Коментари - Съдът пусна всички митничари, задържани на Капитан Андреево | Днес.dir.bg

Съдът пусна всички митничари, задържани на Капитан Андреево

След 6 часа заседание, снощи Специализираният наказателен съд пусна от ареста срещу парична гаранция и 14-те митничари от Капитан Андреево, обвинени за подкупи.

Обратно в новината

Коментари - Съдът пусна всички митничари, задържани на Капитан Андреево | Днес.dir.bg

Коментари

Къде , къде се краде, па и цели банки къде се мачка с кола или юмрук, къде се убива, къде потърпевшите излизат виновни, а виновните- невинни???????????? Отговорът знаем всички. Изводът: и след още 25 години нищо не ще се промени към добро. Наивно е да си оптимист, трагично е за обикновения български гражданин

По Алеко... Ех, да ти пипна аз тебе свиленградската митница и не ми трябва много: само две години, две годинки само да ме оставят управител или редови митничар на митницата, па ела хортувай ти сетне с мене... Задръстено е с марфа в Свиленград: петдесет ли, шейсет ли хиляди евро на смяна, който трябва ги знае, нали всичко е вързано, между нас.. все от търговци хора са: има да доиш, и да остане Свиленградската митница! Калифорния, да я вземе мътната! И иди, че не бъди патриот, иди после това, че не съчувствувай на митничарите, хванали ги на калъпа, а те все болнави и затова справедливо съдът ги пуснал да си идат у дома... Хвала на такъви доблестни митничари и специализирани съдии! Заб. Поправките по Алеко са на автора Observer

Защо ли не се учудвам... още като "гръмна" новината, че цяла смяна митничари били уволнени и ще бъдат съдени казах, че след най много месец ще бъдат освободени и изпратени на почивка

БОЙКО, махни се от очите на българите, ДОКАТО НЕ Е КЪСНО. После ще се хапеш там, където не можеш да ве видиш!

"Внесли" са членски внос в ГЕРБ!

Нищо не става от тия наши,т.нар.властимащи.Не симпатизирам на руснаците-и там е една олигархия...Но това е период,който се минава.А след това?Хората там дават 10хил .евро за второ и всяко следващо дете!!!!!И пазят раб.място на майката 3 години със закон!!!И когато диктаторът Путин си иде ще останат децата.За първи път тази година руснаците ще ИМАТ ПОЛОЖИТЕЛЕН ПРИРАСТ!Кой от наште политици гледа толкова напред?Тука след 20 години ще са само мангали и ние-пенсионерите.Наричат селата в момента села.Байо,та това са си цигански анклави!Някой ходил ли е по провинцията да види какви инкубатури за цигани са.И тази вълна рано или късно ще ни залее.Бог да пази България!Не ми се мисли кво ни чака!

Абе тарикати пишешти тъдева ЗАЩО НЕ ПИТАТЕ КОЙ КОЙ НЕПРАВИ ТИЯ ЗАКОНИ КОЙ ВНЕСЕ ЗАКОНА В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ КОИ ГЛАСУВАХА И ПРИЕХА ТОЗИ ЗАКОН ПО ИМЕННО ДА СЕ ОПОВЕСТЯТ ИМЕНАТА И ЗА ДА ЗНАЯТ ТУК ПИШЕЩИТЕ КОГО ДА----ОПРАСКАТ А тия сега ни гледат и ни показват нема ви кажа кой пръст

Това,при тия ОЧЕВАДНИ доказателства, ако беше в една Румъния,тия паразити отдавна да чукат камъни някъде....Както каза един румънец в едно интервю"а ние имаме доста осъдени кметове и всякакви..."Бойко,оди си!И от тебе нищо не става!

А, забравих.Тия митничари с толкова болести,защо не бъдат пенсионирани по болест.

Ами затворниците със доказани заболявания не трябва ли незабавно да бъдат освободени?Също и тези с болни роднини до девето коляно?

Срещу пари се води борба с повече пари.Дайте да съберем на хорицата пари за гаранцията.Охарчили са се доста докато ги пуснат.Да дадат банковите сметки.

