Коментари - Матис: Военните „да бъдат готови“ за Корея | Днес.dir.bg

Матис: Военните „да бъдат готови“ за Корея

Джеймс Матис призова американските военни „да бъдат готови“ с разработването на военните варианти за действие срещу Северна Корея.

Обратно в новината

Коментари - Матис: Военните „да бъдат готови“ за Корея | Днес.dir.bg

Коментари

Достатъчно умни хора има и в САЩ, и в РФ и те ще се разберат, както се разбраха през 1963-та. В този ред на мисли, дребните диктатори са без значение.

Америка плаши търговските кораби в региона.Да си оправят GPS e май най -наложително.

"Американският министър на отбраната Джеймс Матис. . ."-хайде сега пък министър на отбраната. . . За САЩ по-адекватно би било да се нарича министър на нападението или на агресията. Иначе Джеймс Матис има изражение на кротък старец, ама то при американците нищо не е така, както отвънка изглежда. Колко войни са водили американците на своята континентална територия и колко на съвсем чужда? Смятат явно, че всичко което (пре-)открият или там където стъпи кракът им е вече вовеки тяхно. Преди време британците "засяваха" по света цивилизация, а пък сега техните презокеански наследници сеят демокрация. Но по същество голяма разлика няма-касае се за агресивна експанзия облечена в измама и лицемерие.

Днес кресливото партийно скудоумие може да си даде дълга почивка. Всички другарки - на крос в парка!

Самозабравили се нагли мафиоти теглят САЩ към самоубийствена война. Очевидно безумната лакомия ги е ослепила и са готови да хвърлят в ада стотици хиляди невинни войничета. Този път обаче американският народ няма да го допусне! Чашата на търпението прелива и хората няма да допуснат децата им да бъдат убивани, а те самите мачкани и унижавани от омразната управляваща мафия. Американците ще пометат сатрапите като Сорос! Показаха, че могат още на президентските избори. Сега ще се вдигнат и ще наритат бандитите!

Цървул. САЩ ли заплашват Северна Корея или северна Корея плаши да удари Гуам ( американска територия )? Да оставят лудия Ким да хвърли атомна бомба на Сеул , това ли да направят.

Цървул си ти! Корейците имат ли войски на границата на САЩ или военни бази в близост - нямат! САЩ имат ли войски на границата със Северна Корея и военни бази (с ядрено оръжие) в близост - имат! Кой кого заплашва тогава, американски ....близец?

Северна Корея заплашва, че ако бъде нападната, ще удари Гуам (американска територия). Та това е контра заплаха, не я нападаш и си живееш живота.

политотделът на БКП не си ли прибра вече вересиите? откъде са ви намирали такива бе...

БКП няма отдавна!!! Както знаеш всичките комуняги се записаха в ГЕРБ!

Към Fatal Error То бива лизане, то бива слагачество, но заслужава ли си за няколкото цента, дето ще ти ги подхвърлят? Не можеш ли да си намериш нормална работа? . "Fatal Error ( регистриран ) 10.10.2017 07:22 Каймака на човечеството, ВИП-а на човечеството...това е Америка. Fatal Error ( регистриран ) 10.10.2017 07:38 Най - великата, най - демократичната, най - хубавата...СЪЕДИНЕНИ АМЕРИКАНСКИ ЩАТИ"

Тия лакоми бандити няма да мирясат докато някой не ги смачка дефинитивно! Сега са решили да започват пак война в Корея, ама и този път ще им наритат яко задниците. Този път ще им разплачат майката в Калифорния, Тексас, пък и във Вапингтон. КНДР разполага с 8 милионна армия, напълно военизирана държава, съвременни оръжия, сега и водородни бомби! Да нападнеш такава държава си е чисто самоубийство, но ако янките са решили да се самоубиват, заради печалбите от военната индустрия, нямя кой да ги спре. Ще погубят стотици хиляди млади американци, за да си напълни гушата загнилата крадлива мафия от снизани дъртаци като Сорос!

още един очилат слаботелесен дрънкалник...

Гледам тука разни юнаци-Северна Корея това, лидера им-онова.Убеден съм, че тия герои ще са в първите редици на протестиращите, ако случайно Парламентът ни гласува да се върне военната служба.Иначе по форумите-герои,а като се наложи нещо наистина-мишки.

При една сухопътна операция ще ви смелят на острова.

Които тръгнат срещу С. Корея ги поздравявам с песента "Hair - Let the Sunshine In". Нека да гледат от точка 4:06. Ще го получат!

зад рамото на Ким наднича Путин.

Даа, то и облачната конфигурация на урагана зае профила на Путин.И какво значи това?

Партнери... "Турция никога няма да признае Крим за руска територия, това е незаконна анексия", каза още турският президент по време на срещата си със своя украински домакин Петро Порошенко.

Тогава Иракски Кюрдистан, ще стане и Турски Кюрдистан....

С какъв размах го пишеш, все едно от тебе или работодателите ти зависи...

Едно време тия май ядоха банана в тоя район, сега пак искат да го ядът.

До анонимния "прочети нещо" Чел съм достатъчно.а ти виж до къде стигна виетнам след ,като Америка им протегна ръка. Не само джапанки нали!? Хайде сега прочети малко за Бг преди рушняците да ни вкарат в биг брадър, къде е била България.

Абе кво да и гледам на колибарска България преди Девети? След това руснаците ни създадоха икономика, индустрия... И на тях беше трудно да превъзмогнат ударите на войната, но помагаха. Произвеждахме автомобили,камиони, стругове и всякакви други машини! С германците какво правехме? Сега какво правим? Стандарта преди 89та кога ще го стигнем? И дали някой ще ни разреши?!

имахме супер готина къща почти в центъра на един от наи-големите градове в българия. комунягите ни събориха къщата и ни набутаха в един малък апартамент на една от наи-шумните и мръсни улици. да ти сера на тъпите кокошкари наричащи се комунисти и всички техни постиженя и на всички велики москвичи и жигулита и всичко останало което влизаше от великия братски съвецки съюз. повръща ми се само като си спомня.

Смени дилъра и спри да те коват черни!

