17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Руснаците навсякъде вият за принципа на реципрочност в дипломатическите отношения. Идеално 100 руски срещу 100 американски дипломати. На американците руски визи не им трябват.

И от България трябва да изгоним всички с руски паспорти. Да вземем пример от съседите като македонците.

Пример да вземем от Макетата? ... Искаш да кажеш да сложим фесове и да учим как се крещи на албански "български татари фашисти" ...?

Ти какво искаш... Да дойде Путин и в София(както в Москва) да построи най-голямата джамия на Балканите ли ?

наглия англосакс пропуска да сьобщи , че чрез наетите в Русия граждане , прехвьрлиха милиони зелени отровни пари за " опозиция" . Някой от Вас иска ли вьншна сила да спонсорира "протести" на жьлтите павета ?

Нещо как рашка рубленчо и костя копейкин ли ?

тъпако ... Нещо като Америка за България, Отворено Общество и много, много такива на клона на Янки Дудъл.

Американските бандити, броят руските дипломати в ООН като представители на Руската федерация. Сенилните старчоци от американския сенат, ще докарат Русия и ФАЩ до скъсване на дипломатическите отношения.

И теб те преброиха , нищо че си обикновена хибридка , а вата ?

ООН-то трябва да се изнесе в най-кратки срокове от територията на най-войнолюбивата нация за последните 70 години. Да го преместят в Ирак - древен Шумер/Вавилон, в Египет или в Гърция - там от където е тръгнала човешката цивилизация. Направят ли го света има шанс да живее по-мирно и по-разумно. В момента ООН се намира сред най-извратената част от земното човечество и в една залязваща империя на злото. То ООН-то трябва спешно да напусне тази територия.

Той БайДън ще им обещае да ги изгони и....веднага ще забрави. Това е положението.

Е, стига " мека пишка" сабахлян рано, де!

а бе хора - може ли служител на руска служба да гони руски дипломати, така де

Аз съм прочутия американски лизач, педал и трол. Предимно съм педал, обичам да ме обработват отзад и после да го поемам орално.

Саморекламата е забранена. Трябва да се заплати.

Оооо , рашко "адашче" па се хвалиш с това как си изкарвате прехраната все рашкая сволоч ?

Американска смрад ненавиждам ви, каде сте минали вече не расте , държава на наркомани и банди.

Редно е да има паритет на дипломатите. И България трябва да иска паритет. Колко български дипломати има в Русия и колко руски в България? Защо?

Русофилите са предатели и отпадък.

Прав си. Русофилите, също като американофилите и гермнанфилите са все един и същ боклук приемащ различни форми. Да нямахме -фили в България добре щяхме да бъдем.

Ба и ти наблягаш на ,,ФИЛИите,, май?

Няма по долни отрепки от руснаците! Всички съюзници на русия, живеят в глад, студ и мизерия а съюзниците на САЩ са богати и задоволени от всичко!

Кретен ли си или просто пишеш за пари каквото ти шушнат?

Ами светле ти си типичен пример , що избяга от рашка говняшка ?

Така ли??

Ами факт вата !

Има много лесно и елегантно решение, с което ще се реши въпросът и е в еднакъв интерес на двете страни! Просто Република Северна Македония се обявява и признава за Федерация, в която членуват и Русия, и САЩ! Тогава споровете между Вашингтон и Москва автоматически се решават и двете страни ще са доволни! А Зоран Заев ще има прекрасната възможност да обясни на Путин и Байдън за истинската им, северомакедонска история и на двете държави! Като по този начин се открива и прекрасната перспектива и САЩ, и Русия да станат членки и на ЕС в обозримо бъдеще, евентуално! А и ще се поограмотят, защото ще им се наложи да научат още един език, официалният им за Федерацията - северомакедонският! Подарявам им я тази гениална идея! Само мир да има!

Хайде да си вземем 4те бази в САЩ и да ги ползваме като ваканционни курорти.

