Коментари - Русия увеличи списъка от страни за контрасанкции | Днес.dir.bg

Русия увеличи списъка от страни за контрасанкции

Дмитрий Медведев е подписал указа за разширяване на списъка със страни, срещу които ще действат контрасанкциите.

Обратно в новината

Коментари - Русия увеличи списъка от страни за контрасанкции | Днес.dir.bg

Коментари

Шаран

Русия само си усложнява живота...

Ръководителите на СССР Путин и Медведев налагат на населението ГЛАДНА СТАЧКА, докато те самите се заливат с лукс и къпят в пари!

Русия сама затяга примката около врата си, мислейки си, че много ще накриви на световния пазар, като не купува ябълки и моркови от класовия враг! При положение че отношенията с Иран се нормализираха и Иран отваря пазарите си за западни стоки, Русия сама си стреля в краката и се самоизолира, подобно на Севрна Корея. След 5 години гладните руснаци ще гонят Путин и Медведев с вили и прътове по улиците на Москва, понеже Путин и Медведев и кремълската им банда живеят в лукс като царе, но обричат обикновенния руснак на глад и мизерия! Скоро ще има нова октомврийска революция, при която ще бъдат свалени и бити царете Владимир Владимирович Великий, Дмитрий Грозни и царедворците им

В Русия има все още нормални хора.Наберете в Гугъл:"Семён Слепаков: Купи г..."

кой пръв измисли контра - протестите ли или санкциите. Да знам дали Май Манолова, този наш незаменим омбуцман е открил контрата или руснаците.

кой пръв измисли контра - протестите ли или санкциите. Да знам дали Май Манолова, този наш незаменим омбуцман е открил контрата или руснаците.

И да се махне Путин, и друг да дойде, отношението на запада към Русия ще бъде винаги едно и също.

То и да се махне сегашният сатрап Путьо, щедойде друг като него. В това им е проблема на руснаците. Някога отхвърлиха култа към личността на Сталин. На думи, разбира се. И побързаха да възвеличаят селандура Хрушчов. После го свалиха и възвеличаха полу-идиота Брежнев. така е там - Батюшка Царь е най-великия. Без значение дали е Государь Император, или Първи секретар на ЦК на КПСС. Пък може да е и най-големия престъпник.

прост народ - това си заслужава!

Да не мислим много за руснаците, те поне са родолюбци, а са свикнали и да гладуват, а ние големите европейци ще разширяваме вноса на храни от Европа с незнам колко "Е"-та.

родолщбци ли!!! нещастници. Ами като са такива родолюбци защо не се хванат да бачкат за Родина-мать. както едни други родолюбци - германците. Или едни още по-големи родолюбци - японците. И да има скакво да се гордея. А не с насрания си "Москвич"т

ГОЛЯМ ,ПРАЗ!...

Тази манипулация е класическа за западните тинк-танкове. Излиза един мастит политолог на хранилка на американска правителствена агенция и ни обяснява как ЕС си увеличила износа. Всички промити мозъци захапват въдицата. само, че Френските фермери фалират и протестират. Поляците се чудят къде да си дянат ябълките и правят кондрабанда в Русия и т.н. Руските фермери са доволни защото им се отваря пазар на продукцията, а ЕС сега открива нови пазари в трети страни. До сега тя не е искала да продава на трети страни, защото може би е обичала Русия. Всички тези странни неща са забравени да се обяснят от вещите политолози и социолози. Може би Сорос е забравил да им даде тази част от анализа. Е драги шарани налапахте ли въдичката?

ЯНКИ ВЪН ОТ ЕВРОПА !

Досадно е някой, самият той захапал дървото, да се прави на отворен. Умен трол няма. Колкото си по-тъп, толкова по-малко са още по-тъпите, които да ти вярват, аки ги има изобщо. Дано да изкарваш някой лев поне.

Определено санкциите работят,но е нужно време за промяна на отношението в Москва.Но се отразяват първо и найзле на обикновените хора.Затова и преди време намалиха цената на водката ,за утеха на цял един народмазохист!А колкото до Путин промяната в политиката няма дастане по негово време.Ако сдаде поста преждевременно пак ще измисли някаква еквилибристика за да остане чист поне формално.Диктаторите винаги са били и са дребни духовно и суетни колкото си искаш!"Бащицата" на народа има Найхубавата Любовница,хвана найголямата риба,побеждава всички на карате и т. н.Въобще при него всичко е най,най!А Европа ,както виждате се стабилизира.Продукцията и е висококачествена и кокурентноспособна!Така че се търси на всякъде.Просто все още се преориентира!И когато бъдат изградени терминали за прием на газ от САЩ или Арабските емирства ще видим на кого Путин ще предлага руски газ!Защото за износ към Китай са нужни огромни капитали и време да се построи съответната ифраструктура.

