастите...

видимо е ,че е трудно за българина от 20-21 век да различи човекът от хлебарката . явно ,че това ни създава много сложни проблеми !

О, сега сте се сетили, че има нещо много гнило около БХК?! А когато години наред защитаваха циганите и вдигаха врява, че като ги арестуват се нарушават правата им, защо не се сетихте да ги изтарашите? Тази агенция, ако по случайност решат да я сложат в България, дано не е в София. Градът и без това се пука по шевовете от коли и задръствания, няма място за такава голяма нова администрация.

ОСНОВАНИЯ БХК ДА БЪДЕ ЗАКРИТ, А КЪНЕВ ДА БЪДЕ ОСЪДЕН ЗА МНОГО ГОДИНИ !!! И ДА СЕ НАРЕДЯТ ДРУГИТЕ НПО НА ОПАШКАТА ЗА ЗАТВОРА !!!

Абе какво досъдебно производство Ви гони, бре! Като си знаем "правосъдната" ситема - какви са тези халюцинации? По добре принудително заселване на все БХК-то в Столипиново! Там като са омешат с подопечните им току виж им се сменил ... - мирогледа ве ;)

какъв е бг метод на "принудително заселване" в Бг, през 2017 г?

Ми така - по-културно значи, по европейски дет са вика ;) Например - да са слеят с "проблемите" на "онеправданите" си клиенти разбираш ли? По-отблизо да са "опознаят" - може и под формата на некое "грантче" ;)

те много добре знаят как стоят нещата. ни най-малко не им трябва нов мироглед за да не вярват на собствените си лъжи. сребърниците са еднствената им ценност , а "законът" ги пази.

Как-ва любов ще пада тамммм.мммм

цацаров,ако не свършиш и тук работа за 5 лв ,аз лично ще ти искам оставката след ДВА (2) месеца най-късно !

Коментари - ВМРО сигнализира Цацаров за антибългарска дейност на БХК | Днес.dir.bg

ВМРО сигнализира Цацаров за антибългарска дейност на БХК

Евродепутатът Ангел Джамбазки и депутатът Александър Сиди подадоха сигнал до главния прокурор Сотир Цацаров срещу Български хелзинкски комитет /БХК/.

Обратно в новината

Коментари - ВМРО сигнализира Цацаров за антибългарска дейност на БХК | Днес.dir.bg

Коментари

БХК,Е ВРЕДНА ЗА НАЦИОНАЛНАТА НИ СИГУРНОСТ ОРГАНИЗАЦИЯ!!!

Джамбазки, също е един от еродираните политици/просто с една дума "човечен" !

САМО ВЪВ ВАС МИ Е НАДЕЖДАТА!ВСИЧКИ ДРУГИ СА СТРАХЛИВЦИ!

Начи като получа такъв сигнал и мед ми капе на сърцето! Само не ми пращайте за Прасето, Тиквата, Кумеца, Суджука, пък за КТБ, Белене, заменки и прочее недоказани глупости!

Цацаротурата не се интересува от българските интереси, интересува се от пари.

На същото мнение съм.Никога този кърлеж не е защитил нито един българин.Това е един противен и долен нещо като човек.

ВМРО - По известна като Мери Кралица на депресдията..

Браво, Джамбазки! Някой трябваше да реагира срещу отвратителното клеветническо писмо на антиБХК! Гни-дата Кънев - в затвора!!!

Откритото писъмце е абсурд, който здравият разум не може да приеме. В същност, който и да е разум. Но, аз питам - защо само БХК? Текстът е подписан от още 3 огранизации. Има го на сайта на БХК - "Открито писмо на български неправителствени организации във връзка с кандидатурата на България за домакин на Европейската агенция за лекарствата"

Браво, Ангеле!!

###КОЙ финансира БХК? Отговорът е на уебстраницата на организацията: Фондация "Отворено общество" (Сорос) Европейска комисия Агенцията за основни права на Европейския съюз (FRA) Фондация "Оук", Швейцария Европейски бежански фонд Фондация "Работилница за граждански инициативи" в партньорство с Техсуп-Глобал за България Американската агенция за международно развитие Демократична комисия към Посолството на САЩ, София Европейски център за правата на ромите Будапеща Институт за конституционна и законодателна политика - Будапеща Институт за устойчиви общности Фонд "Джърман маршал" Фонд за подкрепа на НПО на Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство Уестминстърска фондация за демокрация

Все уважавани световни институции. От което, някои човекопитеци достигат до извода, че цял свят го мрази ...или има конспирация, за да му вземат панелката и 30 годишната лада.

