Русия възмутена, че Чехия предаде на САЩ хакера Никулин

Руското външно министерство изрази възмущение от предаването на руския гражданин Евгений Никулин от Чехия на САЩ.

Обратно в новината

Коментари - Русия възмутена, че Чехия предаде на САЩ хакера Никулин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как не вземат да качат на един такъв самолет и цялата си пасмина от подлоги, които са сложили тук да ни пият кръвчицата:)))??? Ама иначе, големи... демократи, нямат грешка:)))!!!

Това: "незаконно проникване в компютърни системи и кражба на лични данни" Е много спорно как ще се разбира. Ако търсиш нещо в Гугъл, също може да се брои за проникване и кражба на данни. Самото понятие проникване е оспоримо, при положение, че сървърите служат за обмен на данни. Ти подаваш по разни начини заявки и получаваш резултат. Ето сега подавам този текст. Може да достигне до нещо което не е предвидено да достига. Но въпроса е, това прави ли го виновен и кой определя какво не трябва да достига. Освен това въпроса е в Чехия има ли такива закони. Защото ако няма, то няма основания да го дават на САЩ.

Нали руснаците се раграничаваха от Интернет престъпленията извършени на територията на САЩ, защо сега руската държава застава зад престъпник причинил щети в друга държава. нещо тесен им се вижда света на руските хакери, освен в матушката навсякъде другаде има шнас да си го получат. Нали руснаците искаха доказатлства за намсесата им със Скрипал, защо отправят обвинения към други страни без доказтелства. Ето това е една от причините да не харесвам руснаците на политическо ниво, в гърдите се бият че са православни, а са едни лъжци и демагози типични КГБ апаратчици.

Получиха ли ги вече тези... "доказателстава" руснаците или още не са... готови, че вече малко му поизгубих началото на този случай?!?

Никоя държава вече не се съобразява с малката раССия! Това е истината!

Защо ми се струва че са му направили услуга чехите на Никулин ! Сега ще му лепнат една условна американците , ще почне работа в Силициевата долина в някой софтуерен гигант за седемцифрена заплата , а ако го бяха предали на ватенките щеше да изгние в някой затворен град в Сибир , пълен с алкохолизирани старчета , наричащи себе си учени !

Грешката му е, че е откраднал пари от когото не трябва! Сега какъвто е беличък, каква радост ще е за негрите в щатските затвори!

Чий го търси руския гражданин в Чехия? Нали руската била "Жигульовское" енай добрата в света! Да би мирно седяло в Кемерово, не би чудо видяло в Чехия!

Чрез Никулин и хилядите като него от доста време руските служби ограбват банки, социални фондове и лични спестявания на работливите и креативни хора от демократичните държави. Ами така ще е от тук нататък. Ще ги ловят, ще ги съдят и - в затвор за дълъг период. Всичките тези хакерчета са на държавна служба...Затова са и писъците откъм ИЗ

Чехи предали на американци русин, а българите са предатели...

Сега е 2018- та. Пак ли да влизаме в Прага?

Ако трябва, пак ще влизаме, но не само в Прага, ами и в Англия! Този скапан остров направи живота в Европа, в Близкия изток и у нас непоносим през последните 50 - 100 години!

А нашата руска подлога ББ скоро ще предава американци на Кремъл. Засега предава само турци на Ердоган.

Когато азера закла арменеца на международно военно учение....Русия се моли на България са им предаде азера. България го спаси от отговорност да отговаря за заклания арменец. Русия може да си затвори очите, но арменците никога няма да ни го простят. Същите арменци, които създават Арменска доброволческа рота и под водачеството на Нъждех (арменския Левски) се бият за свободата на Тракия.

Русия снабдява и Армения, и Азербайджан с оръжие, пък и арменци , и азери нямат нищо против !!! Ама дали е редно ???

Ей тая Русия от ден на ден все повече се "възмущава" значи. Егати лошия свят се завъдил извън Русия.

е затова не върви и европата...чехите т...ри. америкаците гушнаха поредния IT гении.

щатите са N1 по селекция на интелектуалци - затова вървят. а от еу го гонят...селяндури.

Чехи и вие станахте Помияри ! Мислех ви за нормални , а се оказахте , гола вода !

не знаете - в Прага беше на НАТО логистичния им център, така че са имали достатъчно време да проучат както чужди, така и свои граждани

какво търки хакеракера в Чихиия??? Ако знаехте ,колко ЦРУ агенти са "дали фира" предадени от вербувалите ги !?!?

на САЩ могат да бъдат арестувани по предполагаеми събития.

приготвят на ул."Большая Лубянка" 1 / 3 в Москве "новичок"- а за Никулин.

а кога и за теб

Лаврата се бил възмутил , че руснаците лъжат непрекъснато , а пък чехите не искат да лъжат

възмутила,че един компютърен престъпник ще го разследват за престъпленията му в САЩ.Бре,голяма грижа от Кремъл за един престъпник .Дали нещо не ги човърка,че ако се разприказва младежа в САЩ,ще излязат интересни кремълски връзки.Още едно каналче май го запушиха и руснаците беснеят.Чак пък толкова гюрултия на високо ниво заради един хакер.