Значи Кремлин разширява гладната стачка за руснаците...самият медвед няма да се откаже нито от айфона си, нито от френското сирене

След като почти не остана държава на която не са наложили санкции, питам се, дали Русия няма да е първата в света, която да санкционира сама себе си? Все ще се намери някой магадански учен, който да обясни, колко крепко това е, за необятната руска душа. А може би вече е сторено?!

Очевидно, Волен кешира каквото може и ще си ходи, някъде. А вие, литнати камилчета, къде отивате?

Кат Русия няма друга тъй нещастна на света...Кремълските велможи нямат връзка с реалността!Те живеят в измисления свят на френско шампанско и черен хайвер...

ЕС лъжат като....Китай, Египет и кои още бяха - внос месо - те какво месо ядат? А Турция?- тя май си има агнешко и шилешко. Свинско кой яде?а и преди дни ЕС писа, че унищожават на зелено храни. Всеки път различна информация -коя е вярната?

Вярната е, че Путинистан си е...а мамата!

КАКЪВ "ВЕЛИК" ПАЗАР СА 140 МЛН ОТ КОИТО 100 МЛН СА БЕДНЯЦИ?! :) МИ ТЕ САМО ДЕБЕЛАЦИТЕ В АМЕРИКА ДЕТО ПЛЮСКАТ ПО 5 ПЪТИ ДНЕВНО СА 140 МЛН :) КРЕМЪЛСКИЯ КЕЛЕШ МАЙ НЕ РАЗБИРА, ЧЕ ПРИЧИНАТА РАШКАТА ВСЕ ОЩЕ ДА Я ИМА Е САМО И САМО КИТАЙ ДА НЕ ПРИЛАПА ВСИЧКИТЕ РЕСУРСИ НА СИБИР!

Иван Кръстев да си стои в Ню Йорк таймс и да не коментира тук какво става. С писане на глупости от полужурналисти, ще станем всички русофили

Не, няма да станеме всички русофили, някои вече бяхме.

Титан на мисълта и на ръст е Путльо. Барабар с другия джуджак Сашка. С тия двамцата Русия дръпна рязко! У блатото...

Дайте да не плачем на чужд гроб ,защото да не се окаже че му плачем върху половия орган . Почти всички държави в ЕС имат нормална икономика и политици ,които си защитават държавните интереси , Русия също ги има. Най-лошото е ,че на територията България няма нито икономика ,нито патриотични политици , има само износ на проститутки и чистачи на кенефи. Приятно пътуване,,хе,хе,хееее!

Кой му пука за Руския стандарт на живот? Путин ще ги върне по трудовите лагерите и ще пеят за Родину докато не се превърнат в една голяма северна кореа.

Нещо не разбирам, но незнам какво по точно ? 1) Запада налага санкции на Русия, а "реве" когато Русия наложи също санкции на запада. 2) От както действат санкциите срещу Русия, запада повече е спечелил, отколкото е згубил. 3) Руското население уж е недоволно, а 86% одобрявт политиката на Путин и Медведев ! Ей тези прости неща в тези статии не разбирам ?...

Бъркаш смеха с реване. Икономиката на ЕС е 9 пъти по голяма и значително по гъвкава от тази на Русия така че познай кой ще гладува повече ако и двете страни губят по равно от санкцийте. Единствения начин да пробудиш разум в колхозниците е като ги принудиш да гладуват.

Ти чувал ли си НЕП? и тогава мисли какво могат руснаците и ЕС или САЩ.Просвети се

Путин защо не опита с ДДТ срещу народа на Русия . Може да бъде по успешен в желанието си да избие този изстрадал народ.

TРуснаците ми напомнят на самобичуващи се монаси. Европа се справя чудесно без Русия и колкото по далече от тези варвари толкова по добре.

Много се притеснявам за тоя Путин. Най-богатата страна да стане за майтап. Накъде е повел руснаците, а и те какво фантазират? Добре, не са схватливи, но какво да правим?

"Чушки и домати, който не яде, Той голям не ще да порасте; Не ще има розови страни, Всеки ще го победи. Морковчето вика "Ела тук!" Ябълка крещи и тя напук. Лелка Зелка в ъгъла се смей, А домата червеней.