ОТ КОГО? ОТ ТЕБЕ И ТЕБЕПОДОБНИТЕ СОРОСОИДИ,НА ХРАНИЛКА НА СЪЩИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ?! СТАВАШ ЖАЛЪК!ЗАЩО НЕ СИ НАМЕРИШ СВЯСТНА РАБОТА?!

ВСИЧКИ ЗНАЯТ КОЙ ФИНАНСИРА ТОЗИ КОМИТЕТ...СЛЕД ТОЗИ ГЕНОЦИД СРЕЩУ БЪЛГАРИТЕ, ГЕНОЦИД ОТ 27 год. ДА СЕДНАТ ДА РЕВАТ ЗА НАРУШАВАНЕ НА "ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА " ?!

геноцида е от времето когато Сталин развърза каишката на кучетата си.

Това няма да спре патологичната антибългарщина на Кънев, но поне показва начина, по който трябва да се противодейства на защитаваните от чужбина петоколонници. Съд, законови процедури и всякакви легитимни притеснения и тормоз.

Състоянието на човешките права в България остава критично и даже се влошава последните години! Участието на формации като Обединени патриоти в управлението на страната и на евродепутати с подчертано расистки и антиевропейски позиции и убеждения е пагубно за българската демокрация и за интеграцията ни в Европа! БХК е подложен на репресии още от основаването си, но ще продължи да бъде стожер на демокрацията и човешките права в Република България!

Скоро, ще ни пишеш от Панделата.

Това сигурно като гоооляма шега трябва да се възприема.

Така е за съжаление във всички общества, които преживяват реформа. Няма как недоносеното социалистическо общество да стане изведнъж нормално, ценностно и демократично. Трябва много поколения да си отидат.

Най-напред трябва да разкараме продажници като теб и шефа ти Кънев, финансирани от чужди центрове с цел - разединяване на българското общество. Едва когато ти и съратниците ти минете през Народен съд-2, ще настъпи мир в държавата.

Може би русенският македонец би било редно да направи справка как са решавали въпросите основателите на организацията. Убеден съм,че ще намери много полезна информация.

този БХК действа против България и българите. За противодържавна дейност, която не е от вчера и от днес, този вреден за страната ни комитет трябва да бъде забранен със закон.

И само да се закрие???? Това е майтап.

Докато хората в България не споделят ценностите на БХК, тази страна нищо добро не я чака, а само освирепели и жадни балкански човекопитеци. ВМРО между другото е проект на КГБ (както и АТАКА).

Да дойде денят на Страшния Съд за вас

Той ще дойде, но след него няма да ти бъде приятно.

Тя тая българска азбука да не е радиостанцията на Цацар Цацаров, да не му забие някое лезбие в гърбът..

Малко го биха тоя плужек БХКЕЙСКИ Да изибщо не го биха

d4

мине не мине и голия охлюв Кънев изпълзи от някоя дупка. толкова време не се намери един да го настъпи и размаже...

Абе,сега одобрявате патриотите,но като дойдат избори никой не ходи да гласува за тя(една малка част само)гласувате само за мутри и гъзолизци,ето сега бай Слави щял партия да прави дето целуваше мутрински задници!

Крайно време беше за такава стъпка! ХК е една креатура,захранвана от известни "чисти" източници! Не се сещам да са защитили нормален български гражданин-нито у нас,нито в чужбина!Даже и жената от Слънчев бряг-ни вопъл ни стон!В тяхната "кошница" са само определени социални (или по-точно "Асоциални") групи,в т.ч. и тези с ярки отклонения от нормалността... Кога наистина ще се проучат източниците им на финансиране?

Ей все ще си подлеем вода. Това показва или, че имаме реални шансове или, че тез правозащитници са станали много евтини и ги наемат за жълти стотинки да окепазят нещо... Тоз Кънев е несменяем, а инак на персонала надали му плаща като хората

Краси мир Курев е известен пеерас, както и останалите членове на БХК

Само се чудя как още някой не е осъдил или най-малкото пребил това гадно, лъжливо, антинационално и опасно нещо БХК!

