Коментари - Станишев покани Борисов на дебат за бъдещето на България | Днес.dir.bg

Станишев покани Борисов на дебат за бъдещето на България

В Европейския съюз има сблъсък на две политически сили – Европейската народна партия и Партията на европейските социалисти. Това е сблъсък на две алтернативи.

Обратно в новината

Коментари - Станишев покани Борисов на дебат за бъдещето на България | Днес.dir.bg

Коментари

Какво бъдеще бе Сер-гейчо, какъв дебат. Ами ти с Доганместаня и чистачката Орешарски оставихте България без бъдеще!

вземи парите на гея и гласувай за борисов и всичко ще е наред

Единият краде и лъже, другият лъже и краде... На изстрадалият ни народ жална му майка ... И двамата са измамници грабливи, защитават ги масонските ложи и синедрионът!

но донякъде,защото де да бяха само тия..

С изключването на АБВ г-н Дмитриевич САТАНАишев си подписа смъртната присъда. Късно е чадо за дебати, мандалото хлопна!!!

Защо ви е толкова страх?

Борисов просто ще каже ,че България няма бъдеще със Станишев!!...няма какво да се говори

Дебатът е безпредметен, защото България няма бъдеще с лидери като Станишев! Този, който разчита на убедително изречени демагогии и лъжи за печелене на политическо влияние, най-вече в средите на лумпени, изкуфелите червени бабички и праволинейни социалисти-романтици.

компрометираната руска подлога Дмитриевич, поканил някого на дебат за европейско бъдеще?! забавно, още повече, че онзи който го издигна открито казва, че Дмитриевич не прилага демократични практики в управлението, че вреди на партията обслужвайки лични интереси - крадливото леке Дмитриевич!

От кога руснака Сер гей мисли за България?! Ааааа сетихх се - откакто видя че може да усвоява милионите на Моника - Е, преди това откраднати от бившия и мъж от... хиляди българи!!!

Прав си Бойко!Този наглец трябва да започне да си говори сам.Да доказва на себе си колко е образован "Специалист по военните униформи"с диплома от Москва,без един ден трудов стаж,алчен до ненасита.Този се изживява като КРАЛ,защото и баща му е КРАЛ.Пълен мошеник.Защо нито един път не си призна,че брат му е Юрий Асланов,затова социологически проучвания са в негова полза.Защо не даде обяснения къде източиха 1500000лв с Моника1Колко пари му донесе същата от умишленото фалиране на 1-ва частна банка-41млн.долала и 1.5 млн.тогавашни лв.,които бяха нашите спестявания на 250000души.Ето за това трябват дебати,а не бла-бла.Кошмарният преход отне от живота ни 25години.Нека този ,гаден плъх,да ми обясни защо ни съсипа живота,преди него баща му.Прав си Бойко,този заслужава не дебат,а дърво!!!

КОЙ КОЙ Е В "БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЦЕНЗУРА" на Николай Бареков, двойникът на Делян Пеевски от ДПС Ангел Славчев- заместник председател на ПП "България без цензура" Ангел Славчев ("Че") - русофил и изявен ляв активист, кандидат за депутат от "Българска лява коалиция" през 2009 г. и на местните избори през 2011 г., от 14 декември 2012 национален координатор на младежкия клуб на движение "Русофили", участник във фондация "Бузлуджа", организатор на контрамитинги срещу демонтирането на паметника на съветската армия в София, до декември 2012 активен член на партия "Българската левица", застъпник за легализирането на леките наркотици, съдружник в компютърна фирма ръководещ 30 служители По време на антиправителствените протести от Февруари 2013 представителят на организация "Сила" (свързвана с Алексей Петров "Октопода") за Благоевград Людмила Манова, която оглави протестите срещу високите сметки за ток в Благоевград, участва в заседанието на 48-ия Конгрес на БСП в НДК, Тя излезе публично, за да говори и да се възприеме от хората като лидер на протеста, който беше проведен в Благоевград. Един от лидерите на антиправителствените протести от Февруари 2013 в София е Ангел Славчев. Според запознати той и Мариана Христова (определя се за експерт по протести, сред активистите срещу шистовия газ) представляват БСП и "енергийната мафия" "Мариана, много добре знаем "Газпром" колко пари налива при теб"

Той Бойко знае че е тъпанар от пожарната , дето разбира само от табла , карти , мачлета и булки, но колкото и да е тъп не е луд да ходи на дебати !!!Хайде де , виж ако е бой ....може, Станишката ми се види слабичък , а Бойко!!!

бате Бойко с една ръка ще го дера.. така , че ще спре да се хвали че е имал черен пояс... ТЛЪСТ БАВЕН .. И МНОООГО САМОУВЕРЕН ... НЕ СТАВА И ЗА БОЙ .. САМО ЗА ПЪРЖОЛИ..И САМО -АКО ИМА ЛЕКАР НАОКОЛО...

Само така, брато!

Въх! Малиииииии!

Станишев пак се опитва да се мери с Бойко та да покаже че още съществува, мъртвец и Станишко ако не е Ц.Кънчев ще си политически труп като Волен, няма да вземеш и 3%.

Силата на Сергей е тепигьозлъка. Той от юноша е загубил честта си, та сега му е лесно в политиката.

Бe хвани единия, блъсни другия, Местан сам ще падне.

