Майката на Мануела Горсова се скри от съда

Майката на Мануела Горсова - Диана, която тази сутрин трябваше да бъде доведена принудително в Софийския районен съд за разпит, се скри от съдебната полиция, съобщи БНТ.

Обратно в новината

Коментари - Майката на Мануела Горсова се скри от съда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не се нахвърляйте върху нещастието на хората като лешояди на мърша. Всеки си носи кръста. За справедливост и за съвест не може да се говори в свят, управляван от парите. Бъдете милостиви!

Ех и ти....Не мислиш ли, че тази жена се срамува от постъпките на съпруга си?. Като сме дали пари, дайте сега да я разпънем на кръст и заради мъжът и заради Стависки.....Има ли сме-дали сме, а който е злоупетребил да си носи вината Стига сме съдили и осъждали.Не е ясно ние самите как бихме реагирилаи, ако не дай Боже ни се случи такова нещо....

Сигурно и тя има пръст в попиляването на дарените пари... Може да му е казала: Иди поиграй на рулетка, та да има и нещичко за нас... Ама на, той взел, че вместо да спечели - ги профукал...

да вземат да я осъдят, и нея, и дъщеря и, и мъжа и, задето са развалили пияния рахатлък на пияния руснак! на всичкото отгоре са му счупили колата!

БРАВО! Две години ефективна присъда поиска прокуратурата за Красимир Горсов. Пияният руснак уби един човек и осакати друг пожизнено... за него искаха 2 години УСЛОВНО. Убийство плюс тежка телесна повреда!!!! Значи два човешки живота не струват колкото едно присвояване. КЪДЕ Е ЛОГИКАТА НА ТЕЗИ ПРОКУРОРИ?!!??!!?

съгласна съм с W (07.08.2009 г. 13:31ч.) - явно и двамата родители добре си живеят с парите от помощите, след като не искат да се явяват в съда и да дават показания! И изобщо не зачитат никакви закони - ни човешки, ни морални, нито държавни! Ама че безобразие! Цяла държава се надигна да праща СМСи и да им пълни сметките с пари за нещастната им дъщеря, която на 18 години се качила при един пиян циганин, попаднала в катастрофа и оттогава Максим плаща като никой преди или след него, а тия двама родители са толкова нещастни, толкова са се разстроили от пътешествията до Израел и обратно, толкова се е разтърсил душевно Горсов, че освен на ротативките и на рулетка, никъде не може да се успокои, горкичкият! Я, стига сте ни занимавали с тия паразити! Аз не разбрах тия родители изобщо работят ли нещо ,работили ли са някога ... дядото само работел при този бизнесмен, който дава най-много пари за Мануела, и той изкупува някакви свои грехове човекът, а родителите само си развяват коня кой накъдето види, купуват си Мерцедес, при това на лизинг - значи разчитат, че постъпленията ще продължат, и правосъдните органи нямат за тях никаква сила! Пълно безобразие!

Тея двамата правят народа на Ку-Ку.То май накрая ще излезе че двамата са харчили парите по взаимно съгласие.Щом не иска да даде показания срещу мъжа изхарчил 130 000 лева на ротативки.Всяка друга жена може би би се отказала от такъв мъж в подобна ситуация.

Две години ефективна присъда поиска прокуратурата за Красимир Горсов. Значи за убиец и осакатител като Ставийски искат 2 години условно, а за човек откраднал пари - 2 години ЕФЕКТИВНО. Егати прокуратурата. Два човешки живота са по.малко ценни от 132 000 лева, за колкото съдят Горсов. Къде е ЛОГИКАТА????!

За какво да се показва жената- за да види как ще има справедливост когато трябва да се санкционира някой беден български нехранимайко (христянин-?) или за да похвали същата тази справедлива съдебна система когато под въпрос е постъпката на руския ( евреин- ??) заслужил кънкьор Ставицки? В крайна сметка в болницата са си изпробвали/експериме леченията с тялото на момичето, разбрали са, че не могат да и вземат органите, за да помогнат на други и са я върнали и оттам.

НЕЩАСТНИЦИИИИИИИ оставете Стависки на мира разбрахте ли??????? Малумници прости и негрмотни кво го плюете беееееееее????????? Улигофренчета прости

Само да напомня, че СТАВИЙСКИ пиян уби един човек и осакати друг като го вкара в кома. Убийство плюс тежка телесна повреда! И дори не е осъден ефективно!

Защо не пишете за убитите студинти? Нима те не са деца на България,нямат родитеели и близки, които страдат или според някои Горсови са ...Нека да настъпи равновесието !

Много защитници имал този пианица Ставииски. Не искам аз да ставам адвокат на Горсов. Той със сигурност ще лежи в затвора 2 години, докато убииците се разхождат на свобода. Това ли е правосъдие?!

