Цветанов: Няма сделка за ЧЕЗ, ако парите не са чисти

Сделката за ЧЕЗ няма да бъде финализирана преди да се изясни произходът на парите. Ако има пране на пари или нещо друго притеснително, няма да има сделка.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов: Няма сделка за ЧЕЗ, ако парите не са чисти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този от деменция ли страда? . "Цветанов смята, че сега е моментът за въпросите кой, кога и защо приватизира тези електроразпределителните дружества и дали в този процес не са участвали хора, които днес апелират за спасение на националния интерес."

И твоите пари не бяха много "чисти", ама въпреки това имаш шест апартамента в София.Вече може и да са повече,след като разбра,че Законът за теб е врата в пусто поле.

Да си завършил ВИФ не е срамно, независимо, че в близкото минало това бе свързано с нарицателното борците! Да си природно глупав и ограничен, на всичко отгоре да си в управлението на страната е повече от ужасно.... за българският народ. Едва ли има нормален човек, който се съмнява за начина по който е финансирана Гинка, .... но наш Цецко ще спира сделката след проверката>>>

Абе цвъко, как може парите на Тиквата да не са чисти? Всеки един от 5те му милиарда скърца от чистота!

най-поквареният човек в управлението да говори за "чисти пари"!

при вас е обратното: няма сделка, ако парите са чисти, защото няма да можете да си ги делнете.

ХаХа въобще във всички сделки има ли чисти пари.Чисти пари има ,тези на дядо Добри лека му пръст.Дори тези които са спечелени от тотото не са чисти.

Парите нямат цвят и мирис. Как можете да си и помислите , че толкова елементарна жена може да закупи и управлява ЧЕЗ? Кого защитавате бе господа ? Толкова ли се самозабравихте ? Поне не дразнете хората. Още не сме тотално углопяли.

Ще оглупеем на изборите,вече сте ни ясни.

Изи, само напиши правилно: оглупели.

Ако бяха вашите хора - вече щеше да е купено ЧЕЗ независимо колко мръсни са парите, ама на Гинка дето не си плаща където трябва е сгрешила да го купи и сега ще има проблеми....

чисти като тия дето си купи апартаментите или още по-чисти ?

ти ли го казваш бе мошеник?

М, дааа.Да се очистят! Той как си" очисти" парите за 5-те апартамента..?

цветанов трябва да баде подсьдим заради парите в офшорките

Pesh0

дрислата в белене . Банките осигурили заема пият вода . дружеството държавно. Всички доволни :)

Не,тя преди малко каза от телевизора че отива в Чехия,за нас остава да мислим дали ще се върне някога

как няма сделка нали поне на десет места пише че сделката е сключена то така ако се развалят договори и аз имам едно продадено къще а сега ми е мъчно за него ако тези успеят и аз отивам да си разваля договора ще се позова на техните закони

пише за да бьде подведен народа; една сделка има срок дори и след подписването наприме до 10 дни може да бьде прекратена, затова свткавични мисли и деиствия

Pesh0

а вие пишете на добре платен , международен .

Само герберските пари са чисти! Препирани са многократно!

Нема лабаво! Щом го казва финансовият титан Цветанов, а той никога не греши. Ми завършил е с тройка НСА.

Pesh0

искаме да е държавно ..... може ли ?

ако ще си отглеждаме втори Вальо-Топлото. Но това не значи и че искаме селски парвенюта да го притежават.

Хайде да се научим първо на добър български, след това на политическо, а не на милиционерско тоталитарно говорене, и след това да се изказваме, давайки акъли......

Pesh0

мъ си прост ? и смешен :)

Pesh0

Как искаш да ти говоря ? Господин за един пост!

Pesh0

И кой точно си ти , че да кажеш как да си говорят българите на български.

малей... и от кога чистотата на парите е толкова важна за Цветанов?

Цецо Лажецо: Няма сделка за ЧЕЗ, ако парите не са чисти, ако не са от апартаменти!

А ти провери ли партийното ченство на Гинка?

Вашта мам. крадлива ДЖЕНДЪРСКА, дадохте заден като подскочи народа! А сега как ще връщате комисионните продажни ГЕРБерасти??? Или вие ще се нагърхате сега с 50 милиона като се заведе дело срещу България от ЧЕЗ за провалена сделка и си делнете парите от глобата с ръководството на ЧЕЗ? Така ли бре ЦВ ЦВ и тиквеник Банкянски решихте да мамите народа??? Национални предатели!!!!

Парите да са чисти! Така ме е учил тъста, когато пестеше от малка бозичка и баничка, за да ми подари 5-6 еФтини жилища в София.