АКО ИЗКЛЮЧИМ ДРЕБНАТА ПОДРОБНОСТ , ЧЕ В СТАТИЯТА ЛИПСВА ЕДНА ДУМИЧКА- КОЯТО ОБЕЗСМИСЛЯ ЦЯЛО ЕДНО ИЗРЕЧЕНИЕ...- ВСИЧКО Е "ОК" :)) ПО-НАТАТЪК - АКО ИЗКЛЮЧИМ ЗЛОБАТА - ЗАЛЯЛА НА ВЪЛНИ ЦЯЛАТА НИ НАЦИЯ ..И ОСОБЕНО - ТУК ПИШЕЩИТЕ МИ "СЪБРАТЯ" , ПАК- ВСИЧКО Е "ОК" :))))) ДА СЕ ОПИТАМЕ ДА ИЗКЛЮЧИМ И ИЗМИСЛЕНИТЕ ПАРТИИ НА "ПРЕХОДА" - БСП И нейното отроче - ГЕРБ , КАКТО И /не/ДЕМОКРАТИЧНИТЕ ИМ ЛИДЕРИ - ПАК ВСИЧКО БИ БИЛО "ОК" А СЕГА- ПО САМАТА СТАТИЯ - ДА СЕ ОПИТАМЕ ДА "АНАЛИЗИРАМЕ"-" КОЙ КАКЪВ" Е , В ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ ????? - европейска народна партия -ЕНП -партия на евр. социалисти ПЕС ПРИНЦИПНО -И ДВЕТЕ ПАРТИИ - СА ПОЛЕЗНИ И НЕОБХОДИМИ ! А , ЗАЩО? - 1 -ЗАЩОТО - ПЪРВАТА - ЕНП , Е ТАЗИ КОЯТО СЪЗДАВА БЛАГОДЕНСТВИЕТО И СТИМУЛИРА ПРЕДПРИЕМЧИВИТЕ .. , ХИТРИТЕ , ЕНЕРГИЧНИТЕ И ПРЕСМЕТЛИВИТЕ... /от тях -изключвам червеното българско отроче - ГЕРБ..-защото не им е там мястото а в руската империя.../ - 2 - ВТОРАТА - ПЕС - ПРЕТЕНДИРА , ЧЕ Е ПАРТИЯТА НА СПРАВЕДЛИВОСТТА , НА РАВЕНСТВОТО... - ТЯ САМАТА Е ДОСТА ПОЛЕЗНА И НЕОБХОДИМА- ОСОБЕНО , КОГАТО КРУПНИТЕ КАПИТАЛИСТИ- ЗАПОЧНАТ ДА СЕ САМОЗАБРАВЯТ В ЗАКУПУВАНЕТО НА СУПЕРЯХТИ , СУПЕРВИЛИ , СУПЕРКЪЩИ ,, СУПЕРКОЛИ , "СУПЕРЖЕНИ"-И КАК ПОМАГАТ ЗА ""СПРАВЕДЛИВОСТТА" -АМИ НАЙ-ЧЕСТО КАТО НАМАЛЯТВАТ ДАНЪЦИТЕ НА БЕДНИТЕ И ВДИГАТ ОНИЯ -НА БОГАТИТЕ ..- А СРЕДСТВАТА- В ХАЗНАТА= СПРАВДЛИВО- РАЗПРЕДЕЛЯТ ЗА БЕДНИ И БЕЗРАБОТНИ ... .../ ТА ПЕС -ТЯ Е МАЛКО НЕЩО КАТО -БАЛАНСЬОР МЕЖДУ РАБОТОДАТЕЛИ И ПО-СКОРО Е ЗАЩИТНИК ХОРАТА НА "НАЕМНИЯ ТРУД" НА ПО-БЕДНИТЕ И НЕАКТИВНИТЕ... ... ОБАЧЕ - ОТ ТАЗИ ПЕС - изключвам червеното комунистическо отроче БСП/бкп - ЗАЩОТО И НА ТЯХ МЯСТОТО МАЙ ИМ Е В РУСИЯ !!!!!!! НЕ СА ИЗОБЩО В ЧАС -КОЯ КАК СЕ ПРАВИ ..А ИО НЕ ИСКАТ ДА ГО ПРАВЯТ ... КАКЪВ ПЛОСЪК ДАНЪК НАПРИМЕР -КАКВИ 5 ЛЕВА... ТОЙ Е ПОЛЕЗЕН ЗА БОГАТИТЕ -НЕ ЗА БЕДНИТЕ .. ПАРТИЯ НА БЕДНИТЕ-СТИМУЛИРАЩА - БОГАТИТЕ ...- ЗАЩОТО САМО БОГАТИТЕ - СА ОТ БСП ...- А ОБРАТНОТО- ВАЖИ С ПЪЛНА СИЛА - ПЪК ЗА ДРУГИЯ ЧЕРВЕН КОМУНИСТИЧЕСКИ ОТРОК - ГЕРБ- ТАМ УЖ СА ДЕСНИ- АМА ИМАТ САМОБЕДНИ НА СВОЯ СТРАНА .. БЕДНИ . ГЛУПАВИ И НАИВНИ ..И ОСВЕН ТЯХ- ПЪЛНО С МУТРИ И ГЛУПАВИ МИЛИЦИОНЕРИ ..:))))) ТА- ТАКА- СЕГА СРЕ РЕД ДРАГИ МОИ СЪНАРОДНИЦИ И СЪФОРУМЦИ - ДА МЕ ПЛЮЕТЕ- ДА МИ СЛАГАТЕ "-" - И ДА МИ ОПОНИРАТЕ .МАЙ- ТОВА ПОСЛЕДНОТО НЕ ВИ Е МНОГО ПО ВКУСА НА ПОВЕЧЕТО ОТ ВАС... НО- МОЛБА И СЪВЕТ КЪМ ОНИЯ- "МИСЛЕЩИТЕ"- ЗАМИСЛЕТЕ СЕ -И КАЖЕТЕ , ИМА ЛИ НЯКАКВА ЛОГИКА В "МОЯТА ЛОГИКА" :))) ?????????? СерсеминБГ "лесно е да се прави човек на умен , по-трудно е по умния начин , самия ТОЙ , да разбере останалите....."

+ Да, трудно е да се каже, кое зло е по-голямо - БСП или ГЕРБ. Съществената разлика я прави Борисов. Рядко може да се срещне толкова тъп човек.

СЪГЛАСЕН СЪМ ..НО ОСВЕН , ЧЕ Е ТЪП .. САМИЯ ТОЙ НЕ ГО ОСЪЗНАВА ИЗОБЩО ТОВА ...-ИЛИ ИЗОБЩО Е БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ .. ???НЕ ЗНАМ ..НО .... А ТОВА Е 'ПРОБЛЕМ"... СЪГЛАСЕН ЛИ СТЕ С МЕН "АВТОРЕ" :)) ??????????

то пък точно, щото ние българите, не можем да разберем кое зло е по-голямо-бсп или герб и затова допуснахме дпс да ни урправлява...

ДОБРЕ ДЕ - АВТОРЕ ... ИНАЧЕ - СЪГЛАСЕН ЛИ СИ С МОЯТА ТЕОРИЯ ЗА ЛЯВОТО И ДЯСНОТО .. ЗА ПЕС И ЕНП .. ЗА ЦЕЛИЯ МИ "ПОСТ" ...?????????????? ВАЖНО Е ДА ЗНАМ МНЕНИЕТО НА ЕДИН ЧЕТЕН И ХАРЕСВАН ОТ МЕН ЧОВЕК ... БЪДИ МОЛЯ - ИСКРЕН !

Има по-тъп от Бойко-това си ти!

Самата идея за "партия на бедните" е силно противоречива. Такава партия няма сметка бедните да стават по-малко, тъй като ще загуби електорат. Но тъй като "бедните" са в 90% от случаите хора с ниска квалификация или почти никакво образование, тя разчита на демагогията и лъжите за да ги държи като електорат. Истинска "партия на бедните" ще е тази, която ще се стреми да ги направи по-богати, но не чрез раздаване на помощи и мат. стимулиране, а чрез съзадване на перспективи пред тези хора.

Късно е либе за китка! И двамата сте РАЗКРИТИ! ВЪРВЕТЕ си!

Как беше- търкулило се гърнето и си намерило похлупака. Тези само имитират и са като близнаци. Които си приличат обикновенно се мразят. Не съм чул ББ да си каже мнението към бежанците напр. или Украйна, а Стан само маже и суче из облаците и накрая се питаш какво иска да каже.Това делене на социалисти и народни!демократи е само за пред европата.

Станишката отдавна е опозорен. Бойко ще му лепне още един позор, голяма работа ...

Станишев търси дебат с човек с интелект колкото на една маймуна. Какъв дебат може да има?

Таман са си на едно ниво!

Със страстната публична целувка с ДПС съселът отдавна прекъсна дебата с българския народ. Просто да си чака присъдата на изборите. Тогава ще мине без дебати - ще се изсули като мокра п...ка.