Хора, спрете да се правите на по-католици от папапата. Никой няма нужда от това оплюване. Ясно е, всички знаем, кой е виновника и какво се случи с него(Стаивски) и за Горсов, бащата знаем.....и да, яростни сме с основание при това. Но ние всички, като народ имаме нужда да изпитваме милост и състрадание те са пречистващи! Смилете се над тази майка и я отавете на мира, тя така или иначе е сама в нещастието си...Бъдете само съпричастни с нещастието й и мисля, че това й стига.Другите оставете на закона и съвестта им.....

Когато някой убие майка ти, и после се разкае, тогава ще можеш да решиш, че е невинен. Когато жертвите са други хора, по-добре си трай. Стависки-убиецът на разхода с джет, а майката на жертвата - под принуда в съда. Това само в България го има.

как така ще се крие,божееее,бива ли такава работа,кво го държи тоя мухъл до себе си

Uvajaemi forumtzi,izvinete za latinitzata,laptopa ne e moy.Az ne sum gledala dete,no ne moga da si izkrivya ezika i suznanieto da burkam v ranata na tezi xopa.Te nyamat drugo dete.Te nyamat ytexa.Kato gi vidite,prekrustete ce i zamulchete...A kato vidya gospodin Staviski se seshtam kolko talantlivi chujdentzi sum vijdala po kuhnite i restorantite na Malta...Bulgaria mu e dala unikalen shans...Gospodi,day mir na sunya na Petur i shans na Manuela!!!

Съпругата, във всички случаи, има право да откаже да свидетелства, но трябва да го заяви пред съда. И прокуратурата, и защитата, са се отказали от нея като свидетел именно защото съзнават, че тя ще откаже да даде показания.

Стига с тези нещастници вече,отвратителни са.Къде са виждали те толкова пари и такова медийно внимание?И двамата са за съд,примати нещастни.

Спрете да дращите глупости. Ставииски е за дълги години затвор. Бащата също трябва да си поеме вината, ако е разхищавал парите за лечението на Емануела. Защо обаче трябва да страда майката и горкото дете? Как от други големи престъпници могат да се взимат свидетелски показания на място, а сега да не се направи изключение?

ТОВА Е ПОДИГРАВКА С ДЪРЖАВНИТЕ ИНСТИТУЦИИ. НЕЗАВИСИМО ЗА КОГО СЕ ОТНАСЯ, ТРЯБВА ДА СЕ ПОДЧИНЯВА НА ЗАКОНИТЕ В ДЪРЖАВАТА.

СТРАННО СЕМЕЙСТВО ! ИЗЛИЗА ЧЕ И ДВАМАТА РОДИТЕЛИ СА СЕ ВЪЗПОЛЗВАЛИ ОТ ДОБРИНАТА НА ХОРАТА , ДАРИЛИ СРЕДСТВА ЗА ЛЕЧЕНИЕТО НА ДЪЩЕРЯ ИМ.

Не разбирам,защо съда не дава ход на делото,а госпожата да бъде обявена за национално издирване и в момента в който я намерят,да и наложат глоба и да и наложат мярка за неотклонение-домашен арест за умишлено възпрепятстване на правосъдието.Така хем ще гледа детето си,хем ще се яви,където я викат и ако иска да не свидетелства,тя може да заяви,че нищо не знае по въпроса под клетва.Не може да разхищава пари на цялат държава ,за да привлича внимание.

ТАКА ЗНАЧИ - СТАВИЙСКИ БЕШЕ ОСЪДЕН, ЗАПЛАТИ И РОДЪЛЖАВА ДА ПЛАЩА ЛУДИ ПАРИ ЗА ГРЕШКАТА СИ, А ГОРСОВ ОЩЕ СЕ МОТАЕ НА СВОБОДА, МАЙКАТА НЕ СЕ ПОДЧИНЯВА НА ЗАКОНИТЕ В ДЪРЖАВАТА. КЪДЕ ГО ИМА ТОВА ПО СВЕТА ?

Е тия вече станаха смешни и направо се подиграват с всички нас и цяла България

Оставете Ставийски на мира. Той се разкайва и това го прави невинен. Гледайте каква е родата на Мануела. А Ставийски поне е направил нещо за България. А тези двамцата придохи какво?

Хубава работа - това си е направо подигравка с целия български народ! Колко хора дариха пари за Мануела - как може тази жена да не отиде на делото? Досега си мислех, че бащата не е в ред. Сега вече ми е ясно - и майката, и бащата са БОКЛУЦИ!!!! Жалко за момичето! Каква съдба!