Цв. Цв.- ти си РТП! Първо: Скоро в София, а след това и в други градове- на касата в магазина ще Ви искат обяснение за произхода на парите, с които си купувате хляб; Второ: На Д. Пеевски и майка някой потърси ли произход на парите при закупуването на 4/5 от медийния пазар в България и провери ли някой за връзка между изчезването на огромни количества държавен резерв и произход на семейно богатство на 23 годишен младеж? Заради такива " истории" децата ми не пожелаха да останат тук и аз направих всичко по силите ми, за да им помогна да се махнат! Скоро и аз ще го направя, на дърти години!

Цецо знае как се изчистват мръсни пари.Та той така купи 6 апартамента. Интересно че почва да му се губи и паметта Кой продаде контролния пакет акции на държавата!!!ЦЦ върни комисионните които взехте за тази сделка и кога ще платиш 150000 евро които Европейския съд иска от българия за твойто некомпетентно управление като вътрешен -министър.

Цецо знае как се изчистват мръсни пари.Та той така купи 6 апартамента. Интересно че почва да му се губи и паметта Кой продаде контролния пакет акции на държавата!!!ЦЦ върни комисионните които взехте за тази сделка и кога ще платиш 150000 евро които Европейския съд иска от българия за твойто некомпетентно управление като вътрешен -министър.

Пари няма!Има залози! Оди бегай 100 метра!

Парите са доказано чисти. Те са от тъщата на ЦвЦв, дото досега с тях се купуваха само апартаменти.

Няма чисти пари, ако Цветанов не ги е пипал :)

Те ако вашите пари не са 'чисти' значи ще излезе че народа е прав за кражбите ви а това никак няма да ви хареса и а това че ще бъдат ''чисти'' ама точно като почистените улици и спирки на фандъка винаги когато падне сняг - киша мръсотия бабуни..

Къде е спала ДАНС? Ами аферата с КТБ? Специализираните служби (държавата) трябва да се намесят преди, а не след това!

Те от чужбина ви казаха, че Бисеров пере пари особено нагло и в твърде големи размери и трябва да го съдите и вие "не можахте да установите" пране, та сега - ще установите. Направо ви вярваме.

Всички партии трябва да дадат парите от субсидиите получени досега и от март да тръгнат към партииното си строителство с нови сметки,да се започне отначало. Тези пари са наши, отклонили са ги за партиини нужди, досега не са ги изразходвали,което означава, че не са им били нужни.

Чакайте бе хора, може би тъстът на Гинка й е дал парите за ЧЕЗ !!

Pesh0

Герб да не проверяват парите а да извадят 300 милиона и да купят дружеството .

ЗАЩО въобще е започната тази сделка ! Това е въпросът!!!. Не сага да ни се увъртате!!! Коя банка дава такива колосални гаранции по сделката?! Защо всичко е засекретено - няма ли прозрачност при обществена поръчка за вас?!

Абе какви пари? Ясно е,че всички пари в герб са КРАДЕНИ. Въпросът е НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРОДАВА ЧЕЗ. ЧЕЗ трябва да е ДЪР-ЖА-ВЕН.Стига фокуси.До кога ще търпи народа тези МОШЕНИЦИ?

Бойко мачкай комунягите и руската мафия!

Лижи, лижи, не се разсейвай!

,,Руската мафия "никой до сега не я е мачкал. Защото тя ПЪРВО СТРЕЛЯ И ПОСЛЕ ПИТА.

И как го виждате да мачка СЕБЕ СИ????? Той че има психически проблеми е ясно на мислещите ама не е толкова луд САМ да се мачка като има толкова готови бушони преди него..

то е щсно, че няма. Те парите ще се перат после...

Парите са или НЕ са чисти? Щото Боеко прати Гинчето дето едва днес се бел запознал с нея у чешко да види дали ще успее да убеди ЧЕЗ ГРУП да включат и българската държава в сделката. (а колко ли тежи куфарчето й този път и какво има в него?!)

Само парите на ГЕРБ с чисти. Парите на останалите българи са мръсни. Хора да дадем парите си на ГЕРБ за да са чисти!

пак тъпизми..... не е само до парите.....тъпаци без опит се занимават със стратегически бизнес....... н...срахте се за пореден път, цилият булгаристан на доган смърди....... поредна наглост, като тази при ткоято крадеца внесе закон за ктб в т.н. народно събрание... не народно събрание, а сборище на обирджии

Кой ти вярва???!!!

Алооо Цветанка, абе всички големи пари не са чисти. Твоя пари какви са?Чисти ли? Стига с този цирк.

Те самите ЧЕЗ няма да сключат сделка ако има съмнения за произхода на парите.

Този , с особената форма на главата, и с титаничната мисъл отново се изказа неподготвен. Оставям настрана факта, че нищо не разбира!Сделката е сключена, глупако, разбираш ли какво значи това! И то по отношение на чешкото законодателство!

Президентът преди време е казал за него, че той добре разбира само от апартаменти и ето на разбира и от електроразпределение.