Северна Европа подкрепи България за Шенген

Министърът на правосъдието Атанас Славов получи подкрепа за влизане в зоната, свободна от граничен контрол, от посланиците на Дания, Швеция и Финландия, пред които представи предложените промени в Конституцията

Обратно в новината

Коментари - Северна Европа подкрепи България за Шенген | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да имаш дегенерат като Радев, руски шпионин и национален предател и в същото време да очакваш ЕС да даде зелена светлина за приемането ни в Шенген. Това е оксиморон, нещо като каменно желязо.

Ще ни купят колело ама друг път! Нашите послушковци наведени как си представят да ги вземат насериозно холандци?!

На всички е ясно , че няма да приемат ! Всички знаем защо !

Колко трябва да си прост за да сложиш минус ! Явно точно толкова колко Тиквата , Гаргамел и Денков !

Те ни се подиграват, и ни се присмиват, 33 години, при положение че бяхме изпълнили всички точки, а ние наивните продължаваме да им вярваме, осъзнай се народе.

Казали "добре, след войната".

Аз не подкрепям промените в конституцията, не съм съгласен с тях, нито съм съгласен тези промени да се осъществяват от едва кретаща коалиция на изгонени ксенофобски организации, които са контролирани от посолства и чието основно задължение е да изпълняват исканията на тези посолства, включително разпространение на разделение и омраза в нацията.

Вас пък кой ви пита, вие ще се нареждате за визи, когато искате да дойдете в ЕС!

Джендър, пак си прекалил с тревата !?

Всеки път когато Дания и Финладния се замислят за промени в конституциите си, първо канят българските посланици там, за да им представят идеите за промени. Жалък ибрикчия!

Пълни идиоти, сега ще кажат, че трябва да се променим Конституцията и тогава, ще ни приемат в Шенген. Първо дрънкаха за закона за главния прокурор, но Австрия и Холандия, не им дреме. Прокарване на вътрешни интереси, през призмата на промени във вътрешното законодателство, за което няма мнозинство. Тоталитарна мислене на управляващите.

местя го

Добре бе ентусиасти Какво печелите ако сте в Шенген? Това е само тема за да се запълва пространството когато не трябва да се говори за нещо друго. Едно, едно нещо което ще се подобри за вас дето ще нацвъкате минусите. Лично за вас, луканки гратис ли, розови домати на два лева ли, кажете само Едно нещо

Като се замислиш мигрантите и сега си минават без проверки, но проверките са за бизнеса и спазващите законите. Май австрийците бяха тези които казаха че Шенген не работи.

Нал знаят чи наркудържавата Холандия ший прутиф

пишеш, бре?

Референдум, варненци да не влизат в Шенген. Те ще се пробват в Брикс.

Шенген е капут в най скоро време и на българите въобще не ни дреме.

Този плешугер Славов що се прави на много умен! Тези никога не са ни спирали за Шенген! Като се договори с австрийците и с холандците тогава да се пери по новоните!

ГЛЕДАХ СЪРЦЕРАЗДИРАТЕЛНО ВИДЕО 30 МИНУТИ ЗАСНЕТО ОТ НОРВЕЖКА КАМЕРА .... НОРВЕЖКИ КАФЯВ МЕЧОК ( МИШКА) СЕ ОПИТВА ДА ИЗБЯГА ПРЕЗ ГРАНИЦАТА В РУСИЯ ... КАТЕРИ СЕ ПО ОГРАДАТА , НЕ УСПЯ ДА МИНЕ ТЕЛТА ... СЛЕД ТОВА РОВИ ПОД МРЕЖАТА ... И НАКРАЯ БЛЪСКАШЕ ЦЯЛАТА ОГРАДА .. НЯМА БЯГАНЕ ОТ КОНЦЛАГЕРА ... А ВИЕ СЕ НАТИСКАТЕ ДА ВЛЕЗЕТЕ В НЕГО:))

Ама не си Red Wings,а червен тюфлек

Възприятията, мисленето и заключенията ти са тотално объркани.

ПР акция, щото да отчете нещо тая ялова СГЛОБКА. НИКОГА не сме умали проблеми за Шенген от тия тримата. Проблемите ни идваха от Холандеца Марк Руте (който ни спираше 12 години поради лични политически причини) и от Австрийците, по незнайно точно какви причини. Руте вече не е на власт, австрийците ги хвана срам и още преди 10-на месеца обещаха да ни пуснат на следващата седмица. Та, пърхащ молец, какво точно свършихте?

Никакъв Шенген преди Мутрата и Прасето да са вкарани в кошарата !!!

охраняваната граница на България, ще ни направи още по желана мишена за ТРАНЗИТ... ще се вдигнат доходите на тея дето разбират от "бизнеса" - как да ги прекараме до богатия "запад"...

Това какво значение има при положение, че Австрия и Наркомания ще ни ударят вето.

А пък Шолца бил бушониран от щастливи от беднотията германци. Ходи сега с превръзка на окото кат пират и раздува навсякъде, че паднал по време на джогинг. Другият път като пак го бушонират преди това да го и ебат.

Е, те тоя маж ше ни укара у Шенген и глей кво става!

Къв Шенген ма како, то хиляди скакалци минават браздата всеки ден!