Разбира се ,че ще ги пуснат защото ще кажат за кой от управляващите са приготвили парите за Бойко ,Местан ,Делян Цветан или Цацаран.

За наказание, до Нова година ще работят извънредно всеки празничен ден, за да наваксаме ПРОПУСНАТОТО!

Да живее българският съд, най-справедлив в света! И така, до следващия арест на митничари в някое от КПП.

A пак излезте довечера, отидете на протест, покрякайте малко, поспрете движението и най-важното не забравяйте да си погoворите приятелски с тези съдии пред Cъдебната палата! A може и да се поразцелувате с адвокатите на мафията! Cтадо - българско, не се води по акъла на непризнати политици, не се замесвай в материи, които не разбираш! Nскай неща, които разбираш като: депутатите да нямат имунитет и подобни!

Изобщо не съм си и помислял, че няма да ги пуснат. Даже се чудя, че някой от тях не е представил и документ, че вече е и умрял... Не корумпирана държава, а просто помия, повръща ми се от съдии, прокурори, управляващи. Съсипаха хубавата ни Родина разни дебили, дебелаци и нечовекоподобни изчадия...

Престанете да плюете съда БЕЗ да проумявате че ЦАЦАРАТУРАТА и ченгеджийницата са ВИНОВНИ поради зле свършена работа, НЕ събрани годни и достатъчно доказателства ама пиар по време на чума много обича да си прави зер и боко трябва да го хвалебстват как се ''бори'' с тия дето му снасят, Съда и задника си да съдере НЕ може да ''сготви'' примерно домати с ориз БЕЗ домати и ориз,

Хайде стига глупости, как така при нито едно дело не им стигнаха доказателства на нашите почитаеми съдии. Ако случайно някъде се излъжат о осъдят някой предвидливо го пускат, за да може да избяга преди да влезе в затвора. Смешни и жалки са ни съдиите и вместо да протестират по-добре да наведат глава и да се разкарат, ама за това трябва да имаш поне малко чест и достойнство.

доказателства има дори и видеозаснемане е налично. следят ги от няколко месеца. кое не им е достатъчно

А кео може тоя сът тогава бе нерез? За какво ни е ? Ех ако мога да те докача некаде ще го забия на Родилата те в Задния разбит двор!

Оневиниха Масларова,Цветанов,Бисеров и т.н.Но още водят дела срещу станишев, Пламен Дишков, Алексей и т.н.Какво означава това, нека всеки българин се замисли защо депутатите не искат реформа в съдебната система.Защо от 1990г за главни прокурори назначават все гламави хора.Има само един отговор.Упраляващите се страхуват от излизане на истината , че всички са корумпирани и се страхуват да не спре кранчето на кражбите им.

Корумпирана повече от държавата е цацаратурата защото НЕ си върши работата а изпълнява ПОРЪЧКИ прави си недоносен пиар защото знае че като последна ионстанция съда ще обере парсата за тяхната каша, Разберете че от прокуратурата ЗАПОЧВА корупцията в държавата защото който не слушка го опрасква за назидание и рекета върви с пълна сила,

e пак ли? до кога ?

Дали ще доживея такава новина: Съда осъди всички митничари на по 20 год. с конфискация на цялото имущество на митничарите и семейството му за което не могат да докажат доходи!!! Ех, мечти! А и това вече би било новина, сегашната просто се очакваше!!! :)))

Къде останаха времената, когато най-уважаваните гражданиса били избирани за кадии и е било особена чест да бъдеш такъв... сега останаха само продажни помияри в тази система...

Времената на "кадии" са останали слава Богу назад в историята. Тези "уважавани" кадии са постановявали българските църкви да се строят 2 метра под земята, а за строеж на училище да се плаща цяла година двоен данък от българското население. От времената на "кадии" в България е останала единствено лошата дума и навик "рушвет".

Ами не знам А ЗНАМ ЧЕ У КОМУНИЗМУ ВИКАЯ НА ДЕЦАТА СИ----Учи дете да не работиш А сега и викаю-----УЧИ ДЕТЕ ДА ПРАИШ закони И ДА КРАДЕШ.