Виждам новината, гледам бройката на коментарите - 427. Аха, викам си, да са живи и здрави соросоидите ни, хич не си жалят клавиатурите. Ако събере човек коментарите на K_BVP, Бегеец, гумата и Щерев ще се получат поне 400 броя наситени с акъл, проницателност, изтънчен анализ и зряла мисъл коментари. Пу да не им е уроки, да продължават да трошат клавиатурите и да ни просвещават.

Е, западът търсеше търговска война с РФ и си я получи. "Ама га яди фъстъци не рива, сега що риве?", се питаше в един хубав стар виц....

Очаквам, постепенно на всички страни в света да наложат ембарго.

Освен, че страните с по- демократично мислене изгубиха един пазар от 140 милиона, нищо друго не им се случва , а това ще насочи част от техните стоки насам и на по- изгодна цена, което на практика си е чиста печалба за българския потребител. Мисля, че Кремъл трябва да наложи ембарго на всичките си съседи, за да може успешно да осъществява търговски отношения само със Северна Корея, от където да получава замразени свински кебапчета. Казват, че другарят Ун вече не прахосвал труповете на убитите, а правел храна за животни, та нещо от тези животни, разбира се най- отбраните, може да пристигне и за първенците в Кремъл.

Сигурно всичко е така , както го представя рафинираната западна пропаганда и гумените глави вярват на пророка ! Вероятно свинското месо , което изостана с хиляди тонове в зап.европа е изнесено за Турция , или Китай - най-големият производител на свинско месо в света , откъдето тръгват всички грипове по света !! Както казват на село - просто, като гума !

Ти наистина си гумена тиква....а може би и комунистическа....

Големи нещастници са тези руснаци

И варвари

"Ооо Да " а ние Българите сме големи щастливци , нали така лъолъо .....

Ама сме по- късметлии и никога не сме били толкова сдухани.

Вярно е че по света има хора които в житието и битието си са си самодостатъчни, но те се срещат главно по поречието на Амазонка и са на изчезване...Факт, кво да го правиш...

Логично! Каквото повикало ;такова се обадило!

а сега албанците умряха

Дреме им на албанците за задръстените руснаци..ха..ха Нали в Русия вече се яде човешко месо......

Русия е в жестока изолация от важния свят и икономиката и финансите й колабират много бързо. Един хубав пример : Газпром имаше стойност от около 500 млрд $ ( медведев дори заяви, че ще бъде първата компания достигнала 1 трлн. ) , а се га е под 50 млрд. - тотален погром. подобна е ситуацията на цяла Русия. А те ,юнаците, взели да предприемат контрасанкции. Смеееееееееееех.

И кое ти е различното?? Да си абсолютен идиот не е различие по тези места.

Назад по веригата: Контрасанкциите са отговор на санкциите. Те пък са отговор на театрален референдум в комбинция със замаскирано военно нахлуване. Те от своя страна са следствие на метежни действия срещу законно правителство... Къде ще спрем, зависи от това коя позиция искаме да защитим. В това взаимно дръвчене Русия изглежда по-слаба, но руснакът може много да търпи, дори и от нас повече. Отприщва се голямо упорство, непримиримост и готовност за сблъсък. И ние трябва да го знаем и да се готвим. Всички и всеки.

В Двустъпковата - млади-немлади НЯМА, Колега. т.е. - Ние. Всички. Заедно. И ! - Глобално .

jizast

То си има поговорки за такава упоритост. Хората са казали "инат дупе се нас*ра"

Какви метежни действия бе пиле шарено. Като пометат Ким Чен Ун и това ли ще са метежни действия? Де юре да. Ама де факто?

Стриктно по Тази тематика : - Видяхте ли реакцията на Самите Руснаци/кини към Унищожаването на храни ?

Страшни санкции, няма що! Преди изнасяха директно за Русия, а сега стоките минават през Китай, те ги преопаковат, слагат им етикети "made in china" и хайде пак за Русия, само че от другата страна, откъм изток.

jizast

Важното е, че електората е убеден, че вожда им е бабаит от класа.

па ки и редуват: ЕДНА НОВИНА ПРОТИВ СЕВЕРНА КОРЕЯ (ЗА КИМ) ЕДНА НОВИНА ПРОТИВ РУСИЯ (ЗА САНКЦИИТЕ) Не ви ли омръзна вече тази информационна война? Не се връзва никой на нея у нас?!

Я виж кои са най коментираните :)

Войната се води от Русия - 10милиона евро за пропаганда, в джоба на Сидер ага и бандата продажници-русофили!

