Обама продължи с още една година санкциите срещу Иран

Президентът на САЩ Барак Обама продължи с още една година политическите и икономическите санкции срещу Иран.

Обратно в новината

Коментари - Обама продължи с още една година санкциите срещу Иран | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

че притискат Иран за да не стане регионална сила и да започне да сплашва и спира Израел. Защо ми се струва, че американците искат регионалния жандарм да си остане еврейската държава.

След тая новина управниците на Иран направо ми станаха симпатични! Знаят си интересите и не им пука от мнението нито на Израел, нито на САЩ! Тука, обаче има едно интересно нещо с иранските санкции - като изключиха Иран от Суифт-а, какво им направиха? Подобни санкции са нищо дори за страна като Иран, та какво ли остава за Русия! Но дървени глави няма как да го проумеят! Имам впредвид нашите, на европейските чиновници! Щото тия отвъд окена не са идиоти и са си оплели кошницата, като са сметнали кой пие и кой плаща! А, виж, такива като нас са си за оплакване в подобни ситуации! Нито рак, нито риба! Резултатът е очевиден и е без коментар!

Абе - ядрена бомба, не знам кво си. То е ясно, че иранците поне мръсни бомби имат в изобилие. Една такава ще обезлюди София за около 20 години. Е, не е като при ядрен удар - за около 50 години...

Това е добре за Иран. Ако не бяха досегашните санкции щеше да имат и те някаква иранска пролет и гражданска война. Колкото по-малко взаимодействие имат със САщ толкоз по-добре за тях.

ще ми продават петрола в друга валута а не долари и ще ми бомбят отрочето Идил незаконно и без предупреждение за да им намалим жертвите-айде де санкции иначе печатната машина на Рокфелер бълваща необезпечени хартийки ще остане безработна

Ще продължи санкциите я. Нали това искат евреите, как няма да ги продължи.

нападат дечицата им от ИД, какво друго можеше са се очаква.

Насила бутат Иран в прегръдките на Русия. Путин сигурно играе казачок в Кремъл от кеф. хе-хе

Турция НЕ Е СПИРАЛА да купува от Иран нефте и газпродуктите!Разплаща със злато,понеже Иран откачен от СВИФТ.И плюва на санкциите на САЩ! Ще действа и понататък.

Вчера ни подгряха с новината че Амнести интернешънъл смята Иран за гадно място в което има дискриминация по полов признак а днес ни зарадваха и с основната новина че Обама ще продължи наказателните мерки под формата на санкции наложени на Техеран. Ех, госпожо Рийс чак за толкоз прости ли ни смятате...

Обама продължи с още една година санкциите срещу Иран... Така е. ФАЩ бяха решили да се помирят с Иран, обаче израелският праймминистър Бенямин Нетаняху долетя неканен във Вашингтон, срещна се с черния и веднага уреди въпроса - санкциите продължават. Защото в Америка управлява еврейското лоби.