Разбрах накрая. Взели са им по 5-20 хиляди лева, че ни трябват за пътища. Те митничарите са дарители за общтото благо.

....АМИ ЧЕ ТЕ ХОРАТА СА СИ НЕВИННИ... АЗ ДОРИ СЕ ЧУДЯ ЗАЩО ГИ ЗАДЪРЖАХА, СРАМОТА, КОЛКО ЛИ ПАРИ ЗАГУБИХА ГОРКИЧКИТЕ. СЪЖАЛЯВАМ ГИ. ПРЕДЛАГАМ ДА ИМ СЪБЕРЕМ ПОМОЩИ, А ХЕЛЗИНСКИЯ КОМИТЕТ ДА ГИ ЗАЩИТАВА ЗАЩОТО СА НЕСПРАВЕДЛИВО ОБВИНЕНИ.... :-)))) УНИКАЛНА ДЪРЖАВА СМЕ !!!!

ОТКРАДНА КОКОШКА ЩЕ МЕ ВЛАЧАТ 2ГОД. ПО СЬДИЛИЩА, ОСТАВКА ЗА ПРАВИТЕЛСТВОТО.ОСТАВКА ЗА БОЙКО И ЛЯБОВНИЦАТА МУ ПАВЛОВА,СВИНЕ

Съдът пусна всички митничари-и всички митничари пуснаха на съдът.

Пушилки на ГЕРБ за да се отвлече овчето внимание от батаците в Булгаристан. Иначе митничарите са си айдуци.

Дебнали ги те няколко месеца и накрая няма доказателства.Защо изобщо хабите ресурси като ефекта е нулев.

Ами ще ги пусне разбира се .Все пак идват празници,пари трябват.Трябва да ,,заработят' още.Няма чааветата(ромски деца) гладни да стоят

Мила родна картинка... Що ли така предварително си знаех, че ще ги пуснат?

Хванали са ги с 200 000 лв, а общата сума на гаранциите им е 170 000 лв. Т.е. гаранцията им е по-малка от джобните им за 1 ден! Абсолютно неадекватен съд!

Това са шменти-капели на мутрата БУДА, за да разбие митницата и отклони вниманието от провалите в реформите в съдебната система.

поредното доказателство че съдебната система и законите у нас не работат в полза на обществото и в посока въздаване на справедливост и защита на моралните устой. Интересно е как митничари с такива малки заплати вядят по 20000лв за гаранции без да се замислят а политици реват че това са много пари и не могат да си го позволят.

Бойко,оди си!И от тебе нищо не става!

Пускат ги да събират парите. Като не са платили на когото трябва сега ще му платят с лихвите. За нас остава цирка, който плащаме с данъците.

Ststar

Тези пари ни трябват за магистрали - каза Б. Борисов. А ето ги магистралите:Магистрала "Хемус" след Ябланица ще бъде довършена, въпреки предложената двойно по-висока цена. Избраните фирми са свързани с Делян Пеевски и Валентин Златев.

с такива популистки изказвание. цента на магистрала хемус е ниска с оглет на сложноста и в сравнение с аналогични проекти в Европа и поражда предварителни съмнения за качеството на изпълнението. поне малко се запознайте с реалностите преди да пишете глупости

Твоят "ОглеТ" поражда съмнения в интелигентността ти и ибразованието ти

Ststar

Кое е популистко? По високата цена?Или това, че ги печелят фирми на наши хора? Или бързането за процедурата? И това не съм г измислил, а е мнение на специалисти. А смешното е , че хванаха кокошкарите с фунийки с пари, а другите строят магистрали. И ако не дай се боже нещо стане, съдът ги прави кристално чисти. Примери колкото искаш: Батко и братко, Бисеров, Масларова.

това не е новина! Щеше да е новина, ако бяха ги задържали в ареста... А ако ги бяха осъдили- това щеше да е СЕНЗАЦИЯ! ... Но никого няма да осъдят - нито цецо, нито бойко, нито бисеров, нито местан, нито доган, нито ....

