Шефът на пресцентъра на МО: Ако нямам нищо общо с истерията с децата, ще ми се извинят ли?

Намесването на моето име е пряко свързано с категоричната ми позиция срещу Истанбулската конвенция, казва той

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Брав на човека, и не забравяйте на изборите в София - Мая беше един от големите радетели за ИК и за Стратегията за децата.

Ама този негузен гонен ли бяга?

евангелиста, на когото е разрешено да проповядва на държавна храниилка и му е разрешено за безчинства и да сее омраза, срещу огромни тексаски пари/ поне от там, а и от други източници известни нам/. Кога се пръкна специалист по тези теми- с парите, разбира се. Вън от държавата и наказателна отговорност, освен всичката друга.

няма да ти се извинят - няма, ами може да очакваш и по-големи неприятности. Това е България.

Браво, Сашо. Не се давай на джендърите, нито на Барневерн, които чрез пипалата си тук (НПО-та и норвежки фондове и траншове към държавни служители) искат да вземат децата ни от семействата. Влязоха в училище - пример е фондацията Анимус с лого на баба Яга на метла, героят от приказките, който краде деца. Анимус разлепват плакати с телефон на доверието (същя като в Ноервегия), на който ще се разясняват "правата" на децата. Правят се анкети и учебни практики, с който противопоставят детето на семейството му.

ходи си с него в Тексас, като ти е приятел, няма място на държавен пост, с който да злоупотребява. Качете се на по един див кон и да ви видя как ще ви разтресе. Лесно е от бюрата и компютрите. Я да видим дали сте мъже- да видим фигура и мъжка сила.

много си умен, а не може ли ти да отидеш в Бирмингам например, и да си останеш там? Защо нормалните трябва да напускат, а?