Коментари - Русия ще достави ПРО системи С-400 на Турция за $2 млрд. | Днес.dir.bg

Русия ще достави ПРО системи С-400 на Турция за $2 млрд.

Доставките на руски зенитни ракетни системи С-400 за Турция ще започнат в рамките на две години. Турция вече е превела на Русия аванс.

Обратно в новината

Коментари - Русия ще достави ПРО системи С-400 на Турция за $2 млрд. | Днес.dir.bg

Коментари

Дорогие друзя, след време да не стане с вашите С-400 по вашите глави? Не казвайте, че не сме ви предупредили после.

кат излетят грипените или дъртите Ф-ки и Сто направо ще ги разкулачи на съставните им атоми!

Досега С400 не е свалила абсолютно нищо. 'Гладко было на бумаге, да забыли про овраги' - руска пословица.

Дорогая свинья дизентериозна стига си квичала на гладно!

abasador

да питам, с какво ще платят турците доставката на ПРО системи С-400? Да не би с US долари или нещо не съм разбрал? Като чета новините си мисля, че това ще се окаже чиста бартерна сделка! Лек ден.

Pусия, въоражаваше Bаршавският договор, сега, вече започна и HATO!!;)) Tова, е добре!!;)) Mощно, продават "референдуми" и оръжия на запада!! Kакво да правят, имат "наложени" санкции!!;))

Цялата сделка (а не мизерната печалба от нея) струва колкото 4 олигархски яхти.. Уря?

къде е сега, оня провокатор "от дир-а ",щереффф, да се изцепи с простотията си и да каже, кво праим сега???;)) липсва ми, това тъпо парче!! ха.ха

Нека аз заместя Щерев. :) Всички знаем що Турция купува руско оръжие. Също така знаем, че в НАТО също знаеха, че Турция все отнякъде ще си намери алтернатива. Но не склониха и не й дадоха, каквото иска. В момента Русия се възползва от ситуацията и принципно в това няма нищо лошо или нечестно. Но остава фактът, че за пореден път съвсем безпринципно Русия подкрепя един доказал се вече шизофреничен диктатор. Все пак, краставите магарета през 9 баира се надушват... :)

я кажи колко диктатори подкрепиха и сложиха например в Латинска Америка? А в Африка? Айде бе душко, най-честните и добрички душички от САЩ лелеййй! А колко острова вече не са на народите им а на САЩ?

ЕС въоръжи турция с руско оръжие.

ВБА

САЩ: Що прайм сега бе? Даже и санкции наложихме на Русия, а то целия БИ, и не само лудна по руско по модерно оръжие от американското с изключение на Израел. Той пък може, а другите не, допълнително да си модернизира модерно закупеното от американците оръжие. Самолетите, и не само, които продават на съюзниците си не са със същите възможности, както на техните, но то, и другите правят така, че.... Единствено по времето на СССР оръжието, което купувахме от него си беше мот амо с тяхното, но вече не е така, а даже, някои видове въоръжение не се предлагат за износ, както правят и американците..... Когато се купува чуждо оръжие трябва да се има едно на ум, а най важното е да можеш сам да си внедряваш собствен софтуер и хардуер, както и някой жизнено важни възли и агрегати. Джепането би трябвало да е родно производство иначе, въобще не се захващайте за нещо, което не може да се модернизира със собствени средства и усилия. Айде усвет!..

Руснаците 50 години ни повтаряха, как Турция ни е враг, а Русия приятел. Сега гледаме, че Русия стана пръв приятл с Турция. Стри им газопровод, продава им газ, строи им АЕЦ, продава им оръжие! Много лицемерно де сибирянчета, вие сте по-нагли и от американците!

А ние не сме лицемери като отритваме осжободителя ни от турско робство.

Т.е. 'освободителя' прави к'вото си иска, но ние първо трябва да му искаме позволение? Абе я си...

