Коментари - Русия призна, че подводният апарат, в който загинаха 14 души, е ядрен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Малко им беше, че докараха на света Чернобил!

Уникални идиоти! Жалко за загиналите...

С тези батискафи руснаците се опитват да режат или да се включват и телефонни кабели,интернет кабели,петролопроводи и т.н.В шелфа не смеят,защото ще ги засекат,но по океянското дъно пробват. Опитите им не водят до резултат.Те дори и собствената си подводница Курск не можаха да извадят. Жалко за загиналите моряци.Загинали са в името на идиотска идея.

Тюх да се не види, до последно се надявах да е на кюмюр или поне на пропан-бутан. А то било на ядрен.. каквото и да е там...

На мърсната червена сволач винаги са им малко мизериите към човечеството които сътворяват. P.S. Да се включат веднага рубладжиите със сравнения за Фукошима.

Тия евразийски патагонци още не могат да произведат Лада с касетофон - тръгнали с ядрени технологии да се занимават ! Добре че бяха французите от Рено , че да им покажат как да слагат в колата букса с 10 пина !

Какви интернет кабели те гонят идиот български. Прочети къде е била аварията. Там кабели няма да има и след 1000 години.

Сибирците що се мъчат с модерни технологии дето не разбират ми не си гледат северните елени.

събирал доказателства за руските претенции към части от северния ледовит океан :) явно е събирал петолъчки по дъното за доказателство че е руски :)

Това сигурно е клевета! Във Великата страна не стават такива неща! ...Жалко за загиналите...

Увъртаха, криха, лъготеха - накрая признаха с половин уста. Цивилен апарат за научни цели бил :) Ама бил пълен само с военни + 1 цивилен специалист. Действието било станало в руски териториално води. Хайде сега признайте къде всъщност е станало. Ама те изпълнявали научна мисия. Хайде сега признайте каква всъщност диверсия се опитвахте да правите. Има Господ.

Не бе.....събирал е сърпове и чукове и чат-пат Колорадски лентички

На идиота от КГБ на снимката не му ли е вече ясно, че няма как да се крият такива аварии в 21 век. Той си мисли, че е 1986 година след Чрнобил и с лека ръка на партийна среща от високо ниво ще решават съдбата на народа си и на останалия свят

са параноици на тема "секретност" и "свръхсекретност"....какво чак толкова му е секретното на един батискаф, предназначен да открива, да подслушва и да реже ако трябва презокеанските кабели ?! Още по времето на Кусто имаше батискафи с подобни възможности!

интересното е, че освен елени имат и такива технологии и съоръжения, каквито на запада все още не са и сънували. Но да се философства може. Когато и там направят някога нещо подобно, може и да говорят. Ядрен батискаф, хич не е шега, не само че го имат, но и отдавна ударно го ползват. Другите морски държави са далеч в миналото в изостаналостта си май.

"събирал доказателства за руските претенции към части от северния ледовит океан" какви доказателства може да има на дъното на океана, че е твоя територия ? Дано само като мине време на признаят и друго за ядреният самовар, че те така на части обичат да дават инфоромация, ако изобщо дадат някаква.

Като гледам по-големи идиоти от вас, американските тролчета, не съм срещал. И как са крили яварията, след като те самите си я обявиха? Има нещо сбъркано в нещото, което си наричаш "глава". Нормално, всеки, който има общо с американците рязко изтъпява. А да се хванеш да им работиш като трол, съвсем си го закъсало.

Още отначало беше казано, че източникът на енергия е реактор. Днешното "признание" излиза несъществуващо.

Баси, на Радан цялата армия е тук да спами глупости. Баси тролската история.

е и човек, който не може да си монтира драйвър на кирилица, макар и да не е руснак...

Никой не е казал, че е "цивилен" апарат, никой не е казал, че не е "ядрен"...И за ваше сведение, вашите любими американци тия неща, кабели, подслушвания, подводни диверсии и т.н. ги правят вече 50 години и никога до сега не са казали с какво ги правят. За любопитните има достатъчно материали из интернет какви са ги вършили през цялото това време. Та в тази връзка, дали мислите, че руснаците ще си оставят магарето в калта? Нали сте чували за т.н. ответни мерки? Е, тази подводница е една от тях...А има и още...

кой е Радан?!

Да те питам пак, нищо че ползваш друг ник. Как така са крили, след като сами са обявили. И то веднага. И как искаш да ти кажат какво се е случило, след като те обявяват за събитието. След което е нужно време за разследване, за да обяснят причините. И то се обяснява в определени граници. Няма идиот по света, който да ти даде подробности за секретен апарат. Противникът само това и чака. Не те разбирам, от различните коментари, които си написал с различни никове, ясно е, че пишеш за американски пари. Но не предполагах, че може да си толкова тъо същество. Вашата американска държавица наистина е за закриване. След като разчита на такава примитивна селекция като теб.

Имаш предвид на президентчето Радев ли троловете?

PEYTSCH

Геройски потушен от герои на Русия ? Посмъртно и в свръхсекретна мисия която е държавна тайна...Всичко е ясно и почтено...А Пути подава ли подава ръка, която никой не му я иска....

