Коментари - НАТО преустанови сътрудничеството си с Русия | Днес.dir.bg

НАТО преустанови сътрудничеството си с Русия

НАТО обяви, че преустановява "всякакво практическо цивилно и военно сътрудничество" с Русия заради руската окупация и анексиране на Крим.

Обратно в новината

Коментари - НАТО преустанови сътрудничеството си с Русия | Днес.dir.bg

Коментари

НАТО реагира изключително остро на присъединяването на Крим към Руската Федерация и като ответен мярка, ще нанесе мощен удар срещу Централноафриканската Република. Освен това НАТО спира сътрудничеството си с Русия и ще започне военно сътрудничество с ЧАД и Камерун.

Малко ли им беше на САЩ,челия арабски свят съсипаха, прекроиха Сърбия, тука от една година свалят правителството, но Русия се оказва голям залък за тяхната хищническа уста!!!!

помоли Арлекин да ти свали очилата! Ако ли пък недовиждаш - да ти подаде безцветните!

Так и надо!

Е и какво от това ???

интересно ми е защо я озкарваш тая информация, а колко ли от тия з00 милиона хамерикани ще останат тук ако има воина а? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тази агресорска организация НАТО съгласно сключените договорености още при Рейган и Горбачеев трябваще да я няма, така както беше разпуснат и Варшавския договор, но САЩ не ги спазиха и на всичко отгоре разширяват НАТО около границите на Русия! Тъй че Русия не може да не взима мерки за защитата си!

Ами сега!? Единственния начин американците да си прибират труповете от Афганистан в родината беше през Русия. Сега ще ги оставят непогребани ли?

Реално никога не е имало такова сътрудничество за да го преустановяват.Реално въпреки договорките след 89 година НАТО с доближава всe повече до Руските граници и твърди че го прави заради примерно Иран;-)Ако руснаците искаха да отговорят с същото агресивно поведение отдавна да са преместили своята граница по близко до НАТО.Въпроса е кой кого дразни и предизвиква и се опитва да.......

Най-добре е НАТО да преустанови своето вредно съществуване! Вигенин защо не е уволнен още?

САЩ отдавна са в треска и паника от удържане на курса на долара, който се крепи само на нефта и газта! Затова от доста години американският долар се нарича петродолар! И затова американците водят войни и правят преврати чрез цветни революции там където мирише на нефт и газ и на наркотици като в Афганистан! В момента Русия е най-големият производител на злато в света! И въобще не им дреме дали американците ще изкарат "петролните си резерви" защото като ги изкарат и ще се нахендрят! Нефта отдавна не е основният природен продукт за Русия!

На Путин му дреме на шмайзера. Аз не мога да разбера и САЩ какво си тикат човката навсякъде по света. Конкретно темата Украйна-Крим-Русия пък въобще не ги касае. Свикнали са да са едноличен доминант и да господстват, но в лицето на Путин Русия има най-силния президент за последните 50 години. А българските подлоги вместо да се държим за Русия, ближем з.... на Щатите. Тъпите янки ли ни освободиха бре... Нека налагат санкции, Путин ще си го премести от единия в другия крачол. Ще доставяме газ от Щатите, през океана. Жалки предателски мишки са управляващите и това си е.

сащ население-315м. мобилизационен ресурс 56 м.на въоражение самолети 5то поколение. Русия население 143 м моб. ресурс 31 м. все още нямат 5 то. поколение самолети и САЩ технологично са по напред. Газарските приказки до тук.

Всъщност, това което много умници все още не разбират, е че "самолетите", "танковете", "кашиците" и пр. в случая нямат значение. Имат значение, ако говорим за конфликт на САЩ с Иран, Либия, Сирия, Ирак, дори ако щеш със Сев. Корея. Но при Русия вече говорим за "РАКЕТИ", а това променя и стратегията, и залозите....

В същност според американската статистика точно в този момент всеки един американски гражданин дължи точно 1,111,837.00 USD. Да са им честити геополитическите успех!

Расмусен отново призова руснаците да се оттеглят, - че кой е тоз лешпер че да казва кво да правят на собствена територия моля....я у лево...да не се отцепи Гренландия на тоа отворко...))))

Супер!НАТО вън!Колкото е по-далече от Русия и България, по-добре и за двете.

Алиансът обаче ще продължи "провеждането на заседанията на Съвета НАТО-Русия на равнище постоянни представители и по-високо равнище" с цел запазване на възможността за диалог с Русия. - голям го вадят ама мек де...

Ами то Гейчетата меки ги вадят....и широки им халките!

Като какъв се явява НАТО в Украйна? Суверен, поръчител, съюзник - какъв? На какво основание? Или се опитва да си защити "инвестицията" от кървави 5 милиарда за въоръжен преврат в суверенна държава? Същите, които нападат безразборно държави по целия свят и най-нагло твърдят, че това не било така - другите държавици ги нападали! То не бяха химически оръжия, то не бяха ядрени разработки... лъжи, лъжи и пак лъжи! Безобразна наглост!