абе глупендер прост, я пак помисли кои са лицемерите и предателите, точно Бг правителствата /не казвам народа, а продажните долни политици у нас/ защо цяла делегация се извървя от сащ да ни обясняват колко лошо и вредно е да построим южен поток и как трябва да заменим оръжията си с Хамериканско щото видите ли сте в нато, а кажи нещо бе боклук платен либерален

Българските политици (платени от външни сили) многократно заявиха че България не иска нито газопровод, нито руска АЕЦ. Руснаците насила ли да ги правят? Еми турските политици мислят за турция и затова турция ще има и газопроводи и АЕЦ и ракети и армия. А ние ще имаме много здраве и дрънканиците на дебила плювналиев дето продължават да го пробутват по медиите въпреки че народа го смята за нищожество.

Лицемери това българите, готови да легнат под всеки

"Системата може да се използва и срещу наземни обекти" ?? Има някаква грешка. Могат да се поразяват нисколетящи цели, до 5 м от повърхността на земята, но наземни ? Това са скъпи ракети, за наземните цели има съвсем други средства...

колко е важна целта и дали има време за доставка на 'правилните ракети' ;)

Спокойно! Като купим 6-те Грипена ще възстановим баланса в региона. Даже подочувам, че и Израел е започнал да се притеснява от бъдещата ни авиация.

Израел не, но със сигурност ще ударим в земята сърбите с техните 6 кирливи стари МиГа :))

КАКВИ САМОЛЕТИ, КАКВИ РАКЕТИ C400 ?? КАКВИ ПЕТ ЛЕВА??ВЗИМАЙТЕ ПРИМЕР ОТ ПУТИН !!! ВКАРА НЕГОВ ЧОВЕК В БЕЛИЯ ДОМ И ГЛЕДАЙ КАКВО СТАНА С АМЕРИКА'- ''ТРЪМПУТАЦИЯ''...:):):)

Соросоидите са в кома и вият на умряло. Няма опорни точки, няма центове, няма ГМО сандвичи.

'В кома.. виещ на умряло' ??? Дами и господа, имате честта да общувате с високо образован титан на медицинската мисъл :)))

А ние, ако си купим, ще има санкции. За Пишлегарете е така. Бой и Глад

ами край боя и глада има СМЪРТ, та за тъпанари като нас българите не само боя и глада са малко но и трепането е малко!

Значи нашият комшо дава 2 МЛРД за ракети, а ние спим и не можем да решим какви самолети да вземем. Впрочем и армия няма вече. Значи те са подготвени, а ние сме със свалени гащи и влошени отношения с Русия? Евала на всички политици от 1989 насам, постарахте се да затриете българското достойнство, дух и национално самосъзнание.

Тц!Вие не спите ами тролите за вашия шеф в Москва!България пак беше окрадена от РСК МИГ чрез агентите си!На първо място Каракачанов!Самолети няма да имаме докато Иво Христов е на власт!Само пари ще даваме на руски и български посредници и изнудвачи! Докато сме в NATO обаче сме със вдигноти гащи!Руски блядове няма да могат да ни ,,освобождават! Армията се съсипва и ресурса и се изсмуква от русия и комунистите в България!

Щом твърдиш че БСП са подлоги на Русия в БГ то хаха смях! Виж Предатели са БСП то е ясно!

Защо?! Да не си решил да нападаш Турция та се притесняваш от тяхното ПВО?

Путин ще получи малко доларчета за джобни ..

хахаха смешнико, типично се изказваш като гнусен българин! Турция разполага хем с натовска техника хем с руская която е направена да събаря натовската! боли го Путин за теб, хахаха тъп си

Краварите нали забраниха да се купува това изделие но на бай Ердоган не му пука,

Много даже му пука - имат нов самолетоносач (подобен на испанския Хуан Карлос) за който са нужни истински самолети..

Кво прайм сега ???

XA XA XA

Както винаги - каквото си щем! Удари един лосион за успокоение :)

Уж щяха да загърбват долара, уж щяха само със собствени валути да търгуват... Пък пак до долара опрели. Ама така е, като хвани рублата, пък удари турската лира - все в гъз.

тОВА Е ИЗМИШЛЬОТИНА НА ЖУРНАЛИСТИТЕ. НИКОЙ ВЕЧЕ НЕ ПЛАЩА С ГЪЗПАПИР.

С ГЪЗПАПИР ли? Ти, ти плащаш - с първите 3 букви..

Това каква новина е?Статията излиза най-малко веднъж на месец.

Така е. Кога ти затворят кранчето за качествено американско, купуваш квото намериш.