Русия все още е шеста икономика в света,а България е 28 от 28 само в пределите на ЕС. В света е на 112 място. Добре ни се отразява 26 г. западно робство. С Русия бехме 29 ти в света.-до 89 г. въпреки фалити и прочие. 2015 г. говорим че сме стабилно бедни.

Ех, ама кат Се самозакилифенчитеее (Извинения !) - Кой/и Продължават да 'управляват' у Нас бре, Попе ?!

Иска ти се да е все още 6-та. за 2014 е 15 в света. За текущата ще е още по-ниско.

Е добре че имаше руска перестройка да видим на практика как от социализъм се преминава към капитализъм и как забогатяха социалните комунисти...

Ао, коневръза! Оня с Червените ескадрони! От кога Русия е 6-та икономика в света, бе нещастник! По всички статистики Русия е между 10-то и 12 място по БВП, в зависимост нот методиката. И това е най-предното й място. За доходи на глава от населението, за жизнен стандарт въобще не сатва дума. Може би ти четеш статистика от 1989 г. Нещастна червена кратуна! Хубавото е че тук всеки сега може да отвори Интерет и да го провери. Веднага. Защото руско-съветските тролове много се разпасаха. И лъжат като дърти цигани. Дърти мангали от центъра на Столипиново.И не само.

интернет САЩ го проверяват.Ти верваш ли им?

Русия е 49 -то мястто по БВП на глава от населението и продължава да пада. За да ти стане ясно, един пример, Русия - 140 млн. БВП колкото на Италия - 60 млн. Та такива ми ти работи.

1кубинско песо-64 рубла...ха..ха..ха Аз ще ви оставям че отивам да се запиша в списъка за Лада и са пуснали ВЕФ и тв-Юност по магазините ...дано не ги раземат че е имало гооооляма опашка..ха.ха

И какво излиза, Русия им отряза пазарите си, но ЕС си увеличили продажбите?!! Това, предполагам само бюрократите от Брюлсел го знаят. А какво мислят производителите и износителите по въпроса?? Щото то на малоумни пропагандни съобщения сме се наслушали достатъчно.

впрочем случаят с руснаците показва колко е лесно да се промият мозъците на стотина милиона души, докато същевременно ги душат и морят

Ами то събитията в Украйна, показаха, че с няколко продажни чиновника във всяка европейска (и не само!) страна; платени и зависими журналисти и терор над малкото останали нормални, с промити мозъци са около 600 милиона европейци, ти за 100 милиона руснаци се притесняваш!

самоизолацията на Русия води до засилване на тоталитаризма. И до влошаване на икономическата ситуация. Зап. Европа има нужда от руския газ. Засега. Защото газ предлагат и други. а след някоя и друга година с разработването на шистовия газ никой няма да ще руския. Ние сме изключение, със 100% си зависимост от руски енергийни ресурси. Но и това ще се промени. Всъщност, ако нашите политици бяха по-умни отдавна да бяха потърсили друг източник на нефт и газ. Но или самного тъпи, или ужасно корумпирани. При такова голямо количество руско-съветски мекерета на глава от населението не е чудно че руската енергийна мафия си е създала сериозна 5-та колона в България. Защо в момента купуваме най-скъпия газ в Европа и не протестираме? Защо не си изградим и други трасета? Ако от САЩ ще получаваме газ на същите цени какъв е смисъла да с енатискаме на Русия. Освен в интерес на родната енергийна мафия. Ако ние се разбутамес Русия само ще иамме полза от това. като началоще сиподобрим търговския баланс. Руснаците с имоти в България няма къд еда ходят - щехарчат пари тук. А ако си внасяме нефта и газа от другаде просто засъщите пари ще си променим профила на търговския баланс. Иначе казано - като ще давам едни пари, защо да ги давам на Русия? За да си насочва ректите срещу мен ли? Ай сиктир.

Пич, дай малко мозък! Много ти е и даже не ти трябва толкова! Подобни бисери можеш да пръскаш като сперма и с половината, даже с една трета, от това, което имаш в главата! А ние, тъпите, ще благоговеем пред титаничната ти мисъл и така!

ти като по-умен, кажи къде е този друг източник на нефт и газ? Ама да е все пак на достъпна цена, а не да ни излиза като кило злато!

Konstantin

То сега много тънко ни излиза газа, дет се вика мож да не е кат кило злато, ама си е кат кило сребро дет се вика...

Кеф ти Персийски залив, кеф ти Либия или Египет.

Самоизолация +тоталитаризъм + агресивност + милитаризъм = фашизъм!

