Руските окупационни власти обвиняват Киев в нов удар срещу АЕЦ "Запорожие"

МААЕ изтъкна, че от най-голямата атомна електроцентрала в Европа идват "все по-тревожни" новини

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пишещите руски подлоги : Най правилно е "Руските фашистки власти"!

Руските власти са освободителни не окупационни ! Слава на Русия !!

територия,с ъс собствено население??? А иначЕ укропитеците и на ядрена война са готови да хвърлят света,само и само на края да е : СЛАВА ОСРАИНА!

"Руската окупационна администрация", "Руските окупационни власти"? хахахах кой идиот ги пише тея работи? или просто преписва от западната пропаганда

Дира вие или сте тъпи или лижете нечии задник....

чадо...

Е мъртвата укросвиня!

Скоро ще се свърши с укроландия :)

На руснаците може да се вярва. Няма човек в света, който да не го разбра.

За украинския нацист няма нищо свято и ценно. Готов е да предизвика ядрена катастрофа в Европа, само и само защото така му е скимнало. За украинските нацисти човешкия живот няма стойност. ДенаZификация докрай!

Истинските нацисти са в западна Европа и САЩ, украинските сополи са просто техни слуги.

Най-гадните гавази в концлагерите през ВСв са били украинци и поляци, даже и към техни сънародници. Та превете си изводите кой кой е и кой е по по най. Русия трябва да свърши това, което е започнала и Украйна не трябва да съществува като държава.

Всички мисирки в България преписват като луди една и съща лъжа от Франс Прес !?

Поздрави за всички смукачи на Путкинския член от ВЪЗРАЖДАНЕ https://www.youtube.com/shorts/tkx473dpQBA

Да почива в мир. Баща му ще си купи нова цяла Лада. Оркомобил.

Всички укросвине в екарисажа

УИКИПЕДИЯ Атомната бомбардировка над Хирошима и Нагасаки е военна операция, проведена от ВВС на САЩ, срещу японските градове Хирошима и Нагасаки на 6 и 9 август 1945 г., по време на Втората световна война. Уикипедия Дата: 6.08.1945 г. – 9.08.1945 г.

Най-новият руски танк Т80 в атака ! Танка разполага с пасивна защита РЕЛИКТ 3 и с активна защита ЩОРА 1 https://www.youtube.com/watch?v=Lfk_vq97P70

Най новия. Т-90МС

Зелените прасета - бой с лопатата

Искам да задам очевиден въпрос: Защо реакторите в тази АЕЦ още работят? Насред военните действия. Персоналът там е украински, но не ги изключат. Ааа, искат да изнасят ток за ЕС. Така направиха и японците с Фукушима - въпреки страшното земетресение не спряха реактора (от алчност, да не им паднат приходите) - последвалото цунами ги помете.

При японците 4 реактора дадоха фира. А колко радиоактивни вода изтече в океана... Бедна ти е фантазията. Да си чул МААЕ да са казали нещо по въпроса?

Купувам си днес запалака и продавачката ми вика 1 лев и 350 рубли. Е, рубли защо?, питам аз. Защото запалката е с газ, ми отговаря продавачката.

Спокойной ночи,дорогие рашисткие шебеки!

Всички укросвине в екарисажа :)

Доживяхме и това да видим -окупационни руски власти.Как возможно так писать за освободителна русская армия, безобразие!От утре дир.ру няма да видят и копейка!

къде е Американска втечнена газ бе урод - нали Американските гадове щеха да ни дават гас

значи Русия обстрелва АЕЦ, който е на Руска територия и който Русия отне с бой от Бандеровската измммет !? Логично, нали !?

Ей, Дирници, внимавайте със заглавията, дирници!!!

Каква ошибка виждаш дорогой трол,наистина сте окупатори,да ви еба мамата нормална!

Запорожката АЕЦ от един месец е под руски контрол. Сами себе си ли обстрелват руснаците? Тия укрите са македонци в уголемен мащаб, лъжата я нямат за нищо.

мръсна измет! Да я приключват тая украйна бързо, баси изродите продажни, цял свят гледа и ще им струва скъпо на запада, мизерийте които вършат там

Колкото ги беше грижа за хората, като хвърляха атомните бомби над Хирошима и Нагасаки, толкова ще ги е грижа и сега, ако стане ядрен инцидент в Запорожието... Те са на друг континент и не им пука нито за японците, нито за българите, нито за украинците, нито за румънците и турците. Виж, ако стане нещо подобно в Канада, Мексико или по крайбрежието им, е тогава те ще се притеснят, щото в бункер няма да им се седи, а бази на Марс не са построили още....

Руските окупационни власти....и кое окупират ,построена в съветския съюз централа с руски ядрени реактори на исторически руски земи и персонал говорящ на руски език.

Що сте написали обвинява, давайте направо набеждава, каква е тая неуверена фашистка пропаганда?!

Какво страшно разочарование чака русофилите когато обесят Путлер и много от престъпленията на ZZ совците излязат на бял свят.

Още по-страшно ще стане, като тръгнат да ловят полезните му идиоти

Ще замирише на печено укросвинско :)

"Обвиняват" звучи досто толерантно, ДИР. Има данни от така наречените прибори за обективен контрол. Има неоспорими факти и за убийството на украинските пленени войници със системата HIMARS, където имахте подобна и пак удобна статийка. Материалите са предадени на ООН, но затова не сте писли с продължение, нали? Страх ли ви е? Казват, че достойнството било като девствеността, боляло само първият път...

Хахаха ей трол необразован откога, HIMARS-a има термобарични боприпаси? Няма знеш ли зашо? Зашото докрината за водене на война на едните и на другите е много различна! А сега, прочети за Оленовка и виж какво е ползвано. После кажи на господарите си да подобрят тъпотиите в опорките, че още не са открили социалните мрежи и изглеждате смешни!