Ако си ги мерят.... харизмите де, съселът е загубен.

България има бъдеще единствено без комунистите. Така, че подобен дебат е напълно излишен....

Станишев покани Борисов на дебат за бъдещето на България Ха да видим кой е къртицата?

На това му викат лузер англоговорящите.А народа казва:Битият и еб.ният насита нямат.

показват страх!Страх от дебата.Защото си знаете че на Бочко към четвъртото изречение,ако не му е написано,логиката му се губи.Или зацикля. Ужас!!!

А нещо за приличните целувки между Павлето и Съслето да кажеш?Това ли е визията на Съслето за бъдещето българско?Слушам те.

"СЛЕД ТАКАВА ПОКАНА" И АЗ ЩЕ СЕ ОТДАМ, ТА ДАЖЕ И НА СТАНИШКАТА////МНОГО ТЕ ИСКАМ//////

Жалко човече е Станишката,пълен нещастник.Няма избори дето е печелил срещу Бойко,същото ще е и сега . Въпрос на време е и Моника да му бие дуспата.Никой не харесва педалите.

Правителството на руско -турския бащибузук за 9 месеца построи само огради около парламента. Взе 4 милиарда заеми. Готви се да вземе още 3 милиарда...

ХЕМ ШУТО, ХЕМ БОДЕ!!!

Жалък нещастник е тиквоча. Много добре знае,че ако се яви на дебат,Станишев ще го отвее. Печели избори само с помощта на Костинброд. Герб са долни боклуци. От тяхното управление няма да се оправим дълги години. Всичкита герберска измет в затвора.

И Моника вече не може да понася вечно губещия Сергей.

Мноого си тъп Саше!Напразно ти плащат.

Няма какво да се дебатира с агента на г-н Путин у нас. Той определено няма да има нищо общо с бъдещето на България ....

Вие няма да имате нищо общо с бъдещето на България. Изритаха ви и колкото и да се пънете,да плащате на лумпени и отрепки да правят 4протест",видя се,че сте най-долна паплач и измет. България все пак оцеля след тиквеното управление и добре,че некадърните гербери не са на власт,та има надежда за родината.

Зависи коя е родината ви ... Определено не е България.

Станишката пак ще яде бой на изборите. Дано Моника вече не го изгони от къщи ... Сергей става само за оръженосец на Първанов - да му носи чантите и да зарежда чифтето, когато Гоце ходи на лов. Обезателно облечен в руска униформа, с чизми и с казашка фуражка на главата...

Г-н Борисов, не му се връзвай на този! И той като "онова нещо-Бареков", гледа да застане до теб, за да му се "вдигне...рейтинга" предизборно... Погледни го с презрение ( но не със снизхождение-старата ти грешка!) и отмини! Бурсукът е в паника и търси "Опорна точка" в теб...

станишев за бъдещето на България??? според БСП бъдещето е цяла южна България на ДПС сега са сложили облсатни управители турзи и станишев го позволи после ще ни довършат северна на руснаците това е бъдещето... бъдещето направено от серго!

Гробарски капути, не разделяйте българския народ! Отвратителни капути сте! Заслужавате си падението!

А гербаджиите за колко продават не само майките си,но и цялата държава. Това е най-престъпното и курумпирано управление до сега.

Хафсъзов как е? Още ли ще става терорист? Какво каза Станишко за Хафсъзов? Чух че Хавсъзов бил и на делото срещу терористите в Пазарджик?!?! Какво мислят от позитано??? АА не мислят ли? Как да мислят без турците са се оакали до ушите!

To, ако от дебати народа ставаше по-богат и щастлив . . . . . Станишката се е скатал като съсел под ДПС, да не би случайно да секнат паричките към Позитано. Дебат ?!?!?!? Под-добре дебат за това дали Станишев, Местан и Сидеров биха продали майките си или по-точно за колко!!! Иначе, като слушам хората има доста желаещи да ги купят . . . .

Борисов няма нито визия,нито умствен капацитет,нито елементарна култура,за да дебатира със Станишев.

Е не всеки може да е половин украинец! И не всеки може да каже че има македонска нация и македонски език м дааааа трудно е да си предател трудно!

Станишев е класа, а Борисов е мутра! За съжаление на гробарската публика, лидерът им е пълен КАПУТ!

Каква е кутурата на СтаниГЕЙ? Замеряй противника с измислени компромати и бутай на неграмотните по 9 лв на година?!?!?!? Тоя, дето се ожени за жената на приятелчето си? Не култура, а КУТУРОВЕД! Мерси кавам аз на ТАЗ култура. Иначе за визия съм съгласен. Няма баба у селто, дето да не е навита на серГЕЙя!

Пипи,само малоумници,дето вместо глави имат гъзове на раменете си,могат да гласуват за ГЕРБ-най-големите престъпници,мафиоти и некадърници. НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ НА ВЛАСТ€ Само най-долната измет гласува за Герб.

Това изказване от 'висшата интелигенция' на Факултето ли е? Дето се гласува за БеСиПету?

БОСИСОВ СЕ СЪГЛАСИЛ ДА ДЕБАТИРАТ. УТОЧНЯВАТ ДАТАТА ЗА ЕВРОПЕЙСКИЯ ДЕБАТ.

И едно магаре да сложат на дебат с банкянския боклук-магарето ще спечели.

Бравооо, най-после!

Кико

Нека ходят да си мерят качеството, но само нас да не ни закачат. Видяхме и един и другия на власт. Никой от тях няма идеи за проспериращо развитие на България и искат властта заради самата нея. Ние искаме нещо друго. Друг тип власт.

Борисов не отива на дебат, защото е жалостив. Ще смаже от аргументи и тънко познаване на политиката и икономиката този нещастник Станишев.

хахахах, ха дано ама надали!!!! Кандардисайте го та да се посмеем! п.п. Бочко си знае капацитета....

Ех тая проста мутра и за чеп не става, дебела е!

,,Гащниците СерГея и Сопола пред железния канцлер Борисов и министър Цветанов са като Чебурашка и Мурзилка пред Юл Бринър и Чарлз Бронсън!

ХАЙДЕ БОКО, ЧАКАМЕ ТЕ НА ЕВРОПЕЙСКИ ДЕБАТ! ХА СЕГА ДА ТЕ ВИДИМ ДА ГОВОРИШ ПО ЕВРОПЕЙСКИ! ИЛИ ТАЯ РАБОТА, ТВОЯТА НЕ Е КАТО ДА СИ УМЕН И ДОСТОЕН ПОЛИТИК!

АКО СЪМ НА БОРИСОВ, БИХ СЕ СЪГЛАСИ ПРИ ЕДНО УСЛОВИЕ! НЯМА НУЖДА, СЛЕД ТОЛКОВА БАСТИСАНИ ПАРИ, ДА СТРОЙ ЗАЛИ, МОСТОВЕ, МАГИСТРАЛИ, ДЕТСКИ ГРАДИНИ,МЕТРА, А ДА СЛОЖИ ДВЕ ТУХЛИ ЕДНА ВЪРХУ ДРУГА, ДА ЗАКЪРПИ ПОНЕ ДВЕ ДУПКИ НА НЯКОЙ РАЗГРОМЕН ПЪТ, И ДА РАЗВИЕ ПОНЕ ЕДИН ПОЖАРНИКАРСКИ ШЛАНГ. А ДРУГОТО ГО ЗНАЕМЕ, ЩЕ,ЩЕ,ЩЕ,ЩЕ, А БЕЗРАБОТИЦАТА РАСТЕ!!

