Ще спрат ли ваксините Омикрон, дори и бустерните дози

Като най-добра стратегия някои страни залагат на подсливаща доза от сегашните модификации на ваксините

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре казано за препоръките на науката, но трябва да бъдат казани от знаещи хора. Аз съм прост човек но може да прочетете последното изречение на един интернет адрес с глава от учебник по имунология и по-специално за неспецифичния имунитет: http://www.microbiologybook.org/ghaffar/innate.htm Пише, че всички компоненти на неспецифичния имунитет се активизират от продуктите на специфичния имунитет. Това означава,че след ваксиниране след един сравнително кратък период на адаптация (докато се активира специфичната имунна реакция), ще остане за един по-дълъг период активен и неспецифичния имунитет. Става дума за така наречените натурални килъри (NK cells). Те са един от най-мощните компоненти на имунитета и пазят и от нови гадове. Те ни пазят и от рак. Каква ще е реакцията ако ваксината е първа доза или бустерна. При първа е необходимо да се пазят ваксинираните поне 2-3 седмицислед края на ваксинационния цикъл. Тогава високият неспецифичен имунитет може да продължи по-малко. При бустер - вероятно неспецифичния имунитет ще бъде с повишена активност вероятно поне месец. Все пак всичко е индивидуално. Пиша това от собствения си опит с автоваксините. Правеше ги д-р Р. Петрова основно срещу хронични стафилококови инфекции, но малоумната здравна администрация преди 9 г. ги бастиса и нищо не прави да ги възстанови. Ама те не знаят какво е автоваксина! При автоваксините по една година (при ежемесечна реваксинация), без каквито и да са странични ефекти (патогена във ваксината не е нов и няма съществен имунологичен стрес, ако може да се изразя така). Та тогава за свинския грип като попитах д-р Петрова, тя ми каза: Нашите пациенти не боледуват от грип (и др. подобни вирусни инфекции - с уговорка, че не говоря за ретровируси - там е по-сложно). Та за бустерна доза: Реакцията към РНК ваксините по принцип е по-лека, а при бустерната още повече няма да има странични ефекти. Но остава допълнителното активиране на неспецифичният имунитет, което допълнително може да пази поне за около месец не само от омикрон, ами и от някои други вируси. Но от простотия не пази! Но все пак всичко има индивидуални вариации. За сравнение при автоваксините, ( където патогена не е чужд за имунната система) от самото начало, се започваше с доза 0,1мл и първият месец два пъти седмично се правят еаксини с увеличаваща се доза. Така се избягва по-остра реакция! И накрая между другото пробиотиците също в някаква степен активират неспецифичния имунитет. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5467532/ А за по-нататък има и други начини за стимулиране на неспецифичния имунитет! ТА ВСИЧКО ТОВА ТРЯБВА ДА ГО КАЗВАТ И ИЗЯСНЯВАТ ЗНАЕЩИ СПЕЦИАЛИСТИ С АВТОРИТЕТ, А НЕ ПРОСТИ ХОРА КАТО МЕН! И ДА НЕ МИ ГОВОРЯТ ЗА РАЗНИ АСПИРИНЧЕТА, ЧИПОВЕ, ПРОМЯНА НА ДНК, БИЛ ГЕЙТС, ПРАВОТО ДА УМИРАШ МЪЧИТЕЛНО, И ДА ИСКАШ ГЛЪТКА КИСЛОРОД И ДА ПОВЛЕЧЕШ СЪС СЕБЕ СИ ХОРА, КОИТО ИСКАТ ДА ТЕ СПАСЯВАТ И ДР. ПРОСТОТИИ ИЛИ НАПРАВО ПРЕСТЪПЛЕНИЯ! О.М.

Само изпълнявайки препоръките на съвременната медицинска наука можем да се спасим Всеобща ваксинация на неваксинираните и бустерни дози за ваксинираните. Не бива да проявяваме мекушавост пред лицето на заплахата за човечеството. Само единни, сплотени и дисциплинирани ще съумеем да се спасим от тази съвременнна чума.

Страх и паника, вече 2 години. Ще придължава, докато има 62% съгласни. Хак да им е на тях, а другите ще трябва да търпим хули и обиди поне още няколко години. Римляните, така са се подигравали с християните, но все пак ряхната империя е паднала, а християнството е все още доминираща религия. Та, само времето ще покаже, ганювците ли са прави или умно красивите вярващи на платената,наука.