американско -буахахахаххаха хихихххи ,кое то че никой не знае.

Погледни снимки отблизо на американски самолет от 5то поколение, после сравни с подобни на МиГ или Су..

Американците нямат толкова качествено оръжие колкото руското. А на фона на ефективността, която демонстрират руснаците, или какви оръжия създават с толкова малко вложения, както и себестойността им, сравнено с американците, то руското превъзходство е смазващо. А ние май ще трябва да се задоволяваме с американски боклуци за оръжие.

Единствената 'ефективност' която са демонстрирали е на 'информационния фронт' Все пак на цената на 1 изтребител се наемат 5000 руски трола..

До тогава няма ли да са остаряли вече? Или турците ще си ги домодернизират, както направиха Израел с американските пейтриът.

И ние трябва да си купим Не ни трябват изтребители а бомбардировачи И така комбинация между бомбардировачи и С 400 прави България много трудна за нападение сттана

Голяма клизма за Щатите ! И за нашите бъдещи нови самолети . Израелците преди време разгласиха , че ще купуват тази система и САЩ веднага им клекнаха с по-ниски цени за Патриота и подаръци с други въоръжения.

Не думай :) Дреме им на Щатите. Има да чакаш Турция да мине на руско оръжие...

"Стойността на сделката е над 2 милиарда долара..." За Русия ще бъде приход от 2 мрд. долара. За САЩ вече е разход от 20 млн. долара заради увеличените харчове по стоматолози в резултат на бясното и ядовито скърцане със зъби.

Долари бате, не дървени рубли! Правиш ли разликата?

Узбагойся мурзилке, Турция планира да закупи 100 F35A+ 20 F35B (за новия си самолетоносач). Познай коя от 2те сделки е по-важна и кой от продавачите държи козовете ;)

Китай как кой .. 90 % от всичко в щатите се произвежда в Китай :) не ти ли е ясно на тебе или живееш 20 век още :) хахаха

Typical Fake News!

два милиарда за няколко години. Та толкова е оборотът на ейпъл за три месеца.

Протести, кво става бе, оставки ще искате ли???

Коментари - Русия ще достави ПРО системи С-400 на Турция за $2 млрд. | Днес.dir.bg

Русия ще достави ПРО системи С-400 на Турция за $2 млрд.

Доставките на руски зенитни ракетни системи С-400 за Турция ще започнат в рамките на две години. Турция вече е превела на Русия аванс.

Обратно в новината

Коментари - Русия ще достави ПРО системи С-400 на Турция за $2 млрд. | Днес.dir.bg

Коментари

Дорогие друзя, след време да не стане с вашите С-400 по вашите глави? Не казвайте, че не сме ви предупредили после.

кат излетят грипените или дъртите Ф-ки и Сто направо ще ги разкулачи на съставните им атоми!

Досега С400 не е свалила абсолютно нищо. 'Гладко было на бумаге, да забыли про овраги' - руска пословица.

Дорогая свинья дизентериозна стига си квичала на гладно!

abasador

да питам, с какво ще платят турците доставката на ПРО системи С-400? Да не би с US долари или нещо не съм разбрал? Като чета новините си мисля, че това ще се окаже чиста бартерна сделка! Лек ден.

Pусия, въоражаваше Bаршавският договор, сега, вече започна и HATO!!;)) Tова, е добре!!;)) Mощно, продават "референдуми" и оръжия на запада!! Kакво да правят, имат "наложени" санкции!!;))

Цялата сделка (а не мизерната печалба от нея) струва колкото 4 олигархски яхти.. Уря?

къде е сега, оня провокатор "от дир-а ",щереффф, да се изцепи с простотията си и да каже, кво праим сега???;)) липсва ми, това тъпо парче!! ха.ха

Нека аз заместя Щерев. :) Всички знаем що Турция купува руско оръжие. Също така знаем, че в НАТО също знаеха, че Турция все отнякъде ще си намери алтернатива. Но не склониха и не й дадоха, каквото иска. В момента Русия се възползва от ситуацията и принципно в това няма нищо лошо или нечестно. Но остава фактът, че за пореден път съвсем безпринципно Русия подкрепя един доказал се вече шизофреничен диктатор. Все пак, краставите магарета през 9 баира се надушват... :)

я кажи колко диктатори подкрепиха и сложиха например в Латинска Америка? А в Африка? Айде бе душко, най-честните и добрички душички от САЩ лелеййй! А колко острова вече не са на народите им а на САЩ?

