ЕС призовава Русия да намали напрежението с Украйна

Европейските външни министри призоваха Русия за намаляване на напрежението в Украйна. САЩ смятат, че украинската криза може да засили европейската интеграция.

Обратно в новината

Коментари - ЕС призовава Русия да намали напрежението с Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Товарищи от Русия , не се хабете да се "косите" за Украйна , ние - Европата - също не ги искаме тия...!

цветовната банка ги огаква ,пари на заем, 5 имата братя роот соил , федерал ресерф али баба *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Украйнската криза ще засили евроинтеграцията.От 01.05.2014 - Молдова става член на ЕС.От 02.05.2014 - Сърбия, Босна и Херцеговина, Черна гора, Приднестровието, Монголия и Китай и т.н.

EВРОПЕЙСКО И АМЕРИКАНСКО ЛИЦЕМЕРИЕ. ДЕСТРУКЦИЯ НА СВЕТА С НЕПРЕДСКАЗУЕМ ФИНАЛ. КОЙ МОЖЕ ДА СПРЕ ТАЗИ ИНВАЗИЯ? СПАСЕНИЕТО Е ВСЯКА СТРАНА ДА СЕ ЗАТВОРИ И СИ РЕШАВА ПРОБЛЕМИТЕ КАКТО ТОВА ПРАВИ ВСЯКО СЕМЕЙСТВО. АЗ НЕ ЖЕЛАЯ ДА УЧА СЪСЕДИТЕ МИ ДА ЖИВЕЯТ КАТО МЕН. ХА ДА ВИДИМ КОЙ ДОКОГА......

Това поведение на ЕС прилича на вица за дефиниция на 'наглост' - да се изходиш пред кабинета на шефа си и да почукаш да му поискаш тоалетна хартия..та и ЕС се изходиха в Украйна и сега искат хартия от руснаците!

Човек трябва да е или сляп, или глупав за да не види и за да не осъзнае, че злото се нарича САЩ, Израел и ЕС. За тези наглеци човешките съдби са без значение. Алчността им е над всичко. Разрушиха Сирия, Ирак, Афганистан, Либия разрушиха...раздробиха Югославия...разрушиха и България ако щете. Сега вече изнагляха яко, и в двора на велика Русия се опитаха да вандалстват. Да ама не! Руската мечка ги изненада в гръб. Събуди се,,,,, Путин спаси Русия в последния момент. Още един предател като горбачов и великата и богата Рус щеше да бъде разпарчосана от алчните американски хиени. Сега газ пикаят. Путин се оказа корав пич. Разказва им играта. Жалко, че ние сами се прецакахме. Пак сме към губещата страна. Жалко!

САЩ нямат сметка от добри отношения между ЕС и Русия. Въвлякоха европейските политици начело с Аштън на Майдана.Излъгаха Янукович да свали полицията в центъра на 21.2. вечерта. Накараха в същото време Десен сектор да го заплашва и с дула на слепоочието Партията на регионите започна да гласува за превратаджиите. Не дават и дума да се каже за референдум, защото повече от 60% от украинците ще гласуват за Русия. Сега арестуват в Югоизтока всеки, който протестира. Ето ви западна демокрация. Най-големите крадци и убийци в историята на човешката цивилизация. Стигнаха дотам да бомбардират християнска държава в Европа и да укрепват мюсюлмани-помаци/шиптърите/. Въпросът за Кипър не го пипат, заради Турция, произвежда живото пушечно месо за НАТО. България е разпърчосана от Дизраелли и Чърчил.София е бомбардирана от тях, а не от Съветската армия. Крали са още от Кръстоносните походи, Америка, Африка, Индия, та и досега. Генетични мръсници.Едно пишат, друго изговарят. Ще оберат и расипят Украйна до конец !

Днешните френски вестници пък задават отрезвяващ въпрос доколко е целесъобразно Франция да прилага санкции, вредни за френския бизнес и дали е полезно постоянното подчинение на американските капризи в геополитиката, като поглежда раздразнено и към Острова, откъдето постоянно звучи заплаха за излизане от ЕС, ако членките не изпълнят едно или друго условие на британците. Колко по-достойно щеше да бъде, ако нашите чичовци не бяха бързали да се пишат най-верни на американоатлантическия интернационализъм.