Християнството също така е било в основата на системите за държавно управление, за щастие от векове вече НЕ Е. Продължавай да отричаш Науката и се надявай религията да ти помогне, само че видиш ли - вирусът вече показа на всички, от православните попови и владици до американските евангелисти че пред него 'Господ' не преде. Колкото дали науката е 'платена', явно в простичката си наивност не виждаш че анти-ваксърството е БИЗНЕС, и то ГОЛЯМ. И вашият оригинален 'апостол' Андрю Уейкфийлд, нищо че отдавна не е лекар, живее в маншън във Флорида (че и с Ел Макферсън), за разлика от тебе и себеподобните ти 'интелектуалци'..

с пълна сила! Като гледам - обхванало е и журналята..

Викторе, какво е това заглавия? Пълна тъпотия.

Дано планът на наследниците на Д-р. Менгеле се провали! Колкото повече послушковци, толкова по-лесно ще си наложат "Новата нормалност".

Добре че сте вие, антивакс-'бунтарите' напомпени с кремълска пропаганда (ама не вътрешната, а тая за износ), че да отстоявате 'Свободата' . Айде нема нужда.

‌На 16 август т.г. бе одобрено за публикуване в престижното списание Джърнъл оф инфекшън писмо на трима учени от ИНСЕРМ Марсилия, съдържащо структурен анализ на взаимодействието на антителата генерирани от ваксини срещу алфа варианта със спайк-протеина на делта-варианта. За съжаление анализът показва, че съществува възможност антителата срещу алфа варианта да усилват скачването на спайка на делта варианта с клетката гостоприемник (вместо да го инактивират както се очаква) и така да усилват тежестта на инфекцията предизвикана от делта варианта на САРС-Ков-2. Дали е така ще покаже времето? Който има очи да чете! Който има уши да слуша!

Не пускай подобни новини, че радетелите за ваксините вече скачат от балконите.

От балкон не съм чувал някой да е скочил, ама виж твоите храбри и хладнокръвни (много от тях - буквално) колеги ежедневно пълнят чувалите и Дарвиновия списък. Успех.

Те ваксините не работят добре и при делта. Но няма как да се откажат политиците. Ще е скандал за милиарди. Сега услужливата наука ще каже, че имат "всепак достатъчно защита". А междувременно услужливата Фарма мафия ще ги "подобри". И след 3 месеца ще излезе "подобрената" им версия, цял нов пакет за нововаксинирани и допълнителен бустер за вече ваксинирани. И ще натиснат за ваксене на децата над 5 г.

Простия Ганьо да разбие световната конспирация. Абе като сте толкова много и сте толкова умни що живеем в най-скапаната държава??? И пак да питам-тия бизнеси дето губят стотици милиарди заради твоята фармафия Как така са се съгласили доброволно да губят милиарди?

Не знам за скапаната ви държава. Аз съм Ганю с 25 години като учен-изследовател в естествените науки. Някой ми плаща за това и за да го прави явно за него съм достатъчно добър. От 11 години не живея в България. Ти явно се мислиш за по-умен от мен.

Ало големият специалист дето от 11 години не живееш извън в България и си свръх специалист. Я да ми кажеш специалист е в държавата в която живееш колко процента са ваксинирани? Да не говорим че най-вероятно и ти си ваксиниран иначе отдавна да са те изхвърлили от работа. Ама как хубаво ви лъсват лъжите. Ама гледам не можеш да отговориш Как всички останали бизнеси си траят за да спечели фарма-мафията

В държавата Х от ЕС в която живея сега над 80 % са ваксени. Аз не съм. Дойдох в нея през лятото от UK, като преболедувал. Сертификата за преболедували важеше 1 година тук, но сега политически коректно го намалиха на 6 месеца, което е малоумно. Не твърдя , че тъпанари като теб има само в бг. Правя си антигени тестове на всеки 2 дни и така ходя на работа в университета. Тестовете са безплатни , отнемат 1 час с чакането и резултата. Това време ми се брои за работно.

И защо си правиш тест нали си гениален и знаеш че няма вирус и всичко е измислица на фарма-мафията? Генийче, зададох прост на прост като започне хора като тебе. Как така всички останали бизнеси в целия свят са съгласни да търпят стотици милиарди за хоби за да може фарма-мафията да спечели няколко милиарда? Гледам седиш в държава където се спазват правилата нали? Ама поощряваш неспазването им в България. Като си такъв гений защо не си вдигнал там една революция? Защо не си отказал да се тестваш защо не си тръгнал да говориш че е противоконституционно да ти искат тестове и сертификати? Усещаш ли се колко си жалък??? Голям ербап в социалните мрежи и по форумите, ама иначе чинно си изпълняваш всичко щото не си в държава където ще толерират простотиите.