Да, то пък ако беше такова каналче - според това , в което обвинявате руснаците, отдавна да са му сержирали......... кафе

арестуван 2016, по искане на сащ. россия го иска по обвинение от 2009. ми да си го бяха арестували 2009, или да бяха пуснали искане за арест тогава! лъжл.иви кра.дливи коп.елета

случаят със Скрипал,сега пък руски хакер.Интересно що така бе,братушки,все ви замесват във афери,вие невинните.Ма може ли така?Обаче,евала на чехите,не са като българския пудел на Русия - Бойко Борисов.

бОЙКО БОРИСОВ НЕ Е ПУДЕЛ, А ПРЕМИЕРът НА чЕХИЯ Е РАЗСЛЕДВАН ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ

ще бъде съден в САЩ.Такъв е редът навсякъде.

А ако беше американски хакер, заловен в Чехия, дали те щяха да го предадат на Русия, ако е извършвал там престъпления?

Николин се сбогува с руската мизерия. Ще му намерят подходяща федерална службица за няколкостотин хиляди годишно. Само трябва да се пази от новичок.

изглежда ,че всичко си върви по плана ,засега ...

САЩ могат да ви измъкнат от леглото в 4 сутринта независимо в коя точка на света се намирате. Това може да стане и по предполагаемо обвинение. След което ще ви качат на специален самолет и ще отлетите към специално място. И когато пристигнете ще съжалявате че сте жив. Пак повтарям, доказателства не са нужни.

щом си си го заслужил

Чудесното е че може и с теб да се случи.

ти пък откъде знаеш?

Русия вече предложи да размени Сноуден за Никулин

Юри Никулин ли? ;-)

:))))) :))))) :)))))

Задължително щяха да го предадат на Русия, ако беше краднал рублички! Ама той, хакерчето де, просто , просто ама краде долари! Цивилизация, какво да правиш! Никой не ще да краде рубли, на долара всеки налита - даже и русофилите. Абе, някой да знае - това "русофилия" не кореспондира ли донякъде с геронтофилия, педофилия, зоофилия? Сиреч, мен ми се струва, че е някакво заболяване или е просто влечение към рускините?

Ама ти си по-прост и от "простото" според тебе хакерче. В сегашния сват какво значение има какво е откраднал? И рублите стават на долари! Или ти си заспал някъде преди 90 та година

Голям кеф ще е, когато Никулин започне да пее в съда. Руснаците отсега му готвят "новичок"

на галош,станах сорос за разкош

САЩ имат доста на брой тайни затвори по света. Оказва се че Чехия е филиал на подобен затвор.

и зла

вият от глад понеже от козяк дават редовно помията

От глад вият провалените русофили като тебе. Дано поне внуците ти от америка ти пратят някой долар за великден.

БРЦК

Сама, ама щото не си чувал за Китай. Има и други, но и само Китай стига.

не е лесно да си хакер.Тази работа не могат да я вършат глупаци,а трябва и ум.Сега Америка може да го използува за шпионаж.

пращат цял самолет за сополанкото? Едва ли за да стане булка на негрите в пандиза. Или ще работи в киберпространството срещу Русия или ....при бръдърите. Варианта "борец за истината" пред медиите не съществува за него.

а не читател! Руснаците го искали защото му приписали някакви престъпления (наужким).

Малко кафенце подсладено с новичок ще му отрази добре.

Мнозина от вас сега оправдавайки чехите се възмущавахте и то с право че боко предава турци без престъпления на ердоган понеже голямо правосъдие и демокрация има там каквото е дереджето и в сащ?????Раздвоение на личността ли ги преследва мнозина?????

Да да

Глей са кретен! В случая има повдигнати обвинения в КРИМИНАЛНИ престъпления. Турците не бяха обвинявани в криминални престъпления, а в принадлежност на организация.

И при едното и при другото дали ви показват доказателства??? Май кретени са такива като вас дето каквото им кажат слушкат и изпълняват..

"В принадлежност на организация" ама терористична. Сега ако можеш и да мислиш ще се си отговориш ли защо не предават и съдят американски граждани / военослужещи извършили криминали престъпления /Япония, Германия/.

че горд европеец, ония вежливия и арматата (ако въобще са реални) имат същия соросоидски вид ;)

първите две минусчета са доказателство ;)))

тези международни взаимоотношения не са по силите на ограниченото ми умствено развитие: значи обвинен е в Русия от 2009 година, а чехите не са го предали, а когато американците го искат и оп, чехите заемат хомосексуална поза.

Ставаме двама, колега :)))

Да да

Тъпаците сте двама? Ок! Съгласни сме. Казуса е прост, но очевидно не и за тъпофили. Арестуван руснак по заповед за международно издирване пуснато в Интерпол от САЩ. Същият не е пускан от Русия за издирване през Интерпол. Следа задържането му тези които са подали заявката за задържане си го получавата. И чак тогава Руснаците се сещат, че имали повдигнати обвинения към него за смешна сума.