Само народният съд може да ги осъди ...

ми да ще ги пусне, иначе как ще си получат подкупите

За пореден път съдът показа че е независим от народа, и зависим от парите. Не на реформата в съдебната система, а тотална подмяна на всички магистрати над 40 години с току що завършили и още не корумпипани. Да се обявят аткивите на всички от съдебната система.

Всички им завиждат на горките митничари,ама когато и боко мутрата им завиди виждате какво се получава.Сега да им е за урок.Тези пари на него му трябват за "пътища"Няма само вие да свивате фунийки той си краде легално от "строителство "на пътища.Иначе кочината е пълна и държава няма.

Основният проблем тук не е, че са ги пуснали под гаранция. Вижте какво пише по-долу. Част от тези служители ще бъдат назначени в Централно управление на митниците??????? Само на мен ли би се струва безумно?

ЕКАТЕРИНА ЗАХАРИЕВА ЩЕ ОПРАВИ ВСИЧКО, СПОКОЙНО - ЛОШИЯ ХРИСТО ИВАНОВ, КОЙТО ИСКА ДА РЕФОРМИРА СЪДЕБНАТА СИСТЕМА СИ ОТИДЕ

Съдът пусна всички митничари, задържани на Капитан Андреево Когато прочета , че съдът е задържал всички , а прокуратурата е доказала обвиненията, тогава ще знам че става нещо положително в правосъдната система.

Тези новини са като ДЕ ЖА ВУ последните 25 години. НИЩО НОВО В БЪЛГАРИЯ. Поздравления за всички

...защо си мисля, че това сме го виждали...повдига ми се!

Някой да се съмняваше , че ще се случи това !!?

А по-късно съдът ще ги оправдае,посочвайки липсата на доказателства и факта,че горките служители просто са играели на фунийки,мислейки,че банкнотите не са истински.Да не говорим за изключително гениалния оправдателен мотив-тенденциозно отношение на разследващи и магистрати...който що пък да не бъде приложен и тука.

Не държава а разграден двор. И господ да дойде пак няма да може да помогне.

ХОРА, НЕ ПОДКРЕПЯЙТЕ КЪНЕВ И ХРИСТО ИВАНОВ, ЗА ДА МОГАТ МИТНИЧАРИ, МАСЛАРОВИ, ХР.БИСЕРОВИ, БРЕНДОВЦИ ДА СИ ЖИВЕЯТ НЕОБЕЗПОКОЯВАНИ .......

Хайде на бас че всички задържани ще бъдат оправдани по всички повдигнати обвинения. Циркове за простолюдието.

Това ясно, ама дано не осъдят дъравата, да им плато пропуснатите "ползи", за времето, в което са отстранени от служба.

Предлагам на Р.БЪЛГАРИЯ 1 Да не се променя СЪДЕБНАТА СИСТЕМА. 2 ДА СЕ СЪЗДАДЕ -ОФШОРНА СЪДЕБНА СИСТЕМА ЗА М-У НАРОДНО ПОЛЗВАНЕ. 3 От нея ще се възползват не само северната ни съседка ,а всички----и прави и обратни 4 Печалбите за държавата ,а и за нас гражданите ще са добри. 5 ПРАВА Е ГОСПОЖАТА ЧЕ В ЕВРОПА НЯМА ШЕСТ МЕСЕЧНИ ВИНЕТКИ. А ДА ПОПИТАМ---В ЕВРОПА ИМАТ ЛИ ТАКОВА ПРАВОСЪДИЕ. 6 И като всичко си трябва и реклама.Та като съм започнал ето и нея 7 Ааууууу Аауууу Ааууууу--БГ.СЪДЕБНА СИСТЕМА 8 И ПУТИН Е ПРАВ за чуждото правосъдие

Независимата Съдебна Власт не спи , а работи усилено. Събира пари за коледни. От Бисеров малко, от Масларка малко от митничарите колкото дадат , все кяр.