Интересно ми е само едно. Ти като учен изследовател, не си ли поне малко самотен в антиваксърската компания 'интелектуалци'- от плоскоглавите реднек/хик тръмпаци през неонацистите от Долна Саксония, та до нашенския уникат- антивакс Ганю? Или това че 99% от колегите ти са на обратното мнение те прави да се чувстваш особено 'специален' ?

Не. Сам не значи самотен. Още по-малко в науката. Науката е самотна професия по принцип, истинската наука. Не е за всеки работа, а за конформисти е дори доста неудобна професия. Е, поне беше така когато започнах. Последните 30 години имаше много успешни усилия, учените да се превърнат в политкоректно стадо идиоти, силно зависимо от парите. И това още продължава. Ще умрат много хора по тази причина.

Искам да ти отворя тъпунгерската кратуна и да се изсера в нея.

В твоето семейство така ли печелиш аргументите?

Че как няма да го спрат?! Има ли някой да не вярва, че ще го спрат! Сами си слагайте кавичките.

Разправяйте го на тъпаците…

Всичко, което хората говорят свободно от лични преживявания и споделят информация се нарича конспирация, а всичко, което се казва по ТВ и медийте се нарича наука. Разбрахте ли!

През 1986 от телевизията НЕ КАЗАХА че има авария в Чернобил и като резултат ни валя дъжд на първомайската манифестация. Пикът на починалите от рак според мой приятел лекар е между 15 и 30 години от подобен инцидент. Да ти кажа ли колко приятели и близки си заминаха от рак в последните години? Е, затова не вярвам на телевизора.

Казва се това, което е удобно и се мълчи за неудобното.

изглед към голяма грдска артерия... няма катафалки и линейки...

не в "търговците на страх"! Първо и основно правило е "Съмнението е ФАКТ"!

Бизнес за милиарди със здравето и живота на хората. Болни мозъци, които са се самозабравили и искат да контролират човечеството. Фашизъм в действие. А малоумното либерастко стадо овце бръщолеви несвързани тъпотии за конспирации, докато го разиграват като помияр на къса верижка.

А тия всичките останали бизнеси дето губят стотици милиарди като как доброволно са се съгласили да са губещи за да печелят там разните фармацевтични компании?

а май планът е с по-далечни цели: "Планът" - сваляне на всички национални правителства (бис) . Дали ще се случи, то малко време остава и ще се разбере.

Дано да го доживеем, но рано или късно ще се случи! За сега Тръмп, после - другите гадове!

Той великия естествен имунитет осигурява пълна защита срещу абсолютно всички възможни вируси и мутации. А и знаете че това всичко е световна конспирация на фарма-мафията. Така че спокойно места в гробищата все още има. В края на краищата и гробарите деца хранят.

Засега данните са в полза на естествения имунитет. Май на тия дето го карахме миналата година И оживяхме ще ни завиждат...

Кои данни бе болен мозък? Да не би да си получил доживотен имунитет срещу сезонния грип? Ама получаваш доживотен имунитет срещу всички щамове на коронавируса обаче някак си не получаваш доживотен имунитет срещу сезонния грип? Да се чуди човек защо не сме се надявали на естествен имунитет срещу туберкулоза например.

Не съм боледувал от грип от десетилетия. Или поне не съм разбрал че го боледувам. И доста хора така. А да сравняваш КОВИД и Туберколоза е типично за изследваната група на Дънинг-Крюгер.

Според Event 201 трябва да умрат 65 милиона. Едва тогава ще спрат истерията, ще оценят резултатите, ще ни дадат една-две години нормалност и после пак на въртележката. Тия дето решават вече са решили - на планетата не и трябват толкова много хора. Роботи, изкуствен интелект - това ще произвежда "благата". Прогреса при тези технологии че толкова бърз, че изведнъж 2-3 млрд. хора ще станат излишни - гърла които трябва да се хранят иначе. Тъпото е че не ги тръшка масово там където са се скупчили толкова много хора... О, те там всъщност работят евтино. А, я да видим по Стария свят - въййй, много пенсионер - нищо не произвежда, само харчи. Айде, вземете тоя вирус...