Голям праз! Дреме му на някой. НАТО е ташак оранизация. По време на либийската офанзива за 12 дена им свършиха боеприпасите. Ама това не го казват.

НАТО и Сащ са пълни нещастници!

Да,да, точно така!

Незабавно излизане на България от терористичните организации ЕС и НАТО.

Ха-ха-ха-хаааа!

Само така ,БРАВО!!!

Аммиии... Ужас! :)))

Лелий.......нема жувот за нази!

Неграмотник, Русия е най-демократично устроената държава по национален признак.Всеки народ е самоопределен. Един щат в САЩ ако днес обяви независимост, утре ще бъде на пепел. Бе3гом да миеш задните части на Черния мингянин.Измекяр, с измекярите.

Точно така е!!!

Бах маа му. Ам ко ша прайм ся.

Голем праз!!

Амчи ни зная?!

СВЕТОВНОТО ИНТЕЛЕКТУАЛНО "ПРОИЗВОДСТВО" СЕ ПРАВИ ОТ АНГЛО-САКСОНСКИЯ СВЯТ. БРИКСОВАТА ШИРПОТРЕБА МОЖЕ ДА СЕ ПРОИЗВЕЖДА И ОТ КУП БЕДНИ, НЕБРИКСОВИ СТРАНИ. ТА РАЗНИТЕ КНИЖКИ ЗА "ЗАЛЕЗЪТ НА ЗАПАДА" Е ПО-ДОБРЕ ДА СЕ ИЗПОЛЗВАТ ЗА ДРУГИ ЦЕЛИ.

от много години това производство се прави от емигранти които са учили в собствените си страни като почнат яко да ги прецакват, а то на там е тръгнало с "великата" неолиберална идиотщина и ще избягат обратно

СИСТЕМАТА НА ЩАТСКОТО ОБРАЗОВАНИЕ, НАУЧНО-ИЗСЛЕДОВАТЕЛСКИЯ СЕКТОР, ОГРОМНИТЕ СТИПЕНДИИ ЗА СТУДЕНТИ И УЧЕНИ ОТ ЦЯЛ СВЯТ, ЗА НЕПОВТОРИМАТА АТМОСФЕРА НА СВОБОДА И ТВОРЧЕСТВО, НЯМАЩА НИЩО ОБЩО С ТОТАЛИТАРНАТА МРАЧНОСТ НА москалия, чинизия, иран, северна корея,..., ВЪОБЩЕ САЩ ЩЕ БЪДАТ ОЩЕ СТОТИЦИ ГОДИНИ ПРИВЛЕКАТЕЛЕН ЦЕНТЪР ЗА ВСИЧКИ СВОБОДОЛЮБИВИ ХОРА ПО СВЕТА.

Трол, как няма да се прави от англо-юдейския свят, след като този свят обра и уби маса народи .Открадна богатствата им.По-големи циници и мръсници от тези юроди няма. В Деня на благодарността президентът на САЩ подарява живота на една пуйка, а индианците, които са нагостили преселниците са избити до крак. Бъэлгария е разпърчосана от Дизраелли.Чърчил в Техеран не е искал въобща да ни има.Бомбардирали са ни те, а не Съветската армия.В границите сме благодарение единственно на Сталин.Два пъти ни обявиха за агресори.50 г. плащахме на Гърция.Добре, (че комунистът Тито се отказа от репарации. Безкрайни са мръсотиите на това племе, но колонвииште им отмъщават.В Лондон, Амстердам, Париж и Америка всичко е рязано или черно. Европо-Блуднице Вавилонска-трижди да си проклета-народна песен.... Българският народ знае кой му е приятел и кой враг.Произнесъл се е. Ако не беше Русия, думите България и българин сега нямаше да съществуват. Бегом за зелените хартии от фондацията!!

То пък едно сътрудничество! Поне си свалиха маските тия нацисти, така е по-безопасно.

ОТ КВАРТАЛНО ОФ СЪБРАНИЕ ОТ 1950-ТЕ , ТОВА ТИ Е НИВОТО ???

Виж своето ниво на нацист, за другите не се притеснявай.

по леко да не се секнете ....

Пълни тъпаци са и гейчета!

До преди 40 години Западна Европа и САЩ държат над 50% от световната икономика и произвежданата продукция...днес този дял е около 20% .Баланса на силите в света се променя бързо ...САЩ за да спасят себе си са готови да пожертват ЕС...Китай е на път да стане първа икономическа сила и има нужда от военна сила като Русия да и пази гърба ...Ние сме отново на губещата страна и никакво НАТО няма да може да спаси Запада....

и къде са другите 80% от световната икономика, че ми стана интересно? Да не би Северна Корея да има голям дял? Или пък Русия, а ?

Шило

Не, джоджо, не са при Ким-овете. Разпръснати са по света- Китай, Индия, Русия, ЮАР, Сингапур, Южна Корея и т.н.

Ало, третополов еврогей.Не замърсявай !!