Защо е нужно ДА ПРИЗОВАВАТ Русия. Запаедът трябва ДА И РАЗПОРЕДИ. Хойде джанъм лилипутски еврогей-тролове

каква имат предвид? От 220 на 110 волта ли? Не знаят ли, че напрежението го правят в Украйна?

Колко ли ще издържи Гермaния. Мaй Укрaйнa е достa голямa хaпкa. Фaлирaлa Укрaйнa. Повтaря се ситуaциятa със СССР, сaмо че с обрaтен знaк.

Брюксел налива десетки милиарди евро в Украйна, една държава, която не е член на ЕС и НАТО. Това става за сметка на страни като България, които имат необходимост от тези средства. Това става за наша сметка. Украйна получава огромни субсидии и помощи, а Офшорко размахва байраците на НАТО и ЕС пред Президенството. Остава да издигне и хамериканския флаг в центъра на София.

Няма да мръднат от границата. Чакат промени в Конституцията на Украйна - федерация, по-голяма автономия, после референдуми и Юго-Изтока на Украйна "внезапно" ще се окаже руска територия. А Западната част - в НАТО. За равновесие.

Реклaмите сa голямa рaботa. Все едни весели и щaстливи хорa. Сaмо който не е живял нa зaпaд може дa говори, че тaм не живеят в пaнелки или не кaрaт Опел, Москвичa нa зaпaдa.

Реклами за тези които не са ходили...Ама някои са видели,други пък даже и не се връщат...И само човек,който хабер си няма може да сравни Опел и ФВ с руските варели...Ама и най-скапания Опел е около 10 пъти по-кола..Невероятно бетонни глави има ВСЕ ОЩЕ в тази България....Затова и сме последни

Май бетонната глава е при тебе. Много много отдавна това сравнение беше направено от Аутобилд, за да се покаже коя е колата на бедняците. Впрочем на запад отдавна има коли за всеки джоб. Сега, в Русия също. На нейна територия всички световни марки произвеждат коли. За справка виж и Румъния с Дачия!

Руснаците да си одат в руските сайтове.

поплювко

Трябва да изритаме дивите руснаци от България. Те са по-гнусни и от циганите.

същия поплювко

същия поплювко

Аман от кухи лейки които само си плямпат.Само за 2013г. Черноморието и Зимните ни курорти са посетени от 700 000 руснаци които по 300евро да са похарчили ти сметни с елката колко прави това.Друг е въпроса ,че печалбата от тези "Златни туристи" отиват за да се плащат помощи на близо 900 000 Циг..ни

Простако, ако не беше Русия, сега щеше да си Асан и резбата да ти е обърната от шлякането на анадолските манафи

Братле не се занимавай с подобни същества!НА НЕГО ТОВА МУ Е ЦЕЛТА!ДА ТЕ ПРЕДИЗВИКА И УНИЩОЖИ С ПРОСТОТИЯТА СИ

Руският дивак разбира само от бой и санкции. Не му е било лесно да живее като животно от 1917г, че и от преди това.

същия поплювко

От мавзолея на Ленин ли пишеш? Русия нали уж беше тръгнала по пътя на някакви промени? Там има ли капитализъм, или си я карат по комунистически? Много ще да е голяма заплата на Путин, щом е спестил около 40 милярда?

същия поплювко

Взе дa ми стaвa стрaшно зa Европa. Пaк ще го отнесе милaтa.

Kакто през 89 г ,нали?Малоумници,хората си живеят като ХОРА от 60-те,българските тъпанари с москвичите и панелките ги съжаляват.....

същия поплювко

Според Хейг, ЕС трябвало да засили натиска в Украйна срещу Русия. От друга страна, призовава Русия да намаляла напрежението в Украйна. Британската дипломация днес, вече не е оная блестяща дипломация от миналото, от която България винаги е била потърпевша ... Британците днес са едни посредствени послушници на хамериканците.

ЕС/САЩ забъркаха лайната в украйна, а сега Русия да намалява напрежението!?!?!? Който си ги е забъркал лайната, чиито посланници, депутати и министри вееха гащи по мегдана - те да намаляват напрежението в тази територия с нелегитимно управление и национал-фашизоидни банди. В случай че не са в състояние - тогава да заявят това ясно и членоразделно и да се разкарат от там!

Путин да не се прави на невинен.

Фашисти(комунисти) все тая няма в Европа.Те са по на север.

