"Съюзна решимост-2022": Москва и Минск подновява ученията по границите на Беларус

Целта е отработването на задачи по отразяването на външна военна агресия, противодействието на тероризма и защитата на интересите на Съюзната държава Русия-Беларус

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Към грамотните и мислещете! Отворете всички пупликации на ДИР-а за Русия години назад и ми намерете една статия в която да се говори за нещо ЧОВЕШКО, а не за оръжие, война, заплахи и величието на Путин!

Нещо човешко ? Тъпчо, току що завърши европейско първенство по фигурно пързаляне в Талин. Всички първи места в четирите дисциплини спечелиха руснаци. Няма никаква връзка с оръжия и Путин

Хехе, ясно е колко си умен, след като не ти е ясно, че този тип новини ти ги подбира и предлага българска медия, не руснаците.

На Учебен полигон „Ново село“ започна съвместната българо-американска подготовка, която ще продължи до 30 юни 2022 г., съобщиха от пресцентъра на Министерството на отбраната. В нея ще участват сили и средства от Министерството на отбраната, структурите на пряко подчинение на министъра на отбраната и Българската армия. Във връзка с провеждането на подготовката през тази седмица се извършва предислоциране на военнослужещи с необходимата екипировка, щатно въоръжение и бойни припаси от Въоръжените сили на САЩ, както и на бойни машини на пехотата M2A3 „Брадли“, танкове М1А2 „Абрамс“, вертолети, транспортна, спомагателна и ремонтна техника.

Само така. Ние българите също сме готови да участваме в такива учения против САЩ и НАТО

Ако на Полша,Балтийските джуджета и Украйна не им харесва Русия..да се изселят в Африка

Решимост за какво? Пак ли за война, ненаситната ви мамица болшевишка?!

Полша, Прибалтийската тройка, Финландия и Румъния винаги ще се страхуват от Русия. Просто защото Сталин ги напада през 1939та-40та-41ва. Нас Сталин не ни е нападал, но тях да. Може да е имал основания за Румъния донякъде и Полша - да си връща някакви територии населени със славянско население, но Прибалтийските и Финландия са нападнати просто за да станат комунистически кочини и те. Както и да е. Грам идея не виждам у Русия да се извини и да преодолее този огромен срам. Не им е лесно с такъв съсед.

Как да не ни е нападал Сталин, бе? През 1944 г. кой ни обявява война, окупира и подлага на терор?!!

ние сме пълноправен съюзник на Хитлер. Никой от горепосочените не е бил такъв до 1941ва. А 1944та Сталин си заема каквото му дават на конференциите в Техеран и Ялта. Спасява ни границите обаче.

И откъде накъде който и да е има основание да напада земя, защото е населена със славянско население? Или с каквото е да е друго? И Полша, да не е арабска държава? По славянска е отколкото Русия през сравнително краткото си и постоянно агресивно съществуване, някога е била и ще бъде!

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган предупреди Русия да не нахлува в Украйна, като нарече бившата съветска република "мощна" държава с международни приятели, цитира АФП, предаде БГНЕС. "Не може да вършите нещата нещата, казвайки: "Ще нахлуя, ще превзема някого", цитират турските медии думите на Ердоган. "Не виждам нахлуването на Русия в Украйна като реалистичен подход, защото тя не е обикновена държава. Украйна е мощна държава."

Рязака го порна отзад

Всички славяни малко или много сме братя ! Защо такава злоба един към друг ? Никой от Америка или Англия няма нищо да даде на България ! Освен едни мечти и обещания ! Тъпанари !

да имаш такива братя като руснака- врагове не ти трябват.

А майка ти не е женска...

грешен ти е цитата пиле ама вие толкова и си можете та ...

Шапка им свалям на англосаксонската мафия! Един влажен остров без нищо завладя 2 континента и чрез създанията си диктува целият свят и успешно спира гиганти като Китай та дори и Русия. На всичкото отгоре успява мног успешно да противопостави близки един до друг народи да се бият един с друг, в полза на англосаксонската мафия! Може да не ми харесват, но не мога да не призная че са майстори!!! Ако ние глупаците от Източна Европа бяхме такива, днес всичко от Владивосток до Варшава щеше да е наше, целият свят да говори я български, я руски или полски а САЩ и Канада щяха да се бият по границите докато България и Русия заплашваха Вашингтон с още санкции...Ама толкоз ни е бил акъла и късмета!

ти по-добре сваляй гащи и учи американски.

Не е необходимо да натякваш избора който ти си направил. Нека всеки сам за себе си да решава. На някой може да му се иска македонски да учи вместо американски.

на руснаците им го втъкнаха с Ленин

На руснаците винаги някой им го е. Ппреди Ленин са били германските им царе, преди тях татаро-монголските. Проблемът е, че те винаги покорно се радват на който и да им го. И само търсят на кого наоколо пък те да си го избият по същия насилствен начин. Патологичен кръг.

Барак Обама казва на Ангела Меркел: - Имам три бутона: жълт, зелен, червен. Ако натисна зеления - Европа изчезва, жълтия - Китай изчезва, червения - и Русия вече я няма. Ангела Меркел отговаря: — Хм... Знаеш ли, Барак, баба ми имаше три тоалетни чинии: златна, сребърна и фаянсова. Но когато съветските войски влязоха в Берлин, тя се насрала в коридора...

Барак Обама пита Ангела Меркел: - защо всички руски ракети са по образ и подобие на вибратора на Путин. - Меркел отговорила: - Защото като дойде НАТО всички негови ракети ще му ги наврат в задника.

На краварите само уйове и вобратори са им в тиквите

а руснаците и путеноидите ги завират в задниците си.

Да бе верно се на п го обръщате, ей много сте сбъракни про западните

Ей, много руски (чети: тъп и злобен) тоя виц!

Защо просто не дадат НАТО на Украйна съвременно ядрено оръжие и да се приключва с тая драма? Предполагам, тогава по-лесно ще се разберат руси и укри за границите.

Няма драма,има промиване на мозъци, като твоя

Защото тогава на Русия ще се наложи да унищожи Украйна.

русия - империята на Злото ! Чака я същата съдба като ссср ....

Ох на бати глупачето