Ах, тази миролюбива организация - НАТО, заплашва! Закриля и пъпчивата шляхта, наводнена с полска и фашистка пикня. Какъв украински народ? 15 милиона са руснаци и смесени семейства! Какво международно право? Въобще имате ли правно образование? Какво е Киевска Рус? Четете, греховно родени! Това е началото на Русия! Може ли идеологически урод да подарява чужда територия ? Кого заплашвате? Този път не става! Оставете Русия и живеещите на украинската география да се разберат! Какво ще даде Европа на украинците? Ще измрат от студ и глад! 156 милиарда долари е производството на Източна Украйна за Русия! А газа? Не лъжете украинците. Те искат едно единствено нещо - свободно, безвизово пътуване в Европа! Е, после ще си платите - 5-6 милиона украинци в Европа... Да видите! Сега лаете срещу 200-300 хиляди българи и румънци. НЯМА АНЕКСИЯ! ИМА ВРЪЩАНЕ НА ПОДАРЕНА ОТКРАДНАТА ЗЕМЯ!

да не се окаже, че Украйна и Полша са по-стари от рашата? По твоята логика претенции към русия за територии, както и да се провеждат референдуми имат много националности.

Антитерористичния център на ШОС трябва да се бори с тероризма създаден от терористичната организация базирана във Вашингтон (по точно в Белия дом)! На първо място в списъка на държавите подкрепящи тероризма е САЩ!

Мястото на Русия е на вратата на Европа, но от външната страна !:))

Проблем за люде като теб е простичкият факт, че с един Руски шут тази врата ще полети чак до Брюксел. Ако се налага, и малко по далеч.

след обещанието на Путин за изтегляне на войските, НАТО обяви, че започва маневри в Украйна, така че едва ли войските ще напуснат границата.

Ако в една държава не се спазват закон , ред и дисциплина, то тя се превръща в орел, рак и щука. Та, не разбирам, защо все недоволничим, когато управниците на дадена държава се стремят да си създадат някакъв ред

Бре, ами сега им е спукана работата на руснаците! Тази агресорска организация НАТО съгласно сключените договорености още при Рейган и Горбачеев трябваще да я няма, така както беше разпуснат и Варшавския договор, но САЩ не ги спазиха и на всичко отгоре разширяват НАТО около границите на Русия! Тъй че Русия не може да не взима мерки за защитата си!

Ами сега!? Единственния начин американците да си прибират труповете от Афганистан в родината беше през Русия. Сега ще ги оставят непогребани ли?

Га правихте майдани и ядохте кифтетата не говорехте за диалог! Кога ви опря отзад изведнъж се сетихте!

В 3 часа сутринта само нарлксомани могат да пишат постове. Действувай повреден трол с кучешко име!

ВВ си го премести от левия крачол в десния..., или обратното!

Каква "териториална цялост" на Украйна? То ако НАТО държеше на "териториалната цялост" на държавите и Украйна нямаше да я има, а щеше да си е още СССР. Да не говорим за Южен Судан.

време нато да деиства .путлер трябва да си плати сметката.

Абе, ванка, ти от кой часови пояс пишеш?

Те са 6 часа назад.

Това е много добра новина за талибаните.

Kalin

Реално никога не е имало такова сътрудничество за да го преустановяват.Реално въпреки договорките след 89 година НАТО с доближава всe повече до Руските граници и твърди че го прави заради примерно Иран;-)Ако руснаците искаха да отговорят с същото агресивно поведение отдавна да са преместили своята граница по близко до НАТО.Въпроса е кой кого дразни и предизвиква и се опитва да.......

Бихте ли пояснили какво влагате в хубавата българска дума - договорка. Каква е договорката и къде може да се прочете?

Другото значение на договорката е споразумение! А споразумение се наричат и международните или двустранни, тристранни и т. н. договорености! Но не се мъчи не е за тебе тази материя! По-добре дери се и викай оставка! Това по ще ти приляга!

Другари, другарки и таварищи, приятни сънища! Пожелавам ви да сънувате сибирски комари, дебела ватенка и здрави валенки. В единия джоб на ватенките си да имате вобла за смучене, а в другия манерка самогон. В главите ви да звънят пляски, а за разнообразие в четивото - Правда.

Вобла, знаеш ли, че коментара ти ми хареса. Оригинален и без цинизми. Това рядко се случва с критикарите на Волен. Той не е свещенна крава. Прави и грешки. Всяка здравословна критика, ще да е от полза. Но критиката трябва да е интелегентна и вярна. А тук само едни и същи лични обиди. Към тях се преминава, когато няма аргументи. А за манерката с самогон си напълно прав. Аз започнах гурбетчилъка си по тоя начин. Пропуснал си да промълвиш дума, за красивите рускини. Те првръщат там трудностите в удоволствие. Но да ти кажа и къде завърших гурбетчилъка си. В Щатите. Помогна ми руската школа. Ако прочетеш репликата ми, провери как живеят руснаците в Америка на сайта РУСРЕК. Руская реклама. Хев а найс дей.