Коментари - Съдът пусна всички митничари, задържани на Капитан Андреево | Днес.dir.bg

Съдът пусна всички митничари, задържани на Капитан Андреево

След 6 часа заседание, снощи Специализираният наказателен съд пусна от ареста срещу парична гаранция и 14-те митничари от Капитан Андреево, обвинени за подкупи.

Обратно в новината

Коментари - Съдът пусна всички митничари, задържани на Капитан Андреево | Днес.dir.bg

Коментари

Къде , къде се краде, па и цели банки къде се мачка с кола или юмрук, къде се убива, къде потърпевшите излизат виновни, а виновните- невинни???????????? Отговорът знаем всички. Изводът: и след още 25 години нищо не ще се промени към добро. Наивно е да си оптимист, трагично е за обикновения български гражданин

По Алеко... Ех, да ти пипна аз тебе свиленградската митница и не ми трябва много: само две години, две годинки само да ме оставят управител или редови митничар на митницата, па ела хортувай ти сетне с мене... Задръстено е с марфа в Свиленград: петдесет ли, шейсет ли хиляди евро на смяна, който трябва ги знае, нали всичко е вързано, между нас.. все от търговци хора са: има да доиш, и да остане Свиленградската митница! Калифорния, да я вземе мътната! И иди, че не бъди патриот, иди после това, че не съчувствувай на митничарите, хванали ги на калъпа, а те все болнави и затова справедливо съдът ги пуснал да си идат у дома... Хвала на такъви доблестни митничари и специализирани съдии! Заб. Поправките по Алеко са на автора Observer

Защо ли не се учудвам... още като "гръмна" новината, че цяла смяна митничари били уволнени и ще бъдат съдени казах, че след най много месец ще бъдат освободени и изпратени на почивка

БОЙКО, махни се от очите на българите, ДОКАТО НЕ Е КЪСНО. После ще се хапеш там, където не можеш да ве видиш!

"Внесли" са членски внос в ГЕРБ!

Нищо не става от тия наши,т.нар.властимащи.Не симпатизирам на руснаците-и там е една олигархия...Но това е период,който се минава.А след това?Хората там дават 10хил .евро за второ и всяко следващо дете!!!!!И пазят раб.място на майката 3 години със закон!!!И когато диктаторът Путин си иде ще останат децата.За първи път тази година руснаците ще ИМАТ ПОЛОЖИТЕЛЕН ПРИРАСТ!Кой от наште политици гледа толкова напред?Тука след 20 години ще са само мангали и ние-пенсионерите.Наричат селата в момента села.Байо,та това са си цигански анклави!Някой ходил ли е по провинцията да види какви инкубатури за цигани са.И тази вълна рано или късно ще ни залее.Бог да пази България!Не ми се мисли кво ни чака!

Абе тарикати пишешти тъдева ЗАЩО НЕ ПИТАТЕ КОЙ КОЙ НЕПРАВИ ТИЯ ЗАКОНИ КОЙ ВНЕСЕ ЗАКОНА В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ КОИ ГЛАСУВАХА И ПРИЕХА ТОЗИ ЗАКОН ПО ИМЕННО ДА СЕ ОПОВЕСТЯТ ИМЕНАТА И ЗА ДА ЗНАЯТ ТУК ПИШЕЩИТЕ КОГО ДА----ОПРАСКАТ А тия сега ни гледат и ни показват нема ви кажа кой пръст

Това,при тия ОЧЕВАДНИ доказателства, ако беше в една Румъния,тия паразити отдавна да чукат камъни някъде....Както каза един румънец в едно интервю"а ние имаме доста осъдени кметове и всякакви..."Бойко,оди си!И от тебе нищо не става!

А, забравих.Тия митничари с толкова болести,защо не бъдат пенсионирани по болест.

Ами затворниците със доказани заболявания не трябва ли незабавно да бъдат освободени?Също и тези с болни роднини до девето коляно?

Срещу пари се води борба с повече пари.Дайте да съберем на хорицата пари за гаранцията.Охарчили са се доста докато ги пуснат.Да дадат банковите сметки.