Какво да я гледат България тея руспитеци, като на мястото на Държавния самолетостроителен завод в Ловеч, построен по царско време, създадоха завод за колелета... Това е то целия "просперитет" на НРБ, която фалира с дълг от мижавите 10 млрд. долара... А защо НРБ е имала дълг към западни банки "ентелигентите" няма да отговорят...

Моля кухите лейки с килийно образование да не се обаждат! Кво самолетостроене те гони бе, колко изтребителя и бомбардировача даде за фронта тоя"завод"-две халета?! Фалирала НРБ, щом и ти в това вярваш...Че нали това беше най удобната мантра, за да се разграби всичко после! Както казва бай Тошо-Построеното тогава вие сега не може само да го боядисате... И сега от това се храним-режем и продаваме на скрап! Друго в държавата няма! И то свършва...

От времето на троянската война на нищо не си се научил, май само да четеш и пишеш! ООН (САЩ) срещу Корея, няколко милиона жертви, от тях и няколко десетки хиляди американци, изравнена със земята Корея, омраза, желание никога повече да не се допусне това. Ако сред жертвите беше едно твое дете или дома ти друго щеше да мислиш!

северна корея трябва да бъде изравнена със земята а лидера и да бъде обесен като садам

Не, не трябва. Но явно ще се наложи.

Още един глупак! Откъде ли се пръквате такива с скъсани презервативи вместо глави?

Какво ли не прави лентяйството? Чудесни гладки мозъци

Ти нормален ли си?! Садам го обесиха и разрушиха държавата му, защото имал биологически оръжия, лаборатории и т.н. НО...после се оказа, че няма нито лаборатории, нито складове с такива оръжия! Ирак и досега не може да се обедини (Садам е успявал да обединява племената) и да се възстанови! Сега САЩ искат да обявяват нова война и ти се кефиш?! Много си сбъркан! Човечеството няма нужда от такива индивиди за да оцелее!

Глупости и нагли лъжи. Садам нищо не е обединявал, напротив редовно вършеше масови кланета. И никога не са търсили биологическо оръжие, тъпунгерче, а химическо -бойни отровни вещества. И намериха, но в нищожни количества - по-голямата част Садам побърза да унищожи и изнесе към Сирия, която стана държавата с най-големи запаси от БОВ, докато САЩ не ги принудиха да ги унищожат.

Лавров да си говори с корееца. Америка не се нуждае от руски военни съвети.Америка ще отговори подобаващо, Президента Тръмп го каза. God bles USA.

за 1953 година. Може би си чувал за Виетнам, ама 1953 е ужасяваща за света и за САЩ, като основен участник тогава. Страха още си го имат, личи си!

Ахиле,ахиле, научи поне как се спелува BLES(S), пък тогава се изявявай, малоумнико промит.

прятелю мои, само ги гледаи тия руски подлоги какви ще ги приказват ако се наложи щатите да смелят коми кореата. сега приказват как американците щели да ядат тоягата и какви ли не простотии но след това ще казват - ами те тия американци намериха една нещастна кореа да нападат..... и тем подобни простащини типични за тъпите руски подлоги God Bless USA

Не съди другите по себе си, много ще сбъркаш.

Достойният и умен военен знае много добре каква е трагичността на неговия избор- и го отлага до последно. И само глупецът би привидял в това някакъв израз на слабост или неумение. Почитания, генерале.

Бла бла, дрън дрън. "Достойният" и "умен" военен с правомощия в САЩ е обикновено генерал на хранилка и лобизъм към някоя голяма компания от ВПК. От своя страна тази компания е д. и гащи с банковата олигархия и са готови да подпалят война за да си спасят дебелите г. и да си тъпчат гушите, а "достойният" генерал ще слушка и ще папка. Или сте много тъпи или сте много наивни или сте тролове, а може би всичко това накуп.

Повечето като се пенсионират за награда отиват консултатнти в тия компании. Наскоро пак писаха за един техен генерал минал точно по този път. Тлъсти препоръки за тлъсти поръчки за ВПК, пенсийка, консултант. Достойно и умно...

Ето затова никой по света не слуша пропагандаторите- защото те са най-обикновени, лекомислени и безпомощни глупаци.

Че КНДР има ядрено оръжие вече да са нападнали. Но каквато и противоркетна отбрана да имат северна Корея те могат да взревят под водата бомба и цунами да направят!

Шило

Сериозно? Чудно, що американци предпочитат Канада? И Европа?

Шило

Надуване на стероидни мускули...Ако можеха, досега да са нападнали.

расте,но едва ли ще се стигне до ядрен конфликт,защото ядрен конфликт означава край на човечеството. Тази криза ми напомня за кризата с Куба през 1962г,когато селяка Хрушчов разположи ядрено оръжие там.И как се реши кризата ?Реши се се със сделка.САЩ махнаха своите ракети от Турция а СССР на своя страна махнаха своите от Куба.И сега ще има сделка и според мен тя се върти около Украйна и Тайван.Ще се успокои ли с това положението? Да , но за кратко,защото никога повече Украйна ще бъде руска провинция,нито Тайван ще бъде китайска провинция,така както никога Южна Корея няма да се обедини с идиотизма на Северна Корея.Тлеещите въглени,ще останат и ве започне Нова надпревара във въоръжаването.Ще победи този с най-силна икономика т.е. силен БВП.А той сега е следният : Общият БВП в трл,долари на САЩ и ЕС е 12,4 + 12,1 = 24,5 трл.долара.Общият БВП в трл.долари на Русия и Китай е 1,5 +8,1 = 9,6 трл.долара.

Шило

А за дълговете нещо?

Ти с няколко изречения изложи всички Соросоидни мечти и конкретно пропагандната програма на вашета НПО. Само дето фактологията малко ти куца, ама няма да спорим, заработвай си грантовете, че идва зима. А Крим ВЕЧЕ е Руска провинция, че и други се очертават...

Дрънкане на оръжие. САЩ и Русия имат възможност да унищожат не един, а много пъти света. Може би и Китай. Щом САЩ ги е страх от КНДР, какво става с бившите съюзници от 1953 година. Тогава се стигна до патова ситуация и сега промяна е невъзможна. А и Тръмп не е глупак, както и останалите в играта с него!