А на тебе ти пожелавам да сънуваш мокри сънища,след ежедневната доза порнография по телевизиите! Да заспиш с гордото съзнание,че си надраснал всички останали,че си по-велик и от Бога,както повеляват новите евроатлантически и ев/ропейски/рейски ценности! Че си просто Свръхчовек ! Че живееш като свободен роб в Съединените европейско-американски щати и си си завъртял задника в правилната посока!

Не съм другаря Голд. Искам само да ви кажа, че долу писаните глупости за златото не ми се струват верни. Това е така, защото другаря Сорос си продаде всичките запаси от злато и не държи повече злато. А другаря Сорос не е глупак. Както знаете всички с 5 милиарда той направи революция в Киев и накара другаря Путин да изхарчи 50 милиарда само в началото за Крим и да продължава да харчи милиарди, за да има къде да си държи старо желязо на склад в Черно море. Може би чака добри цени за скрап и това оправдава усилията му за Крим.

другаря сорос е спекулант и когато казва че продава купува, напарвил е империя не защото е умен а защото използва глупаци като теб, империята на глупаците на чело на сорос , много сте силни сте, хайде скок подскок докато ти се вдигне интелекта

Грух грух грух грух грух Грух Грух. Грух Грух грух грух. Грух Грух грух

Путин с перченето си може и добра работа да свърши, редиците на НАТО ще се позатегнат. Може разбира се на публиката да и разиграват добро/лошо ченге през цялото време именно с такава цел. Не мисля, че е откачен за да си позволи истински заплахи към НАТО, къде са неговите 150 милиона руснаци къде са към милиард от другата страна и т.н., ама знае ли го човек. Ако подпали света кой ще остане да го изгражда наново не се знае, няма да е той във всеки случай.

ДНЕСКА MARY BARRA ПРЕЗИДЕНТКАТА НА GENERAL MOTORS ЦЯЛ ДЕН ДАВАШЕ ОБЕСНЕНИЯ В КОНГРЕСА КАК КОМПАНИЯТА Е ЗНАЕЛА ПОВЕЧЕ ОТ 10 ГОДИНИ ЗА ДЕФЕКТ В ШЕВРОЛЕТИТЕ, БЮИЦИТЕ И КАДИЛАЦИТЕ КОЙТО УБИВА ХОРА И НИЩО НЕ СА НАПРАВИЛИ ДА ГО ОТСТРАНЯТ .... (12 ЖЕРТВИ И МНОГО ИЗВИНЕНИЯ - ТАКА КАТО ГЛЕДАМ ЩЕ ПОЛУЧАТ ПО 20 МИЛ.ДОЛАРА НА СЕМЕЙСТВО) АКО НАТОВСКАТА ВОЕННА ТЕХНИКА Е КАТО ШЕВРОЛЕТИТЕ , НАШИТЕ ВОЕННИ ЩЕ ЯДАТ МНОГО БОЙ ОТ РАШКИТЕ :))) .... ДА ГО Е СРАМ ЧОВЕК ЧЕ Е ОТ ДЕТРОЙТ

Гледай малко - Драйвинг ин Раша в Ютуб. И никой не дава обяснения ни в Кремъл, ни на конгрес на колхозниците, ни на самогонщиците.

От 16-те бивши републики на СССР , само Армения и Беларус подкрепиха Русия на сесията на Общото събрание на ООН. Защо останалите не подкрепиха Русия?

Отказаха да гласуват. Както нправи и Израел между другото. За тях що не питаш?

Онзи ден путкин се молеше на осама- бама по телефона да не му налагат санцкии. Явно е традиция навсякъде по света ченгета да стават най-големите тъпаци...

Е по-голяма глупост не се беше появявала скоро в дира! Ти си безнадежден тъпанар от герберастко седерастки соросоиден боклучав тип!

Ама много точно си го казал! При това в момента Русия е световен лидер по производство на злато, а вече не долара, а златото става все по-силен еквивалент на международна валута! И това е вярно, че отминава времето на едноличното световно господство на САЩ! Светът вече става двуполюсен! Русия става световен фактор, скойто не може да не се съобразяваш! А наистина дреме му на Путин на шмайзера! Полетяха руски самолети в международното въздушно пространство над Черно море и натовските и американски храбреци ги втресе и юркат нашите самолети да излитат докато се разпаднат! Нали са много ербап що толкова се стряскат от полетите на руснаците и то в неутралното въздушно пространство! И откъде на къде ще искат от Путин да не разполога войски до границата с Украйна! Руските войски са на руска територия и ще се разполагат където си искат на своята територия! А какво търсят американски войски в Германия и у нас във военните бази?! Що не се съобразяват с Русия, която ги предупреди да не прекаляват с разполагането на тази американска ПВО в близост до границите на Русия! Но те под формата на ПВО си разполагат ракетите насочени срещу Русия! Значи това може, а Русия на своя територия не може да струпва войски! Ега ти наглеците!

Еххх, мечтиии, мечти!

Какви мечти бе тиквар, то си е самата действителност! Летят си рашъните над Черното море, а нашият лакей треска го тресе!

Най-добре е БЛАТО да преустанови своето вредно съществуване! Вигенин защо не е уволнен още?