И кво стана с "конспирациите" ? Ми те са неоспорим факт, пред очите ни... Аман от малоумни овце !!!

купувай народе, че не остана. После и да искате няма да можете. Я да видим какви ги вършат роднините на едни наши малцинства, интересно четиво Бил Гейтс, обвинен в убийство за смърт от ваксина срещу COVID-19 във Върховния съд на Индия - Иска се смъртно наказание Да се види още повече тъпотата на тази рекламна статия. Обидно за интелекта на хората. А Автора на статията да вземе първо да провери дали наистина има ваксини. Или просто някакви експериментални субстанции, наречени ваксини. Може би като търговска марка. А че статията е чисто търговска реклама става ясно, защото като минимум не се споменава руската Спутник, доказано ефективна и безопасна. Одобрена и използвана в повече от 64 страни. А тук и дума не се споменава. И за няколко китайски, че и индийска има. Но от статията научаваме че "светът" има само 2-3, а други няма или поне не стават. Търговията с чуждо здраве е много тънък занаят, който може лесно да докара огромни проблеми на продавача.

Спокойно, той Ганьо още не е сложил от първата. Делта му стига, Омикрон ще го доизтреби. Масово неваксинирани, масово неграмотно население…много прост народ.

Това не е чак толкова лошо!:)

Еничар, под 1 процент смъртност има от тоя ковид, пий си там ксанакса и не го мисли.

По-черна снимка нямаше ли?!

Боденето с нераборещи разтворчета ще спре вируса, колкото заклана кокошка ще спре земетресение. Да вярваш на ТВ вместо на логиката и науката …….. е, връзвайте червените конци, слагайте мънисто, наредете камъни и кристали и задължително се съобразете с хороскопа кога е най-подходящо за следваща игла. Ех, Дарвине само ако знаш колко си бил прав!!!!

Точно вие противниците на ваксините се занимавате с тези простотии. Ама като ви стегне шубето и започвате да обвинявате другите за собствените си изпълнения.

Чудя се, след като вакснат и вече безсмъртен защо се занимаваш с мен?? Нито те застрашавам здравно, нито психически. Аз не искам ТИ да си като мен, защо ТИ искаш Аз да съм като теб???? Ще се разболея и умра, Вие вакснатите ще оживеете и ще завладеете света и ще се плодите и множите, нали така ???? Или пък не е точно така?????

Кой те излъга че съм ваксиниран бе пропагандатор такъв:))) Това че не съм ваксиниран не значи че не мога да посочвам простотиите на такива като тебе идиоти. За твое сведение промито мозъче аз имам медицински противопоказания за ваксините. А простотиите дето ги обвиняваш ваксинираните са точно същите които правиш ти и останалите като тебе. Всъщност ти може и да не го правиш А да пишеш просто по поръчка.

Нямате ли усещането, че всички управляващи са заразени с дебилизъм и някаква отчайваща лудост, граничеща с безкрайна тъпотия.... Събуждат се сутрин и започват да говорят небивалици, нищо общо с реалността и науката..... Те записали в договора моля ви се, че в рамките на 100 дни ще се извършват чудесата: "Договорът с "Пфайзер/Бионтех" за закупуване на 1,8 милиарда ваксини включва клауза, позволяваща производителите да адаптират ваксината към нови мутации в рамките на 100 дни, каза Фон Дер Лайен." Хайде сега, договор и за всички останали болести, моля!! До 100 дни да има лек за всички, с договор и закон!

Никакъв дебилизъм. Нарича се алчност и изродщина. За рак лечение няма, ама иначе тия "ваксини" за 100 дни ги създават и произвеждат за стадото. Това нещо фон Лайнян е просто един опасен престъпник.

Ганьовци, не се шашкайте чак толкова, и без това не сте загуба за света.

наздраве бай шиле! 2 доза си сипвам жив и здрав лека и доходна кинти да падат от ковид бизнеса

Нищо няма да спрат, но търговията ще върви! Ок?!

срещу делта, та кво остава за омикрон

Безмислена статия. Спекулации и предполужения. Нищо друго. На това се разчита. Какви проучвания ще правят тези учени? Медицински едва ли ще видим. Те са забранени от две години.

