Румъния заяви на Холандия, че не харесва думата ”санкции”

Румънският външен министър Кристиан Дяконеску заяви вчера пред холандските депутати по време на работен обяд, че на румънците не им харесва думата "санкции", като по този начин обясни първоначалното си решение да отмени посещението си в Холандия, предаде БНР.

Обратно в новината

Коментари - Румъния заяви на Холандия, че не харесва думата ”санкции” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ало смешника пъров проверяваш там щое филипс къде и как плаща данъци и сетне плещиш фантазии ок?

Aurora, Стрела, правилно, Браво, ТАЙСЪН и Дан Колов са напълно прави! Господата от ЕС се отнасят със нас като със слуги! Винаги ние сме на топа на устата. В чуждото око се вижда и прашинката, а в своето не виждаш и гредата (свободен превод от руски). Но и ние сме си виновни. Явно ние сме ОЩЕ рая покорна... Един бивш американски посланик (мисля, че беше Джефри Сакс) беше казал: Вие не трябва да просите от Европа, а да искате! Много точно казано!

Абе, кви са тия холандци, отворковци, я да додат на тепиха, да им разкажа некой игрички, в кой хотел са отседнали?

А мамалигари харесва ли им ?

До всички, които викат Браво! на румънците: толкова ли не разбрахте, и други от форума са ви писали, че става въпрос за съвсем друго нещо. Холандците се интересуват единствено от това кой колко бъркал в кацата с мед, като например: Дали част от парите, които Phillips е внесъл в Кралската хазна на Холандия, са отишли за нови лети джанти за Кайена на Компиро от Ослен Криводол, който преди 2 години от овчар, ей така изведнъж стана процъвтяващ добре облечен бизнесмен с имоти за няколко милиона; или дали кака Айше- началничката на сирените от министерството на извънредните ситуации дето го закриа, не си е купила ново обзавеждане на ведомствената комуналка да се фръцка пред колежките си колко е велика. Компиро и Айшето не са единични случаи, а десетки, ако не и стотици хиляди в двете страни. И защо сега все още няма каказание за тези хора, се питат холандците? А колкото до това дали ще се правим на мъже (по-точно на комплексари) или на ощипани дебственици на държавно ниво, дано на европейците не им писне този балкански байганьовски цирк, че току виж ни изхвърлили от ЕС-то! А тогава (дай Боже никога да не стане!!!) повечето българи ще се простят с цената дори на мизерния човешки живот, който водят.

Kak da se izrazia po meko za da moje iskazvaneto mi da se publikuva, hmm... Imalo edno vreme v edna velika darjava edin prezident. Toi bil nai- glupavia prezident otkakto tazi ina4e 4udesna darjava sa6testvuvala. Za sajalenie vsi4ki hora vijdali tova,no go ostavili da sasipe tazi strana i mnogo drugi darjavi po sveta. Ne mislia, 4e nie sme po glupavi ot tezi hora, po skoro sme kato tiah- stado ovze.

Глей кво правят циганите, а ? Па ние лижем.

Ти или не живееш на този свят или вече си заминал на оня. Какъв имидж ти очакваш ББ да ни създаде, като цяла Европа знае сегашния имидж на ББ като част от организираната престъпност в страната ни, след като книгата за него от германеца Юрген Рот сега триумфално се разхожда в Европа преведена на 33 езика!Смешник!

което пък хич не им пречи да крадат де ама ти си далеч от тия работи с твойте цървулки....

че Румъния е държава с премиер ммеджду впрочем не кат нашта територия с мутра

Абе като всички толко я разбираме тая политика, чудя се що ли сме на това дередже. Да се критикува е най-лесно. Много сме добри в това, жалкото е,че е само в това. Защо ли не се поспреме малко, и вместо да даваме ъкъл за неща от които нямаме и бегла предстсва, не се опитаме да свършите своята работа.