каква е разликата между идиотите от едната и другата старана?

Шило

Че едните си стоят в страната, а другите си мислят, че планетата им принадлежи. Друга разлика няма.

А бе тоя луд ли р, или к-ра му е голям!

Войната в Сирия е почти в края си, а прасвентът на оръжие трябва да продължи, иначе военната индустрия на САЩ фалира и загива!

Русия ще продължи да продава оръжия и на Армения, и на Азербайджан въпреки неотдавнашното възобновяване на конфликта в Нагорни Карабах, заяви днес руският премиер Дмитрий Медведев в интервю по руската държавна телевизия, предаде Ройтерс. Боевете, които избухнаха миналата седмица в региона, бяха най-интензивните след 1994 г., откакто конфликтът беше замразен, но не и разрешен.Договореното с посредничеството на Москва прекратяване на огъня във вторник доведе до спиране на насилието, в което Азербайджан и подкрепяният от Армения сепаратистки регион изгубиха десетки войници. Русия е главният продавач на оръжие за Армения - близък съюзник на Москва, и Азербайджан, който развива топли отношения с Турция. Медведев, който беше на посещение в двете страни тази седмица, каза, че Русия няма намерение да спре продажбите на оръжие. "Ако Русия спре да продава оръжие, мястото й веднага ще бъде заето от трета страна, а това може да унищожи съществуващия баланс на силите в региона

След това НАТО ще освободи северните японски острови от руска окупация.

След кое?

След като Щерев си изпие хапчетата, внимателно,за да не го правъзбуди санитаря му смени гащите и го сложат да спинка.Там, където му е мястото-в Карлуково.

Очаквант някой друг да започне термоядрен конфлик за да изпепелят всички които не им целуват задниците. Това е причината натиска към Северна Корея. Знаят че на Кимчо са му слаби ангелите, а Тръм е изкукуригало старче и всеки момент а единия от двамата може да му избият чивиите и да натисне червеното копче. Кой ли ще е той?

Господарите на Тръмп искат война.

"Свидетели сме на прокси война. За никой не е тайна чие е злото куче Ким - на Китай. За никой не е тайна кой му даде реактор за да добива плутоний, центрофуги за обогатяване на уран и междуконтинентални балистични ракети - СССР и Русия. Ясно е кой насъсква кучето но не се знае дали кучето ще послуша стопанина си в критичния момент." Въобще не съм сигурен в предпоставките ти нищо, че имат пред себе си убедителното "всички знаят". Факт е само, че Северна Корея от доста време се изхранва практически от помощи в замяна на "спиране" на програмите си. Явно Тръмп като бизнесмен няма намерение да плаща повече. Свинчето засилва риториката но истината е, че без америка и Южна Корея ще умре от глад понеже ако допуснем, че е китайско или руско "куче" (деликатес в Корея:) то стопаните му явно не са склонни да му дават безплатно нищо:)

Нямаш никаква представа с какво "се изхранва" Северна Корея! Всъщност - идея си нямаш за какво е този "конфликт"!

Точно така!

Свидетели сме на прокси война. За никой не е тайна чие е злото куче Ким - на Китай. За никой не е тайна кой му даде реактор за да добива плутоний, центрофуги за обогатяване на уран и междуконтинентални балистични ракети - СССР и Русия. Ясно е кой насъсква кучето но не се знае дали кучето ще послуша стопанина си в критичния момент.

Не си ли разбрал какво иска и цели Русия-ще има сделка--оттегляне на американски инструктури и оръжие от Украйна срещу озаптяване на Сев.Корея--това е ясно и точно и това е целта.С.Корея отвлича вниманието от Украйна и САЩ го знаят това.

Въртят, сучат, но един ден, ЗАПОМНЕТЕ, ще ститнат и до Иран!

Ако военният министър на САЩ епризовал военните, значи това е поскание към светс и към Ким трети Военните отдавна са готови

Голям кеф за чичо Сам! Поредна и не последна страна за демократизиране! Но да не се наакат тоя път, че... тук нещата са доста по-сложни от Либия и Ирак!

Ама си тъп, та нямаш аналог в света.

Освен тайни военни договори , не виждам друг възпиращ ход . Явно тези са неприемливите неща на Лавров . . . изглежда имат таен договор за военна защита с Русия .

Това е почти сигурно, надали тая коала Ким ще тръгне да се ебава току-така с евреите/САЩ/! Тия в С. Корея може и да изглеждат наивни и обгазени от пропаганда, но едва ли са толкова тъпи!

Севернокорейци отдавна работят в Русия.Те са построили стадион в Сакт Петербург и руснаците са много доволни от тях.Ким взема-60% от заплатите на работниците си.Те са и в ядрената индустрия и директно се учат--но се оказва,че те бързо възприемат.Русия не им е дала чертежи за далекобоъни ракети повече от 1700км--те сами ги изобретяват.Стават опасни и то много.

През този век САЩ успешно осъществяват военните си интервенции под флага на международни коалиции. В Корея това няма как да стане. В случай на горещ конфликт дори Япония ще предпочете неутралитет. Обратно, при военен удар срещу Северна Корея САЩ ще срещнат обединена руско-китайска-корейска коалиция по подобие на Виетнам. Разликата в случая е, че армията на Южна Корея няма да се бие срещу Севера, американците ще останат сами срещу северната коалиция и неизбежно ще загубят. Бъдеща обединена Корея ще стане новият азиатски тигър, при това атомен! Ще последва обединението на Китай и Тайван и американците ще бъдат изритани от северната зона на АТР, което е заветната мечта и стратегия на страните от региона. Тръмп, когото Тилерсън нарече "загубеняк", е идеалният американски президент за реализацията на този план.

Я кажи кога руската армия ще прави Парад Победи в Киев

СЪВСЕМ СКОРО , ОБЕЩАВАМ!