Ако всички от набор, не половината поне, ако бяха като теб. Б-я щеше да е друга. Много по европейска и Българска. Жив да си.

какво вас в ГЕРБ страх ли ви е от дебат. Защо искате вашият вожд да бяга от нея. Защото не може нищо да каже. Ха да излезе и да съсипе Станишев. Да ама даже и такъв не особено опитен и приятен политик не може да обори. А какво да кажем за други с опит и знание. Нали е мачовец?

битката между ,,ашкенази ,, и ,,сефаради,,!!! при нас ,,политиците,, влизат по бедни ,излизат по богати а народът обеднява!!! как става това??? виновни са ,,олигарсите,,!!! ама като гледам украина се обърках!!!кои са ,,лошите,, и ,,добри,, олигарси!!! тези дето ,,слугуват,, на запада или на изтока??? едно е сигурно!!!народът винаги беден!!! така че не гласуваите за ,,преуспели,, бизнесмени!!! преди ,,народът,, ,някои друг ги е ,,яхнал,,!!!

Дебат със Станишев? Че той не е и БЪЛГАРИН! С майка украинка?!?! И то майка му е от онези украинки дето са проруски настроени, т.е. рускинчета ама втора категория! Майка му на същия раоти крещу България мъчейки се да създаде македонски език и македонска нация! Какъв дебат с ПРЕДАТЕЛ??? БСП е подлога на ДПС! Станишев нарочно турцизира България и разрешва да се вклиняват ТУРСКИ кадри в общини и кметства! КАКВО КАЗА станишко предателя за ХАФСЪЗОВ??? Оставете го той е съюзник! СТАНИШЕВ НЕ ИЗПУСКА КОКАЛА! ГОЛЯМА РАБОТА че съсипва България!

ами като толкова знае Борисов как се управлява, като има такива силни аргументи за излезе и смаже Станишев. Защо отказва? Крие ли се???? Да го видим стиска ли ме?

Гражданко вземи си турчулята на позитано 20! Човекът е прав кво каза Станишев за Хафсъзов? А? А? като насран си трае! ДПС са съюзници дай да не ги ядосваме Българите 500 години са ги клали може още! БСП са предатели!

Гражданко вземи си турчулята на позитано 20! Човекът е прав кво каза Станишев за Хафсъзов? А? А? като насран си трае! ДПС са съюзници дай да не ги ядосваме Българите 500 години са ги клали може още! БСП са предатели!

защо лъжеш,че си гражданче,като си просто селянче от овчо поле и говориш за политиката на станишев.коя политика ?тази с която баща му активен участник в правителството но бай тошо унищожиха българия и сина,който отиде да поиска милост от ес по която плюваха и продължават да плюват деменциите,безакълно верни синове на партия,която ги продаде на запада.гнусно и жалко и смешно е да молиш загниващия капитализъм да те приеме,когато години наред си обяснявал колко са лоши,колко со зле хората там,но не те,а ти отиде да просиш да те приемат в съюза им-позор гражданче о селско,тепегьозлъка е твоето лице!

Простите харесват да ги командват простаци.

ЮРУШШШШШШШ под масата! хахаха пак ли атака подкрепя ДПС? и тук ли бе? хахаха Така един път пораден вечно продаден това е за АТАКА-ЮРУШ! Подкрепяй турчета даваййй още можееееее ЮРУШШШШШШШ

Напълно си прав в нормалните държави такива фамилии, ги гонят, за измяна на нацията.

Всъщност в нормалните страни, каквато беше и нашата допреди 1000-1200г. такива вредни фамилии са били екзекутирани до 4то коляно - затова тогава сме имали държава, докато един не злоупотреби с този закон и го обърна срещу народа. От тогава насам сме на тоя хал заради него и такива като него.

Че кога се е явявал БОКО БОКЛУКО на някъкъв дебат, че и сега ?!? Та той помни колкото маймунките ....

Затова и прави Гей за две стотинки,където го докопа....За ужас на малоумните,лявоориентирани(кхм-кхм) почитатели....

МЕНТОР МОЖЕШ ДА БЪДЕШ САМО НА ПРОСТИТЕ И НЕУКИТЕ,КОИТО ЛЪЖЕШ,КАТО ГИ ЗАБЛУЖДАВАШ,ЧЕ С 4 ЛВ ЩЕ ИМ ОПРАВИШ ПОЛОЖЕНИЕТО,КАТО СИ ПРОТИВ българия И БЪЛГАРИТЕ,ЗАЩОТО ТОЗИ ПАРЛАМЕНТ СЕ УПРАВЛЯВА ОТ ЧУЖДЕНЦИ-ДВАМА "РУСНАЦИ"-СТАНИШЕВ-С МАЙКА УКРАИНСКА ЕВРЕЙКА И СИДЕРОВ С МАЙКА СЪВЕТСКА РУСКИНЯ,ЗАТОВА ТОЙ ВИНАГИ ТИЧАШЕ В РУСКОТО ПОСОЛСТВО И В ДОПЪЛНЕНИЕ ЧИТАЦИТЕ НА АОНЯ С ТРИТЕ ИМЕНА ЗА 20 ГОДИНИ И СМЕНИЛ 3 ТЕ ПАРТИИ,А ТАКИВА КАТО ТЕБ СА НАРЕЧЕНИТЕ ОТ НАРОДА ГЪЗОЛИВЦИ КИРИЯК СТЕФЧОВЦИ,НО ИМА ЕДИН ОТГОРЕ,КОИТО ДОБРЕ РАЗДАВА ПРАВОСЪДИЕ НА ОТКРОВЕНИТЕ ЛЪЖЦИ НА НАРОДА-СПРАВКА-ЖЕЛЬО,МАДРИТСКИЯ КРАДЕЦ,ШУШУЛОВ И ЕДИН ПО-ДРЕБЕН И МНОГО ЖАЛЪК-КОЛЬО КОЛЕВ С МРЪСНО ТЕЧАЩАТА ПОТ ПО ГЬОН СУРАТА МУ-ВНУКА МУ!

ХАХАХА, НЕ ОБИЖДАЙ МАЙМУНКИТЕ! БОКО ТИКВАТА Е ЕДИН СТРАХЛИВЕЦ, ПИТАЙ ТРЕНЬОРА МУ! КАТО ПРИБАВИМ, ЧЕ Е И НЕГРАМОТЕН, САМО ДЕБАТ МУ ОСТАВА! НЕГОВИТЕ КАЛИНКИ РЕВНАХА НА УМРЯЛО, КАТО СИ ЗНАЯТ ТИКВУНЯ!

На хамстер му се прияла тиква и това е политическа новина?

