Мендерес Кунгюн осъди България в Страсбург

Лидерът на неправителствената организация "Национално турско обединение“ Мендерес Кунгюн осъди България в Старсубрг заради отказа да бъде регистрирана.

Обратно в новината

Коментари - Мендерес Кунгюн осъди България в Страсбург | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

държаната си, е редно да бъде освободен от гражданство и изгонен от пределите и. Така са правили в ГДР и с германците! Как се казва турската партия /на 3 милиона турци/ в Германия?

Държавници и политици, всички обикновени българи, събудете се и вижте какво ни готвят тия в Брюксел и Страсбург, а то е превръщане на държавата ни в сбирщина от самостоятелни административни единици които имат свои управления на база верска и етническа принадлежности спомагат само за едно - заличаване на държавата ни от политическата карта на ЕС! Радев и Борисов, ако сега си замълчите знайте че не ви чака нищо добро. Това не е нито закана нито безсилен гняв, а съвсем сериозно предупреждение, чрез вас, към всички в държавното управление!

Какво са ти виновни другите , като ние разбъркваме дриснята?

Антибългарин. Сигурен съм че дедите му са преобърнати в исляма християнини, а виж го ти организация "Национално турско обединение. Вместо да се засрами и и разбере че прави престъпление към българския народ, веднага в Страстбург. Помним, че след изборите и Карадаъ заплаши със Страсбург. Опасни хора. Държавата трябва да им поиска сметка и да наказва най-строго такива опасни хора, сега и веднага.

Удовлетворен съм от обективното и справедливо решение на ЕСПЧ,защото нито една от целите на турското сдружение заради които ни бе отказана регистрация от българския съд под давлението на управляващата партия ДПС, не надхвърля рамките на свободата на сдружаване и изразяване ,така както са формулирани в нашата Конституция и в международното право по правата на човека.

Ако това парче иска да е турчин, прав му път. Има такава страна, където да се чувства добре. Но турска нация в България няма и не може да има. Забранете двойното гражданство!!! Единствен шанс да оцелеем...

а русские?

руские нямат нищо против да се прекръстят на българи

Ердото,знаеш какво ги прави тия дето са против него,,снимка на стълба,,Пет века малко ли ви беше ,,Геноцида към нас,, защо не искате да признаете ,че е било. ,,робство,, а не изопаченото присъствие и все пак икономически пак ни поробихте и както усилено се говори. ,,да ни вземете Пловдивки регион,,Мой близки от САЩ казват,чд ни няма на картата като държава.Точно такива ,,политолози,,като теб ,,замърсяват нашият въздух,,

Аз

Ъхъ... ... докато една от тях не вземе, че прокопса... И тогава... ГЗ...

На Страсбург кога са му отнемали децата за еничари?

Дайте да пробваме подобно обединение дали ще мине в Турция!!!

Това "Национално турско обединение да го регистрират в Страсбург, но не и в България.

По-добре да ни осъдят и 100 пъти, отколкото да се разрешава такъв фарс. Страсбург не може да каже кое е правилно от морална гледна точка в България. То както е тръгнало - Османската империя се завръща и ни завзема от запад на изток, а не както преди 600 години

Предната стъпка на турските специални служби, напълно основателно и закономерно са му отказали регистрацията.

Пред закона всички са равни, но някои са по-равни от другите.

Разделяй и владей - са казали американците. Тук е същото. Кой не е спечелил дело срещу бедна държава? Европа иска да ни подари на мюсюлманите, за да не ходят при тях и затова ще отсъдят в полза на всеки, който се оплаче по подобен повод. Да, но няма да стане. С техните камъни, по техните глави.

нито са американците (янките), нито индианците, а са го казали още Римляните!

Много им се ще на еврогейците да ни напълните с мюслита,ама добре ,че те не искат в тая беднотия и мафиотска държава да живеят.Засега това ни спасява от тая напаст,въпреки ,че в София ври от араби

И за какво му е бил зора да завежда дело като не е предявил иск за обезщетение?А Европейският съд явно се бори за същата простотия както в Америка,а именно "права на човека" или както трябва да се нарича права за "специалните" хора.

Може би не всичко е за пари? :-)

Аз

Не е проблемът в доларите. Ще трябва и да се регистрира организацията.