КАКВА Е ИГРАТА НА АМЕРИКАНСКИТЕ ЕВРЕИ ??? .... АМИ ВСЯКО ДРЪНКАНЕ НА ОРЪЖИЕ , ВСЯКО НАПРЕЖЕНИЕ В РАЙОНА ... ОБРЗЦЕНЯВА КОМПАНИИТЕ В ГРАНИЧАЩИТЕ СЕВЕРНА КОРЕЯ СТРАНИ И УСИЛВА ПОЗИЦИИТЕ НА ДОЛАРА КАТО СВЕРОВНА ВАЛУТА :))

Такава игра ли играят северно корейците ? Да усилват позициите на долара като световна валута . Това ли казваше Ким ?

Тази Нова Година май няма да има Дядо Коледа, май ще дойде Дедь Морозь.

МОРОЗ

Прав, давно учил русский, в школе...

В УЧИЛИЩЕ ПРИ НАС НА АГРЕСИВИНТЕ ДЕЦА ДЕТО ТОРМОЗЯТ ПО-СЛАБИЧКИТЕ ИМ ВИКАТ БУЛЛИ bully plural noun: bullies a person who uses strength or power to harm or intimidate those who are weaker. И ПАК В АМЕРИКАНСКИТЕ УЧИЛИЩА УЧАТ ЧЕ НАЙ-ДОБРИЯ НАЧИН ДА СЕ СПРАВИШ С АГРЕСИВНОТО КРАВАРЧЕ Е ДА ГО НАБИЕШ :))

сега ще стане голям смях . ако в последния момент русия или китай кажат на американците че ако нападнат КНДР ще срещнат тяхните армии . чак ми става неудобно за срама който ще бере америка която като насрана ще забрави за всякакви войни с корея

Чудя се на Сидер- Бялата хипохлорирана златка. Как отиде във Венеция, Париж с младите си женки. Не отиде веднъж в Улан Батор или Пхенян да види благоденствието.

А ТВА ЛЯТО БЕШЕ НА МОРЕ В ТУРЦИЯ . ... СЪС САМОДИВАТА И МЛАДЕНЕЦА В ХОТЕЛ НА СЕМЕЙСТВО ЕРДОГАН :))

намирам ким и севернокорейците за страшно хладнокръвни хора ,дали това не е причината за прекаленото изнервяне на психясалите каубои ?

да севернокорейците са страшно хладнокръвни а ким е единствения дебел там ....има филми скрита камера и избягали от лагера на ким с каква мизерия се борят корейците за да оцелеят от глада

Antoinette Todorova

на това му се вика пропаганда за зомбирани човечета . много е трудно да се вярва след толкова идиотските им лъжи в близкия изток .

Русия иска диалог, но Ким Чен Ун изобщо не води диалози. Не съм го чул никъде да се изкаже по въпроси. Тъп ли е или кралят Слънце не трябва да пада ниско до человеците? Жалко за севернокорейския народ ядящ само ориз ,трева и сталинска пропаганда. Къде е Севера, къде е Юга. Еддните ( комунисти ) пасат трева а другите с един от най- високия стандарт в света. Мурзилките това го пропускат разбира се. Болшевишката мурзилка действа като автомат и не мисли.

Жалко не само за Северна Корея, ами и за Южна. За Япония - също.

Хората се хранят с детелини, мурзилке. До там ги докараха твоите братя- комуняги. Нисък стандарт и само една пропаганда. Те и Интернет си нямат като теб, болшевишко чучело смотано. Те не ползват западни изобретения като теб.

простите мръсни рашки винаги се опитват да правят мръсотии на света,но света ги мрази и ще им го бодне където трябва!!

КАК ЛИВАНЦИТЕ НАКАРАХА АМЕРИАНЦИТЕ И ФРАНЦУЗИТЕ ДА НАПУСНА БЕЙРУТ ??? ... ВЗРИВИХА ИМ КАЗАРМИТЕ В БЪЛГАРИЯ С КАМИКАДЗЕТА :))) ...

МАХНЕТЕ СЕ ОТ ЕВРОПА И БАЛКАНИТЕ!!!

Г-н министър на отбраната Джеймс Матис, готови ли са САЩ за ТСВ? Аз съм сигурен, че от 1961-ва година (кризата с ракетите в Куба) КОМАНДАТА НА АЩАР е на своя боен пост и СЕДЕМ СЕКУНДИ преди да се изстрелят ракетите, ще успее да предотврати ТСВ. Ако все пак се пропусне ЕДНА РАКЕТА да падне някъде, С РОБСТВОТО НА БЪЛГАРИЯ НАЛОЖЕНО ОТ ИМПЕРИИТЕ, ще се приключи. ДАЙ БОЖЕ.

щото няма да има ни империи, ни България...

(на немски: Völkischer Beobachter, в превод Народен наблюдател) И ВЪПРЕКИ ВСИЧКО, С БОЖИЯТА ПОМОЩ БЪЛГАРИЯ ЩЕ ПРЕБЪДЕ ВЕЧНО. Гаранция: Господ българина

Лавров да си гледа Русия. Там икономически мужиците отиват като през ВСВ.

много интересно виждане имате това либерастите. имате ли глобус някъде в стаята си? ако не потърсете такъв в мрежата и вижте къде се намират русия и сев. корея, после завъртете глобуса и от другата му страна ще видите къде се намират щатите.

многомедалистът матис не можа ли да намери друг начин да прати тази спешна депеша на овенните? бльоки (това е кучето ми), да попитаме ли джеймз защо тяхната прехвалена система (вкл. и медийна) не може да просъществува и един ден без да си произведе врагове. дали ще вземат да умрат от глад и жажда, ако печелят един милиард по-малко на година?

Антихристът Путлер чрез пионките си Тръмп, Ким, Мъдуро, Ердоган и Асад ще докарат следващата глобална война. Смятам да гледам сеира доста отдалече.

Да си говорим захаросани приказки е лесно,по трудно е да отговорим на сложните въпроси-- 1.Първо-Китай е против силна Сев.Корея-те я искат слаба и зависима от тях. 2.Второ-Каква е гаранцията за Русия или наследника му,че няма да се отметне от тях. 3.Трето-Ако САЩ започнат война срещу Сев.Корея--готови ли са за ТСВ. Сами си отговорете на тези въпроси и нека всеки сам си направи изводите--аз нямам право да ви наложа своето мнение.

деер

Това ми прилича на писане на дипломна работа!?