Като гледам коментарите на някои "демократично"унесени зомбита,за които САЩ и НАТО са "богове",които когото и както си искат да обсипят с бомби,но все са "миротворци и спасители",си мисля, че май сме стигнали времето,описано от Оруел -Отиваш в ресторант и в угода на капризите си поръчаш изискано ядене, а когато го получиш и му се наслаждаваш,всъщност ядеш абсолютно гнусна брашняна каша.При такова масово зомбиране е много лесно САЩ,НАТО и прислужници да бомбят,крадат и убиват където си искат по света, а зомбитата да ги почитат като богове и да им се радват,дори когато ги евтанизират като отпадък.Но има на света РУСИЯ и докато я има,нормалният свят има шанс да оцелее!!!

И аз гледам коментарите и не вярвам на ушите си, как при толкова умни такива, като цяло българския народ е сбъркан и все си избира путиновите на власт в България!

Аз пък като чета теб и двамата по-долу виждам нагледно, че за жалост сте добре обработени в крак със сегашното демоКРАДско време/То си има дума,ама да не я казвам.../ и се оказва, че не гледате,а всъщност слушате и попивате демоКРАДския буламач.Толкова сте жалки, че не можете да формирате и изкажете две-три свои изречения,а целият ви словесен израз се ограничава с няколко втръснали щампи за дебили!

Кой ли е този ненормален човек който дори не може да определи за какво служат две от основните му сетива! Та тоя седнал и за политика да говори. Клишар, затова управия няма!

Русия и нормалност.Ха-ха-ха-ха!

Ти от болницата ли пишеш?

Както всеки себеуважаващ се вампир, БСП и Русия се страхуват най-много от слънчевата енергия! Половината от енергията на Германия идва от алтернативни източници! Следват и другите!От къде ще идват рублите, другари?!Да прегърнем бъдещето - краят на зависимостта на демократичните общества от останките на динозаврите!!!

Ако беше толкова проста , щеше да бъде направено. Първо цената на ел. енергията от алтернативни източници е твърде висока в момента, поради ниската ефективност. После тяхното производство е твърде зависимо от времето. Европейците не са сглупили толкова, че да не се възползват от евтин ресурс. А тяхната политика отдавна показва, че принципите не важат, когато става въпрос за интереси. Предсказуеми са, от което руснаците се възползват.

Това със слънчевата енергия е приказка за наивни дечица като тебе! За слънчевата енергия в Европа.... 1. Китайска фирма произвежда панел за 100 Евро. 2. Германска фирма го внася и слага немски етикет. "ТЮФ" валидира качество и произход. Германската фирма работи в клъстъра на високите технологии, демек панела става 1000 Евро. 3. Германската държава отпуска заем на България за енергоспестяване и т.н. условията ги знаете. 4. Одобрените за финансиране купуват от германската фирма високотехнологичните панели за 4 000 Евро, което прави една доста скъпа инвестиция, нали? 5. Българската държава със закон гарантира на "инвеститорите" възвръщането на парите за определен период (?), което става... 6. С цената за "чистата" зелена енергия в микса, който ти и аз плащаме, по колкото ни кажат, независимо дали искаш или не - задължен си да плащаш... 7... Инвестицията на инвеститора с надценката... 8....далаверата на банката с лихвата.... 9... далаверата на чиновника от комисионната... 10...Инвестицията на германската фирма във високите технологии... 11.... и някое евро за производителя на соларния панел в Китай.....

А в същото време най-евтиния ти производител на енергия го спират да работи! Що ли? Заради слунцето? - Надали! Накрая всичко опира до пари! Твоите пари! Разпределени да отидат в Ония джоб! Независимо дали искаш или не! А сега да ти честитя "зелената" енергия! Енергията за тъпите кратуни!

Тук е ЕВРОПА и НАТО.Така е и така ще бъде каквото и да се дърлим!

Има 2 факта , които трябва да се имат впредвид от гласоподавателя: 1. Путин нарежда на Станишев правителството да излезе с позиция против Русия , за да си останем троянския кон на Русия в Европа.Така сме и по-полезни. 2. Путин чрез Станишев издига Мартин Шулц като кандидат за шеф на Еврокомисията за да може да контролира решенията в Европа като я превземе отвътре.Това е голямата мисия на Станишев и плана на КГБ.

И на Бойко Борисов! Той е втория кон, скрит по-навътре в тила на врага!

