Проект за нови, по-големи, армейски правомощия разгорещи депутатите

Вицепремиерът Красимир Каракачанов предложи въоръжените сили да се намесват при "обществена опасност за населението"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

МАРАБА Ва, как си с имотите?

Клатушкат се из офисите в София и по-големите градове непенсионирани армейци и това е! А, да, има гвардейска рота! Най-добре е Каракачанов да си трае и да си гледа службицата, всяко извъртане в несъществуващото пространство е излишно!

Вкарайте тогава в закона и право да ползване от протестиращи на РПГ-та.

е тоя клиент на отвъдното застанал отдясно на лойта?!

Ако го видят капитаните, командвали армия която набута сърбите на кучето в г... ще се обърнат в гроба си. Вечна слава!

На 53г.съм. готов съм да се явя на всякакви физически тестове с "армейци" на моите години, ако са хора на честта трябва да пасат овце след това...

....по-скоро при обществена опасност за управляващите....нищо повече от служби за осъществяване на рекет и терор...НС да се разпуска !

Че има ''Танковете да дойдат''. Они са им нема 5-6 , ама за протестиращи стават.

Звучи ми така - Армията да Стреля срещу Протестиращи Цивилни с Плакати , против ГЕРБ и Коалицията ?

Магарешки като какъв се изказва?Деееее.а и гнидата мръсна.

Причината армията да стои мирно е, че българската армия никога не излиза срещу българския народ. Това , разбира се не е вярно, но така се говори. Всъщност е много прав Каракачанов, защото така никой няма да смее да се прави на луд, защото ще дойдат каските и ще му нашокат репата своевременно. Лошото е в това, че самите българи ще започнат да разчитат на армията си , а не на воите сили, което не е добро възпитание. Българинът трябва да се учи да се бие и да убива, защото е застрашен вид. Вече е по- важно да стреляш и да се биеш, отколкото да имаш висше образование.

Искат армията да пази тиквите. Но не вашите тикви в двора от мангалите, а тиквите в министерския съвет и в парламента.

Тоест тези които искат да демонстрират по улицата недоволството си от политиката на правителството- да забравят. Ще се класифицира като ,,обществена опасност за населението,,, особенно когато има сред демонстриращите техни провокатори.

Кой е предложил тези текстове?

Пълният несанкциониран от нишщо монопол над разследванията, правораздаването и репресията е сериозен проблем за Територията. Посредством този монопол е възможно някой с едното натискане на копчето, лесно и момвентално да прави каквото си иска. Идеята за по-големи правомощия на армията е стъпка към разбиване на този монопол, ерго. освобождаване на страната от игото но мафията. Пък дали това е идеята на министЕра, това е друг въпрос. Каквато и да е идеята му, то момента е подходящ да постигнем нещо. ако има мислещи хора остабали в това забравено от Бога място.

Ти добре ли си с главата?

боксова круша за мангалите

Ако бяхме във Варшавския договор сме се справили с мангалите за 2 часа!

Отново ли ще въвеждат рязането на грави на представители на съпротивата, за по 50 000 лева? Като царската армия на Борис№3?

Не, ще взривяват църкви с жени и деца вътре, чугун.

шпицкоманди, кво си играете на дребно

Каракачаков иска да фашизира държавата и да използва армията за потушаване на нородното недоволство от режима на пожарникаря.

Държавата СЕГА е фашизирана - пълебн монопол на властта над разследването, правораздаването, репресията... и проч. Нека имаме повече от една система, която да дава менение. Това е стъпка на страни от фашизирането. А министера днес е тук, утре го няма.

Нека армията има по-големи правомощия. Това е единствената система, която е независима от милицонерската система, монополизирала цялата Територия. В нормалните държави има и по повече от 2 независими системи, които могат да раследват, анализират, дават мненмие, отсъждат и прилагат закона.

и с какво точно е независима когато министърът и цялото командване се назначава от управляващите

Но в структурно отношение е независима, следователно този, който я назначава, няма да има такъв контрол, както при тоталния монопол, който имаме днес. Иначер си прав, че властта ще има влияние. Но то ще се упражнява по-трудно. Нека не затормозяваме читателя с непривични за него активности, като мислене.

абе аз да ти слагам началника и да ти определям бюджета пък ти си бъди независим

Ще ме извиняваш г-н 6 но темета за момента е над нивото на компетенцията ти. Нищо лично.

Ако армията ще има правомощия да громи мангалите съм за,иначе изглржда като поредната лъжа на бкп

по-скоро ще има правомощия да пази управляващите от любовта на народа

И герберастките милиционери ще може да громи и мутрите-рекетьори, и всеки наглец, който е заплаха за физическата, моралната и икономическата ви цялопст, с когото полюцията не може (или не иска) да се пребори.