Съдии предлагат задължителна медиация и психопрофил при развод

Броят на случаите, при които родители в развод ползват децата като оръжие помежду си, нараства

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отдавна трябваше да стане това, но по-добре късно, отколкото хич !!! Много "майки" наказват децата и бащите им, като лишават рожбите си от баща - това е масово, не са единични случаи. От това страдат най-вече децата, но на "майките" не им пука, те не мислят !!!

работа на едни хора ...

И кой ще плаща цялата простотия предлагана от съдиите? Здравната каса ли?

Пиявиците съдии и адвокати пак замислят Кръвосмучене Същите ИДЬОТИ бяха премахнали закона за пешеходните пътеки съществуващ в цял свят Да но българия е бунище подчинено от съдии и адвокати кожодери

120 лева е издръжката на дете. ГАНЙО ДЕ ЧУВСТА ОЩЕТЕН....

пена като се чувства ощетена, защо не дава половината време децата на 'ганьо'? щото е свикнала да чати на компа и да се врътка със съседите, докато той бачка.

Подкрепям мнението на 100% на Пламен Янаков, цитирано в статията !

Не си напускайте семейства на!

2/3 от разводите са предизвикани от недоволни жени, които след това тормозят мъжете през децата си.

Когато жената психясва, е вредно да си до нея и следва развод !!! Аз не съм го искал, но знаете ли какви жени има - и най-малка представа си нямате, колко подло могат да постъпват !!!

Още една причинанда не се жени човек.Така ли ще увеличим броя на браковете?

И издръжката на едно дете при развод. Какво нормално има в това?

Женитбата и създаването на деца в нашия свят, за нормалните хора е все по-сложно и скъпо. Затова на наше място ще дойдат циганите и африканците, защото те нямат нашите проблеми.

Кьде сте видели справедливост при адвокат сьдия и адвокат

Спасение няма.Мьжьт в БГ не е признат за родител.Той има правот само да плаща. Сбльскваш се само със злобни и предубедини жени сьс сьмнително вьзпитание и образование.Какьвто и закон да има ,няма как да се смени чипа на дьржавните институции.Преднамереност и корупция

Плаща горкия мъж!!!!@

Ако на теб ти плащат 120 лева, да знаеш, че минималната издръжка е поне 1/4 от мин. работна заплата, която е 510 лева. 510/4 - 127,5 лева !

стига с тези 120 лева. точно тези, които ИСКАТ да си виждат децата, дават много повече от написаното като задължително. а единиците курвари, за които говориш, са същите лекета както и курвите, които само това знаят 'дай пари'. и най-често са причина за развода.

Побъркаха ги жените с криворазбраната "еманципация", а те побъркаха децата.

А бащите? Били си камшика и забърсали нова мадама, докато майката опъва каиша

Да, опъва каиша на следващия, чийто панталон сваля. Повечето майки, които претендират права над детето, са КУРВИ!

Мен ако питате, и с медиация, и с медитация, и с менструация, все тая. Идеята да да се смукнат още парички от развеждащите се

"Няма идеален модел и споделеното родителство също не е панацея, бе позицията на Ева Жечева от екипа на омбудсмана. По думите й е редно в законодателството да има дисциплиниращи мерки за тези, които не изпълняват съдебни решения. Според Жечева би трябвало съдът да има право да отнема детето от родителя, който не спазва решението за лични контакти, и да го дава на другия родител." Демек - съдът да използва детето като оръжие срещу психясалите родители.

НЯМА ЗАВАРЧИЦИ,СТРУГАРИ,ШЛОСЕРИ,ИНЖЕНЕРИ,НО ИМА ПСИХОЛОЗИ,ПСИХОТЕРАПЕВВТИ И ПСИХОДЖЕНДЪРИ !ПОСЛЕ РЕВАТ ЗА ГЕРМАНСКИ ПЕНЦИИ ,ХОЛАНДСКИ ИЗДРЪЖКИ И АМЕРИКАНСКИ ЗАПЛАТИ!

Това с психо-профила е насилие над личността! И използват децата, като причина за прокарване на интересите на едни самозванци пишман-учени. По този сценарий незнам дали е много научно да общуват точно с омбуцманката... Обаче нали джендър-темата нещо ше се закрива и трябват мущерии.

И децата ще са в играта за пари

те са, в голям процент от случаите. жените изнудват за пари, за да ги виждат бившите.

Да не стане като в Норвегия? Изкарали майката, че е повече от средно интелигентна и й взели децата, че сакън и те да не станат много умни. Интересно ми е кой точно ще прави тези психопрофили? Някои пишман чиновници? Или психолози със съмнителни професионални качества? И до колко в нашата подкупна държава можем да разчтаме на коректни психо профили?

През последните години Психологията е най-желаната специалност в СУ... Трябва да се осигури работа на цялото това воинство, което ще залее пазара на труда след някоя година... Съдиите имат опит, нали предишната "желана" специалност беше Право...

Винаги се чудя какво очакват като реализация младите, когато се втурват да учат "перспективни" специалности като психология.... Май търсят по-скоро леко и неангажиращо следване.

Това е щото се води "вишо", а не се изискват абсолютно никакви познания по нищо. Гледаш един месец Гала и си готов.

'психолог' е по-безопасно и от кожен лекар. никога не може да се докаже, дали си бездарник и дали всъщност не вредиш на пациентите си (или както те им викат: клиенти)

тъй тъй, протакайте развода максимално дълго време, та да могат адвокатите хубавичко до оберат и двамата! после се чудете заедно с мая манолова, тая почна от всичко да разбира, от асфалта в своге, до медиация на семейства в криза, защо младите не сключват граждански брак, и защо 71 годишния манол уби жена си янка с чук!

ГЛАВА НА ЗДРАВАТА ?!? ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН ПСИХОПРОФИЛ Е НЕОБХОДИМ ЗА САМИТЕ СЪДИИ !!!

Съдиите да се научат на справедливост и тогава да отсъждат.

И едни кресливи майки ползват децата си като оръжие срещу мен, искайки да дам развод!

айде да не почваме приказки за 'дамите' в ГЕРБ. Тук има само едно вярно нещо - жените имат непропорционално много права при развод.

Ма нали едни психолози и адвокати трябва да се налапат с хонорари.

Лешоядите искат да папкат под формата на медиация при развод.