Поне ще загине героично и ще му направят паметник..ха..ха

Коментари - Русия увеличи списъка от страни за контрасанкции | Днес.dir.bg

Русия увеличи списъка от страни за контрасанкции

Дмитрий Медведев е подписал указа за разширяване на списъка със страни, срещу които ще действат контрасанкциите.

Обратно в новината

Коментари - Русия увеличи списъка от страни за контрасанкции | Днес.dir.bg

Коментари

Шаран

Русия само си усложнява живота...

Ръководителите на СССР Путин и Медведев налагат на населението ГЛАДНА СТАЧКА, докато те самите се заливат с лукс и къпят в пари!

Русия сама затяга примката около врата си, мислейки си, че много ще накриви на световния пазар, като не купува ябълки и моркови от класовия враг! При положение че отношенията с Иран се нормализираха и Иран отваря пазарите си за западни стоки, Русия сама си стреля в краката и се самоизолира, подобно на Севрна Корея. След 5 години гладните руснаци ще гонят Путин и Медведев с вили и прътове по улиците на Москва, понеже Путин и Медведев и кремълската им банда живеят в лукс като царе, но обричат обикновенния руснак на глад и мизерия! Скоро ще има нова октомврийска революция, при която ще бъдат свалени и бити царете Владимир Владимирович Великий, Дмитрий Грозни и царедворците им

В Русия има все още нормални хора.Наберете в Гугъл:"Семён Слепаков: Купи г..."

кой пръв измисли контра - протестите ли или санкциите. Да знам дали Май Манолова, този наш незаменим омбуцман е открил контрата или руснаците.

кой пръв измисли контра - протестите ли или санкциите. Да знам дали Май Манолова, този наш незаменим омбуцман е открил контрата или руснаците.

И да се махне Путин, и друг да дойде, отношението на запада към Русия ще бъде винаги едно и също.

То и да се махне сегашният сатрап Путьо, щедойде друг като него. В това им е проблема на руснаците. Някога отхвърлиха култа към личността на Сталин. На думи, разбира се. И побързаха да възвеличаят селандура Хрушчов. После го свалиха и възвеличаха полу-идиота Брежнев. така е там - Батюшка Царь е най-великия. Без значение дали е Государь Император, или Първи секретар на ЦК на КПСС. Пък може да е и най-големия престъпник.

прост народ - това си заслужава!

Да не мислим много за руснаците, те поне са родолюбци, а са свикнали и да гладуват, а ние големите европейци ще разширяваме вноса на храни от Европа с незнам колко "Е"-та.

родолщбци ли!!! нещастници. Ами като са такива родолюбци защо не се хванат да бачкат за Родина-мать. както едни други родолюбци - германците. Или едни още по-големи родолюбци - японците. И да има скакво да се гордея. А не с насрания си "Москвич"т

ГОЛЯМ ,ПРАЗ!...

Тази манипулация е класическа за западните тинк-танкове. Излиза един мастит политолог на хранилка на американска правителствена агенция и ни обяснява как ЕС си увеличила износа. Всички промити мозъци захапват въдицата. само, че Френските фермери фалират и протестират. Поляците се чудят къде да си дянат ябълките и правят кондрабанда в Русия и т.н. Руските фермери са доволни защото им се отваря пазар на продукцията, а ЕС сега открива нови пазари в трети страни. До сега тя не е искала да продава на трети страни, защото може би е обичала Русия. Всички тези странни неща са забравени да се обяснят от вещите политолози и социолози. Може би Сорос е забравил да им даде тази част от анализа. Е драги шарани налапахте ли въдичката?

ЯНКИ ВЪН ОТ ЕВРОПА !

Досадно е някой, самият той захапал дървото, да се прави на отворен. Умен трол няма. Колкото си по-тъп, толкова по-малко са още по-тъпите, които да ти вярват, аки ги има изобщо. Дано да изкарваш някой лев поне.

Определено санкциите работят,но е нужно време за промяна на отношението в Москва.Но се отразяват първо и найзле на обикновените хора.Затова и преди време намалиха цената на водката ,за утеха на цял един народмазохист!А колкото до Путин промяната в политиката няма дастане по негово време.Ако сдаде поста преждевременно пак ще измисли някаква еквилибристика за да остане чист поне формално.Диктаторите винаги са били и са дребни духовно и суетни колкото си искаш!"Бащицата" на народа има Найхубавата Любовница,хвана найголямата риба,побеждава всички на карате и т. н.Въобще при него всичко е най,най!А Европа ,както виждате се стабилизира.Продукцията и е висококачествена и кокурентноспособна!Така че се търси на всякъде.Просто все още се преориентира!И когато бъдат изградени терминали за прием на газ от САЩ или Арабските емирства ще видим на кого Путин ще предлага руски газ!Защото за износ към Китай са нужни огромни капитали и време да се построи съответната ифраструктура.