Хайде дърдорковци политикани,имате нова въдичка за кълване!Хайде - "джаф,джаф,джаф,бау,бау,бау"!!!От вас зависи света,вие ще решите проблемите,вие сте свабадни,демократични,гласни.."Българе имат право да плачат,искам народът днес да добрува"/Петко Рачов Славейков!

Тия дето правят чук чук в бохемската гора и в ватикана с млади момчета тия ли ще казват какво да става.Извратени откачалки управляват света.

То в българските манастири разни котараци мячат, ама нали е наше - МОЖЕ! Като гледам Рилския на какво са го обърнали ми се повръща.

Всичко гадно идва от запад дори и днес времето се влошава от запад

А в Русия какъв разврат е да не говорим.Рускините ще те изнасилят на улицата.Нали на руснаците не им става...

Причините за разврата на рускините са известни на всеки мислещ човек!Когато има толкова избити мъже през годините резултата ще е същия НАВСЯКАДЕ!Излагаш се яко с тези твои умозаключения!

Я кажи колко е християнско да държиш мумия в мавзолей? Отговор няма да има,но въпроса ще си стои!

Може да го клонират някога и света да тръгне в правилната посока.Държат го с медицинска цел.

Глупав въпрос. Бившите соц лидери са били или атеисти или окултисти. Това обяснява ли ви нещата?

Абе това родния туземец -българин какво се е захласнал по тая Русия, какво ще му даде тя?

а по ли и е сладко като лижеж з....а на на ес и нато.

Русия когато произведе един хладилник или пералня или телефон или каквото щете и да го продава някъде да говорим с нея.

Здрасти! От мен да знайш - който не уважава другите, не уважава и себе си. Ама грандоманщината е отличителна черта на повечето българи. Робска психология. Затова сме винаги губещи.

От мен да знаеш, простия си остава прост.

Много ти е неясно съждението.То се самоотрича.

Правилната приказка е: Уважавай себе си за да те уважават и другите. Точно тази приказка не я схващате русофилистиците, които уважавате единствено руското оръжие. А е казано от Българси АПОСТОЛ, сподвжник на ЛЕВСКИ - Руския камшик боли повече от турския! Срам, срам за майка България, че е населена с толкова много болни русофилистици!

Душко с хладилници и перални страна като РУСИЯ не се отбранява!

Русия не е за пример откъдето и да се погледне.Една недоразвита страна с едни оръжия.

сляпо да прогледне. И да го вземат в Евроа и НАТО.

Еми нали руските олигарси си държат парите в ЕС и САЩ. Що така? Що не си пазаруват автомати и самолети, ми се занимават с тези разложени западняци и техните изкушения.

Напрежението между Украйна и Русия може да се намали само тогава, когато Украйна се присъедини към Русия. Русия няма да допусне на 600 км от Москва да се разположат ракети на НАТО.

Ако някой я пита Русия.Ха-ха.

През 1942 също не я питаха, в рвзултат на което беше създаден Вашавския договор и върху бундестага беше издигнат един флаг. Днес, при наличието на съверменните логистични средства може да се каже, че до белия дом е една ръка разстояние.

Ами Русия прави каквото може. Ето в Крим намали напрежението рязко. Постепенно ще го намали и в останалите части на Украйна.

Англия и холандия кога ще станат демократични държави с тия крале и кралици крали крали та се уляли и извратили.Трябва им ново мислене млади енергични хора с многопартийна система и ще спрат извращенията в бохемската гора

Кралете са уважение към историята.Това са страни с най-добрите демокрации.А Путин е император, той е диктатора.

Това за диктатора от къде си го чул?! Да не би Путин да са го спуснали в Русия извънземните? Питам съвсем сериозно!

Крали та се уляли нито тошо нито брежнев се оказа че нямат един дворец и нищо не оставиха демократично на наследниците си .Докато симеон го усигориха изгониха и се върна да вземе и това което не му се полага.Такива трябва до 10 коляно да ги изселват на марс.

Нашите родни комунисти по ръководството на КГБ са крали,крали та са станали олигарси и са оставили народа до просешка тояга.Коминистическата клептомания няма равна.