Вчера слушах по телевизията, как една истерична бабичка (май беше някаква сестра или лекарка) каза да се ваксинираме защото нямало нищо по-ценно от здравето. За мен има и по-ценно и това е живота, защото здрав и мъртъв не е приемливо за мен. Всеки лекар гледа да ти изпраска ваксината и да си вземе парите. Никой не прави изследвания за алергии, диабет или тромбоциди в кръвта. А това са едни от най-опасните предпоставки за летален изход от ваксинация.

Простите ще умрат! Мисленето Ви е като на жител от Факултето!

ЩЕ ВИ "ЪПГРЕЙДВАМ" ПРЕЗ НЯКОЛКО МЕСЕЦА.ЧЕСТИТ ВИ ОМИКРОН @ АЙДЕ,БЪРЗИЧКО КУПУВАЙТЕ МАСКИ,ДЕЗИНФЕКТАНТИ,ВАКСИНИ...И КОВИД ХАПЧЕТА СЪМ ВИ ИЗМИСЛИЛ...ЩЕ ХОДИТЕ СЪС СЕРТИФИКАТИ ОТ ЦВЕТОВЕТЕ НА ДЪГАТА @ КОЙТО ИМА ВСЕ ОЩЕ РАБОТА-ЩЕ БАЧКА ЗА НАС...ЗА ХЛЯБ И ВОДА ЩЕ МУ ОСТАВИМ СТОТИНКИ-ДА НЕ УМРЕ ОТ ГЛАД @ КАЖЕТЕ ЧЕ НЕ СЪМ ГЕНИИ@ БЪДЕТЕ ЗДРАВИ,И ДА СЛУШКАТЕ-ШОУТО ПРОДЪЛЖАВА@

Колкото спират Делатата, толкова и Омикрон ще спират! Поне последния преминавал леко, та няма много да продължи!

трябваше да го кръстят оксиморон, а не омикрон.

Ще спрат ли ваксините Омикрон, дори и бустерните дози Дира крайно време е да наемете някой малко по грамотен от идиотите дето ви пишат статиите . Ваксините ще спират бустерните дози ли ???

доц . Кунчев днес трябва да е на работа според една статия в дирника от петък? Развитие има ли или новия турбо модел е прецакал 3G на доцента?

Делта варианта е от над половин година, и все още няма модификация на ваксините, която на практика да е ефктивна срещу него, за какви 100 дни става на въпрос въобще???

Делтата е от юни-юли миналата година, но у фейса, който явно ти е основния източник на инфо, това не го пише.

И да го спрат този път следващия няма се влияе. Всичко е една голяма лъжа. Доста от иглениците вече съжаляват, но няма връщане назад. Ще се бодат до последно от страх за живота си. През това време децата им ще страдат от затлъствяне и недовиждане, а възрастните им родители ще мрат като кучета сами във затворени стаи от страх да не излизат. "Човек е толкова силен, колкото са силни мечтите му": Това е пандемията на слабите поколения и тя е нелечима с лекарства.

написано. Поздравления!

Ако не знаехме за САРС-КоВ-2, може би умрелите щяха да са като при САРС-КоВ-1, когато тук има едни от най-малките смъртности. Нямаше да има икономическа криза, освен за газа и предизвиканата и от ЕС с тока. Нямаше да се харчат милиарди с които да постигнат 47+ хиляди повече починали в България от средата на 2020г. досега. Щеше да може да се диша, а не да се носят маски.

Педалите боц боц педалите боцнати зомбита

"... залагат на подсливаща доза..." Виктор "редактор", той пише, но не чете какво е сътворил...

Усещам едно наближаващо голямо осиране. Дори бигфармата да достави ъпдейта до 100 дена както обещава, самото разпространение си иска логистично време, не може да стане за един ден. Едно поне 6 месеца ваксърите ще треперят за жалките си кожички и ще са заключени по къщите. Това съчетано с началните обещания "само се боцнете и ще заживеем нормално" ще отвори очите на много хора в западния свят (тук сме от самото начало подготвени), поляризацията ще стане още по-силна, и купона ще стане още по-як. В момента при тях преобладават "вярващите в науката", но залагам че това ще се обърне преди да е дошло лятото

Четете - новата версия на вируса е с 50 мутации, което не можело да се очаква по естевен път. Оттук ако вируса е дизайнерски нищо чудно да имат готова ваксана за него вече. Та не е луд този, който яде баницата. За съжаление май навлизаме в ерата на биологичните студени войни.