ЕС въоръжи турция с руско оръжие.

ВБА

САЩ: Що прайм сега бе? Даже и санкции наложихме на Русия, а то целия БИ, и не само лудна по руско по модерно оръжие от американското с изключение на Израел. Той пък може, а другите не, допълнително да си модернизира модерно закупеното от американците оръжие. Самолетите, и не само, които продават на съюзниците си не са със същите възможности, както на техните, но то, и другите правят така, че.... Единствено по времето на СССР оръжието, което купувахме от него си беше мот амо с тяхното, но вече не е така, а даже, някои видове въоръжение не се предлагат за износ, както правят и американците..... Когато се купува чуждо оръжие трябва да се има едно на ум, а най важното е да можеш сам да си внедряваш собствен софтуер и хардуер, както и някой жизнено важни възли и агрегати. Джепането би трябвало да е родно производство иначе, въобще не се захващайте за нещо, което не може да се модернизира със собствени средства и усилия. Айде усвет!..

Руснаците 50 години ни повтаряха, как Турция ни е враг, а Русия приятел. Сега гледаме, че Русия стана пръв приятл с Турция. Стри им газопровод, продава им газ, строи им АЕЦ, продава им оръжие! Много лицемерно де сибирянчета, вие сте по-нагли и от американците!

А ние не сме лицемери като отритваме осжободителя ни от турско робство.

Т.е. 'освободителя' прави к'вото си иска, но ние първо трябва да му искаме позволение? Абе я си...

абе глупендер прост, я пак помисли кои са лицемерите и предателите, точно Бг правителствата /не казвам народа, а продажните долни политици у нас/ защо цяла делегация се извървя от сащ да ни обясняват колко лошо и вредно е да построим южен поток и как трябва да заменим оръжията си с Хамериканско щото видите ли сте в нато, а кажи нещо бе боклук платен либерален

Българските политици (платени от външни сили) многократно заявиха че България не иска нито газопровод, нито руска АЕЦ. Руснаците насила ли да ги правят? Еми турските политици мислят за турция и затова турция ще има и газопроводи и АЕЦ и ракети и армия. А ние ще имаме много здраве и дрънканиците на дебила плювналиев дето продължават да го пробутват по медиите въпреки че народа го смята за нищожество.

Лицемери това българите, готови да легнат под всеки

"Системата може да се използва и срещу наземни обекти" ?? Има някаква грешка. Могат да се поразяват нисколетящи цели, до 5 м от повърхността на земята, но наземни ? Това са скъпи ракети, за наземните цели има съвсем други средства...

колко е важна целта и дали има време за доставка на 'правилните ракети' ;)

Спокойно! Като купим 6-те Грипена ще възстановим баланса в региона. Даже подочувам, че и Израел е започнал да се притеснява от бъдещата ни авиация.

Израел не, но със сигурност ще ударим в земята сърбите с техните 6 кирливи стари МиГа :))

КАКВИ САМОЛЕТИ, КАКВИ РАКЕТИ C400 ?? КАКВИ ПЕТ ЛЕВА??ВЗИМАЙТЕ ПРИМЕР ОТ ПУТИН !!! ВКАРА НЕГОВ ЧОВЕК В БЕЛИЯ ДОМ И ГЛЕДАЙ КАКВО СТАНА С АМЕРИКА'- ''ТРЪМПУТАЦИЯ''...:):):)

Соросоидите са в кома и вият на умряло. Няма опорни точки, няма центове, няма ГМО сандвичи.

'В кома.. виещ на умряло' ??? Дами и господа, имате честта да общувате с високо образован титан на медицинската мисъл :)))

А ние, ако си купим, ще има санкции. За Пишлегарете е така. Бой и Глад

ами край боя и глада има СМЪРТ, та за тъпанари като нас българите не само боя и глада са малко но и трепането е малко!