Разбира се ,че ще ги пуснат защото ще кажат за кой от управляващите са приготвили парите за Бойко ,Местан ,Делян Цветан или Цацаран.

За наказание, до Нова година ще работят извънредно всеки празничен ден, за да наваксаме ПРОПУСНАТОТО!

Да живее българският съд, най-справедлив в света! И така, до следващия арест на митничари в някое от КПП.

A пак излезте довечера, отидете на протест, покрякайте малко, поспрете движението и най-важното не забравяйте да си погoворите приятелски с тези съдии пред Cъдебната палата! A може и да се поразцелувате с адвокатите на мафията! Cтадо - българско, не се води по акъла на непризнати политици, не се замесвай в материи, които не разбираш! Nскай неща, които разбираш като: депутатите да нямат имунитет и подобни!

Изобщо не съм си и помислял, че няма да ги пуснат. Даже се чудя, че някой от тях не е представил и документ, че вече е и умрял... Не корумпирана държава, а просто помия, повръща ми се от съдии, прокурори, управляващи. Съсипаха хубавата ни Родина разни дебили, дебелаци и нечовекоподобни изчадия...

Престанете да плюете съда БЕЗ да проумявате че ЦАЦАРАТУРАТА и ченгеджийницата са ВИНОВНИ поради зле свършена работа, НЕ събрани годни и достатъчно доказателства ама пиар по време на чума много обича да си прави зер и боко трябва да го хвалебстват как се ''бори'' с тия дето му снасят, Съда и задника си да съдере НЕ може да ''сготви'' примерно домати с ориз БЕЗ домати и ориз,

Хайде стига глупости, как така при нито едно дело не им стигнаха доказателства на нашите почитаеми съдии. Ако случайно някъде се излъжат о осъдят някой предвидливо го пускат, за да може да избяга преди да влезе в затвора. Смешни и жалки са ни съдиите и вместо да протестират по-добре да наведат глава и да се разкарат, ама за това трябва да имаш поне малко чест и достойнство.

доказателства има дори и видеозаснемане е налично. следят ги от няколко месеца. кое не им е достатъчно

А кео може тоя сът тогава бе нерез? За какво ни е ? Ех ако мога да те докача некаде ще го забия на Родилата те в Задния разбит двор!

Оневиниха Масларова,Цветанов,Бисеров и т.н.Но още водят дела срещу станишев, Пламен Дишков, Алексей и т.н.Какво означава това, нека всеки българин се замисли защо депутатите не искат реформа в съдебната система.Защо от 1990г за главни прокурори назначават все гламави хора.Има само един отговор.Упраляващите се страхуват от излизане на истината , че всички са корумпирани и се страхуват да не спре кранчето на кражбите им.

Корумпирана повече от държавата е цацаратурата защото НЕ си върши работата а изпълнява ПОРЪЧКИ прави си недоносен пиар защото знае че като последна ионстанция съда ще обере парсата за тяхната каша, Разберете че от прокуратурата ЗАПОЧВА корупцията в държавата защото който не слушка го опрасква за назидание и рекета върви с пълна сила,

e пак ли? до кога ?

Дали ще доживея такава новина: Съда осъди всички митничари на по 20 год. с конфискация на цялото имущество на митничарите и семейството му за което не могат да докажат доходи!!! Ех, мечти! А и това вече би било новина, сегашната просто се очакваше!!! :)))

Къде останаха времената, когато най-уважаваните гражданиса били избирани за кадии и е било особена чест да бъдеш такъв... сега останаха само продажни помияри в тази система...

Времената на "кадии" са останали слава Богу назад в историята. Тези "уважавани" кадии са постановявали българските църкви да се строят 2 метра под земята, а за строеж на училище да се плаща цяла година двоен данък от българското население. От времената на "кадии" в България е останала единствено лошата дума и навик "рушвет".