Коментари - Матис: Военните „да бъдат готови“ за Корея | Днес.dir.bg

Матис: Военните „да бъдат готови“ за Корея

Джеймс Матис призова американските военни „да бъдат готови“ с разработването на военните варианти за действие срещу Северна Корея.

Обратно в новината

Коментари - Матис: Военните „да бъдат готови“ за Корея | Днес.dir.bg

Коментари

Достатъчно умни хора има и в САЩ, и в РФ и те ще се разберат, както се разбраха през 1963-та. В този ред на мисли, дребните диктатори са без значение.

Америка плаши търговските кораби в региона.Да си оправят GPS e май най -наложително.

"Американският министър на отбраната Джеймс Матис. . ."-хайде сега пък министър на отбраната. . . За САЩ по-адекватно би било да се нарича министър на нападението или на агресията. Иначе Джеймс Матис има изражение на кротък старец, ама то при американците нищо не е така, както отвънка изглежда. Колко войни са водили американците на своята континентална територия и колко на съвсем чужда? Смятат явно, че всичко което (пре-)открият или там където стъпи кракът им е вече вовеки тяхно. Преди време британците "засяваха" по света цивилизация, а пък сега техните презокеански наследници сеят демокрация. Но по същество голяма разлика няма-касае се за агресивна експанзия облечена в измама и лицемерие.

Днес кресливото партийно скудоумие може да си даде дълга почивка. Всички другарки - на крос в парка!

Самозабравили се нагли мафиоти теглят САЩ към самоубийствена война. Очевидно безумната лакомия ги е ослепила и са готови да хвърлят в ада стотици хиляди невинни войничета. Този път обаче американският народ няма да го допусне! Чашата на търпението прелива и хората няма да допуснат децата им да бъдат убивани, а те самите мачкани и унижавани от омразната управляваща мафия. Американците ще пометат сатрапите като Сорос! Показаха, че могат още на президентските избори. Сега ще се вдигнат и ще наритат бандитите!

Цървул. САЩ ли заплашват Северна Корея или северна Корея плаши да удари Гуам ( американска територия )? Да оставят лудия Ким да хвърли атомна бомба на Сеул , това ли да направят.

Цървул си ти! Корейците имат ли войски на границата на САЩ или военни бази в близост - нямат! САЩ имат ли войски на границата със Северна Корея и военни бази (с ядрено оръжие) в близост - имат! Кой кого заплашва тогава, американски ....близец?

Северна Корея заплашва, че ако бъде нападната, ще удари Гуам (американска територия). Та това е контра заплаха, не я нападаш и си живееш живота.

политотделът на БКП не си ли прибра вече вересиите? откъде са ви намирали такива бе...

БКП няма отдавна!!! Както знаеш всичките комуняги се записаха в ГЕРБ!

Към Fatal Error То бива лизане, то бива слагачество, но заслужава ли си за няколкото цента, дето ще ти ги подхвърлят? Не можеш ли да си намериш нормална работа? . "Fatal Error ( регистриран ) 10.10.2017 07:22 Каймака на човечеството, ВИП-а на човечеството...това е Америка. Fatal Error ( регистриран ) 10.10.2017 07:38 Най - великата, най - демократичната, най - хубавата...СЪЕДИНЕНИ АМЕРИКАНСКИ ЩАТИ"

Тия лакоми бандити няма да мирясат докато някой не ги смачка дефинитивно! Сега са решили да започват пак война в Корея, ама и този път ще им наритат яко задниците. Този път ще им разплачат майката в Калифорния, Тексас, пък и във Вапингтон. КНДР разполага с 8 милионна армия, напълно военизирана държава, съвременни оръжия, сега и водородни бомби! Да нападнеш такава държава си е чисто самоубийство, но ако янките са решили да се самоубиват, заради печалбите от военната индустрия, нямя кой да ги спре. Ще погубят стотици хиляди млади американци, за да си напълни гушата загнилата крадлива мафия от снизани дъртаци като Сорос!

още един очилат слаботелесен дрънкалник...

Гледам тука разни юнаци-Северна Корея това, лидера им-онова.Убеден съм, че тия герои ще са в първите редици на протестиращите, ако случайно Парламентът ни гласува да се върне военната служба.Иначе по форумите-герои,а като се наложи нещо наистина-мишки.

При една сухопътна операция ще ви смелят на острова.

Които тръгнат срещу С. Корея ги поздравявам с песента "Hair - Let the Sunshine In". Нека да гледат от точка 4:06. Ще го получат!

зад рамото на Ким наднича Путин.

Даа, то и облачната конфигурация на урагана зае профила на Путин.И какво значи това?

Партнери... "Турция никога няма да признае Крим за руска територия, това е незаконна анексия", каза още турският президент по време на срещата си със своя украински домакин Петро Порошенко.

Тогава Иракски Кюрдистан, ще стане и Турски Кюрдистан....

С какъв размах го пишеш, все едно от тебе или работодателите ти зависи...

Едно време тия май ядоха банана в тоя район, сега пак искат да го ядът.

До анонимния "прочети нещо" Чел съм достатъчно.а ти виж до къде стигна виетнам след ,като Америка им протегна ръка. Не само джапанки нали!? Хайде сега прочети малко за Бг преди рушняците да ни вкарат в биг брадър, къде е била България.

Абе кво да и гледам на колибарска България преди Девети? След това руснаците ни създадоха икономика, индустрия... И на тях беше трудно да превъзмогнат ударите на войната, но помагаха. Произвеждахме автомобили,камиони, стругове и всякакви други машини! С германците какво правехме? Сега какво правим? Стандарта преди 89та кога ще го стигнем? И дали някой ще ни разреши?!

имахме супер готина къща почти в центъра на един от наи-големите градове в българия. комунягите ни събориха къщата и ни набутаха в един малък апартамент на една от наи-шумните и мръсни улици. да ти сера на тъпите кокошкари наричащи се комунисти и всички техни постиженя и на всички велики москвичи и жигулита и всичко останало което влизаше от великия братски съвецки съюз. повръща ми се само като си спомня.

Смени дилъра и спри да те коват черни!