Ти чете ли статията ? Американците поискали да го арестуват през 2016, а месец след ареста и руснаците го поискали ...

Да бе, ще ти четат цялата статия! И заглавието им стига.

Ами защо не са го арестували американците или сега видяха ''удобен'' момент ???Защо толкова време е държан в Прага след като има присъда в Русия за извършено престъпление там и трябва там да си излежи присъдата????

Ми ,че те чехите с меките пишки са си в такава поза поне от1945г. пък през 1968г. и наши Бългачета смазаха "кавалите"та кво им се чудиш!чиста проба гьотверени!!!

Много са ми интересни тия руснаци и техните платени слуги русофили-рубладжии от Източна Европа. Абе, аланкоолу, не разбрахте ли, че страните от Източна Европа вече 20 години са членки на НАТО - това е огромен срок, цели две десетилетия!!! Събудете се, комунизмът отдавна свърши. Много ясно, че нашите страни ще бъдат лоялни на съюзниците си от НАТО, а не на Евразийския съюз, който е наследник на СеСеСеРе. А вие какво очаквате - Чехия, която е била окупирана и смазвана 2 пъти от СеСеСеРе, сега да е лоялна на рассия ли? Не ставайте смешни!

Очакваме спазване на международните норми - ако човекът е крал в Русия, да бъде предаден веднага на Русия. Излиза, че едно 9 години чехите са го покровителствали? Защото са от НАТО, а там всеки, което е против Русия, е "наш кучи син"? На практика, ако го бяха предали своевременно на руснаците, нямаше да прави золуми и в Щатите, нали? Да ви ... на двойните стандарти.

Да да

Ами тъпако крал е и от САЩ и то по-големи суми. САЩ са го поискали първи, Русия после почнала с цирковете. Нормално е да го пратят в САЩ.

Сега американците ще искат размяна- Никулин за Сноудън.

Сноудън е беглец потърсил убежище, а този Никулин е обвинен в престъпление. Няма как да разменят човек, който го грози дори смъртна присъда, със човек, който е обвиняем по криминално престъпление.

Сноудън е национален предател, обвинен в престъпление и укриващ се в страната, поръчител на престъплението. Така че размяната би била съвсем справедлива

Значи не го предава на Русия където има присъда ама на американците веднага а и те ''бързаците'' веднага и на съд го лепнали - от самолета в съда:((((((Незнам как някои европейски народи се залъгват че сащ им мисли ''доброро'' след като години наред се вижда какви ги забърква ама все далеч от тяхна територия:((( Възмездие винаги има ама има и една поговорка ''направи добро и изяш лай,о'' както става в последните години при Русия която даде много жертви за да ги освободи от хитлер,,Русия сбърка тогава и трябваше да пази собствената си територия а тия да ядът хитлериския докато проумеят какви мръсни душици са..

Невероятно но факт- много пъти съм мислил точно това което пишеш в последното изречение. Затова се научих- не прави добро докато не те помолят три пъти- тогава се оценява като пимищ.

Там си останахте селяци тъпи,в средата на миналия век и все за Хитлер и сталин плямпате.....ако японците бяха като вас трябваше жив американец да няма там и да нямат никакви посолства дори но нали сте зомбита как да проумеете,че светът отдавна не е този от преди век

Ами то благодарени на такива като вас света не е същия:((((( Селяците са ви виновни дето изхранват с труда си такива селяндури като вас дето са излезнали от селото ама селендурщината е запълнина съществуването им...

Май селянина си ти и си явно безмерно тъп. Я сподели какво е трябвало да направят японците след ВСВ за да няма там американски гарнизони и посолства?

Да да

Ми той Хитлер е бил пътник още с включването на САЩ във войната. Ако Путлеристан не беше получил помощ от САЩ нищо нямаше да опази. Така че не си задавай тъпи въпроси.

....Американските власти обвиняват Никулин в редица престъпления, включително незаконно проникване в компютърни системи и кражба на лични данни... Нека го предадат на американците- няма само нас- българите- да ни считат за компютърни измамници! Кой каквото е правил- да си носи последиците! И да мрънкат, и да не мрънкат руснаците- нямат право на глас, защото замолената държава е Чехия, а не сащ и лицето се намира в Чехия, а не в сащ или на територията на евразийския съюз.

А така случайно да знаеш колко от населението на Чехия е от избраната нация?

Ами то май се доказа коя ингилизка фирма се е занимавала основно с това ама нещо не съм чул сащ да иска да и предадът ''бизнесмените и''....Двойният аршин е довел света до разпад както се вижда.. Няма човешки ценности, няма морал, няма трудолюбие заради меркантилство и безнаказан ламтеж..

Да не си руснак в днешно време , стрелят ги с дронове , гонят ги ,съдят ги , палят ги , трепат ги със самолети....няма ли край тази мъка ?!

мачка рупа кукуруз,гладен сорос вика сус

Добре че ме подсети - и един сарец с паркинсон ги плаши и на сън ,да им докара нощно напикаване

ще го използват,но не знаят че си вкарват таралеж в гащите

А овцете ще блеете тук

ти затова ли блеиш на празни козяшки ясли