защото е сладурче :))

Коментари - НАТО преустанови сътрудничеството си с Русия | Днес.dir.bg

НАТО преустанови сътрудничеството си с Русия

НАТО обяви, че преустановява "всякакво практическо цивилно и военно сътрудничество" с Русия заради руската окупация и анексиране на Крим.

Обратно в новината

Коментари - НАТО преустанови сътрудничеството си с Русия | Днес.dir.bg

Коментари

НАТО реагира изключително остро на присъединяването на Крим към Руската Федерация и като ответен мярка, ще нанесе мощен удар срещу Централноафриканската Република. Освен това НАТО спира сътрудничеството си с Русия и ще започне военно сътрудничество с ЧАД и Камерун.

Малко ли им беше на САЩ,челия арабски свят съсипаха, прекроиха Сърбия, тука от една година свалят правителството, но Русия се оказва голям залък за тяхната хищническа уста!!!!

помоли Арлекин да ти свали очилата! Ако ли пък недовиждаш - да ти подаде безцветните!

Так и надо!

Е и какво от това ???

интересно ми е защо я озкарваш тая информация, а колко ли от тия з00 милиона хамерикани ще останат тук ако има воина а? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тази агресорска организация НАТО съгласно сключените договорености още при Рейган и Горбачеев трябваще да я няма, така както беше разпуснат и Варшавския договор, но САЩ не ги спазиха и на всичко отгоре разширяват НАТО около границите на Русия! Тъй че Русия не може да не взима мерки за защитата си!

Ами сега!? Единственния начин американците да си прибират труповете от Афганистан в родината беше през Русия. Сега ще ги оставят непогребани ли?

Реално никога не е имало такова сътрудничество за да го преустановяват.Реално въпреки договорките след 89 година НАТО с доближава всe повече до Руските граници и твърди че го прави заради примерно Иран;-)Ако руснаците искаха да отговорят с същото агресивно поведение отдавна да са преместили своята граница по близко до НАТО.Въпроса е кой кого дразни и предизвиква и се опитва да.......

Най-добре е НАТО да преустанови своето вредно съществуване! Вигенин защо не е уволнен още?

САЩ отдавна са в треска и паника от удържане на курса на долара, който се крепи само на нефта и газта! Затова от доста години американският долар се нарича петродолар! И затова американците водят войни и правят преврати чрез цветни революции там където мирише на нефт и газ и на наркотици като в Афганистан! В момента Русия е най-големият производител на злато в света! И въобще не им дреме дали американците ще изкарат "петролните си резерви" защото като ги изкарат и ще се нахендрят! Нефта отдавна не е основният природен продукт за Русия!

На Путин му дреме на шмайзера. Аз не мога да разбера и САЩ какво си тикат човката навсякъде по света. Конкретно темата Украйна-Крим-Русия пък въобще не ги касае. Свикнали са да са едноличен доминант и да господстват, но в лицето на Путин Русия има най-силния президент за последните 50 години. А българските подлоги вместо да се държим за Русия, ближем з.... на Щатите. Тъпите янки ли ни освободиха бре... Нека налагат санкции, Путин ще си го премести от единия в другия крачол. Ще доставяме газ от Щатите, през океана. Жалки предателски мишки са управляващите и това си е.

сащ население-315м. мобилизационен ресурс 56 м.на въоражение самолети 5то поколение. Русия население 143 м моб. ресурс 31 м. все още нямат 5 то. поколение самолети и САЩ технологично са по напред. Газарските приказки до тук.

Всъщност, това което много умници все още не разбират, е че "самолетите", "танковете", "кашиците" и пр. в случая нямат значение. Имат значение, ако говорим за конфликт на САЩ с Иран, Либия, Сирия, Ирак, дори ако щеш със Сев. Корея. Но при Русия вече говорим за "РАКЕТИ", а това променя и стратегията, и залозите....

В същност според американската статистика точно в този момент всеки един американски гражданин дължи точно 1,111,837.00 USD. Да са им честити геополитическите успех!

Расмусен отново призова руснаците да се оттеглят, - че кой е тоз лешпер че да казва кво да правят на собствена територия моля....я у лево...да не се отцепи Гренландия на тоа отворко...))))

Супер!НАТО вън!Колкото е по-далече от Русия и България, по-добре и за двете.

Алиансът обаче ще продължи "провеждането на заседанията на Съвета НАТО-Русия на равнище постоянни представители и по-високо равнище" с цел запазване на възможността за диалог с Русия. - голям го вадят ама мек де...

Ами то Гейчетата меки ги вадят....и широки им халките!

Като какъв се явява НАТО в Украйна? Суверен, поръчител, съюзник - какъв? На какво основание? Или се опитва да си защити "инвестицията" от кървави 5 милиарда за въоръжен преврат в суверенна държава? Същите, които нападат безразборно държави по целия свят и най-нагло твърдят, че това не било така - другите държавици ги нападали! То не бяха химически оръжия, то не бяха ядрени разработки... лъжи, лъжи и пак лъжи! Безобразна наглост!