Какво да я гледат България тея руспитеци, като на мястото на Държавния самолетостроителен завод в Ловеч, построен по царско време, създадоха завод за колелета... Това е то целия "просперитет" на НРБ, която фалира с дълг от мижавите 10 млрд. долара... А защо НРБ е имала дълг към западни банки "ентелигентите" няма да отговорят...

Моля кухите лейки с килийно образование да не се обаждат! Кво самолетостроене те гони бе, колко изтребителя и бомбардировача даде за фронта тоя"завод"-две халета?! Фалирала НРБ, щом и ти в това вярваш...Че нали това беше най удобната мантра, за да се разграби всичко после! Както казва бай Тошо-Построеното тогава вие сега не може само да го боядисате... И сега от това се храним-режем и продаваме на скрап! Друго в държавата няма! И то свършва...

От времето на троянската война на нищо не си се научил, май само да четеш и пишеш! ООН (САЩ) срещу Корея, няколко милиона жертви, от тях и няколко десетки хиляди американци, изравнена със земята Корея, омраза, желание никога повече да не се допусне това. Ако сред жертвите беше едно твое дете или дома ти друго щеше да мислиш!

северна корея трябва да бъде изравнена със земята а лидера и да бъде обесен като садам

Не, не трябва. Но явно ще се наложи.

Още един глупак! Откъде ли се пръквате такива с скъсани презервативи вместо глави?

Какво ли не прави лентяйството? Чудесни гладки мозъци

Ти нормален ли си?! Садам го обесиха и разрушиха държавата му, защото имал биологически оръжия, лаборатории и т.н. НО...после се оказа, че няма нито лаборатории, нито складове с такива оръжия! Ирак и досега не може да се обедини (Садам е успявал да обединява племената) и да се възстанови! Сега САЩ искат да обявяват нова война и ти се кефиш?! Много си сбъркан! Човечеството няма нужда от такива индивиди за да оцелее!

Глупости и нагли лъжи. Садам нищо не е обединявал, напротив редовно вършеше масови кланета. И никога не са търсили биологическо оръжие, тъпунгерче, а химическо -бойни отровни вещества. И намериха, но в нищожни количества - по-голямата част Садам побърза да унищожи и изнесе към Сирия, която стана държавата с най-големи запаси от БОВ, докато САЩ не ги принудиха да ги унищожат.

Лавров да си говори с корееца. Америка не се нуждае от руски военни съвети.Америка ще отговори подобаващо, Президента Тръмп го каза. God bles USA.

за 1953 година. Може би си чувал за Виетнам, ама 1953 е ужасяваща за света и за САЩ, като основен участник тогава. Страха още си го имат, личи си!

Ахиле,ахиле, научи поне как се спелува BLES(S), пък тогава се изявявай, малоумнико промит.

прятелю мои, само ги гледаи тия руски подлоги какви ще ги приказват ако се наложи щатите да смелят коми кореата. сега приказват как американците щели да ядат тоягата и какви ли не простотии но след това ще казват - ами те тия американци намериха една нещастна кореа да нападат..... и тем подобни простащини типични за тъпите руски подлоги God Bless USA

Не съди другите по себе си, много ще сбъркаш.

Достойният и умен военен знае много добре каква е трагичността на неговия избор- и го отлага до последно. И само глупецът би привидял в това някакъв израз на слабост или неумение. Почитания, генерале.

Бла бла, дрън дрън. "Достойният" и "умен" военен с правомощия в САЩ е обикновено генерал на хранилка и лобизъм към някоя голяма компания от ВПК. От своя страна тази компания е д. и гащи с банковата олигархия и са готови да подпалят война за да си спасят дебелите г. и да си тъпчат гушите, а "достойният" генерал ще слушка и ще папка. Или сте много тъпи или сте много наивни или сте тролове, а може би всичко това накуп.

Повечето като се пенсионират за награда отиват консултатнти в тия компании. Наскоро пак писаха за един техен генерал минал точно по този път. Тлъсти препоръки за тлъсти поръчки за ВПК, пенсийка, консултант. Достойно и умно...

Ето затова никой по света не слуша пропагандаторите- защото те са най-обикновени, лекомислени и безпомощни глупаци.

Че КНДР има ядрено оръжие вече да са нападнали. Но каквато и противоркетна отбрана да имат северна Корея те могат да взревят под водата бомба и цунами да направят!

Шило

Сериозно? Чудно, що американци предпочитат Канада? И Европа?

Шило

Надуване на стероидни мускули...Ако можеха, досега да са нападнали.

расте,но едва ли ще се стигне до ядрен конфликт,защото ядрен конфликт означава край на човечеството. Тази криза ми напомня за кризата с Куба през 1962г,когато селяка Хрушчов разположи ядрено оръжие там.И как се реши кризата ?Реши се се със сделка.САЩ махнаха своите ракети от Турция а СССР на своя страна махнаха своите от Куба.И сега ще има сделка и според мен тя се върти около Украйна и Тайван.Ще се успокои ли с това положението? Да , но за кратко,защото никога повече Украйна ще бъде руска провинция,нито Тайван ще бъде китайска провинция,така както никога Южна Корея няма да се обедини с идиотизма на Северна Корея.Тлеещите въглени,ще останат и ве започне Нова надпревара във въоръжаването.Ще победи този с най-силна икономика т.е. силен БВП.А той сега е следният : Общият БВП в трл,долари на САЩ и ЕС е 12,4 + 12,1 = 24,5 трл.долара.Общият БВП в трл.долари на Русия и Китай е 1,5 +8,1 = 9,6 трл.долара.

Шило

А за дълговете нещо?

Ти с няколко изречения изложи всички Соросоидни мечти и конкретно пропагандната програма на вашета НПО. Само дето фактологията малко ти куца, ама няма да спорим, заработвай си грантовете, че идва зима. А Крим ВЕЧЕ е Руска провинция, че и други се очертават...

Дрънкане на оръжие. САЩ и Русия имат възможност да унищожат не един, а много пъти света. Може би и Китай. Щом САЩ ги е страх от КНДР, какво става с бившите съюзници от 1953 година. Тогава се стигна до патова ситуация и сега промяна е невъзможна. А и Тръмп не е глупак, както и останалите в играта с него!