в България има дузина руски неправителствени организации като нд русофили! правят си събрания на които присъстват гости от руската дума, домъкват и монтират паметници от россия из родината ни, прокарват руските интереси, и дърпат България назад . где разница, товаришчи??

Да, но руснаците не ходят да се взривяват по площади и не се разхождат с ножове за дюнери из улиците! Само споделям наблюдения.

Винаги съм го писал този коментар и няма да ми омръзне / но адекватен отговор не съм получил /пиша го и на теб-Защо не се внесе в НС закон за чуждите агенти САЩ го имат още от 1938 год Русия го гласува и изгони всички соросоидни НПО и мекерета та сега вият до небето ? Та по този закон да се проследи кой получава грантове и защо и какви са целите на НПО и за какво се борят !Ни един отговор не съм получил от толераст -либералите надали ще получа и от теб !!!!!

чудно, аз ти пиша, че в родината ни и ма пони една дузина руски организации,които прокарват чужди нам интереси, и каква е разликата с тая турската която не е регистрирана, а ти ме питаш защо бият негрите в хамерика?? в българия не са забранени чуждите нпо защото ние сме в ес. а ес е свободният свят, който нищо не крие, и от всичко има полза. ако приемем закон като россия, и изгоним всички нпо вие русолюбците най много ще ревете!

Трябва да си пълен неадекватник да сравняваш руснаци или сърби със турци.Може да се караме с руснаци и сърби,но не е същото като карането с турците.Това да ти е ясно.Ако не ти е ясно питай някой да ти го обясни.

Сега станали ви ясно защо трябва незебавно да се свика Велико народно събрание, да се промени конституцията, турците извън закона, всички резаняци вън!! Страсбург-да духа супата!!!

Благодарение на такива малоумници и се ражда омразата между хора, които по принцип няма какво да делят. Заслужава да бъде продаден на органи, че друга полза от него няма.

Стана ли виясно как от евродебилите идва ислямизацията на европа???Сега и дост ще се перчи и ще си прави каквото и нареди ердоган и никой тук няма да я пипне защото ще да бъде ''неуважение и дискриминация'':(((((Хак ви е еврогейския дето много го искате само дето поколенията ви ще страдат заради вас,,Неразбрах само за какво ще се сдружават тия 50 турчина????

Изхвърлете го тоя в Манафия и да се оправя там.

Всичките проблеми ни ги докара Европа с тяхната "либерализация"- научи циганите на мързел- да вземат пари без да работят, после ще отсъжда в полза на такива боклуци, които искат да разцепват единството на нацията и после.... защо така или иначе се случвало? Ами защото тъпаци управляват Европа!!!

Правилно е било решението на Българския Съд. "Национално турско обединение" означава принадлежност към турската нация. Нацията е единство на народ, територия и икономика т.е. държавата Турция, нашата добросъседка. Когато в държавата Турция регистрират "Национално кюрдско обединение" т.е. втора ПКК тогава господинът, пардон агата, да се жалва в Страсбург. Няма да се учудя ако името на съдията не е европейско, като кмета на Лоднон например.

Какъв е тоя из,микяр ве, какъв му е произхода?

Аз

Трябва да вземем пример от Израел, който се самодефинира като "държава на евреите". Ние сме еднонационална държава, която е изградена около Българския етнос и основната ѝ функция е защитата на интересите на Българите. Не на Българските граждани, а именно на Българите. Огромна грешка е да подражаваме на западните държави, повечето от които са еволюирали от формирования, защитаващи интересите на регионална група барони, обединени около най-силния от тях. Затова Луи 14ти е имал правото да каже "Държавата, това съм аз!", защото баш така си е било. Не случайно на английски няма дума, която да отговаря на нашата дума "народ". Западът е наследник на Римската империя, която е империя - в нея не е важно от какъв народ/етнос си, а дали си поданик на империята или не си. Империята има нация, не народ. Западът има нации, не народи. Ние, подобно на повечето източни държави, сме народ. Не щем да се каращисваме с цигани и прочие сган, за да образуваме нация. И това трябва да се формализира в Конституцията. Е... на ЕС и прочие западна измет, разбира се, няма да им хареса подобна Конституция, но... нямат думата.