Значи нашият комшо дава 2 МЛРД за ракети, а ние спим и не можем да решим какви самолети да вземем. Впрочем и армия няма вече. Значи те са подготвени, а ние сме със свалени гащи и влошени отношения с Русия? Евала на всички политици от 1989 насам, постарахте се да затриете българското достойнство, дух и национално самосъзнание.

Тц!Вие не спите ами тролите за вашия шеф в Москва!България пак беше окрадена от РСК МИГ чрез агентите си!На първо място Каракачанов!Самолети няма да имаме докато Иво Христов е на власт!Само пари ще даваме на руски и български посредници и изнудвачи! Докато сме в NATO обаче сме със вдигноти гащи!Руски блядове няма да могат да ни ,,освобождават! Армията се съсипва и ресурса и се изсмуква от русия и комунистите в България!

Щом твърдиш че БСП са подлоги на Русия в БГ то хаха смях! Виж Предатели са БСП то е ясно!

Защо?! Да не си решил да нападаш Турция та се притесняваш от тяхното ПВО?

Путин ще получи малко доларчета за джобни ..

хахаха смешнико, типично се изказваш като гнусен българин! Турция разполага хем с натовска техника хем с руская която е направена да събаря натовската! боли го Путин за теб, хахаха тъп си

Краварите нали забраниха да се купува това изделие но на бай Ердоган не му пука,

Много даже му пука - имат нов самолетоносач (подобен на испанския Хуан Карлос) за който са нужни истински самолети..

Кво прайм сега ???

XA XA XA

Както винаги - каквото си щем! Удари един лосион за успокоение :)

Уж щяха да загърбват долара, уж щяха само със собствени валути да търгуват... Пък пак до долара опрели. Ама така е, като хвани рублата, пък удари турската лира - все в гъз.

тОВА Е ИЗМИШЛЬОТИНА НА ЖУРНАЛИСТИТЕ. НИКОЙ ВЕЧЕ НЕ ПЛАЩА С ГЪЗПАПИР.

С ГЪЗПАПИР ли? Ти, ти плащаш - с първите 3 букви..

Това каква новина е?Статията излиза най-малко веднъж на месец.

Така е. Кога ти затворят кранчето за качествено американско, купуваш квото намериш.

американско -буахахахаххаха хихихххи ,кое то че никой не знае.

Погледни снимки отблизо на американски самолет от 5то поколение, после сравни с подобни на МиГ или Су..

Американците нямат толкова качествено оръжие колкото руското. А на фона на ефективността, която демонстрират руснаците, или какви оръжия създават с толкова малко вложения, както и себестойността им, сравнено с американците, то руското превъзходство е смазващо. А ние май ще трябва да се задоволяваме с американски боклуци за оръжие.

Единствената 'ефективност' която са демонстрирали е на 'информационния фронт' Все пак на цената на 1 изтребител се наемат 5000 руски трола..

До тогава няма ли да са остаряли вече? Или турците ще си ги домодернизират, както направиха Израел с американските пейтриът.

И ние трябва да си купим Не ни трябват изтребители а бомбардировачи И така комбинация между бомбардировачи и С 400 прави България много трудна за нападение сттана

Голяма клизма за Щатите ! И за нашите бъдещи нови самолети . Израелците преди време разгласиха , че ще купуват тази система и САЩ веднага им клекнаха с по-ниски цени за Патриота и подаръци с други въоръжения.

Не думай :) Дреме им на Щатите. Има да чакаш Турция да мине на руско оръжие...

"Стойността на сделката е над 2 милиарда долара..." За Русия ще бъде приход от 2 мрд. долара. За САЩ вече е разход от 20 млн. долара заради увеличените харчове по стоматолози в резултат на бясното и ядовито скърцане със зъби.

Долари бате, не дървени рубли! Правиш ли разликата?

Узбагойся мурзилке, Турция планира да закупи 100 F35A+ 20 F35B (за новия си самолетоносач). Познай коя от 2те сделки е по-важна и кой от продавачите държи козовете ;)

Китай как кой .. 90 % от всичко в щатите се произвежда в Китай :) не ти ли е ясно на тебе или живееш 20 век още :) хахаха

Typical Fake News!

два милиарда за няколко години. Та толкова е оборотът на ейпъл за три месеца.

Протести, кво става бе, оставки ще искате ли???