Руски танкер катастрофира край Босфора

Трима се водят изчезнали, затварят протока за морски трафик

Обратно в новината

Коментари - Руски танкер катастрофира край Босфора | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТОВА ЗАГЛАВИЕ Е ПОДИГРАВКА С ЧИТАТЕЛИТЕ !! ИЛИ АВТОРЪТ Е ИДИОТ (ПРИ ТОВА НА ВСИЧКИТЕ 100%) ИЛИ СЧИТА АУДИТОРИЯТА СИ ЗА ИДИОТИ !!!!

Божеееее, в дира по ниво на тъпотия ли избират писачите.

Ами защото все я критикуваме ,че употребява глагола "МЕТА" с неговите спрежения ,когато пише наистина за катастрофи с МПС-та ...в този случай се е опитала да се "поправи" ...ама пак не се получи... Надежда нямааа...и това е !

Руски кораб катастрофира,или рицарския кораб катастрофира??

Катастрафални са жупналистическите умения на Надето, дето се е определила за редактор, другото е инцидент на море.

"Руски танкер катастрофира край Босфора" Шофьорът да дърпа ръчната, да го заключва и да си тръгва......

Да подарим на редакторите на дир-а един речник, в който се обяснява, каква е разликата между авария и катастрофа!

Няма полза - те са завършили жуналистика. За един жуналист най-важното е да се научи да изкривява нещата и това им става навик - правят вече без да се замислят има ли нужда.

Руснаци...

Турци с лодка ...

Руснаците затвориха проливите! Евтино и ефективно!

Да , танкера дълго е гонил лодката направил е 68 маневри в Босфора докато не блъсне лодката. И после се прави на ударен.

ДИР, някой от вас виждал ли е някога някъде танкер? Рибарска лодка сте виждали. Следващата ви статия ще е как Земята се е сблъскала с метеорит с размери на футболна топка.

Явно у ваше село танкери не минават.....ей,селски кретен какво мислиш,че правят хората които ти изкарват пенЦийката?Работят и пътуват по света и виждат неща които ти дори не си чувал но е пълна трагедия това зомбирано поколение държано затворено цял живот

Нещо по същество да напишеш? Как точно танкер тежащ 6400 тона ще се блъсне в джонка, тежаща пет тона? Аман от дебили!

PEYTSCH

Лодката е ударила толкова лошо руския танкер, че той объркал посоката и май потънал...Лодката се прибрала невредима..

Защо не казахте кой е вторият загинал на Стара Планина и длъжноста му - Защото щеше да стане ясно на всички всичко - Мир на праха на загиналите

От потопени руски таралясници,вече не можем спокойно да се движим и нашето си море

Нищо ново от никога не изтрезняващите братушки. Всеки месец поне по един инцидент на тяхна територия, на бордовете на техни машини. Ама, няма страшно - за руснаците човешкият живот е подробност, статистика

Това е върха на малоумната журналистика. По-тъпо заглавие нямаше как да се измисли. От друга страна си има правилни за корабоплаване в което пише, че винаги по-малкия съд се съобразява с по-големите. Аман от малоущини вече...

Егати и ГРЪМКОТО заглавие ?! Все едно на времето да прочетеш в "Работничиско дело" : .... "КрАЗ" - самосвал ,се сблъска с бригадирска количка на обект "Витиня" при изграждането на участъка София-Правец на АМ "Хемус" ... Е, ще кажете...Те такива неща не се пишеха... Така беше! Но не заради цензурата,на дори и заради маловажността , а просто ...журналистиката беше на съвсем друго ниво !

МППС важи за всички че дори и за тези които пускат мрежи и после се мъчат да ги пазят като се мъчат да " натиснат корабите "

Така танкер с рибарска лодка бе ? - все едно танк да се "сблъска" с детско камионче. Че той изобщо усетил ли е нещо ?

Споко бе хора ! Босфора не е пострадъл .. а и Параходу също нема му нищо ! Тримката фесофе ще си найдят друга гемиика ... и друг път НЕМА да праят така ... ще са по-послушни кат видят РУСКИ флаг на хоризонта!