Значи Кремлин разширява гладната стачка за руснаците...самият медвед няма да се откаже нито от айфона си, нито от френското сирене

След като почти не остана държава на която не са наложили санкции, питам се, дали Русия няма да е първата в света, която да санкционира сама себе си? Все ще се намери някой магадански учен, който да обясни, колко крепко това е, за необятната руска душа. А може би вече е сторено?!

Очевидно, Волен кешира каквото може и ще си ходи, някъде. А вие, литнати камилчета, къде отивате?

Кат Русия няма друга тъй нещастна на света...Кремълските велможи нямат връзка с реалността!Те живеят в измисления свят на френско шампанско и черен хайвер...

ЕС лъжат като....Китай, Египет и кои още бяха - внос месо - те какво месо ядат? А Турция?- тя май си има агнешко и шилешко. Свинско кой яде?а и преди дни ЕС писа, че унищожават на зелено храни. Всеки път различна информация -коя е вярната?

Вярната е, че Путинистан си е...а мамата!

КАКЪВ "ВЕЛИК" ПАЗАР СА 140 МЛН ОТ КОИТО 100 МЛН СА БЕДНЯЦИ?! :) МИ ТЕ САМО ДЕБЕЛАЦИТЕ В АМЕРИКА ДЕТО ПЛЮСКАТ ПО 5 ПЪТИ ДНЕВНО СА 140 МЛН :) КРЕМЪЛСКИЯ КЕЛЕШ МАЙ НЕ РАЗБИРА, ЧЕ ПРИЧИНАТА РАШКАТА ВСЕ ОЩЕ ДА Я ИМА Е САМО И САМО КИТАЙ ДА НЕ ПРИЛАПА ВСИЧКИТЕ РЕСУРСИ НА СИБИР!

Иван Кръстев да си стои в Ню Йорк таймс и да не коментира тук какво става. С писане на глупости от полужурналисти, ще станем всички русофили

Не, няма да станеме всички русофили, някои вече бяхме.

Титан на мисълта и на ръст е Путльо. Барабар с другия джуджак Сашка. С тия двамцата Русия дръпна рязко! У блатото...

Дайте да не плачем на чужд гроб ,защото да не се окаже че му плачем върху половия орган . Почти всички държави в ЕС имат нормална икономика и политици ,които си защитават държавните интереси , Русия също ги има. Най-лошото е ,че на територията България няма нито икономика ,нито патриотични политици , има само износ на проститутки и чистачи на кенефи. Приятно пътуване,,хе,хе,хееее!

Кой му пука за Руския стандарт на живот? Путин ще ги върне по трудовите лагерите и ще пеят за Родину докато не се превърнат в една голяма северна кореа.

Нещо не разбирам, но незнам какво по точно ? 1) Запада налага санкции на Русия, а "реве" когато Русия наложи също санкции на запада. 2) От както действат санкциите срещу Русия, запада повече е спечелил, отколкото е згубил. 3) Руското население уж е недоволно, а 86% одобрявт политиката на Путин и Медведев ! Ей тези прости неща в тези статии не разбирам ?...

Бъркаш смеха с реване. Икономиката на ЕС е 9 пъти по голяма и значително по гъвкава от тази на Русия така че познай кой ще гладува повече ако и двете страни губят по равно от санкцийте. Единствения начин да пробудиш разум в колхозниците е като ги принудиш да гладуват.

Ти чувал ли си НЕП? и тогава мисли какво могат руснаците и ЕС или САЩ.Просвети се

Путин защо не опита с ДДТ срещу народа на Русия . Може да бъде по успешен в желанието си да избие този изстрадал народ.

TРуснаците ми напомнят на самобичуващи се монаси. Европа се справя чудесно без Русия и колкото по далече от тези варвари толкова по добре.

Много се притеснявам за тоя Путин. Най-богатата страна да стане за майтап. Накъде е повел руснаците, а и те какво фантазират? Добре, не са схватливи, но какво да правим?

"Чушки и домати, който не яде, Той голям не ще да порасте; Не ще има розови страни, Всеки ще го победи. Морковчето вика "Ела тук!" Ябълка крещи и тя напук. Лелка Зелка в ъгъла се смей, А домата червеней.