А да вземем руския ваканционен курорт Камчия става ли?

Всичките тия комай са набори на Байдън, и живеят със спомени от 25-30 годишни назад. Не разбраха ли, че там Елцин отдавна вече го няма?! Сменяйте им редовно памперсите, дайте им едно хубаво голф игрище, и възможност да гледат американски футбол!

..... а от съдържанието на памперсите що храна за рашките крепостници може да се извади .....

Павката педераса на всеки кур украса

Парадираш с плиткоумие в безсилието си вата ?

Не е за вярване Тръм хубаео изгони двеста парчета Ама има още за гонене

Всъщност не ги изгони Тръмп. Той до последно се опитваше да спре изгонването му - то стана под натиска но службите и много политици, конгресмени и сенатори, и на база на разглеждани от тях факти и доказателства...

....да се чете - НЕСЪЩЕСТВУВАЩИ факти и доказателства...

На жалките отрепки дето агресивно пишат срещу Русия... Как не ви е срам да говорите срещу вашия Освободител и причината да сте в държава която съществува благодарение на Русия.... Хубаво е да кажете за мизерията в САЩ първо и после да говорите за калните пътища в Русия.....

Добре, че беше България че иначе руснаците щяха да пишат с йероглифи и да са мюсюлмани и да бъдат част от Турция а не да ни освобождават. Дали ни благодарят за това?

Въпросната война е поредната на руския цар за Проливите, а не за Освобождението на България, както се доказва и от сключения след нея договор. Никъде в архивите и документите ПРЕДИ войната няма поставена за цел освобождаването на България! А войната руснаците не са изгубили, както предните, заради невероятното геройство и саможертви на българите и българското опълчение! Поклон и признателност - но не на царя в Москва и двора му - те не са се били и давали живота си - а на редовите войници и офицери - не само руснаци!!!, и най-вече на българските опълченци!

260 000 руска армия. 281 000 турска армия. 7400 български опълченци. Точно опълченците да ни освободили мършо неблагодарна. Добре, че беше Русия, иначе сега заптиетата щяха да ебат дъщеря ти и жена ти, а ти да им сервираш кафе. Или щеше и ти да им пуснеш, а педал ?

Абе боклук нещастен , я кажи защо това е единствената от десетте турско руски войни незагубена от рашките ?

Джафкайте си, джафкайте си, ама нафтата и природния газ скачат всеки ден. И причината едва ли е в Русия и Путин, а е по- скоро в международните борсови спекуланти в Лондон и Ню- Йорк. А, да не забравя и цената на ел. енергията също. А Русия си има и газ и нефт и ядрени електроцентрали. Така че да не плачем на чужд гроб.

Хубаво е Русия да си знае мястото. Лошото е, че Америка не е там, където трябва да бъде. С Бай Дън-Деменцията, САЩ изобщо не е това, което преди сте знаели. Америка днес е бананова латино фашистка държавица или някакъв африкански бантустан - неспособна да защити своите граници и своите граждани. Нещата вървят от зле, към още по зле. Прави са били Бащите на американската демокрация - Държавата е зло, необходимо зло за … сега. И са въвели втората добавка в Конституцията - правото на гражданите да имат оръжие и се защищават от тиранията и. И в САЩ и в Русия, времето върви назад към 1917 :(

Нещо математиката не излиза. Последно руснаците изравниха бройката на дипломатите от двете страни - колкото руски дипломати в САЩ, толкова американски в Русия. Явно в Конгреса броят ООН руски дипломати и тъй като седалището е в САЩ, вероятно ги комплектоват с щатните руснаци. Не разбирам как изведнъж се появи дисбаланс!

То тия дали ще намерят толкова амерканци да ги пратят в Русия?

Малко акъл! Така и така са ви на крака там. Използвайте да вербувате шпиони от тях. Иначе става по-сложно. Да ги изгоните, да пратите дипломати там и там да вербуват...