ИСТИАНАТА Е ЧЕ СМЕ НАЙ-БЕЗПОМОЩНАТА И НАЙ-ИЗОСТАНАЛАТА ДЪРЖАВА В ЕВРОПА! ЕТО ЗАТОВА СИ ТРАЙКАМЕ И ДАНО БОРИСОВ ПОНЕ МАЛКО УСПЕЕ ДА ВЪРНЕ ИМИДЖА НА СТРАНАТА,ТЪЙ КАТО КОМУНИСТИТЕ И ТУРЦИТЕ НИ СЪЗДАДОХА ПРЕДСТАВАТА ЗА НАС И БЪЛГАРИЯ В ЕВРОПА КАТО НАЙ-КОРУМПИРАНАТА СТРАНА УПРАВЛЯВАНА ОТ ПРЕСТЪПНИЦИ И АГЕНТИ. ЗА ВСИЧКОТО ТОВА ОБАЧЕ СМЕ СИ ВИНОВНИ САМИТЕ НИЕ И ЛОШИЯ МАТЕРИАЛ В СТРАНАТА. ЕДВА ЛИ НЯКОЯ ДРУГА НАЦИЯ В ЕВРОПА БИ ТЪРПЯЛА ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ ТОЛКОВА ГОДИНИ! НАРОДА ТРЯБВА ДА СИ СМЕНИ ЧИПА КАКТО КАЗВА СДУХАНИЯ ЦАР,АМА ТОВА ПОНЕ Е ВЯРНО.......НЕ ТРЯБВА ДА СМЕ ТОЛЕРАНТНИ И ТЪРПЕЛИВИ СПРЯМО НЕСПРАВЕДЛИВОСТИТЕ,Е ТОВА МУ КУЦА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД! С ОВЧЕДУШИЕТО СИ ДАВА КАРТБЛАНШ НА ЛОШИТЕ СИЛИ......А НЕ ТРЯБВА,ТРЯБВА ДА СЕ БОРИМ СРЕЩУ ТОВА И САМО ТОГАВА ЩЕ БЪДЕМ ДОБРЕ!

Я, гаражната Надка! Aurora, ти да не си една, дето съм я мяркал по околовръсното или на магистралата, ма! Нещо познато ми напомняш.

Знаят си цената - ние като сме накакани, ще си миришем взаимно дупетата и ще си траем

Като не им харесва санкции може и по-грубо да се каже. Може би на управляващите не им харесва да насочват вниманието към тях и искат по-леки и незабележими изрази.

Незабавна реакция трябваше да има от външно министерство.Браво на румънците.Само че нашия кон сигурно чака указания точно какво да направи.Но времето минава и никой в Европа няма да ни чака.По-тъпи и некадърни няма от тези.Трагедия.

Румънците не са подлоги като нашите. Затова и ще просперират. И след време ще купуваме ток от тях на безумни цени.

На холандците пък не им харесва действието кражба.

след гаражната има други вече 8 години, те що лижат задници не само на западните лицемери но и на руските сатрапи

много се пенявиш, но топовете ти са раждясали и веднъж не могат да гръмнат,камо ли да произведат залп!

Нашите казаха: Предишното правителство е виновно, вместо като румънците да защитят страната си.

Нашият външен министър каза, че е от скоро и само минава наблизо и изобщо сега от вас чувам.

Е ТОВА Е РЕАКЦИЯ! БОЙКОООООО НЕДЕЙ ДА СПИШ

От нашия,по-дупедавски народ в Европа няма!!!

добре им се е опънал. Май холандците нещо се иззижяват като чистички и най- верни на честността. А проституцията и педерасията която си не просто официална, но и насърчавана. А НАРКОМАНИЯТА. Нима това да разрешаваш марихуана не означава че даваш едно рамо на наркодилари. Да не говорим за отношенията им с нациска Германия и това евреите.

А какво каза нашият външен министър?Някой да знае нещо по въпроса?Или ще питаме Брюксел какво да кажем?

Тъй като навсякъде ни пишат эаедно с Румъния, не е лошо румънците да поемат и нашата външна политика. Ще имаме по-голяма полза.

Евала !!! Защитават интересите си и не подвиват опашка пред всеки уличен пес, бил той и европейски. А като подписвахме предприсъединителния договор нашите се сърдеха, че сме били в един кюп с Румъния - щяла да ни дърпа назад ...

На румънците не им пука и се зъбят понякога на западните въздухари и лицемери, не се мазнят като нас. Затова на тях им строят атомна станция, а нашата я затвориха! Гаражната Надка, ако ми падне на тясно, само на тантелки и костюмчета ще ми стане, вервайте ми!

Е, явно на нашите им харесва!

Хубавото в случая че си само един жалък форумен плъх, който е свикнал на две неща: 1. Да се зъбиш по смешни форумчета и 2. Да те шиба съдбата!