Такива медийни плямпаници имат за цел прочисване на масовите мозъци или манипулиране на глупаците. Като , че ли само руснакът е виновен за ситуацията , а западсните мошеници са ангелчета небесни. Такава криза в отношенията можеше да се избегне ако ЕС и САЩ бяха седнали заедно с Русия и Украйна и с преговори и компромиси бяха се споразумели в каква степен и как Украйна да се интегрира в Европа. Но..., двете патици -ЕС и САЩ дипломатки- подкараха с псувни, хитрости и лицемерие през просото...и създадоха кашата, от която руснакът ловко се възползва.

В същност те се договоряха на няколко пъти. Буквално следващите часове и дни след договорката "западът" заедно със своите фашизоиди, които в момента отстранява, атакуваше и зачертаваше всякакви предишни споразумения от позицията на силата. Така беше и последното споразумение - ЕС и САЩ станаха "ГАРАНТИ" на споразумението от 21.02, след което същата нощ извършиха държавния фашистки преврат, а на другия ден не си спомняха нищо от споразумението ...

Засега Русия няма с кого да преговаря в Украйна - там няма избран президент и правителство. След 25 май, като си изберат нещо и стане ясно с кого и за какво може да се преговаря, Русия ще се заеме с това. Но на САЩ им е изгодно сега да започнат преговорите - могат да манипулират властите в Киев, па могат и след изборите да се отгажат от резултатите от преговорите по причина, че са водени от нелигитимно правителство. Но Русия ги държи в шах и това ги вбесява. Европа само джавка за компания, но нищо не предприема. И това също вбесява САЩ.

Всъщност историята показва, че с ЕС-стари и САЩ- т.е. бившите и настоящи империи с все още колонияални мераци- може да се преговаря само със сила и то брутална , защото целта на последните е да разпарчатосат Русия и да и бастисат ресурсите и пазара. Глупаците, които управляваха Русия преди Путин,от простотия ,алчност , пиянска деградация или некадърност, не разбираха или се правеха че не разбиртат , че "правото е в ятагана" - свещеннна истина от една свещенна книга. В този смисъл си прав!

Другарят Уилям Хейг първо да погледне в собствения си двор (Ирландия и Шотландия) и тогава да дава акъл

Във Венеция арестуват за сепаратизъм водачите на референдума за отцепване от Италия. Превратаджиите сега в Украйна, арестуват също всеки водач на протестите.Даже ги забраниха с подзаконов акт. Демокрация е гръцка дума.Нищо свястно гръцките разбойници не са дали на света. Демокрацията е за хората с роби, но не и за робите. Това е тролове.Продадохте комунистическа България, заводи, фабрики и т.н.Нали комунистическото е лошо, защо американците купиха ТЕЦ/овете Марица ?Иван Костов продаде Външнотърг.банка, сега Булбанк за 330 млн.долара.Само резервът и беше 600 млн.долара, а цената над 1р5 млрд.долара.Уреди щерка си в Милано и Бог знае какъв процент има в тази банка.

Това поведение на ЕС прилича на вица за дефиниция на 'наглост' - да се изходиш пред кабинета на шефа си и да почукаш да му поискаш тоалетна хартия..та и ЕС се изходиха в Украйна и сега искат хартия от руснаците!

Не е важно на нас да ни е добре, важното е на ЕС да му е зле. Нали така Нане? Хайде руснаците няма ли да фирлят някоя атомна бомба над България, че да изпукат от радиация тия пусти европейци и хамериканци!

Ivan Nenov

простотия и има смелоста да участва във форума по далеч от носа си не вижда Научи се да четеш когато пишеш акогато пишем мисли какво пишеш

САЩ нямат сметка от добри отношения между ЕС и Русия. Въвлякоха европейските политици начело с Аштън на Майдана.Излъгаха Янукович да свали полицията в центъра на 21.2. вечерта. Накараха в същото време Десен сектор да го заплашва и с дула на слепоочието Партията на регионите започна да гласува за превратаджиите. Не дават и дума да се каже за референдум, защото повече от 60% от украинците ще гласуват за Русия. Сега арестуват в Югоизтока всеки, който протестира. Ето ви западна демокрация. Най-големите крадци и убийци в историята на човешката цивилизация. Стигнаха дотам да бомбардират християнска държава в Европа и да укрепват мюсюлмани-помаци/шиптърите/. Въпросът за Кипър не го пипат, заради Турция, произвежда живото пушечно месо за НАТО. България е разпърчосана от Дизраелли и Чърчил.София е бомбардирана от тях, а не от Съветската армия. Крали са още от Кръстоносните походи, Америка, Африка, Индия, та и досега. Генетични мръсници.Едно пишат, друго изговарят. Ще оберат и расипят Украйна до конец !