Вкарайте в Гугъл - Streets of Philadelphia, Kensington Ave Това е Америка.

САЩ са всичко което Рудия никога не може да бъде и постигне …..голяма драма за руския лизач на задници да си криви душата и да гледа обратно на всичко като водача -гнома с латексовия костюм с дупки на задника и камшици в ръцете ,който се прави на страшен,защото никой не го отразява хахахахах Россия е Жалкария

Хаха САЩ докарали мизерия ….преди всички бяхме затворени в лагер и зпалтатата се равняваше на 100 долара …сега всеки човек може ако им качества да се реализира където пожелае …малоумни русофилистични троляци живеещи в паралелна реалност…всъщност в тази “мизерия” се напълни с евтина работна ръка от “рая “на Изток ,от “щастливците “ където още крачат с високи ботуши в кал през зимата ….и се чудат как д а напуснат рая ….

При реален курс на долара 3лв тогава , заплатата беше по-скоро 50 долара .

Тъй , тъй все рашкая сволоч у рашка говняшка където и е мястото !

Аз бих ги изгонил всичките ватенки пияни.

Пий една бира и си лягай с Радан...

А ти целувай портрета на вожда путкин, лъсни набързо малкото пишле мислейки за Него късо светейшество и се хвърляй през терасата. Дано си на първия етаж!

всяко действие си има противодействие истината че евреите губят почва а путин си продава газта в европа на половин американска цена пазарна

Ми той шеломов не за сефте си продава жопата за без пари !

Империя на злото е САЩ

Не само 300 а всичките 400 ГРУ агенти и не само Америка, но всички цивилизовани страни по света трябва да изритат муджиците обратно в Империята на Злото, а сметките на комунистическите им олигарси да бъдат иззети в полза на държавите, които муджиците са шпионирали.

Гола вода си, платено говедо.

Пак бързаш да гълташ зайчик ? Галоден ?

Нас -тъпото нещо на САЩ са Конгреса !

Думата са още по тъпо нещо, ама нали мама е рускиня и ти си русначе, та не виждаш!

Ти пък къв си бре шметарок

Ами рущщщщщщаците като изгонят триста американски ко шъ стани?! Американските дипломати ще почерпят, че заточението в муууууусквътъ е приключило, а руските дипломати…тоест спайове ще се приберат у дома и ще гризнат дръвцето!

И кво да стане като ги изгонят от Москва? Волю не волю ще трябва да си се приберат обратно в земния рай: youtube.com/watch?v=mR1w5SyvBGo

Сащ ли е земния рай…..ай маммоооо Никъде не си пътувал нали?

Моите гущери сме от Алтаир и имаме изследователски проекти на планетата Земя... Местния вид който се смята за върховен върви към унищожение.... Не се месим в делата на нисши цивилизации по закон за ненамеса.....

Трябва паритет в агентурата, няма как:)

Че то няма толкова руски дипломати в САЩ. Тия са се объркале и са решили да гонят олигарси и предатели.

За тях става въпрос

След среща с мойте гущери военни ...ти едва ли ще оцелееш... Напоследък станаха по хищни отколкото са по природа...

Колега, добре ли си?

Много... За Гущерите от Алфа дракон не си ли чел... Е те не са единствен вид в тази галактика ... Има различни фракции на гущерския хуманоиден вид в тази галактика... Едни добри ...други лоши... Тя богинчето ги разбира тия неща ... ха ха ха На вашата планета не са ли разкрили съществуването на извънземни както ги наричате?

Защо ми викат звяра? Обичам да ме ебат зверски, затова.

Как може да пишеш такива нецензурни неща. Явно си супер прост и некултурен човек и майка ти ще се срамува от теб.

Не му обръщай внимание....аз съм оригиналният звяр ....