За да имаш Израел, трябва да имаш еврейския народ, драги. Българският народ има своите мигове и няма нужда да бъде извиван като лоза, за да бъде правен на нещо, което не е. Ние с турците можем да се разберем по- лесно, отколкото с подлеци като някои други съседни народи.

За да имаш Израел е нужно само да имаш за братчед САЩ и да те подкрепя.

да им се отнеме българското гражданство на този ,и всички като него,да видим тогава как ще съдят държавата...и какво ще искат от нас...а европейския съд да престане с тази толерантост,и все да защитава ,представящите се за онеправдани...като минат пътя по който са минали нашите деди да освободят и защитят страната си,тогава ще могат да съдят обективно...защото тоя не иска нищо друго,освен отново да бъдем владяни от исляма...

Недопустимо е да се отнема гражданство за такова нещо. Но е допустимо да се носи наказателна отговорност, а и да се тръси сметка на министрите на правосъдието и външните работи да отговорят какво означава да се погазва националния ни суверенитет и нормативните документи, които го гарантират. Нима Уставът на ООН, ЕКПЧ, Договорът за присъединяване към ЕС, Лисабонският договор нищо не значат за нашите министри и съдебния състав? Никак не е уместно държавата ни да губи такива дела, а решения на Конституционния съд, който не е никакъв съд, да бъдат отменяни от съда в Страсбург...

И най-добре тези като този на снимката, да вземат да си няправят ДНК тестове, да видят доколко процентно са наистина турци.

Аз

И ако може, тестовете да са терминални!

Нищо не е съвършено включително и демокрацията. Но самият факт, че господина е могъл да се изяви в качеството му на искател би трябвало да го удовлетвори. Подобни неща в Турция или където и да е в ислямският свят, не са възможни дори да си ги помислиш. Демокрацията си е демокрация, но и държавата трябва да се пази

Да му пикая на Европейския съд!!!

каза Запаснякъ!

СПОКО, имаше един в зората на демокрацията, тракторист от Силистра - Адем Кенан, дето искаше да регистрира "Турска национална партия", и той съди България нам си къде, помните ли го??? ... никой не го помни. И тоя никой няма да го запомни!!!

Аз

Може би. Докато накрая не се появи някой, когото ще запомним. И тогава... ГЗ...

всъщност е един Мордухай! Ей, майна, а че ти служи в ракетни войски в Карлово!

Ами като не са си на мястото прокурорите да спрат делото и да образуват дело за държавна измяна срещу всичките 50 човека, които искат унищожение на държавата ни, как да не допълзят до Страсбург, който не зачита националния ни суверенитет? Като са тъпи пловдивските магистрати няма как да не издухат супата и да не бъдем съдени. Буквално грешката е в това, че не са спрели делото и не са образували дело за държавна измяна. Освен това едно сдружение не се различава по нищо от всички български сдружения като всички българи заедно.

А нашите в Турция какво чакат и защо не регистрират и там "Национално българско обединение " и вие вярвате ли че Султана ще им позволи ? Нашата държава е отдавна разграден двор за всякаква гмеж и я съдят наляво и надясно за какво ли не !

Това е поредното доказателство, че от Европейския съюз нищо добро не можем да очакваме и тия никога няма да ни бъдат приятели. Това са лицемерите на света.

ДЕПОРТАЦИЯ и проблемът със сигурността на България е решен. Както и отнемане на българското гражданство.

Дори самото име на тази организация е нарушение на българските закони. България да не признае решението на съда в Страсбург. Май тази възможност по принцип е предвидена. Да им върне отговор, че съда в Стразбург не може да взима решения застрашаващи цялостта на България. Ако нещо се издървят, да предложат в ЕС закриване на съда в Страсбург или неговото преструкориране.

да отиде и да си го направи при ердоган!

Поредното дьонме в българската политика.

Ама много съм проста, както основателно твърдят някои съфорумници! Гледай какъв бизнес изпускам! Пускам във Страсбург молба да ми регистрират Организация "Джихадисти за масови обществени прояви" и като ми откажат - съд! Оп! 30 хил. евро! После втора заявка "Сдружение за взривни маТриали и концертни дейности" в Лондон. Още 30К!

Е сега с Винету, като се поодупите в Турция и ще регистрирате, квото ви се каже

В България НЕ може да има друго НАЦИОНАЛНО обединение, освен БЪЛГАРСКО. Турско - в Турция.