каква е разликата между идиотите от едната и другата старана?

Шило

Че едните си стоят в страната, а другите си мислят, че планетата им принадлежи. Друга разлика няма.

А бе тоя луд ли р, или к-ра му е голям!

Войната в Сирия е почти в края си, а прасвентът на оръжие трябва да продължи, иначе военната индустрия на САЩ фалира и загива!

Русия ще продължи да продава оръжия и на Армения, и на Азербайджан въпреки неотдавнашното възобновяване на конфликта в Нагорни Карабах, заяви днес руският премиер Дмитрий Медведев в интервю по руската държавна телевизия, предаде Ройтерс. Боевете, които избухнаха миналата седмица в региона, бяха най-интензивните след 1994 г., откакто конфликтът беше замразен, но не и разрешен.Договореното с посредничеството на Москва прекратяване на огъня във вторник доведе до спиране на насилието, в което Азербайджан и подкрепяният от Армения сепаратистки регион изгубиха десетки войници. Русия е главният продавач на оръжие за Армения - близък съюзник на Москва, и Азербайджан, който развива топли отношения с Турция. Медведев, който беше на посещение в двете страни тази седмица, каза, че Русия няма намерение да спре продажбите на оръжие. "Ако Русия спре да продава оръжие, мястото й веднага ще бъде заето от трета страна, а това може да унищожи съществуващия баланс на силите в региона

След това НАТО ще освободи северните японски острови от руска окупация.

След кое?

След като Щерев си изпие хапчетата, внимателно,за да не го правъзбуди санитаря му смени гащите и го сложат да спинка.Там, където му е мястото-в Карлуково.

Очаквант някой друг да започне термоядрен конфлик за да изпепелят всички които не им целуват задниците. Това е причината натиска към Северна Корея. Знаят че на Кимчо са му слаби ангелите, а Тръм е изкукуригало старче и всеки момент а единия от двамата може да му избият чивиите и да натисне червеното копче. Кой ли ще е той?

Господарите на Тръмп искат война.

"Свидетели сме на прокси война. За никой не е тайна чие е злото куче Ким - на Китай. За никой не е тайна кой му даде реактор за да добива плутоний, центрофуги за обогатяване на уран и междуконтинентални балистични ракети - СССР и Русия. Ясно е кой насъсква кучето но не се знае дали кучето ще послуша стопанина си в критичния момент." Въобще не съм сигурен в предпоставките ти нищо, че имат пред себе си убедителното "всички знаят". Факт е само, че Северна Корея от доста време се изхранва практически от помощи в замяна на "спиране" на програмите си. Явно Тръмп като бизнесмен няма намерение да плаща повече. Свинчето засилва риториката но истината е, че без америка и Южна Корея ще умре от глад понеже ако допуснем, че е китайско или руско "куче" (деликатес в Корея:) то стопаните му явно не са склонни да му дават безплатно нищо:)

Нямаш никаква представа с какво "се изхранва" Северна Корея! Всъщност - идея си нямаш за какво е този "конфликт"!

Точно така!

Свидетели сме на прокси война. За никой не е тайна чие е злото куче Ким - на Китай. За никой не е тайна кой му даде реактор за да добива плутоний, центрофуги за обогатяване на уран и междуконтинентални балистични ракети - СССР и Русия. Ясно е кой насъсква кучето но не се знае дали кучето ще послуша стопанина си в критичния момент.

Не си ли разбрал какво иска и цели Русия-ще има сделка--оттегляне на американски инструктури и оръжие от Украйна срещу озаптяване на Сев.Корея--това е ясно и точно и това е целта.С.Корея отвлича вниманието от Украйна и САЩ го знаят това.

Въртят, сучат, но един ден, ЗАПОМНЕТЕ, ще ститнат и до Иран!

Ако военният министър на САЩ епризовал военните, значи това е поскание към светс и към Ким трети Военните отдавна са готови

Голям кеф за чичо Сам! Поредна и не последна страна за демократизиране! Но да не се наакат тоя път, че... тук нещата са доста по-сложни от Либия и Ирак!

Ама си тъп, та нямаш аналог в света.

Освен тайни военни договори , не виждам друг възпиращ ход . Явно тези са неприемливите неща на Лавров . . . изглежда имат таен договор за военна защита с Русия .

Това е почти сигурно, надали тая коала Ким ще тръгне да се ебава току-така с евреите/САЩ/! Тия в С. Корея може и да изглеждат наивни и обгазени от пропаганда, но едва ли са толкова тъпи!

Севернокорейци отдавна работят в Русия.Те са построили стадион в Сакт Петербург и руснаците са много доволни от тях.Ким взема-60% от заплатите на работниците си.Те са и в ядрената индустрия и директно се учат--но се оказва,че те бързо възприемат.Русия не им е дала чертежи за далекобоъни ракети повече от 1700км--те сами ги изобретяват.Стават опасни и то много.

През този век САЩ успешно осъществяват военните си интервенции под флага на международни коалиции. В Корея това няма как да стане. В случай на горещ конфликт дори Япония ще предпочете неутралитет. Обратно, при военен удар срещу Северна Корея САЩ ще срещнат обединена руско-китайска-корейска коалиция по подобие на Виетнам. Разликата в случая е, че армията на Южна Корея няма да се бие срещу Севера, американците ще останат сами срещу северната коалиция и неизбежно ще загубят. Бъдеща обединена Корея ще стане новият азиатски тигър, при това атомен! Ще последва обединението на Китай и Тайван и американците ще бъдат изритани от северната зона на АТР, което е заветната мечта и стратегия на страните от региона. Тръмп, когото Тилерсън нарече "загубеняк", е идеалният американски президент за реализацията на този план.

Я кажи кога руската армия ще прави Парад Победи в Киев

СЪВСЕМ СКОРО , ОБЕЩАВАМ!