Днес САЩ се управлява от американските евреи, които за врагове дори и на Израел. Мислят си, че ще могат да удържат империята си (САЩ) от разрушение, но едва ли. Предсмъртната агония на един силен звяр е нещо страшно и може да зесегне и останлите държави.

Тези затова си плануват Нов Световен Ред...

Какво планираш и какво може да стане, често се различават от какво можеш и какво реално ще стане

И изобщо пия и ям сперма като истински звяр. Пърдя и оригван след това, ама това са подробности. Да живее Русия!

На тебе ще ти пратя няколко гущера да се разправят с тебе в тъмните часове на денонощието...

Че да мога след това да ти вкарам в задника напряко всичките ти гущери

Аз пък като гълтам и получавам разстройство, но зависи от количеството. Не обичам прокиснала сперма.

Духам го и без да ми кажеш Федерос също правя Обичам да ми се празнят в устата, ама при чисти курове Предпочитам руски, щото са наполовина по малки

Не си оригинален.... Измисли си свой Ник и тогава се прави на интересен... Изродско агентче на САЩ

Забелязвам че дори Байдън се смее на подобна тъпотия.

Ще видиш, като триста руски прасета унило заквичат по дългия път към родната свинска кочина

защо са им на Москва 300 дипломати в САЩ, когато само двама души - Петров и Боширов са достатъчни за да побъркат целия Запад!

Къде е нацисткото и фашистко богинче...която се е кръстила като бълхник на на един дето управляваше Германия през 1939 до 1943.... Смях смях

Къде е този мръсен и черен руски мангал, знаеш ли

Изравнете си бройката на дипломатите в двете страни,защото изпадате вече в детинщини. Трябва да се гонят само онези дипломати,за които има сведения,че извършват противозаконни действия в страната в която са акредитирани. Разобличителя

Ще купя едно американско знаме и три дни ще стоя на пост пред американското посолство от благодарност

Може да направиш и по еднасфирка на охранктелите..

За слугите на САЩ в България.... Арест....и разстрел....на тях и всички техни хора до пълно изчисляване на България от агенти на Вашингтон... От народен съд няма смисъл!

Тъпако руски, ДГД!

Как да си сложа и аз снимка .... Има проблем с регистрация... :(

Въобще не ми е ясно защо трябва Русия да поддържа дип-отношения с мафиотската държавичка САЩ. На мястото на Путин отдавна бих прекратил всякакво вземане-даване с американците ... PS: пО долу пишат за ООН. Днес ООН е най-импотентната организация на Земята. Дори бандата на най-изпадналия ром в Столипиново, е по-решителна в действията си ...

И добре че не си на мястото на Путин. Бързо щеше да докараш света до ядрена катастрофа.

Нищо няма да стане ако Русия прекрати отношенията си със САЩ... Агресора САЩ ще пореве колко недемократично е това и ще се успокои....

ЕС са и си разказаха играта....като изпълняваха заповеди на Сащ! Дано се осъзнаят бързо и агресора САЩ да бъде изгонен от Европа и да се наложат санкции срещу САЩ за престъпления срещу човечеството .....

Аз призовавам да се изгонят всички американци от Европа---

Реципрочно от Русия предлагат в замяна - Навални , Иво Инджев и Плевнелиев . И да ни върнат Парите за Самолетите , и да платят компенсации за АЕЦ Белене , Южен Поток и Нефтопровода с Арабите . САЩ разказаха играта на ЕС без Война .

Гонене на дипламати...? А в същото време цените на горивата хвръкнаха, НАТО остави тонове оръжие на талибаните и т.н. И това всичко на кого аджеба е удобно??? Едно говори, друго прави изкукалия старец.

Русия да изстреля 300 ядрени ракети по империя на злото САЩ....Така ще спаси света от терорист номер 1 !

Аз да питам - Сталин или Рузвелт уби 20 млн. руснаци?

А кой изби коренното население на САЩ и тези които оцеляха са затворени в резервати ???

отговарям: изби ги Хитлер!