Виждам новината, гледам бройката на коментарите - 427. Аха, викам си, да са живи и здрави соросоидите ни, хич не си жалят клавиатурите. Ако събере човек коментарите на K_BVP, Бегеец, гумата и Щерев ще се получат поне 400 броя наситени с акъл, проницателност, изтънчен анализ и зряла мисъл коментари. Пу да не им е уроки, да продължават да трошат клавиатурите и да ни просвещават.

Е, западът търсеше търговска война с РФ и си я получи. "Ама га яди фъстъци не рива, сега що риве?", се питаше в един хубав стар виц....

Очаквам, постепенно на всички страни в света да наложат ембарго.

Освен, че страните с по- демократично мислене изгубиха един пазар от 140 милиона, нищо друго не им се случва , а това ще насочи част от техните стоки насам и на по- изгодна цена, което на практика си е чиста печалба за българския потребител. Мисля, че Кремъл трябва да наложи ембарго на всичките си съседи, за да може успешно да осъществява търговски отношения само със Северна Корея, от където да получава замразени свински кебапчета. Казват, че другарят Ун вече не прахосвал труповете на убитите, а правел храна за животни, та нещо от тези животни, разбира се най- отбраните, може да пристигне и за първенците в Кремъл.

Сигурно всичко е така , както го представя рафинираната западна пропаганда и гумените глави вярват на пророка ! Вероятно свинското месо , което изостана с хиляди тонове в зап.европа е изнесено за Турция , или Китай - най-големият производител на свинско месо в света , откъдето тръгват всички грипове по света !! Както казват на село - просто, като гума !

Ти наистина си гумена тиква....а може би и комунистическа....

Големи нещастници са тези руснаци

И варвари

"Ооо Да " а ние Българите сме големи щастливци , нали така лъолъо .....

Ама сме по- късметлии и никога не сме били толкова сдухани.

Вярно е че по света има хора които в житието и битието си са си самодостатъчни, но те се срещат главно по поречието на Амазонка и са на изчезване...Факт, кво да го правиш...

Логично! Каквото повикало ;такова се обадило!

а сега албанците умряха

Дреме им на албанците за задръстените руснаци..ха..ха Нали в Русия вече се яде човешко месо......

Русия е в жестока изолация от важния свят и икономиката и финансите й колабират много бързо. Един хубав пример : Газпром имаше стойност от около 500 млрд $ ( медведев дори заяви, че ще бъде първата компания достигнала 1 трлн. ) , а се га е под 50 млрд. - тотален погром. подобна е ситуацията на цяла Русия. А те ,юнаците, взели да предприемат контрасанкции. Смеееееееееееех.

И кое ти е различното?? Да си абсолютен идиот не е различие по тези места.

Назад по веригата: Контрасанкциите са отговор на санкциите. Те пък са отговор на театрален референдум в комбинция със замаскирано военно нахлуване. Те от своя страна са следствие на метежни действия срещу законно правителство... Къде ще спрем, зависи от това коя позиция искаме да защитим. В това взаимно дръвчене Русия изглежда по-слаба, но руснакът може много да търпи, дори и от нас повече. Отприщва се голямо упорство, непримиримост и готовност за сблъсък. И ние трябва да го знаем и да се готвим. Всички и всеки.

В Двустъпковата - млади-немлади НЯМА, Колега. т.е. - Ние. Всички. Заедно. И ! - Глобално .

jizast

То си има поговорки за такава упоритост. Хората са казали "инат дупе се нас*ра"

Какви метежни действия бе пиле шарено. Като пометат Ким Чен Ун и това ли ще са метежни действия? Де юре да. Ама де факто?

Стриктно по Тази тематика : - Видяхте ли реакцията на Самите Руснаци/кини към Унищожаването на храни ?

Страшни санкции, няма що! Преди изнасяха директно за Русия, а сега стоките минават през Китай, те ги преопаковат, слагат им етикети "made in china" и хайде пак за Русия, само че от другата страна, откъм изток.

jizast

Важното е, че електората е убеден, че вожда им е бабаит от класа.

па ки и редуват: ЕДНА НОВИНА ПРОТИВ СЕВЕРНА КОРЕЯ (ЗА КИМ) ЕДНА НОВИНА ПРОТИВ РУСИЯ (ЗА САНКЦИИТЕ) Не ви ли омръзна вече тази информационна война? Не се връзва никой на нея у нас?!

Я виж кои са най коментираните :)

Войната се води от Русия - 10милиона евро за пропаганда, в джоба на Сидер ага и бандата продажници-русофили!