Такова заглавие наистина трудно може да се измисли на такава "новина". А танкер да блъсне лодка, а не лодката да се блъсне в танкера е точно толкова вероятно колкото и стълб на улично осветление да блъсне поредното да кажем БМВ.

Това е върхът. Руски танкер катастрофирал в рибарска лодка, която потънала ... Кой тогава е катастрофирал ?

Новина ще е АКО руски танкер НЕ катастрофира!

Русофобията е тежка форма на олигофрения

Написал си "русофИЛията" с грешка.

Не е Ф ами е Р - русоробията

Браво, другари. Стигнахте върха на кретинизъма в коментари. турска лодка не се съобразява с движение на огромен танкер , при условия на мъгла,и е потопена. Няма нито вина на руски екипаж, но коментари пълни с "примитивна руска техника, водка, лосьон, ватенки" И смея да ви разочаровам - танкер не е пострадал , нито руски екипаж , пострадали те които нарушили правилата, също като 3-мата на ж.п прелез до Сливен. То глупостта не ходи по гората..., което се касае и вас

лови риба, няма "Радар", рибари нищо не пресичат, защото нямат как да се определят къде се намират, просто следват пасажите риба. Виновна е мъглата и малко капитана на танкера, защото той ги вижда на "Радар", но явно е било късно за реакция. Тъжна история.

Случайно да знаеш ,че спиране на един такъв голям плавателен съд може да бъде няколко стотин метра , дори и над километър ?

Стига ми цапа език, ма!

то твоя точно език трудно може да се изцапа повече.

Жалко за рибарите. Мъглата е гадна работа.

Коментарите за пореден път доказват, че русофобията е признак на слабоумие и олигофрения.

русофилията е тази която държи България все последна-и преди 89г. беше така и сега нищо не се е променило но пък ЕГН-то ще се справи по мирен път с дебилните зомбита тук

Лодката да не е пробила корпуса на танкера че да пишете в заглавието че танкера катастрофилрал? Много пъти съм бил на Босфора и добре знам как карат тези лодки и корабчета за разходки. На два пъти щяхме да се блъснем.

Хубава работа, ама руска! Сефте пиян руски екипаж твори поразии...

абе чиче, екипажа не е руски, танкера е под руски флаг.Пий си шльокавицата на село.

По-добре шльокавица отколкото препарат за чистене на вани и тоалетни.

Ей тролче нископлатено !

Сколько раз я говорил? Сначала - Босфор, потом водка!

Престанете заблуждаващите заглавия. Влак блъснал кола, еди кой си самокатастрофирал , танкел блъснал рибарска лодка....има си правила на движение, които за съжаление не са въведени на ски пистите ни, заради цялата тарикатска паплач по нашите зимни курорти!

БАЛЪК си ти момченце-има си правила на ски пистите и ако ти не можеш да караш не ти е мястото там а на учебната писта с учител...….и си избърши сополчето

PEYTSCH

Босфорът не е ли свързан с...Керчиския пролив ? Пус да си направи референдум и да оправи Босфора.

Първо е наред протока между Канада и Мексико... Пък ще дойде време и на Босфора.

Т.е. танкера не е катастрофирал, а е отвял рибарска лодка пълна с идиоти, които не са го видели. А Босфора е затворен заради мъгла и това няма нищо общо с инцидента...

Даскалите в университета имаха 2 определения за руската технология. Едното : "Сделано с теслата" - защото всичко е грубо и примитивно Второто : "С много матриал и малко акъл" Това няма нужда да се обяснява........

то затова и мозъка ти е "сделано с тесла".Тоя университет за който говориш сигурно е изгорялято килийно училище в селотот ти.

Га си си некадърен - санкции не ти трябват. Руска поговорка

Ердоган иска да прави едни шашми, да прекроява трафика на Босфора да минава през Турски води, а не международни. Сигурно и Съюза е намесен.

Пак са пили нафта .....

Пили са... Не точно нафта... И не тези на танкера...

Името на танкера е "Глад 2"

Бляд 2