Коментари - Станишев покани Борисов на дебат за бъдещето на България | Днес.dir.bg

Станишев покани Борисов на дебат за бъдещето на България

В Европейския съюз има сблъсък на две политически сили – Европейската народна партия и Партията на европейските социалисти. Това е сблъсък на две алтернативи.

Обратно в новината

Коментари - Станишев покани Борисов на дебат за бъдещето на България | Днес.dir.bg

Коментари

Какво бъдеще бе Сер-гейчо, какъв дебат. Ами ти с Доганместаня и чистачката Орешарски оставихте България без бъдеще!

вземи парите на гея и гласувай за борисов и всичко ще е наред

Единият краде и лъже, другият лъже и краде... На изстрадалият ни народ жална му майка ... И двамата са измамници грабливи, защитават ги масонските ложи и синедрионът!

но донякъде,защото де да бяха само тия..

С изключването на АБВ г-н Дмитриевич САТАНАишев си подписа смъртната присъда. Късно е чадо за дебати, мандалото хлопна!!!

Защо ви е толкова страх?

Борисов просто ще каже ,че България няма бъдеще със Станишев!!...няма какво да се говори

Дебатът е безпредметен, защото България няма бъдеще с лидери като Станишев! Този, който разчита на убедително изречени демагогии и лъжи за печелене на политическо влияние, най-вече в средите на лумпени, изкуфелите червени бабички и праволинейни социалисти-романтици.

компрометираната руска подлога Дмитриевич, поканил някого на дебат за европейско бъдеще?! забавно, още повече, че онзи който го издигна открито казва, че Дмитриевич не прилага демократични практики в управлението, че вреди на партията обслужвайки лични интереси - крадливото леке Дмитриевич!

От кога руснака Сер гей мисли за България?! Ааааа сетихх се - откакто видя че може да усвоява милионите на Моника - Е, преди това откраднати от бившия и мъж от... хиляди българи!!!

Прав си Бойко!Този наглец трябва да започне да си говори сам.Да доказва на себе си колко е образован "Специалист по военните униформи"с диплома от Москва,без един ден трудов стаж,алчен до ненасита.Този се изживява като КРАЛ,защото и баща му е КРАЛ.Пълен мошеник.Защо нито един път не си призна,че брат му е Юрий Асланов,затова социологически проучвания са в негова полза.Защо не даде обяснения къде източиха 1500000лв с Моника1Колко пари му донесе същата от умишленото фалиране на 1-ва частна банка-41млн.долала и 1.5 млн.тогавашни лв.,които бяха нашите спестявания на 250000души.Ето за това трябват дебати,а не бла-бла.Кошмарният преход отне от живота ни 25години.Нека този ,гаден плъх,да ми обясни защо ни съсипа живота,преди него баща му.Прав си Бойко,този заслужава не дебат,а дърво!!!

КОЙ КОЙ Е В "БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЦЕНЗУРА" на Николай Бареков, двойникът на Делян Пеевски от ДПС Ангел Славчев- заместник председател на ПП "България без цензура" Ангел Славчев ("Че") - русофил и изявен ляв активист, кандидат за депутат от "Българска лява коалиция" през 2009 г. и на местните избори през 2011 г., от 14 декември 2012 национален координатор на младежкия клуб на движение "Русофили", участник във фондация "Бузлуджа", организатор на контрамитинги срещу демонтирането на паметника на съветската армия в София, до декември 2012 активен член на партия "Българската левица", застъпник за легализирането на леките наркотици, съдружник в компютърна фирма ръководещ 30 служители По време на антиправителствените протести от Февруари 2013 представителят на организация "Сила" (свързвана с Алексей Петров "Октопода") за Благоевград Людмила Манова, която оглави протестите срещу високите сметки за ток в Благоевград, участва в заседанието на 48-ия Конгрес на БСП в НДК, Тя излезе публично, за да говори и да се възприеме от хората като лидер на протеста, който беше проведен в Благоевград. Един от лидерите на антиправителствените протести от Февруари 2013 в София е Ангел Славчев. Според запознати той и Мариана Христова (определя се за експерт по протести, сред активистите срещу шистовия газ) представляват БСП и "енергийната мафия" "Мариана, много добре знаем "Газпром" колко пари налива при теб"

Той Бойко знае че е тъпанар от пожарната , дето разбира само от табла , карти , мачлета и булки, но колкото и да е тъп не е луд да ходи на дебати !!!Хайде де , виж ако е бой ....може, Станишката ми се види слабичък , а Бойко!!!

бате Бойко с една ръка ще го дера.. така , че ще спре да се хвали че е имал черен пояс... ТЛЪСТ БАВЕН .. И МНОООГО САМОУВЕРЕН ... НЕ СТАВА И ЗА БОЙ .. САМО ЗА ПЪРЖОЛИ..И САМО -АКО ИМА ЛЕКАР НАОКОЛО...

Само така, брато!

Въх! Малиииииии!

Станишев пак се опитва да се мери с Бойко та да покаже че още съществува, мъртвец и Станишко ако не е Ц.Кънчев ще си политически труп като Волен, няма да вземеш и 3%.

Силата на Сергей е тепигьозлъка. Той от юноша е загубил честта си, та сега му е лесно в политиката.

Бe хвани единия, блъсни другия, Местан сам ще падне.