става страшно,купувайте си брашно,захар и олио че като стане радиактивно замърсяване нам да има ни жито ни слънчоглет ни шекер, а вода и калиев йдит вземете

Нищо не купувам! Ще ям русофоби!

Аз за "руски окупационни власти" не съм чувал. Но уркаинските окупационни власти и американските окупационни власти избиха сума ти народ.

Ти като не си чувал и не исаш да чуваш за руски фашисти лично е твой проблем е.

Руски фашист = оксиморон! Не е възможно да се определя нация като фашистка, която най-много от всички народи по света е пострадала от фашизма, а ненавистта към фашизма за руснака е пословична. Така че по-кротко с подобни определения!

А ти какъв червен боклук ?????

Как не ви е срам, мръсни, гадни руски подлоги. Не виждате ли, че никой не ви се връзва, освен двама-трима дежурни трол-пъпчиковци. Парите свършват, достойнство не се връща. Как си лягате до съпрузи, деца...как! Но то вие и хора не сте.

Ти си срам и позор за себе си, за майка ти и за държавата ти!

Не петни името на генерала ! урко-нацистки шебек !

Ние, наречените от теб гадни руски пъпчиви подлоги, сме на по над 60 години, учили сме в нормални училища, не в Харвард, можем да мислим, живели сме и при социализма, и при демокрацията. И, за разлика от теб, харесваме и Русия,и нормалните хора по света. Не харесваме агресорите, империалистите, сатанистите и фашизираните укри. Това е...

Привет от 30 годишните "руски подлоги"!

окупационния корпус на империята се занимава само с глупости.

Не като Еленски да шмъркат кокаин, викаш :)

Е мъртвата укросвиня!

Най мьртвата руска свиня

Явно в бъдеще на руска територия няма да има украински държави.

Тъпчо, на Путин не му трябва Украйна. На него му трябва Донбас защото там има газ, нефт и въглища. Идеално го устройва марионетно правителство, но удари на камък.

Камък, камък ама има съобщения ,че укритие бягат и от бахмут.

Укрите да се срещнат с Бандера!

Урко-нацистите са думнали централата. Нагънати са яко и драпат да запалят ако не световна, то поне европейска война. Нормално поведение за нацистки изроди.

Но на русите такива не минават! Ще ги избият като пилци!

Е, нали това ви е мечтата бе гольо.

Това е детската мечта на дедо ти Бидон

Че укрите са мръсни, подли твари, по-долни от червей!

САЩ да си се приберат и да оставят Европа сама да се оправя!

Те спретнаха тази простотия!

Тая опорка ви се изтърка. Както и нацистката опорка, никакви нацисти не намериха, иначе щяха да ги покажат. Както и никакви лаборатории не намериха, нито натовски генерали, нито учени с бели престилки и био лаборатории. Всичко е опашати руски лъжи, предназначени за глупци.

Как се полюшват на бесилките :)

Поредни руски лъжи, премествам ...

Бегай гледай укротелевизия :)

Време е за истинска война!

Време е, но няма с какво. И няма кой да пратите на фронта, останаха му само затворниците за пушечно месо, но и те се дърпали. Освен това имат остра нужда от офицери понеже повечето укрите ги избиха.

Ще видим!

Как да ви вярвам,като малък все ми четяха приказката за лъжливото овчарче

Пак, че не е било за великия Бандера :)

Докога Урсулката ЩЕ ПОДКРЕПЯ Зеления ПРЕСТЪПНИК?! До УНИЩОЖЕНИЕТО на Европа ли?!

Е ти искаш да подкрепя Червения престъпник ли?

Уй за усрайна :)

Време е Киев да изпуши!

Нали уж щеше да изпуши до седмица, па ко стана?

Нетърпеливко :)

Пеканото на бавен огън е най-сладко!

Е мъртвата укросвиня!

Няма укри, няма проблем!

САЩ да изкарва лазерните оръжия срещу Русия. Всеки руски воин ще бъде изпаряван за секунди от лазера

12 годишен?

?

На 20+ е, но в умствено развитие е останал някъде 9-12, да.

Какво има да се разсъждава.По долни твари от украинци /полски/ и поляци няма по света. Ако Амнести оповести и една десета от свинщините на тези укронацисти даже ингилизите ще се хванат за главата.

Факт!

Зеленият фашист няма да се успокои докато не запали трета световна война. Той е решил да взривки атомната електроцентрала, която е в ръцете на руснаците. Скоро еврейският шут ще бъде осъден за геноцид над украинците, но заедно с него трябва да бъдат съдени и ФАЩ, Англия и Еврогейския съюз.

Просто ще обрече усрайна на смърт!

Той е само едно нискоразрядно актьорче което изразително чете сценария написан му от американците. Самите украинци преди 2-3 дена казаха че целите обстрелвани с високоточни оръжия се координират със САЩ. И тази цел (атомната централа) е координирана, а най вероятно зададена от САЩ или Англия

Русия освободи България от турците и нацистите. Русия освободи света от Хитлер. Русия освободи Сирия и спаси света от Ислямска държава. Русия ще освободи Украйна от нацизма.

Слава на майка Русия

Пиите си хапчетата и двамата!

окупационни били ! Боклуци Хората ги посрещат като Освободители с цветя вие си измисляте обиди ! Укрите са мръсни индиаиди ! Еврея Зеленски е втория Еврей след Хитлер Военен Престъпник и ще бъде Умартвен на Бесилото в Центъра на Киев !

Така ще бъде!

Пуснали са ви нета в Карлуково, май?

Но всички укросвине трябва да се изринат от България, живи или мъртви!