Ами не знам А ЗНАМ ЧЕ У КОМУНИЗМУ ВИКАЯ НА ДЕЦАТА СИ----Учи дете да не работиш А сега и викаю-----УЧИ ДЕТЕ ДА ПРАИШ закони И ДА КРАДЕШ.

Разбрах накрая. Взели са им по 5-20 хиляди лева, че ни трябват за пътища. Те митничарите са дарители за общтото благо.

....АМИ ЧЕ ТЕ ХОРАТА СА СИ НЕВИННИ... АЗ ДОРИ СЕ ЧУДЯ ЗАЩО ГИ ЗАДЪРЖАХА, СРАМОТА, КОЛКО ЛИ ПАРИ ЗАГУБИХА ГОРКИЧКИТЕ. СЪЖАЛЯВАМ ГИ. ПРЕДЛАГАМ ДА ИМ СЪБЕРЕМ ПОМОЩИ, А ХЕЛЗИНСКИЯ КОМИТЕТ ДА ГИ ЗАЩИТАВА ЗАЩОТО СА НЕСПРАВЕДЛИВО ОБВИНЕНИ.... :-)))) УНИКАЛНА ДЪРЖАВА СМЕ !!!!

ОТКРАДНА КОКОШКА ЩЕ МЕ ВЛАЧАТ 2ГОД. ПО СЬДИЛИЩА, ОСТАВКА ЗА ПРАВИТЕЛСТВОТО.ОСТАВКА ЗА БОЙКО И ЛЯБОВНИЦАТА МУ ПАВЛОВА,СВИНЕ

Съдът пусна всички митничари-и всички митничари пуснаха на съдът.

Пушилки на ГЕРБ за да се отвлече овчето внимание от батаците в Булгаристан. Иначе митничарите са си айдуци.

Дебнали ги те няколко месеца и накрая няма доказателства.Защо изобщо хабите ресурси като ефекта е нулев.

Ами ще ги пусне разбира се .Все пак идват празници,пари трябват.Трябва да ,,заработят' още.Няма чааветата(ромски деца) гладни да стоят

Мила родна картинка... Що ли така предварително си знаех, че ще ги пуснат?

Хванали са ги с 200 000 лв, а общата сума на гаранциите им е 170 000 лв. Т.е. гаранцията им е по-малка от джобните им за 1 ден! Абсолютно неадекватен съд!

Това са шменти-капели на мутрата БУДА, за да разбие митницата и отклони вниманието от провалите в реформите в съдебната система.

поредното доказателство че съдебната система и законите у нас не работат в полза на обществото и в посока въздаване на справедливост и защита на моралните устой. Интересно е как митничари с такива малки заплати вядят по 20000лв за гаранции без да се замислят а политици реват че това са много пари и не могат да си го позволят.

Бойко,оди си!И от тебе нищо не става!

Пускат ги да събират парите. Като не са платили на когото трябва сега ще му платят с лихвите. За нас остава цирка, който плащаме с данъците.

Ststar

Тези пари ни трябват за магистрали - каза Б. Борисов. А ето ги магистралите:Магистрала "Хемус" след Ябланица ще бъде довършена, въпреки предложената двойно по-висока цена. Избраните фирми са свързани с Делян Пеевски и Валентин Златев.

с такива популистки изказвание. цента на магистрала хемус е ниска с оглет на сложноста и в сравнение с аналогични проекти в Европа и поражда предварителни съмнения за качеството на изпълнението. поне малко се запознайте с реалностите преди да пишете глупости

Твоят "ОглеТ" поражда съмнения в интелигентността ти и ибразованието ти

Ststar

Кое е популистко? По високата цена?Или това, че ги печелят фирми на наши хора? Или бързането за процедурата? И това не съм г измислил, а е мнение на специалисти. А смешното е , че хванаха кокошкарите с фунийки с пари, а другите строят магистрали. И ако не дай се боже нещо стане, съдът ги прави кристално чисти. Примери колкото искаш: Батко и братко, Бисеров, Масларова.

това не е новина! Щеше да е новина, ако бяха ги задържали в ареста... А ако ги бяха осъдили- това щеше да е СЕНЗАЦИЯ! ... Но никого няма да осъдят - нито цецо, нито бойко, нито бисеров, нито местан, нито доган, нито ....