АКО ИЗКЛЮЧИМ ДРЕБНАТА ПОДРОБНОСТ , ЧЕ В СТАТИЯТА ЛИПСВА ЕДНА ДУМИЧКА- КОЯТО ОБЕЗСМИСЛЯ ЦЯЛО ЕДНО ИЗРЕЧЕНИЕ...- ВСИЧКО Е "ОК" :)) ПО-НАТАТЪК - АКО ИЗКЛЮЧИМ ЗЛОБАТА - ЗАЛЯЛА НА ВЪЛНИ ЦЯЛАТА НИ НАЦИЯ ..И ОСОБЕНО - ТУК ПИШЕЩИТЕ МИ "СЪБРАТЯ" , ПАК- ВСИЧКО Е "ОК" :))))) ДА СЕ ОПИТАМЕ ДА ИЗКЛЮЧИМ И ИЗМИСЛЕНИТЕ ПАРТИИ НА "ПРЕХОДА" - БСП И нейното отроче - ГЕРБ , КАКТО И /не/ДЕМОКРАТИЧНИТЕ ИМ ЛИДЕРИ - ПАК ВСИЧКО БИ БИЛО "ОК" А СЕГА- ПО САМАТА СТАТИЯ - ДА СЕ ОПИТАМЕ ДА "АНАЛИЗИРАМЕ"-" КОЙ КАКЪВ" Е , В ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ ????? - европейска народна партия -ЕНП -партия на евр. социалисти ПЕС ПРИНЦИПНО -И ДВЕТЕ ПАРТИИ - СА ПОЛЕЗНИ И НЕОБХОДИМИ ! А , ЗАЩО? - 1 -ЗАЩОТО - ПЪРВАТА - ЕНП , Е ТАЗИ КОЯТО СЪЗДАВА БЛАГОДЕНСТВИЕТО И СТИМУЛИРА ПРЕДПРИЕМЧИВИТЕ .. , ХИТРИТЕ , ЕНЕРГИЧНИТЕ И ПРЕСМЕТЛИВИТЕ... /от тях -изключвам червеното българско отроче - ГЕРБ..-защото не им е там мястото а в руската империя.../ - 2 - ВТОРАТА - ПЕС - ПРЕТЕНДИРА , ЧЕ Е ПАРТИЯТА НА СПРАВЕДЛИВОСТТА , НА РАВЕНСТВОТО... - ТЯ САМАТА Е ДОСТА ПОЛЕЗНА И НЕОБХОДИМА- ОСОБЕНО , КОГАТО КРУПНИТЕ КАПИТАЛИСТИ- ЗАПОЧНАТ ДА СЕ САМОЗАБРАВЯТ В ЗАКУПУВАНЕТО НА СУПЕРЯХТИ , СУПЕРВИЛИ , СУПЕРКЪЩИ ,, СУПЕРКОЛИ , "СУПЕРЖЕНИ"-И КАК ПОМАГАТ ЗА ""СПРАВЕДЛИВОСТТА" -АМИ НАЙ-ЧЕСТО КАТО НАМАЛЯТВАТ ДАНЪЦИТЕ НА БЕДНИТЕ И ВДИГАТ ОНИЯ -НА БОГАТИТЕ ..- А СРЕДСТВАТА- В ХАЗНАТА= СПРАВДЛИВО- РАЗПРЕДЕЛЯТ ЗА БЕДНИ И БЕЗРАБОТНИ ... .../ ТА ПЕС -ТЯ Е МАЛКО НЕЩО КАТО -БАЛАНСЬОР МЕЖДУ РАБОТОДАТЕЛИ И ПО-СКОРО Е ЗАЩИТНИК ХОРАТА НА "НАЕМНИЯ ТРУД" НА ПО-БЕДНИТЕ И НЕАКТИВНИТЕ... ... ОБАЧЕ - ОТ ТАЗИ ПЕС - изключвам червеното комунистическо отроче БСП/бкп - ЗАЩОТО И НА ТЯХ МЯСТОТО МАЙ ИМ Е В РУСИЯ !!!!!!! НЕ СА ИЗОБЩО В ЧАС -КОЯ КАК СЕ ПРАВИ ..А ИО НЕ ИСКАТ ДА ГО ПРАВЯТ ... КАКЪВ ПЛОСЪК ДАНЪК НАПРИМЕР -КАКВИ 5 ЛЕВА... ТОЙ Е ПОЛЕЗЕН ЗА БОГАТИТЕ -НЕ ЗА БЕДНИТЕ .. ПАРТИЯ НА БЕДНИТЕ-СТИМУЛИРАЩА - БОГАТИТЕ ...- ЗАЩОТО САМО БОГАТИТЕ - СА ОТ БСП ...- А ОБРАТНОТО- ВАЖИ С ПЪЛНА СИЛА - ПЪК ЗА ДРУГИЯ ЧЕРВЕН КОМУНИСТИЧЕСКИ ОТРОК - ГЕРБ- ТАМ УЖ СА ДЕСНИ- АМА ИМАТ САМОБЕДНИ НА СВОЯ СТРАНА .. БЕДНИ . ГЛУПАВИ И НАИВНИ ..И ОСВЕН ТЯХ- ПЪЛНО С МУТРИ И ГЛУПАВИ МИЛИЦИОНЕРИ ..:))))) ТА- ТАКА- СЕГА СРЕ РЕД ДРАГИ МОИ СЪНАРОДНИЦИ И СЪФОРУМЦИ - ДА МЕ ПЛЮЕТЕ- ДА МИ СЛАГАТЕ "-" - И ДА МИ ОПОНИРАТЕ .МАЙ- ТОВА ПОСЛЕДНОТО НЕ ВИ Е МНОГО ПО ВКУСА НА ПОВЕЧЕТО ОТ ВАС... НО- МОЛБА И СЪВЕТ КЪМ ОНИЯ- "МИСЛЕЩИТЕ"- ЗАМИСЛЕТЕ СЕ -И КАЖЕТЕ , ИМА ЛИ НЯКАКВА ЛОГИКА В "МОЯТА ЛОГИКА" :))) ?????????? СерсеминБГ "лесно е да се прави човек на умен , по-трудно е по умния начин , самия ТОЙ , да разбере останалите....."

+ Да, трудно е да се каже, кое зло е по-голямо - БСП или ГЕРБ. Съществената разлика я прави Борисов. Рядко може да се срещне толкова тъп човек.

СЪГЛАСЕН СЪМ ..НО ОСВЕН , ЧЕ Е ТЪП .. САМИЯ ТОЙ НЕ ГО ОСЪЗНАВА ИЗОБЩО ТОВА ...-ИЛИ ИЗОБЩО Е БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ .. ???НЕ ЗНАМ ..НО .... А ТОВА Е 'ПРОБЛЕМ"... СЪГЛАСЕН ЛИ СТЕ С МЕН "АВТОРЕ" :)) ??????????

то пък точно, щото ние българите, не можем да разберем кое зло е по-голямо-бсп или герб и затова допуснахме дпс да ни урправлява...

ДОБРЕ ДЕ - АВТОРЕ ... ИНАЧЕ - СЪГЛАСЕН ЛИ СИ С МОЯТА ТЕОРИЯ ЗА ЛЯВОТО И ДЯСНОТО .. ЗА ПЕС И ЕНП .. ЗА ЦЕЛИЯ МИ "ПОСТ" ...?????????????? ВАЖНО Е ДА ЗНАМ МНЕНИЕТО НА ЕДИН ЧЕТЕН И ХАРЕСВАН ОТ МЕН ЧОВЕК ... БЪДИ МОЛЯ - ИСКРЕН !

Има по-тъп от Бойко-това си ти!

Самата идея за "партия на бедните" е силно противоречива. Такава партия няма сметка бедните да стават по-малко, тъй като ще загуби електорат. Но тъй като "бедните" са в 90% от случаите хора с ниска квалификация или почти никакво образование, тя разчита на демагогията и лъжите за да ги държи като електорат. Истинска "партия на бедните" ще е тази, която ще се стреми да ги направи по-богати, но не чрез раздаване на помощи и мат. стимулиране, а чрез съзадване на перспективи пред тези хора.

Късно е либе за китка! И двамата сте РАЗКРИТИ! ВЪРВЕТЕ си!

Как беше- търкулило се гърнето и си намерило похлупака. Тези само имитират и са като близнаци. Които си приличат обикновенно се мразят. Не съм чул ББ да си каже мнението към бежанците напр. или Украйна, а Стан само маже и суче из облаците и накрая се питаш какво иска да каже.Това делене на социалисти и народни!демократи е само за пред европата.

Станишката отдавна е опозорен. Бойко ще му лепне още един позор, голяма работа ...

Станишев търси дебат с човек с интелект колкото на една маймуна. Какъв дебат може да има?

Таман са си на едно ниво!

Със страстната публична целувка с ДПС съселът отдавна прекъсна дебата с българския народ. Просто да си чака присъдата на изборите. Тогава ще мине без дебати - ще се изсули като мокра п...ка.

