Задържаха шеф в мобилен оператор, присвоил 166 смартфона

Районна прокуратура-Пловдив задържа и повдигна обвинения на 35-годишния Владимир Т. - шеф на клон на мобилен оператор, присвоил телефони за над 100 000 лв.

Обратно в новината

Коментари - Задържаха шеф в мобилен оператор, присвоил 166 смартфона | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А кой е операторът?

фсички оператори в панделата! това са терористи!

Значи, фалшиви документи, след което се търси съдействия на частен съдия изпълнител и потърпевш, който трябва да плати. След това да си търси парите обратно. Принципно това престъпление и самата държавна администрация го прави. Но е показателно, че ЧСИ-тата трябва още да ги укротят.

За разлика от убийство и осактяване след каране в пияно състояние, тоя ще отнесе ефективна присъда за няколко години. Не, че не е сгазил лука, но аршинът с който мери държавата е много различен за всеки отделен случай.

Дира пак жълтеят със заглавие. Шеф в мобилен оператор - човечето е явно прост управител на магазин с двама подчинени. Нейсе, странно е, че са реагирали чак след една година. В общия случай подобни тарикати изгърмяват до 3 месеца.

Поне 8 подчинени, това е магазина в жк. Тракия!

Ало-о-о-о, неутрализаторите на измамници и крадци!Какво правите с адв. Миков и ЧСИ Чолаков и крадливите им колеги в милицията? Само те, вече 5 години вършат имотни измами под протекция на държавата. Филми пускаха за тях, не гледате ли телевизия!?

100% е играл със зоналния мениджър!!! Толкова дълго време!!!

Ех, Владкооо, объркАл си се бе, чедо - само в публичния сектор кражбата може да остане "незабелязана" дълго време! В реалния подобни действия не минават, освен ако не са извършени от Топ мениджмънта по "целесъобразност" и в съглашателство;)

гладно, гладнооо.

Младият мъж е впечатлявал някоя/и с невероятния си вкус към скъпите неща. Типично, "you only live once" възпитание и мироглед. Цената на гъзарията винаги се заплаща и обикновено тя е висока

Добре де, колко трябва да си прост, за да си мислиш, че няма да те хванат с подобна схема???

Не е достатъчно условие ;) Трябва да си и много тъп!

Много просто парче.