Голям праз! Дреме му на някой. НАТО е ташак оранизация. По време на либийската офанзива за 12 дена им свършиха боеприпасите. Ама това не го казват.

НАТО и Сащ са пълни нещастници!

Да,да, точно така!

Незабавно излизане на България от терористичните организации ЕС и НАТО.

Ха-ха-ха-хаааа!

Само така ,БРАВО!!!

Аммиии... Ужас! :)))

Лелий.......нема жувот за нази!

Неграмотник, Русия е най-демократично устроената държава по национален признак.Всеки народ е самоопределен. Един щат в САЩ ако днес обяви независимост, утре ще бъде на пепел. Бе3гом да миеш задните части на Черния мингянин.Измекяр, с измекярите.

Точно така е!!!

Бах маа му. Ам ко ша прайм ся.

Голем праз!!

Амчи ни зная?!

СВЕТОВНОТО ИНТЕЛЕКТУАЛНО "ПРОИЗВОДСТВО" СЕ ПРАВИ ОТ АНГЛО-САКСОНСКИЯ СВЯТ. БРИКСОВАТА ШИРПОТРЕБА МОЖЕ ДА СЕ ПРОИЗВЕЖДА И ОТ КУП БЕДНИ, НЕБРИКСОВИ СТРАНИ. ТА РАЗНИТЕ КНИЖКИ ЗА "ЗАЛЕЗЪТ НА ЗАПАДА" Е ПО-ДОБРЕ ДА СЕ ИЗПОЛЗВАТ ЗА ДРУГИ ЦЕЛИ.

от много години това производство се прави от емигранти които са учили в собствените си страни като почнат яко да ги прецакват, а то на там е тръгнало с "великата" неолиберална идиотщина и ще избягат обратно

СИСТЕМАТА НА ЩАТСКОТО ОБРАЗОВАНИЕ, НАУЧНО-ИЗСЛЕДОВАТЕЛСКИЯ СЕКТОР, ОГРОМНИТЕ СТИПЕНДИИ ЗА СТУДЕНТИ И УЧЕНИ ОТ ЦЯЛ СВЯТ, ЗА НЕПОВТОРИМАТА АТМОСФЕРА НА СВОБОДА И ТВОРЧЕСТВО, НЯМАЩА НИЩО ОБЩО С ТОТАЛИТАРНАТА МРАЧНОСТ НА москалия, чинизия, иран, северна корея,..., ВЪОБЩЕ САЩ ЩЕ БЪДАТ ОЩЕ СТОТИЦИ ГОДИНИ ПРИВЛЕКАТЕЛЕН ЦЕНТЪР ЗА ВСИЧКИ СВОБОДОЛЮБИВИ ХОРА ПО СВЕТА.

Трол, как няма да се прави от англо-юдейския свят, след като този свят обра и уби маса народи .Открадна богатствата им.По-големи циници и мръсници от тези юроди няма. В Деня на благодарността президентът на САЩ подарява живота на една пуйка, а индианците, които са нагостили преселниците са избити до крак. Бъэлгария е разпърчосана от Дизраелли.Чърчил в Техеран не е искал въобща да ни има.Бомбардирали са ни те, а не Съветската армия.В границите сме благодарение единственно на Сталин.Два пъти ни обявиха за агресори.50 г. плащахме на Гърция.Добре, (че комунистът Тито се отказа от репарации. Безкрайни са мръсотиите на това племе, но колонвииште им отмъщават.В Лондон, Амстердам, Париж и Америка всичко е рязано или черно. Европо-Блуднице Вавилонска-трижди да си проклета-народна песен.... Българският народ знае кой му е приятел и кой враг.Произнесъл се е. Ако не беше Русия, думите България и българин сега нямаше да съществуват. Бегом за зелените хартии от фондацията!!

То пък едно сътрудничество! Поне си свалиха маските тия нацисти, така е по-безопасно.

ОТ КВАРТАЛНО ОФ СЪБРАНИЕ ОТ 1950-ТЕ , ТОВА ТИ Е НИВОТО ???

Виж своето ниво на нацист, за другите не се притеснявай.

по леко да не се секнете ....

Пълни тъпаци са и гейчета!

До преди 40 години Западна Европа и САЩ държат над 50% от световната икономика и произвежданата продукция...днес този дял е около 20% .Баланса на силите в света се променя бързо ...САЩ за да спасят себе си са готови да пожертват ЕС...Китай е на път да стане първа икономическа сила и има нужда от военна сила като Русия да и пази гърба ...Ние сме отново на губещата страна и никакво НАТО няма да може да спаси Запада....

и къде са другите 80% от световната икономика, че ми стана интересно? Да не би Северна Корея да има голям дял? Или пък Русия, а ?

Шило

Не, джоджо, не са при Ким-овете. Разпръснати са по света- Китай, Индия, Русия, ЮАР, Сингапур, Южна Корея и т.н.

Ало, третополов еврогей.Не замърсявай !!