НАСРЕД "СТАШНИЯТ" ГРИП - НИЩО МИ НЯМАШЕ И ВЪОБЩЕ, АМА ВЪОБЩЕ НЕ МЕ БЕШЕ СТРАХ , ЩОТО ЗНАМ, ЧЕ ПРИ ПЪРВИ СИМПТОМИ ШЕ ГО ТРЪШНА С АНТИБИОТИК ОБАЧЕ ДОСТАТЪЧНО БЕШЕ ВЕДНЪЖ МОДЕРНО ДА СЕ БОДНА ... И ПОЧНАХА ПРОБЛЕМИТЕ, КОИТО НИКОГА НЕ СЪМ ИМАЛ И СЪН НЕ МЕ ЛОВИ, ДАЛИ ЩЕ СЕ СЕ СЪБУДЯ, АКО ДВИГАТЕЛЯТ ПОСРЕД НОЩ ИЗФОРСИРА , ЗАПУШИ И ДАЖЕ НЯМА ДА ИМАМ ВРЕМЕ ЗА 112... ЕТО ДО ТОВА ПОЛУ-ЛЕТАЛНО СЪСТОЯНЕ МЕ ДОКАРА НАТИСКА ЗА "ЗЕЛЕН ХАЙВЕР" САМО ЗА ДА МОГА ДА ИЗЯМ ЕДНА ПИЦА С МАДАМА В НЯКОЯ КРЪЧМА... ВТОРИ ОПИТ - НЯМА ДА ИМА !

Дано всичко мине успешно, приятелю. Мъчно ми е, че си се поддал.

Как ще тръшнеш вирус с антибиотик, умнико? Антибиотиците действат на бактерии, върху вируси нямат никакво действие.

А дали е така, кой да ти каже. Вирусите отварят врата за бактериите. И в болниците лекуват с коктейл от антибиотици ковид.

ЕФЕКТА ОТ ВИРУСА, А НЕ НЕГО ... А ТО ТОВА Е ВАЖНОТО!

Ти си за д-р Гълъбова, приятел!

ваксина против варицела ли си си сложил, или какво

Хайде пак отвориха торбите с лъжите. Ясно алъш вериша с ваксините не върви. И ковид фашаците са притеснени...

tonk11

Как да не върви бе? Файзер имат договор да 1.5 милиарда ваксини. По вървене от това - здраве му кажи. Дреме им на тях дали са поставени или не. Нали са платени.

Спасението е да избягаме от ес-есовците, защото брюкселските бюрократи сключват договорите с фарма фашагите, а правителствата са безропотно мълчат срещу дребни евраци.. ЕК се явяват по скоро като брокери и маркетингови мениджъри на въпросните фарма-фашаги. Здравето на европейците не им е приоритет.... Протести има навсякъде в западнала Европа, въпреки че тях първи ги смазаха.

Драги ми Смехурко, не е смешно. Защото ще продължи безкрай, до пълното ни пречупване. Залогът тук не е здравето ни, а живота и свободата ни. Те затова се борят.

100 % съгласен, важни са само финансовите потоци и за това не трябва да се даваме. Западнала европа, сащ-исаните вече са смазани. Не очаквах толкова бързо да се пречупи човечеството.

Дойде новия щам.... /Делта делтааааа, на кой ни оставяш делтаааааа???/ И ето: Погледнете тук, на коя дата съм казал какво точно ще се случи: https://dnes.dir.bg/comments/idva-redat-na-oshte-edin-nov-opasen-shtam-na-koronavirusa-c-1-2?page=5 Цитат на прогнозата: Ето какво ще се случи с ПЛАНдемията. Да видим ще позная ли :) Безспорно е, че извънредната простотия ще бъде удължена поне с три месеца. Това като начало. /точка за мен/ След това, нещата ще се развият по този начин: 1. Горе-долу втората седмица на септември ще има "пик". Ще се опитат да затворят това-онова, като посещенията на някои места ще са запазена марка за набоцкани. /вероятността да позная е към 90%/ 2. Ще се въведе носене на маски на открито /вероятност: 90%/ /не познах напълно, но не е късно да се случи. Да видим тия новите ковидари от ПП..../ Кулминацията: 3. След средата на ноември ще започне спадане на бройките. /точка за мен/ Това обаче НЕ озанчава край: Точно тогава ще се появи нов щам, който ще е 60% по-заразен от "делта"-та, и ще е по-опасен. Ваксините няма да са напълно ефикасни. Ще се наложи трета и дори четвърта доза. /десет точки за мен/ /вероятно ще е преди средата на ноември, но нещата ще се развият ТОЧНО по този начин;/ 4. Ще се появят дежурните ковидари - кунчев, ангелов, кантарджиев, витанов, гломб и т.н., които ще започнат с ежедневни апокалиптични прогнози. /някой съмнява ли се в това????/ /те не са спирали.../ 5. За пореден път ще бъде удължена извънредната простотия. /опс, точка/ Сега повторете точки от 1 до 5 толкова пъти, колкото мислите, че овцете (т.е. ние) ще търпим. Няма да има край, докато фарма мафията и голяма част от докторите не пуснат кокала. А те няма да го пуснат лесно - много безотчетни пари са това. И докато лекарското съсловие получава стотинки, то фарма мафията трупа милиарди. Комисионните, които плащат на лекари, журналисти и политици да поддържат страха и паниката за тях е много, ама много добра инвестиция.