Тролят яко, но забелязваш ли какви простотии бълват? Имам чувство, че са двама-трима първокласници!

Само един идиот е, но ползва различни никове. Те нямат толкова персонал, не се намират толкова дебили за тролове. А този е на американска служба. Имат софтуер, с който ползват различни профили и ИП-та. Един от тях беше достатъчно тъп веднъж да се похвали как ги вършат. В момента си имаме работа само с един. Целта им е с различни никове, да създадат едно уж обществено, уж българско мнение. За да увлекат колебаещите се. Ама наличния екземпляр е пълна талпа. Назубкал нещо и сега се пъне да ни манипулира така, както го е чел. Пълен глупак!

PEYTSCH

Имало погранични камъни...от Петрово време...

те отдавна са ги предоставили в ООН, може да се запознаеш

Радан е баща ти. Познат е и като Дълбока Рада!

Цивилен апарат за научни цели бил, ама бил пълен само с офицери :) И защо тогава шом апаратът бил цивилен изявлението не го прави председателят на руската академия на науките, а го прави военният министър?

Уау, и аз се питам от кога ли е имало ядрени батискафи, от времето на Кусто може би. И каква ли ще да е разликата във възможностите на ядрения и обикновения.

Коте, а сигурен ли си, че пожар е имало? Не за друго, ама пожарникарите от Чернобил са ги ликували от изгаряния, а не от лъчева болест... И до сега под сурдинка признават.... Да не се окаже след 30 години, когато американците направят филм по този случай, че пак е имало ядрена авария? То никой не е застрахован - даже японците имаха сериозен проблем, ама единствените, които трансгранично замърсиха 70% от Европа с радиация са точно братушките. И точно защото малоумници използват евтинджос технологии от каменната ера. Та замисли се, писанчо!

РУСНАЦИТЕ НИКОГА НЕ СА КАЗВАЛИ КАКВО ПРИТЕЖАВАТ . АМЕРИКАНЦИТЕ СА КАЗВАЛИ И ВСИЧКИ ЗНАЯТ ЗА ТЕХНИТЕ ПОДОБНИ АПАРАТИ . . . ТЕ НЕ ГИ ДЪРЖАТ В ТАЙНА КАТО РУСНАЦИТЕ !

Ненчев призна, че авиацията ни е с конска тяга.

За това ли всички търчат на поклонение в Москва при Путин. А не той да ходи при тях

Най тъжното, нелогично и тъпо нещо в случая на слагащите минуси в несвяс на коментарите под новината, че най-вероятно са болни от рак или ще се разболеят те или техни в близки в близко време вследствие на аварията в Чернобил, но продължават да боготворят господарите си съветска Русия

В САЩ има само дава признати инцидента, от подобен тип.

Никой не е обявил, че е цивилен. Имало е 1 цивилен на батискафа. Явно има проблеми с българския език, американчето.

Ама тия продължават с техните дебилни определения: "геройски", "герой на Русия"... Ура за мадар Раша!

Щото американците всеки ден ни дават мляко и мед безплатно и дори окупационните им войски на наша територия са всъщност отбора им по художествена гимнастика.

Някой вярва ли на офоцоални съобщения от Москва след аварии? Ако има такива да ходят на доктор веднага.

Аланкоолу, ти може да имаш жълто на устата, ама аз марширувах на 1.май 86-та! А децата ми ядоха радиационна маруля. Как са обявили, като три месеца след трагедията във Виена ИЗЛЪГАХА????? Идиот, смотан, ако не бяха американците да направят филм, още щяха да замитат следите. Те за това са и недоволни и не харесват филма - осраните им гащи даже и от екрана вонят!!!!

Да де един от хората под ръководството на Кирил Добрев си беше признал, че са руски тролове в изтекъл мейл.

Поне радиация не ни подаряват, като господарите ти!

Какви са тия окупационни войски американски на наша територия? Плащаме им заплати, даваме им безплатно ядене и пиене, плащаме им репарации, крадат, изнасилват и бият безнаказано ли, както руснаците по време на окупацията след 9-ти септември ли? Я обясни?

Аа, тия дни отива да се поклони на папата. Нали Вартоломей ги отсвири.

Обаче са много много далече от американските церемонии, да не говорим за тези отфилмите

Е и? Просто ако е късо съединение, е като в тукашната АЕЦ или възнкването на всякакви пожари по домове. А ако са батериите, то е като при Айфоните, колите на Мъск и така нататък, дето се запалваха. При пожар почти винаги не се умира от огъня, а от газовете. В подводни апарати е сигурно достатъчно да затворят разни люкове и да свърши кислорода, че да спре пожара. Но затворените хората там ще загинат. Очевидно останалите са изкарали подводният апарат да изплува. Това ако не е вързан отгоре и спускан отгоре, което не изглежда да е тук така. Останалите живи са изплували апарата. Дори в най-лошите теории, че може да има радиация, то тя е вероятно опасна чак при изплуването отгоре. Под вода при огромно налягане (стотици пъти по-голямо от на морско равнище) едва ли има голяма заплаха.

Както видяхме разликата е че ядреният, когато е руски се пръсва много по-ефектно