Ах, тази миролюбива организация - НАТО, заплашва! Закриля и пъпчивата шляхта, наводнена с полска и фашистка пикня. Какъв украински народ? 15 милиона са руснаци и смесени семейства! Какво международно право? Въобще имате ли правно образование? Какво е Киевска Рус? Четете, греховно родени! Това е началото на Русия! Може ли идеологически урод да подарява чужда територия ? Кого заплашвате? Този път не става! Оставете Русия и живеещите на украинската география да се разберат! Какво ще даде Европа на украинците? Ще измрат от студ и глад! 156 милиарда долари е производството на Източна Украйна за Русия! А газа? Не лъжете украинците. Те искат едно единствено нещо - свободно, безвизово пътуване в Европа! Е, после ще си платите - 5-6 милиона украинци в Европа... Да видите! Сега лаете срещу 200-300 хиляди българи и румънци. НЯМА АНЕКСИЯ! ИМА ВРЪЩАНЕ НА ПОДАРЕНА ОТКРАДНАТА ЗЕМЯ!

да не се окаже, че Украйна и Полша са по-стари от рашата? По твоята логика претенции към русия за територии, както и да се провеждат референдуми имат много националности.

Антитерористичния център на ШОС трябва да се бори с тероризма създаден от терористичната организация базирана във Вашингтон (по точно в Белия дом)! На първо място в списъка на държавите подкрепящи тероризма е САЩ!

Мястото на Русия е на вратата на Европа, но от външната страна !:))

Проблем за люде като теб е простичкият факт, че с един Руски шут тази врата ще полети чак до Брюксел. Ако се налага, и малко по далеч.

след обещанието на Путин за изтегляне на войските, НАТО обяви, че започва маневри в Украйна, така че едва ли войските ще напуснат границата.

Ако в една държава не се спазват закон , ред и дисциплина, то тя се превръща в орел, рак и щука. Та, не разбирам, защо все недоволничим, когато управниците на дадена държава се стремят да си създадат някакъв ред

Бре, ами сега им е спукана работата на руснаците! Тази агресорска организация НАТО съгласно сключените договорености още при Рейган и Горбачеев трябваще да я няма, така както беше разпуснат и Варшавския договор, но САЩ не ги спазиха и на всичко отгоре разширяват НАТО около границите на Русия! Тъй че Русия не може да не взима мерки за защитата си!

Ами сега!? Единственния начин американците да си прибират труповете от Афганистан в родината беше през Русия. Сега ще ги оставят непогребани ли?

Га правихте майдани и ядохте кифтетата не говорехте за диалог! Кога ви опря отзад изведнъж се сетихте!

В 3 часа сутринта само нарлксомани могат да пишат постове. Действувай повреден трол с кучешко име!

ВВ си го премести от левия крачол в десния..., или обратното!

Каква "териториална цялост" на Украйна? То ако НАТО държеше на "териториалната цялост" на държавите и Украйна нямаше да я има, а щеше да си е още СССР. Да не говорим за Южен Судан.

време нато да деиства .путлер трябва да си плати сметката.

Абе, ванка, ти от кой часови пояс пишеш?

Те са 6 часа назад.

Това е много добра новина за талибаните.

Kalin

Реално никога не е имало такова сътрудничество за да го преустановяват.Реално въпреки договорките след 89 година НАТО с доближава всe повече до Руските граници и твърди че го прави заради примерно Иран;-)Ако руснаците искаха да отговорят с същото агресивно поведение отдавна да са преместили своята граница по близко до НАТО.Въпроса е кой кого дразни и предизвиква и се опитва да.......

Бихте ли пояснили какво влагате в хубавата българска дума - договорка. Каква е договорката и къде може да се прочете?

Другото значение на договорката е споразумение! А споразумение се наричат и международните или двустранни, тристранни и т. н. договорености! Но не се мъчи не е за тебе тази материя! По-добре дери се и викай оставка! Това по ще ти приляга!

Другари, другарки и таварищи, приятни сънища! Пожелавам ви да сънувате сибирски комари, дебела ватенка и здрави валенки. В единия джоб на ватенките си да имате вобла за смучене, а в другия манерка самогон. В главите ви да звънят пляски, а за разнообразие в четивото - Правда.

Вобла, знаеш ли, че коментара ти ми хареса. Оригинален и без цинизми. Това рядко се случва с критикарите на Волен. Той не е свещенна крава. Прави и грешки. Всяка здравословна критика, ще да е от полза. Но критиката трябва да е интелегентна и вярна. А тук само едни и същи лични обиди. Към тях се преминава, когато няма аргументи. А за манерката с самогон си напълно прав. Аз започнах гурбетчилъка си по тоя начин. Пропуснал си да промълвиш дума, за красивите рускини. Те првръщат там трудностите в удоволствие. Но да ти кажа и къде завърших гурбетчилъка си. В Щатите. Помогна ми руската школа. Ако прочетеш репликата ми, провери как живеят руснаците в Америка на сайта РУСРЕК. Руская реклама. Хев а найс дей.