Само народният съд може да ги осъди ...

ми да ще ги пусне, иначе как ще си получат подкупите

За пореден път съдът показа че е независим от народа, и зависим от парите. Не на реформата в съдебната система, а тотална подмяна на всички магистрати над 40 години с току що завършили и още не корумпипани. Да се обявят аткивите на всички от съдебната система.

Всички им завиждат на горките митничари,ама когато и боко мутрата им завиди виждате какво се получава.Сега да им е за урок.Тези пари на него му трябват за "пътища"Няма само вие да свивате фунийки той си краде легално от "строителство "на пътища.Иначе кочината е пълна и държава няма.

Основният проблем тук не е, че са ги пуснали под гаранция. Вижте какво пише по-долу. Част от тези служители ще бъдат назначени в Централно управление на митниците??????? Само на мен ли би се струва безумно?

ЕКАТЕРИНА ЗАХАРИЕВА ЩЕ ОПРАВИ ВСИЧКО, СПОКОЙНО - ЛОШИЯ ХРИСТО ИВАНОВ, КОЙТО ИСКА ДА РЕФОРМИРА СЪДЕБНАТА СИСТЕМА СИ ОТИДЕ

Съдът пусна всички митничари, задържани на Капитан Андреево Когато прочета , че съдът е задържал всички , а прокуратурата е доказала обвиненията, тогава ще знам че става нещо положително в правосъдната система.

Тези новини са като ДЕ ЖА ВУ последните 25 години. НИЩО НОВО В БЪЛГАРИЯ. Поздравления за всички

...защо си мисля, че това сме го виждали...повдига ми се!

Някой да се съмняваше , че ще се случи това !!?

А по-късно съдът ще ги оправдае,посочвайки липсата на доказателства и факта,че горките служители просто са играели на фунийки,мислейки,че банкнотите не са истински.Да не говорим за изключително гениалния оправдателен мотив-тенденциозно отношение на разследващи и магистрати...който що пък да не бъде приложен и тука.

Не държава а разграден двор. И господ да дойде пак няма да може да помогне.

ХОРА, НЕ ПОДКРЕПЯЙТЕ КЪНЕВ И ХРИСТО ИВАНОВ, ЗА ДА МОГАТ МИТНИЧАРИ, МАСЛАРОВИ, ХР.БИСЕРОВИ, БРЕНДОВЦИ ДА СИ ЖИВЕЯТ НЕОБЕЗПОКОЯВАНИ .......

Хайде на бас че всички задържани ще бъдат оправдани по всички повдигнати обвинения. Циркове за простолюдието.

Това ясно, ама дано не осъдят дъравата, да им плато пропуснатите "ползи", за времето, в което са отстранени от служба.

Предлагам на Р.БЪЛГАРИЯ 1 Да не се променя СЪДЕБНАТА СИСТЕМА. 2 ДА СЕ СЪЗДАДЕ -ОФШОРНА СЪДЕБНА СИСТЕМА ЗА М-У НАРОДНО ПОЛЗВАНЕ. 3 От нея ще се възползват не само северната ни съседка ,а всички----и прави и обратни 4 Печалбите за държавата ,а и за нас гражданите ще са добри. 5 ПРАВА Е ГОСПОЖАТА ЧЕ В ЕВРОПА НЯМА ШЕСТ МЕСЕЧНИ ВИНЕТКИ. А ДА ПОПИТАМ---В ЕВРОПА ИМАТ ЛИ ТАКОВА ПРАВОСЪДИЕ. 6 И като всичко си трябва и реклама.Та като съм започнал ето и нея 7 Ааууууу Аауууу Ааууууу--БГ.СЪДЕБНА СИСТЕМА 8 И ПУТИН Е ПРАВ за чуждото правосъдие

Независимата Съдебна Власт не спи , а работи усилено. Събира пари за коледни. От Бисеров малко, от Масларка малко от митничарите колкото дадат , все кяр.