Колко време ще и е необходимо на Русия, за да последва Украйна?

Когато европейския съюз се разпадне..

Правилният въпрос е колко време ще е необходимо на ЕС да последва Украйна.Защо,въобще си мислят западноевропейците,че някой ги слуша в Москва?За Москва ЕС е територия с половин милиард население като клиенти,а само в Китай има над милиард клиенти с доходи над 3000 щ.д. месечно,колкото получават 90% от населението им.А,може би му се сърдят на Путин,че не одобрява "третият пол",а това що Господ е създал?В Сингапур преди 60 години колелото беше лукс,но оттогава не се допускат бракове между хора без поне средно образование и днес са първи по стандарт,дори и САЩ през 1983 г. сведоха социалните помощи до 5 години през живота на човек,но там пък си имат социални домове целогодишно,а какво предлага ЕС - предлага узаконяване на "третия пол"!Иде ми да гласувам за един наш колоритен политик,който казва "Не на европедерастията"!

3 години. 2017 руската икономика ще е пред фалит. Все пак това е една добър повод да си припомнят 1917 която ни натякваха години наред, колко велика дата е. Нека всички родолюбиви Българи от дне да честваме 3-ти март като националне празник 3 март 1918 година русия е победена в първата световна война и подписва като така с България договор за мир в който България е победител!

Е да. Типичен за дебилите начин на мислене. Надробиха кашата, а после друг да я сърба. Тези от УСА са готови да предизвикват масови кланета без да им мигне окото, само и само да имат мотив да увеличават харчовете за пушки.

Вземи се ограмоти малко повече и да видиш при кои войни има най-много жертви и от какво. Не че ще го направиш, ама току виж малко си се замислил!

Напрежението го НАГНЕТИ друг.Струпват войски и самолетоносачи пращат бойци "стрелячи" и накрая друг виновен , че им провалил плановете! Няма място по-света дето се намесиха и не донесоха СМЪРТ и РАЗРУХА и след тях "шериат" имаше древно римска сентенция по-въпроса!

Как може прошляк да налага икономически санкции на цар? Нещо не ми е ясно.

"... Новият посланик на САЩ в ЕС заяви, че кризата в Украйна може да засили трансатлантическите връзки, предаде Франс прес...." ЕС е много ефикасен партньор ..." Казано с други думи - САЩ подслушват и четат имейлите на когото си искат от ръководството на ЕС и въпреки че това лъсна на яве, тези хаптали от ЕС са им послушни като малки деца току що яли пердах. "... Посланикът прикани европейските страни да не намаляват разходите си в областта на отбраната ..." Това означава две неща: - САЩ имат интерес от разпалване на новата студена война, чийто инициатор са си те. Събитията на Майдана говорят за дългата ръка на ЦРУ и активно подпомагане на украинските ултраси с пари и техника, както се е правело за Солидарност в Полша през 80-те. - САЩ имат залежало оръжие и му търсят пласмент, а оръжейното лоби в конгреса има нужда от свежите пари на европейските будали. Още по сбито казано: Чичо Сам посочва Русия за враг, в същото време протяга ръце за пари за да раздаде оръжие за защита от същия този враг. Както се казва - САЩ са и на входа и на изхода. Мутренска работа.

за каква свобода говори тоз бе.. като нямам едно еуро в жоба вижте ко стаа в испаня *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ВЧЕРА РУСКИЯ ЗАМ.МИНИСТЪР НА ВЪНШНИТЕ РАБОТИ ГО КАЗА МНОГО ДОБРЕ : ЕВРОПЕЙКСИТЕ ПОЛИТИЦЕ ЗА ДА ПРЕЖИВЕЯТ КРИМ ДА ВЗЕМА СА СЕ ЗАПИШАТ НА КЛАСОВЕ ПО ЙОГА, ДА ПОЧНАТ ДА ХОДЯТ НА ФИТНЕС ЗА ОТСЛАБВАНЕ ИЛИ ПРОСТО ДА ГЛЕДАТ НЯКОЯ ХУБАВА КОМЕДИЯ ПО КАБЕЛАРКАТА :)))

EurActiv: България е заплашена от две наказателни процедури в областта на енергетиката

Не на това ЕООД!!! еврейогейско сборище на крадци и престъпници!!!

