Самолет кацна аварийно на летище София заради болен пасажер, обслужен е

Сигналът е подаден от машина на Емирейтс, която изпълнява полет от Хюстън до Дубай

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Летя често и имам хроничен куродръв. Ама в повечето случаи стюардесите ме оправят на място.

Значи, не си ,,авариен пътник,,. Добре.

Деде, жалваш ни се или се хвалиш?

Туй е заради ниското налягане в самолета - кръвонапълването на пениса става много бърже.... И при жените е така в самолет - еве йм се, та йм се плаче.... Разбира се, ако не йм гръмнат силиконовите протези или джуки, иначе йю се реве от туй!

Това е най-големият пътнически самолет в света. В Бургас и Варна не може да кацне. В София миналата година пробно кацна такъв Еърбъс А380, при това с български пилот, но това не бе редовен полет. Миниатюрното летище София не е в състояние да приеме Боинг Джамбо с 500 пътници, камо ли този Еърбъс с 800 пътници на борда. А и има риск, ако ветровете са обратни и кацането трябва да се изпълни над града. Поне няколкостотин прозорци в панелките около Подуене ще се натрошат...

На назе такива грандиозни работи не ни требат.

Че какво им стана на прозорците в панелките, когато поне на два пъти прелетя над града през по-миналата година?

Машината изпълнява полет от Хюстън до Дубай... Тъкмо се позачудих какъв ли самолет изпълнява тази дълга линия, когато прочетох че е А-380, да с него става.

Щото амерканците не са чували за Ан-2...!

Сега излита.

Интересно, какъв е проблема и защо не са кацнали в Бургас. Самолета е прелетял над Варна с курс югоизток и източно от Бургас е направил завой, прелетял е над Бургас и е кацнал в София. А и двете ни морски летища могат да приемат огромни самолети.

проблемът не е кацането, а какви доктори има долу да лекуват пътника

Плюс дали може безрисково да кацне в Бургас. (не казвам че не може, не знам дали може или не може).

Той, вероятно и заради това не е кацнал в Истамбул - бил е твърде високо и за Варна и за Бургас и за Истамбул, когато е трябвало да вземе решение

По принцип е Истанбул по правилно да се каже и пише

Ахх дирници, за едната сензация излиза, че самолета е имал повреда и е кацнал аварийно. Вие правите ли разлика м/у авария и инзвънредна ситуация, както е в случая с болния човек. Самолета си е кацнал съвсем нормално, за да бъде спасен един човешки живот.

Аре бе - "спасен" човешки живот?!?! Поредния посерко, дето алкохола не му е понесъл на тая височина и налягане.... Аман от посерковци, дето уж нр пият и не ядат свинско, а като се качат на самолет и са близо до Алаха, се усират от авантата включена в црната на полета!

Дира, кой е обслужен -самолета или пътника?

И двамата.

В момента Кулата му даде още 30 минути да се помотае на летището :)

Извънредно кацане а не аварийно..... Но това журналистите дето са го писали и посре тия дето го преписват сте идиоти..... Аварийно кацане е нещо съвсем различно но стига толкова...... ТЪПАНАРИ

И защо не кацна в Истамбул?

Истанбул не е ли!?

от какво е болен? жълта треска? сибирска язва?

Хюстън ве хаев а проблъм!

Ще помоля софианци да не се гордеят с нещо, което няма как да е станало!

tonk11

Ми станало е. Искаш или не, кацането е факт.

В момента полетите излитат в посока запад, така че, вероятно ще се чуе :)

А380 е по-тих от бракмите на wizz & ryan air. Може и нищо да не се чуе.

Обърнаха ги на изток излитат в момента. Вятърът смени посоката

Абсолютна лъжа! Няма как такова голямо чудовище като А380 да кацне у нас! В София могат да кацат самолети от клас В надолу!

Тоест ние, дето работим в около летището и в момента го гледаме тоя А380 на пистата - сънуваме, така ли? Много си кух!

Не, просто поредния болен мозък, вярващ в прераждането и възкресението.... И непорочното зачатие, естествено....

А380 Луфтханза кацна преди няколко години в София. Тогава беше посикана услуга за да промотираме летището преди старта на процеса на продажбата. В Тубата има видео от презимяването. Даже ангажираха два МиГ 29 за ескорт и престиж

Тоо па, нямало как да кацне!!! Мноо ги разбирате нещата. Нали го гледам в момента, паркиран е точно срещу прозореца ми.

Информацията ти е от преди поне 20-30 години.

Само дето още 2016 в София кацна А380 на Луфтханза и то управляван от българин. Така, че айде не се правете на егати експертите.

Mnogo si tap . Az go vidyah s ochite si. Ti patuval li si sas samolet?

Пак грешка в новината! Това не е АВАРИЙНО, а непредвидено. Няма авария в самолета :).

И съвсем не му е за първи път (дори за тази година) да прави кацания по медицински причини. Все пак вози доста народ на дълги линии, случват се такива работи.

В 16.50 ч ще излети. Това е огромен самолет. паркирал е до правителствения Ербъс, който изглежда като детска играчка ,в сравнение с него.

Тцъ, още е тука :) А, то и Боинга на Ди Ейю Ел е като пластмасово самосвалче пред него :)

Това просто няма как да е вярно, защото на нашето летище не може да кацне такъв голям самолет. И друго: САЩ нямат идея къде е България и не могат да ни намерят на картата, камо ли да кацнат у нас. Аз мисля, че всичко това е една измислица, с цел да се покаже колко сме зле и как трябва да изберем Манолова, е няма да стане, демокрацията ще победи!

tonk11

Аз мисля, че си кух.

вземи прочети и се ограмоти, миналата година каца на Луфтханза

Толкова е тъжно че фалшивите новини, партии и соросоиди са те превърнали в един празен човек, вярващ само на големия брат и определени канали на които основната работа е да промиват мозъците на такива мекотели като теб. Що не вземете всички такива да емигрирате от България и да не всявате паника с коментарите си.

Какво общо имат тук изборите за кмет и Манолова? Освен това самият г-н Борисов каза, че тя е техен човек, тъй че защо да не я изберем? Много си е добра кандидатурата й. Данчето вече ни омръзна с нейното "гледаме си работата". Пък София все си е толкова неинтересен и зле поддържан град.

Да, полетът е EK212, Houston (IAH) до Dubai (DXB), кацна на летище София в 15:15

Кацането е инзвънредно,а не "АВАРИЙНО".Машината е изправна.

"Машината изпълнява полет от Дубай до Хюстън." - Не! Дестинацията е Хюстън - Дубай! Отклониха самолета от акваторията на Черно Море!