Който е дал веднъж да го боцнат, ще го боцкат по 4 пъти на година.

Хм, Европа е 500 милиона, а само договора д Пфайзер е за 1.8 милиарда дози…май са ни приготвили по минимум 5 игли…засега.

10 игли не признавам... ако си бия 15 игли... плюс ваксини за грип поне 6... ше стна ли супермен ?

tonk11

За супермен не знам ама ще трябва да искаш супер-мега-хипер оранжев сертификат. За безсмъртие.

Доста по-различните симптоми на "Новия" щам не ви ли приличат на класическия грип, с който се опитват да удължат пандемията...

и за кво квичиш бе дебил ??? разбрахме че НЯМА да се ваксинираш ! златен медал ли искаш за това ??? обясни един път кво искаш ????

Боря се срещу това, паихар платен безмозъчен: “ Разследват смъртта на мъж, разкарван из болници заради липса на положителен тест 62-годишният болен бил оставен от линейката гол пред дома си”

Американските здравни агенции, включително Националния здравен институт (NIH), дали 600 000 долара безвъзмездни средства на Института в Ухан от 2014 до 2019 г. за изследване на коронавирусите при прилепите. Той беше спрян от администрацията на Обама през 2014 г. поради опасения за безопасността. Въпреки това, тази година, на фона на пандемията, NIH предложи увеличаване на финансирането на изследвания за усилване на функцията(gain of functions), въпреки възможността коронавирусът да е продукт на такива изследвания. Джордан поиска да знае кога американците могат да си върнат свободата и свободите. В отговор Фаучи каза: „Аз не гледам на това като на свобода... Гледам на това като на нещо за общественото здраве“. US health agencies including the National Institute of Health (NIH) diverted $600,000 in grants to the Wuhan Institute from 2014 to 2019 to study bat coronaviruses. It was suspended by the Obama administration in 2014 over safety concerns. However, this year, amid the pandemic the NIH has proposed an increased in funding of gain-of-function research despite the possibility that coronavirus was a product of such research. Jordan demanded to know when Americans could "get their liberty and freedoms back". In response, Fauci said, "I don't look at this as a liberty thing… I look at this as a public health thing."

Фаучи не е кретен, неее. Той лелееше едно време за повсеместна ваксинация за грип, ама не му се получи. Грип си има откак свят светува. Трябваше им нещо ново, много плашещо. Измислиха си ковид. Още ли не вярвате, че на земята има две раси? Едната е в служба на дълбоката държава и иска да ни унищожи под претекст, че сме заплаха за Земята. Още една година, и ще го разберат всички.

Защо вие журналистите в ДИР Бг които пишете всеки ден за вируса и ваксините по десетина статии на ден не показвате и другата страна? Тази информация излиза от сенатори ,доктори и официални документи!

Schilo

Ще спрат толкова, колкото и другите. Няма. Това е отговорът.

има... тука нема....

Заглавието не знам дали е въпрос, ако е такъв, би трябвало да има въпросителен, но явно се пита, дали ваксините спират бустерните дози и новия вариант...

Няма ваксина, която може да спре антиваксър да се разболее от Ковид :)

има ваксинки за шубетата които ще се боцкато докато не се разложат

Вчера в Германия регистрираха първия случай на омикрон. Човек долетял от ЮАР, бил е двойно ваксиниран, със симптоми и положителен PCR. Биопродуктите които ни убеждават че са ваксини претърпяха пълно фиаско в Израел, Португалия, Холандия, Белгия и къде ли вече не.