Един бегъл зазбор. Когато дойде СССР в България се случи следното: Изградиха се язовири, ТЕЦ-ове, ВЕЦ-ове, АЕЦ със 6 блока, Кремиковци, Нефтохим, Химко, Девня, КЦМ-ми, ВМЗ, ПОЧИВНИ СТАНЦИИ НА ВСЯКЪДЕ И С ДОСТЪПНИ ЗА ВСИЧКИ И Т.Н. Когато дойде демокрацията какво стана. Един милион българи берат плодове мият чинии и гледат стари хора на запад срещу мизерно заплащане. Заводите разрязани за скраб, Платено здравеопазване и образование, 10-пъти по ниски доходи, Безработица, Наркомания, Ромски набези, Разврат, ГЕЙ ПАРАДИ, ПИРАМИДИ-ФАРАОНИ, ОЛИГАРСИ, ЧАЛГА и т.н. АЗ ИЗБИРАМ СЪЮЗ С РУСИЯ (Разумните ще ме разберат).

създаде се македония и "македонски език", избиха се хиляди от наи-умните и кадърни хора, раздадоха се милярди, и също толкова заеми се взеха.

А сега какво е бе шапшал? Мизерия,мизерия и пак мизерия!!! Българина(обикновенния) човек е поставен под "ДЕМОкратичен"-еврйопейски престъпен режим-най висша форма на МОДЕРЕН ГЕНОЦИД!!! Е НА ЕС И НАТО!!! ВЪН ОТ ПРАВОСЛАВНА БЪЛГАРИЯ!!!

"Македонския език" така или иначе го наложиха сърбите. Що се отнася до "хилядите от най-умните, които били избити", направих си труда да прегледам списъка на въпросните жертви. Повечето от тях са военни, ченгета, горски и най-много като образование - някой и друг фелдшер. Логично, тези прослойки са били най-пряко свързани с предишната власт. Не съм чувал за някой известен писател, поет, художник или учен да е станал жертва...

Може би Маркс не само е диагностицирал правилно недостатъците на капитализма, но и резултата от тези недостатъци. Ако политиците не открият нови методи за гарантиране на справедливи икономически възможности, може би пролетариите от всички страни наистина ще се съединят. И Маркс може би ще получи закъснялата си отплата.

ОТ ЦИ-ЕН-ЕН АМЕРИКА 85-ТЕ НАЙ-БОГАТИ КАНАДЦИ , ПРИТЕЖАВАТ ТОЛКОВА КОЛКОТО 11.4 МИЛИОНА ОТ НАЙ-БЕДНИТЕ КАНАДЦИ .. .... А НАДНИЦАТА НА РЪКОВОДНИТЕ КАДРИ В СЕВЕРНА АМЕРИКА Е ДОСТИГНАЛА 1000% СПРЯМО МИНИМАЛНАТА РАБОТНА ЗАПЛАТА ... .... ПРЕЗ 70-ТЕ ГОДИНИ РАЗЛИКАТА Е БИЛА САМО 250%

Ти какво разбираш под справедливост - един да яде и с...ре без да работи и да има същите права като този, който работи ли? Е няма как да се получи. Марксиската идеология не почива на нищо реалистично а има една единствена цел - да подклажда омраза и завист между хората и по този. Това е сатанинска идеология, която процъфтява единствено в МОРДОР - империята на злото ссср и ссср2

в българя има стотици хиляди копелдаци родени от руски бляди, муджици купили къщи и апартаменти, комуняги и русофилистици, които са по руснаци от путкин неговатамама. тази гадна и много опасна сбирщина трябва да бъде изритана от българия или изтребена до крак.

лекуваите си параноята,а ако не е параноя,престанете с к*рвенските номера наречени пропаганда.

ЕС към Русия: Путлер, каквото лапна-лапна. Разкрит си, агресоре. Очаква ни енергийна независимост, а теб - мизерия

ако стане така,трябва да "благодарим" на ес и уса,те сами си го изпросиха,докато идеята им беше да разклатят русия,то ще стане обратното

Дебил, на теб колко пъти трябва да ти се каже да не се появяваш тук? Аре марш в Карлуково!!!