КАКВА Е ИГРАТА НА АМЕРИКАНСКИТЕ ЕВРЕИ ??? .... АМИ ВСЯКО ДРЪНКАНЕ НА ОРЪЖИЕ , ВСЯКО НАПРЕЖЕНИЕ В РАЙОНА ... ОБРЗЦЕНЯВА КОМПАНИИТЕ В ГРАНИЧАЩИТЕ СЕВЕРНА КОРЕЯ СТРАНИ И УСИЛВА ПОЗИЦИИТЕ НА ДОЛАРА КАТО СВЕРОВНА ВАЛУТА :))

Такава игра ли играят северно корейците ? Да усилват позициите на долара като световна валута . Това ли казваше Ким ?

Тази Нова Година май няма да има Дядо Коледа, май ще дойде Дедь Морозь.

МОРОЗ

Прав, давно учил русский, в школе...

В УЧИЛИЩЕ ПРИ НАС НА АГРЕСИВИНТЕ ДЕЦА ДЕТО ТОРМОЗЯТ ПО-СЛАБИЧКИТЕ ИМ ВИКАТ БУЛЛИ bully plural noun: bullies a person who uses strength or power to harm or intimidate those who are weaker. И ПАК В АМЕРИКАНСКИТЕ УЧИЛИЩА УЧАТ ЧЕ НАЙ-ДОБРИЯ НАЧИН ДА СЕ СПРАВИШ С АГРЕСИВНОТО КРАВАРЧЕ Е ДА ГО НАБИЕШ :))

сега ще стане голям смях . ако в последния момент русия или китай кажат на американците че ако нападнат КНДР ще срещнат тяхните армии . чак ми става неудобно за срама който ще бере америка която като насрана ще забрави за всякакви войни с корея

Чудя се на Сидер- Бялата хипохлорирана златка. Как отиде във Венеция, Париж с младите си женки. Не отиде веднъж в Улан Батор или Пхенян да види благоденствието.

А ТВА ЛЯТО БЕШЕ НА МОРЕ В ТУРЦИЯ . ... СЪС САМОДИВАТА И МЛАДЕНЕЦА В ХОТЕЛ НА СЕМЕЙСТВО ЕРДОГАН :))

намирам ким и севернокорейците за страшно хладнокръвни хора ,дали това не е причината за прекаленото изнервяне на психясалите каубои ?

да севернокорейците са страшно хладнокръвни а ким е единствения дебел там ....има филми скрита камера и избягали от лагера на ким с каква мизерия се борят корейците за да оцелеят от глада

Antoinette Todorova

на това му се вика пропаганда за зомбирани човечета . много е трудно да се вярва след толкова идиотските им лъжи в близкия изток .

Русия иска диалог, но Ким Чен Ун изобщо не води диалози. Не съм го чул никъде да се изкаже по въпроси. Тъп ли е или кралят Слънце не трябва да пада ниско до человеците? Жалко за севернокорейския народ ядящ само ориз ,трева и сталинска пропаганда. Къде е Севера, къде е Юга. Еддните ( комунисти ) пасат трева а другите с един от най- високия стандарт в света. Мурзилките това го пропускат разбира се. Болшевишката мурзилка действа като автомат и не мисли.

Жалко не само за Северна Корея, ами и за Южна. За Япония - също.

Хората се хранят с детелини, мурзилке. До там ги докараха твоите братя- комуняги. Нисък стандарт и само една пропаганда. Те и Интернет си нямат като теб, болшевишко чучело смотано. Те не ползват западни изобретения като теб.

простите мръсни рашки винаги се опитват да правят мръсотии на света,но света ги мрази и ще им го бодне където трябва!!

КАК ЛИВАНЦИТЕ НАКАРАХА АМЕРИАНЦИТЕ И ФРАНЦУЗИТЕ ДА НАПУСНА БЕЙРУТ ??? ... ВЗРИВИХА ИМ КАЗАРМИТЕ В БЪЛГАРИЯ С КАМИКАДЗЕТА :))) ...

МАХНЕТЕ СЕ ОТ ЕВРОПА И БАЛКАНИТЕ!!!

Г-н министър на отбраната Джеймс Матис, готови ли са САЩ за ТСВ? Аз съм сигурен, че от 1961-ва година (кризата с ракетите в Куба) КОМАНДАТА НА АЩАР е на своя боен пост и СЕДЕМ СЕКУНДИ преди да се изстрелят ракетите, ще успее да предотврати ТСВ. Ако все пак се пропусне ЕДНА РАКЕТА да падне някъде, С РОБСТВОТО НА БЪЛГАРИЯ НАЛОЖЕНО ОТ ИМПЕРИИТЕ, ще се приключи. ДАЙ БОЖЕ.

щото няма да има ни империи, ни България...

(на немски: Völkischer Beobachter, в превод Народен наблюдател) И ВЪПРЕКИ ВСИЧКО, С БОЖИЯТА ПОМОЩ БЪЛГАРИЯ ЩЕ ПРЕБЪДЕ ВЕЧНО. Гаранция: Господ българина

Лавров да си гледа Русия. Там икономически мужиците отиват като през ВСВ.

много интересно виждане имате това либерастите. имате ли глобус някъде в стаята си? ако не потърсете такъв в мрежата и вижте къде се намират русия и сев. корея, после завъртете глобуса и от другата му страна ще видите къде се намират щатите.

многомедалистът матис не можа ли да намери друг начин да прати тази спешна депеша на овенните? бльоки (това е кучето ми), да попитаме ли джеймз защо тяхната прехвалена система (вкл. и медийна) не може да просъществува и един ден без да си произведе врагове. дали ще вземат да умрат от глад и жажда, ако печелят един милиард по-малко на година?

Антихристът Путлер чрез пионките си Тръмп, Ким, Мъдуро, Ердоган и Асад ще докарат следващата глобална война. Смятам да гледам сеира доста отдалече.

Да си говорим захаросани приказки е лесно,по трудно е да отговорим на сложните въпроси-- 1.Първо-Китай е против силна Сев.Корея-те я искат слаба и зависима от тях. 2.Второ-Каква е гаранцията за Русия или наследника му,че няма да се отметне от тях. 3.Трето-Ако САЩ започнат война срещу Сев.Корея--готови ли са за ТСВ. Сами си отговорете на тези въпроси и нека всеки сам си направи изводите--аз нямам право да ви наложа своето мнение.

деер

Това ми прилича на писане на дипломна работа!?