Ако си ги мерят.... харизмите де, съселът е загубен.

България има бъдеще единствено без комунистите. Така, че подобен дебат е напълно излишен....

Станишев покани Борисов на дебат за бъдещето на България Ха да видим кой е къртицата?

На това му викат лузер англоговорящите.А народа казва:Битият и еб.ният насита нямат.

показват страх!Страх от дебата.Защото си знаете че на Бочко към четвъртото изречение,ако не му е написано,логиката му се губи.Или зацикля. Ужас!!!

А нещо за приличните целувки между Павлето и Съслето да кажеш?Това ли е визията на Съслето за бъдещето българско?Слушам те.

"СЛЕД ТАКАВА ПОКАНА" И АЗ ЩЕ СЕ ОТДАМ, ТА ДАЖЕ И НА СТАНИШКАТА////МНОГО ТЕ ИСКАМ//////

Жалко човече е Станишката,пълен нещастник.Няма избори дето е печелил срещу Бойко,същото ще е и сега . Въпрос на време е и Моника да му бие дуспата.Никой не харесва педалите.

Правителството на руско -турския бащибузук за 9 месеца построи само огради около парламента. Взе 4 милиарда заеми. Готви се да вземе още 3 милиарда...

ХЕМ ШУТО, ХЕМ БОДЕ!!!

Жалък нещастник е тиквоча. Много добре знае,че ако се яви на дебат,Станишев ще го отвее. Печели избори само с помощта на Костинброд. Герб са долни боклуци. От тяхното управление няма да се оправим дълги години. Всичкита герберска измет в затвора.

И Моника вече не може да понася вечно губещия Сергей.

Мноого си тъп Саше!Напразно ти плащат.

Няма какво да се дебатира с агента на г-н Путин у нас. Той определено няма да има нищо общо с бъдещето на България ....

Вие няма да имате нищо общо с бъдещето на България. Изритаха ви и колкото и да се пънете,да плащате на лумпени и отрепки да правят 4протест",видя се,че сте най-долна паплач и измет. България все пак оцеля след тиквеното управление и добре,че некадърните гербери не са на власт,та има надежда за родината.

Зависи коя е родината ви ... Определено не е България.

Станишката пак ще яде бой на изборите. Дано Моника вече не го изгони от къщи ... Сергей става само за оръженосец на Първанов - да му носи чантите и да зарежда чифтето, когато Гоце ходи на лов. Обезателно облечен в руска униформа, с чизми и с казашка фуражка на главата...

Г-н Борисов, не му се връзвай на този! И той като "онова нещо-Бареков", гледа да застане до теб, за да му се "вдигне...рейтинга" предизборно... Погледни го с презрение ( но не със снизхождение-старата ти грешка!) и отмини! Бурсукът е в паника и търси "Опорна точка" в теб...

станишев за бъдещето на България??? според БСП бъдещето е цяла южна България на ДПС сега са сложили облсатни управители турзи и станишев го позволи после ще ни довършат северна на руснаците това е бъдещето... бъдещето направено от серго!

Гробарски капути, не разделяйте българския народ! Отвратителни капути сте! Заслужавате си падението!

А гербаджиите за колко продават не само майките си,но и цялата държава. Това е най-престъпното и курумпирано управление до сега.

Хафсъзов как е? Още ли ще става терорист? Какво каза Станишко за Хафсъзов? Чух че Хавсъзов бил и на делото срещу терористите в Пазарджик?!?! Какво мислят от позитано??? АА не мислят ли? Как да мислят без турците са се оакали до ушите!

To, ако от дебати народа ставаше по-богат и щастлив . . . . . Станишката се е скатал като съсел под ДПС, да не би случайно да секнат паричките към Позитано. Дебат ?!?!?!? Под-добре дебат за това дали Станишев, Местан и Сидеров биха продали майките си или по-точно за колко!!! Иначе, като слушам хората има доста желаещи да ги купят . . . .

Борисов няма нито визия,нито умствен капацитет,нито елементарна култура,за да дебатира със Станишев.

Е не всеки може да е половин украинец! И не всеки може да каже че има македонска нация и македонски език м дааааа трудно е да си предател трудно!

Станишев е класа, а Борисов е мутра! За съжаление на гробарската публика, лидерът им е пълен КАПУТ!

Каква е кутурата на СтаниГЕЙ? Замеряй противника с измислени компромати и бутай на неграмотните по 9 лв на година?!?!?!? Тоя, дето се ожени за жената на приятелчето си? Не култура, а КУТУРОВЕД! Мерси кавам аз на ТАЗ култура. Иначе за визия съм съгласен. Няма баба у селто, дето да не е навита на серГЕЙя!

Пипи,само малоумници,дето вместо глави имат гъзове на раменете си,могат да гласуват за ГЕРБ-най-големите престъпници,мафиоти и некадърници. НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ НА ВЛАСТ€ Само най-долната измет гласува за Герб.

Това изказване от 'висшата интелигенция' на Факултето ли е? Дето се гласува за БеСиПету?

БОСИСОВ СЕ СЪГЛАСИЛ ДА ДЕБАТИРАТ. УТОЧНЯВАТ ДАТАТА ЗА ЕВРОПЕЙСКИЯ ДЕБАТ.

И едно магаре да сложат на дебат с банкянския боклук-магарето ще спечели.

Бравооо, най-после!

Кико

Нека ходят да си мерят качеството, но само нас да не ни закачат. Видяхме и един и другия на власт. Никой от тях няма идеи за проспериращо развитие на България и искат властта заради самата нея. Ние искаме нещо друго. Друг тип власт.

Борисов не отива на дебат, защото е жалостив. Ще смаже от аргументи и тънко познаване на политиката и икономиката този нещастник Станишев.

хахахах, ха дано ама надали!!!! Кандардисайте го та да се посмеем! п.п. Бочко си знае капацитета....

Ех тая проста мутра и за чеп не става, дебела е!

,,Гащниците СерГея и Сопола пред железния канцлер Борисов и министър Цветанов са като Чебурашка и Мурзилка пред Юл Бринър и Чарлз Бронсън!

ХАЙДЕ БОКО, ЧАКАМЕ ТЕ НА ЕВРОПЕЙСКИ ДЕБАТ! ХА СЕГА ДА ТЕ ВИДИМ ДА ГОВОРИШ ПО ЕВРОПЕЙСКИ! ИЛИ ТАЯ РАБОТА, ТВОЯТА НЕ Е КАТО ДА СИ УМЕН И ДОСТОЕН ПОЛИТИК!

АКО СЪМ НА БОРИСОВ, БИХ СЕ СЪГЛАСИ ПРИ ЕДНО УСЛОВИЕ! НЯМА НУЖДА, СЛЕД ТОЛКОВА БАСТИСАНИ ПАРИ, ДА СТРОЙ ЗАЛИ, МОСТОВЕ, МАГИСТРАЛИ, ДЕТСКИ ГРАДИНИ,МЕТРА, А ДА СЛОЖИ ДВЕ ТУХЛИ ЕДНА ВЪРХУ ДРУГА, ДА ЗАКЪРПИ ПОНЕ ДВЕ ДУПКИ НА НЯКОЙ РАЗГРОМЕН ПЪТ, И ДА РАЗВИЕ ПОНЕ ЕДИН ПОЖАРНИКАРСКИ ШЛАНГ. А ДРУГОТО ГО ЗНАЕМЕ, ЩЕ,ЩЕ,ЩЕ,ЩЕ, А БЕЗРАБОТИЦАТА РАСТЕ!!