Русия все още е шеста икономика в света,а България е 28 от 28 само в пределите на ЕС. В света е на 112 място. Добре ни се отразява 26 г. западно робство. С Русия бехме 29 ти в света.-до 89 г. въпреки фалити и прочие. 2015 г. говорим че сме стабилно бедни.

Ех, ама кат Се самозакилифенчитеее (Извинения !) - Кой/и Продължават да 'управляват' у Нас бре, Попе ?!

Иска ти се да е все още 6-та. за 2014 е 15 в света. За текущата ще е още по-ниско.

Е добре че имаше руска перестройка да видим на практика как от социализъм се преминава към капитализъм и как забогатяха социалните комунисти...

Ао, коневръза! Оня с Червените ескадрони! От кога Русия е 6-та икономика в света, бе нещастник! По всички статистики Русия е между 10-то и 12 място по БВП, в зависимост нот методиката. И това е най-предното й място. За доходи на глава от населението, за жизнен стандарт въобще не сатва дума. Може би ти четеш статистика от 1989 г. Нещастна червена кратуна! Хубавото е че тук всеки сега може да отвори Интерет и да го провери. Веднага. Защото руско-съветските тролове много се разпасаха. И лъжат като дърти цигани. Дърти мангали от центъра на Столипиново.И не само.

интернет САЩ го проверяват.Ти верваш ли им?

Русия е 49 -то мястто по БВП на глава от населението и продължава да пада. За да ти стане ясно, един пример, Русия - 140 млн. БВП колкото на Италия - 60 млн. Та такива ми ти работи.

1кубинско песо-64 рубла...ха..ха..ха Аз ще ви оставям че отивам да се запиша в списъка за Лада и са пуснали ВЕФ и тв-Юност по магазините ...дано не ги раземат че е имало гооооляма опашка..ха.ха

И какво излиза, Русия им отряза пазарите си, но ЕС си увеличили продажбите?!! Това, предполагам само бюрократите от Брюлсел го знаят. А какво мислят производителите и износителите по въпроса?? Щото то на малоумни пропагандни съобщения сме се наслушали достатъчно.

впрочем случаят с руснаците показва колко е лесно да се промият мозъците на стотина милиона души, докато същевременно ги душат и морят

Ами то събитията в Украйна, показаха, че с няколко продажни чиновника във всяка европейска (и не само!) страна; платени и зависими журналисти и терор над малкото останали нормални, с промити мозъци са около 600 милиона европейци, ти за 100 милиона руснаци се притесняваш!

самоизолацията на Русия води до засилване на тоталитаризма. И до влошаване на икономическата ситуация. Зап. Европа има нужда от руския газ. Засега. Защото газ предлагат и други. а след някоя и друга година с разработването на шистовия газ никой няма да ще руския. Ние сме изключение, със 100% си зависимост от руски енергийни ресурси. Но и това ще се промени. Всъщност, ако нашите политици бяха по-умни отдавна да бяха потърсили друг източник на нефт и газ. Но или самного тъпи, или ужасно корумпирани. При такова голямо количество руско-съветски мекерета на глава от населението не е чудно че руската енергийна мафия си е създала сериозна 5-та колона в България. Защо в момента купуваме най-скъпия газ в Европа и не протестираме? Защо не си изградим и други трасета? Ако от САЩ ще получаваме газ на същите цени какъв е смисъла да с енатискаме на Русия. Освен в интерес на родната енергийна мафия. Ако ние се разбутамес Русия само ще иамме полза от това. като началоще сиподобрим търговския баланс. Руснаците с имоти в България няма къд еда ходят - щехарчат пари тук. А ако си внасяме нефта и газа от другаде просто засъщите пари ще си променим профила на търговския баланс. Иначе казано - като ще давам едни пари, защо да ги давам на Русия? За да си насочва ректите срещу мен ли? Ай сиктир.

Пич, дай малко мозък! Много ти е и даже не ти трябва толкова! Подобни бисери можеш да пръскаш като сперма и с половината, даже с една трета, от това, което имаш в главата! А ние, тъпите, ще благоговеем пред титаничната ти мисъл и така!

ти като по-умен, кажи къде е този друг източник на нефт и газ? Ама да е все пак на достъпна цена, а не да ни излиза като кило злато!

Konstantin

То сега много тънко ни излиза газа, дет се вика мож да не е кат кило злато, ама си е кат кило сребро дет се вика...

Кеф ти Персийски залив, кеф ти Либия или Египет.

Самоизолация +тоталитаризъм + агресивност + милитаризъм = фашизъм!

Поне ще загине героично и ще му направят паметник..ха..ха