Явно в страната ни има хора които не мислят а пишат и говорят недвусмислено. Имаме катастрофа , има виновен има потърпевш . Има съд които ще реши казуса . Друг е въпросът че ако не беше известен човек ., лице на кампания а самият тои употребява алкохол нямаше да е така . Жалко за момичето но деянието на един баща които маи е повече медиен актьор епрестъпление . Още веднъж практически се оказа че този вид събиране на средтсва не е добър . АЗ ПРЕДЛАГАМ : 1, ОТ ВСЕКИ ОСИГУРЕН ДА СЕ ВНАСЯ НА МЕСЕЦ ПО 1 ЛЕВ ВЪВ СПЕЦИАЛЕН ФОНД ЗА ЛЕЧЕНИЕ В ЧУЖБИНА . 2. ВСЕКИ ГРАЖДАНИН , ФИРМА КОИТО ИСКАТ ДА ИНВЕСТИРАТ В ЗДРАВЕТО НА ТЕЗИ ХОРА НЕКА ДА ВНАСЯТ В ТАЗИ СМЕТКА . НО СРЕДСТВАТА СЕ КОНТРОЛИРАТ ОТ МИНИСТЕРСТВОТО . ТАКА ЧЕ АКО ТО НАРУШИ СЛЕДВА ОТ ДРУГИ ФОНДОВЕ ДА ВНАСЯ НО ВСЕКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН ИМА ПРАВО , ШАНСА ДА СЕ ЛЕКУВА . ПО ТОЗИ НАЧИН ПОРОЧНАТА СИСТЕМА А ОЩЕ ПОВЕЧЕ ХОРА ТРЪГХАЛИ ОТ ВРАТА ДО ВРАТА ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ

Не съм писала онова, но като се замисли човек колко ли трябва да са виновни пред Бога, за да ги удари в най-свидното им детето?Господ удря там ,където най боли, децата плащат за грешките на родителите си!Затова родители мислете какво правите, за да не страдате после и вие и децата ви!

Чудно какво се месим в живота на семейството.Едва ли благодетеля си търси парите обратно.Но болни журналистически мозъци ни занимават с глупости -да ги довършим тези хора,а... Спрете това позорно дело срещу бащата!!!

Според мен майката на Мануела също се е възползвала от средствата дадени от хората, за да помогнат. Много хора хора с добри и отзивчиви сърца се включиха. Вида на майката в едно от интервютата говореше недвусмислено за мен, че и тя се е възползвала.

Майката трябва също да бъде подведена под съдебна отговорност за неспазване законите на Република България.С тези си действия тя категорично доказва,че едва ли не е съучастничка на бащата.Ставийски може да е всякакъв/не го оправдавам за това което причини/,но има смелостта да застане не вденъж пред бургаския съд и продължава да дава пари за лечението на момичето.

Убиха на хората детето и цялата кампания е за да се забрави: 1. кой го е направил и как се е измъкнал 2. убитото момче при същия инцидент А онзи пиян руснак се разхожда по плажа.

Не мога да разбера плиткоумието на някои от писалите досега... На тази жена толкова и се е объркал живота, а нашите тръгнали да я анатемосват. Детето й е инвалид за цял живот, бащата болен мозък... А на нищожеството дето е написал, че всичко на този свят било заслужено... С какво едно младо и красиво момиче е заслужило да бъде премазано и откъснато от съзнателен и нормален начин на живот от пиян олигофрен?!?!? Кретенията граници няма ...

До колкото знам, те все още са официално женени. Никой не може да накара принудително, освен при убийство и пак с уговорки, съпруга да свидетелства срещу съпруг.

Нали тя не искаше да се яви защото не можела да остави Мануела?

Поредна некомпетентност на бг съда. Според закона, единия съпруг/а не е длъжен/а да свидетелства срещу другия съпруг/а. Иначе и на мен това семейство ми е крайно антипатично.

Изглежда,че и майката и бащата играят комбина.Жалко за Мануела.

Защо не я повикат, като съучастник.

Абе в момента има по-важни неща от майката на Мануела. Да прави каквото иска, защо ни занимавате с глупости???

Тия и двамата не са у ред!Фани бащата удари майката!Боклуци!

Не съдете! Само тази жена си знае какво й е! Не й вменявайте чувство за вина за постъпките на мъжът й.....стига й това, че живота на детето й е опропастен....

на същото мнение съм като ЕЛ

Не е нейна вината, ама какво търси в 3 през нощта с двама индобългари?

Ами циганска работа.Една нормална жена щеше тоя да го натири не да се крие. Ама нали има аванта.

Може ли колатералната жертва на престъпника Ставийски, какъвто е Горсов, да получи по-тежка присъда от убиеца?

Едно време писачите не пестяха храчките по адрес на Ставийски. И какво стана май всичко на този свят е заслужено !!!!

Emi jalko za nas daritelite a GORSOV tapaka igra komar

баси - никаква благодарност - цяла България беше съпричастна, а сега се крият като цигани. Трябва да я одрусат с огромна глоба, но да я изработи, не да лиже от сметката за лечение. Иначе - дано момичето се възстанови - не е нейна вината, че има кофти родители.