Ако всички от набор, не половината поне, ако бяха като теб. Б-я щеше да е друга. Много по европейска и Българска. Жив да си.

какво вас в ГЕРБ страх ли ви е от дебат. Защо искате вашият вожд да бяга от нея. Защото не може нищо да каже. Ха да излезе и да съсипе Станишев. Да ама даже и такъв не особено опитен и приятен политик не може да обори. А какво да кажем за други с опит и знание. Нали е мачовец?

битката между ,,ашкенази ,, и ,,сефаради,,!!! при нас ,,политиците,, влизат по бедни ,излизат по богати а народът обеднява!!! как става това??? виновни са ,,олигарсите,,!!! ама като гледам украина се обърках!!!кои са ,,лошите,, и ,,добри,, олигарси!!! тези дето ,,слугуват,, на запада или на изтока??? едно е сигурно!!!народът винаги беден!!! така че не гласуваите за ,,преуспели,, бизнесмени!!! преди ,,народът,, ,някои друг ги е ,,яхнал,,!!!

Дебат със Станишев? Че той не е и БЪЛГАРИН! С майка украинка?!?! И то майка му е от онези украинки дето са проруски настроени, т.е. рускинчета ама втора категория! Майка му на същия раоти крещу България мъчейки се да създаде македонски език и македонска нация! Какъв дебат с ПРЕДАТЕЛ??? БСП е подлога на ДПС! Станишев нарочно турцизира България и разрешва да се вклиняват ТУРСКИ кадри в общини и кметства! КАКВО КАЗА станишко предателя за ХАФСЪЗОВ??? Оставете го той е съюзник! СТАНИШЕВ НЕ ИЗПУСКА КОКАЛА! ГОЛЯМА РАБОТА че съсипва България!

ами като толкова знае Борисов как се управлява, като има такива силни аргументи за излезе и смаже Станишев. Защо отказва? Крие ли се???? Да го видим стиска ли ме?

Гражданко вземи си турчулята на позитано 20! Човекът е прав кво каза Станишев за Хафсъзов? А? А? като насран си трае! ДПС са съюзници дай да не ги ядосваме Българите 500 години са ги клали може още! БСП са предатели!

Гражданко вземи си турчулята на позитано 20! Човекът е прав кво каза Станишев за Хафсъзов? А? А? като насран си трае! ДПС са съюзници дай да не ги ядосваме Българите 500 години са ги клали може още! БСП са предатели!

защо лъжеш,че си гражданче,като си просто селянче от овчо поле и говориш за политиката на станишев.коя политика ?тази с която баща му активен участник в правителството но бай тошо унищожиха българия и сина,който отиде да поиска милост от ес по която плюваха и продължават да плюват деменциите,безакълно верни синове на партия,която ги продаде на запада.гнусно и жалко и смешно е да молиш загниващия капитализъм да те приеме,когато години наред си обяснявал колко са лоши,колко со зле хората там,но не те,а ти отиде да просиш да те приемат в съюза им-позор гражданче о селско,тепегьозлъка е твоето лице!

Простите харесват да ги командват простаци.

ЮРУШШШШШШШ под масата! хахаха пак ли атака подкрепя ДПС? и тук ли бе? хахаха Така един път пораден вечно продаден това е за АТАКА-ЮРУШ! Подкрепяй турчета даваййй още можееееее ЮРУШШШШШШШ

Напълно си прав в нормалните държави такива фамилии, ги гонят, за измяна на нацията.

Всъщност в нормалните страни, каквато беше и нашата допреди 1000-1200г. такива вредни фамилии са били екзекутирани до 4то коляно - затова тогава сме имали държава, докато един не злоупотреби с този закон и го обърна срещу народа. От тогава насам сме на тоя хал заради него и такива като него.

Че кога се е явявал БОКО БОКЛУКО на някъкъв дебат, че и сега ?!? Та той помни колкото маймунките ....

Затова и прави Гей за две стотинки,където го докопа....За ужас на малоумните,лявоориентирани(кхм-кхм) почитатели....

МЕНТОР МОЖЕШ ДА БЪДЕШ САМО НА ПРОСТИТЕ И НЕУКИТЕ,КОИТО ЛЪЖЕШ,КАТО ГИ ЗАБЛУЖДАВАШ,ЧЕ С 4 ЛВ ЩЕ ИМ ОПРАВИШ ПОЛОЖЕНИЕТО,КАТО СИ ПРОТИВ българия И БЪЛГАРИТЕ,ЗАЩОТО ТОЗИ ПАРЛАМЕНТ СЕ УПРАВЛЯВА ОТ ЧУЖДЕНЦИ-ДВАМА "РУСНАЦИ"-СТАНИШЕВ-С МАЙКА УКРАИНСКА ЕВРЕЙКА И СИДЕРОВ С МАЙКА СЪВЕТСКА РУСКИНЯ,ЗАТОВА ТОЙ ВИНАГИ ТИЧАШЕ В РУСКОТО ПОСОЛСТВО И В ДОПЪЛНЕНИЕ ЧИТАЦИТЕ НА АОНЯ С ТРИТЕ ИМЕНА ЗА 20 ГОДИНИ И СМЕНИЛ 3 ТЕ ПАРТИИ,А ТАКИВА КАТО ТЕБ СА НАРЕЧЕНИТЕ ОТ НАРОДА ГЪЗОЛИВЦИ КИРИЯК СТЕФЧОВЦИ,НО ИМА ЕДИН ОТГОРЕ,КОИТО ДОБРЕ РАЗДАВА ПРАВОСЪДИЕ НА ОТКРОВЕНИТЕ ЛЪЖЦИ НА НАРОДА-СПРАВКА-ЖЕЛЬО,МАДРИТСКИЯ КРАДЕЦ,ШУШУЛОВ И ЕДИН ПО-ДРЕБЕН И МНОГО ЖАЛЪК-КОЛЬО КОЛЕВ С МРЪСНО ТЕЧАЩАТА ПОТ ПО ГЬОН СУРАТА МУ-ВНУКА МУ!

ХАХАХА, НЕ ОБИЖДАЙ МАЙМУНКИТЕ! БОКО ТИКВАТА Е ЕДИН СТРАХЛИВЕЦ, ПИТАЙ ТРЕНЬОРА МУ! КАТО ПРИБАВИМ, ЧЕ Е И НЕГРАМОТЕН, САМО ДЕБАТ МУ ОСТАВА! НЕГОВИТЕ КАЛИНКИ РЕВНАХА НА УМРЯЛО, КАТО СИ ЗНАЯТ ТИКВУНЯ!

На хамстер му се прияла тиква и това е политическа новина?