А на тебе ти пожелавам да сънуваш мокри сънища,след ежедневната доза порнография по телевизиите! Да заспиш с гордото съзнание,че си надраснал всички останали,че си по-велик и от Бога,както повеляват новите евроатлантически и ев/ропейски/рейски ценности! Че си просто Свръхчовек ! Че живееш като свободен роб в Съединените европейско-американски щати и си си завъртял задника в правилната посока!

Не съм другаря Голд. Искам само да ви кажа, че долу писаните глупости за златото не ми се струват верни. Това е така, защото другаря Сорос си продаде всичките запаси от злато и не държи повече злато. А другаря Сорос не е глупак. Както знаете всички с 5 милиарда той направи революция в Киев и накара другаря Путин да изхарчи 50 милиарда само в началото за Крим и да продължава да харчи милиарди, за да има къде да си държи старо желязо на склад в Черно море. Може би чака добри цени за скрап и това оправдава усилията му за Крим.

другаря сорос е спекулант и когато казва че продава купува, напарвил е империя не защото е умен а защото използва глупаци като теб, империята на глупаците на чело на сорос , много сте силни сте, хайде скок подскок докато ти се вдигне интелекта

Грух грух грух грух грух Грух Грух. Грух Грух грух грух. Грух Грух грух

Путин с перченето си може и добра работа да свърши, редиците на НАТО ще се позатегнат. Може разбира се на публиката да и разиграват добро/лошо ченге през цялото време именно с такава цел. Не мисля, че е откачен за да си позволи истински заплахи към НАТО, къде са неговите 150 милиона руснаци къде са към милиард от другата страна и т.н., ама знае ли го човек. Ако подпали света кой ще остане да го изгражда наново не се знае, няма да е той във всеки случай.

ДНЕСКА MARY BARRA ПРЕЗИДЕНТКАТА НА GENERAL MOTORS ЦЯЛ ДЕН ДАВАШЕ ОБЕСНЕНИЯ В КОНГРЕСА КАК КОМПАНИЯТА Е ЗНАЕЛА ПОВЕЧЕ ОТ 10 ГОДИНИ ЗА ДЕФЕКТ В ШЕВРОЛЕТИТЕ, БЮИЦИТЕ И КАДИЛАЦИТЕ КОЙТО УБИВА ХОРА И НИЩО НЕ СА НАПРАВИЛИ ДА ГО ОТСТРАНЯТ .... (12 ЖЕРТВИ И МНОГО ИЗВИНЕНИЯ - ТАКА КАТО ГЛЕДАМ ЩЕ ПОЛУЧАТ ПО 20 МИЛ.ДОЛАРА НА СЕМЕЙСТВО) АКО НАТОВСКАТА ВОЕННА ТЕХНИКА Е КАТО ШЕВРОЛЕТИТЕ , НАШИТЕ ВОЕННИ ЩЕ ЯДАТ МНОГО БОЙ ОТ РАШКИТЕ :))) .... ДА ГО Е СРАМ ЧОВЕК ЧЕ Е ОТ ДЕТРОЙТ

Гледай малко - Драйвинг ин Раша в Ютуб. И никой не дава обяснения ни в Кремъл, ни на конгрес на колхозниците, ни на самогонщиците.

От 16-те бивши републики на СССР , само Армения и Беларус подкрепиха Русия на сесията на Общото събрание на ООН. Защо останалите не подкрепиха Русия?

Отказаха да гласуват. Както нправи и Израел между другото. За тях що не питаш?

Онзи ден путкин се молеше на осама- бама по телефона да не му налагат санцкии. Явно е традиция навсякъде по света ченгета да стават най-големите тъпаци...

Е по-голяма глупост не се беше появявала скоро в дира! Ти си безнадежден тъпанар от герберастко седерастки соросоиден боклучав тип!

Ама много точно си го казал! При това в момента Русия е световен лидер по производство на злато, а вече не долара, а златото става все по-силен еквивалент на международна валута! И това е вярно, че отминава времето на едноличното световно господство на САЩ! Светът вече става двуполюсен! Русия става световен фактор, скойто не може да не се съобразяваш! А наистина дреме му на Путин на шмайзера! Полетяха руски самолети в международното въздушно пространство над Черно море и натовските и американски храбреци ги втресе и юркат нашите самолети да излитат докато се разпаднат! Нали са много ербап що толкова се стряскат от полетите на руснаците и то в неутралното въздушно пространство! И откъде на къде ще искат от Путин да не разполога войски до границата с Украйна! Руските войски са на руска територия и ще се разполагат където си искат на своята територия! А какво търсят американски войски в Германия и у нас във военните бази?! Що не се съобразяват с Русия, която ги предупреди да не прекаляват с разполагането на тази американска ПВО в близост до границите на Русия! Но те под формата на ПВО си разполагат ракетите насочени срещу Русия! Значи това може, а Русия на своя територия не може да струпва войски! Ега ти наглеците!

Еххх, мечтиии, мечти!

Какви мечти бе тиквар, то си е самата действителност! Летят си рашъните над Черното море, а нашият лакей треска го тресе!

Най-добре е БЛАТО да преустанови своето вредно съществуване! Вигенин защо не е уволнен още?

защото е сладурче :))