Te, Кънев го биxа, ама явно му е малко.

Въобще не го биха, той си направи малко реклама, а даже и един шамар не получи!

ОСЪДИ ГО ТИ! ИЛИ ГО ПРЕБИЙ!ЗАЩО ВСЕ ЧАКАТЕ ДРУГ ДА ВЪРШИ ЧЕРНАТА РАБОТА?

момчета, само така! Има ли мъже в тая държава, че и в Европа?

Има ли мъже...

Абе има, но налитаме на женско ... :)

Джамбазки що не подаде до прокуратурата сигнал срещу човека изготвил кандидатурата на БГ за агенцията? Може ли само 4 страници? Холандия е входирала поне 70 стр с обяснения и диаграми, само БГ е подходила толкова несериозно. И ако не ни одобрят ще е заради това несериозно отношение, не заради писмата на тия смешници от БХК! Намерили до кого да пишат и те, точно до Доналд Туск, дето не ги диша.

много обичам такива паразитни вредители

Че ЕАЛ няма да се премести у БГ, е ясно, но наистина не разбирам как кореспондира с това, че на Кънев не му харесало как протича прайда тук?;) Виж с'я, Кънев - каквото и да си мислите у БХК, не всичко се върти около вашия пилон! "Лесбийците", както рекла мутрата, сред мъжкото население все още преобладават -и слава на Бога!;)

Защо ли,като чуя за циганин или за циганския хелзински комитет,се сещам за Адолф Хитлер,Мартин Борман и Менгеле?

И аз също!!!

Не разбирам: Правата на гейовете срещу правото на хората на адекватна държавна политика по лекарствата. Какво общо има? Тия съвсем се САМОЗАБРАВИХА!!! Изгонете ги вече.

Не, няма връзка. Педерасите от въпросната агенция не щат да идват в България, защото не им признаваме еднополовите бракове. И техните събратя от България ги подкрепят. Прочети писмото - има го на сайта на БХК

Браво на ВМРО! Това отдавна трябваше да стане, тези изверги си плачат за прокурор, това далеч не им единствената антибългарска прояна.

Че човека е напълно прав. Къде тук ще отварят врати агенции, че и тях да ги окрадат тея свине от властта...

jingiby

Кънев и той е човек, макар и да не е българин. И той хляб яде, а заплатата му я дават от чужбина. Така че трябва да я изкара по някакъв начин. Обикновено жали за циганите, а сега се е прицелил в проблемите на педерастите...

видимо е ,че е трудно за българина от 20-21 век да различи човекът от хлебарката . явно ,че това ни създава много сложни проблеми !

О, сега сте се сетили, че има нещо много гнило около БХК?! А когато години наред защитаваха циганите и вдигаха врява, че като ги арестуват се нарушават правата им, защо не се сетихте да ги изтарашите? Тази агенция, ако по случайност решат да я сложат в България, дано не е в София. Градът и без това се пука по шевовете от коли и задръствания, няма място за такава голяма нова администрация.

ОСНОВАНИЯ БХК ДА БЪДЕ ЗАКРИТ, А КЪНЕВ ДА БЪДЕ ОСЪДЕН ЗА МНОГО ГОДИНИ !!! И ДА СЕ НАРЕДЯТ ДРУГИТЕ НПО НА ОПАШКАТА ЗА ЗАТВОРА !!!

Абе какво досъдебно производство Ви гони, бре! Като си знаем "правосъдната" ситема - какви са тези халюцинации? По добре принудително заселване на все БХК-то в Столипиново! Там като са омешат с подопечните им току виж им се сменил ... - мирогледа ве ;)

какъв е бг метод на "принудително заселване" в Бг, през 2017 г?

Ми така - по-културно значи, по европейски дет са вика ;) Например - да са слеят с "проблемите" на "онеправданите" си клиенти разбираш ли? По-отблизо да са "опознаят" - може и под формата на некое "грантче" ;)

те много добре знаят как стоят нещата. ни най-малко не им трябва нов мироглед за да не вярват на собствените си лъжи. сребърниците са еднствената им ценност , а "законът" ги пази.

Как-ва любов ще пада тамммм.мммм

цацаров,ако не свършиш и тук работа за 5 лв ,аз лично ще ти искам оставката след ДВА (2) месеца най-късно !