Коментари - Разярен мъж бетонира колата на жена си (видео) | Днес.dir.bg

Разярен мъж бетонира колата на жена си (видео)

Разярен руснак напълни с бетон колата на съпругата си, защото си сменила фамилията, съобщават руските медии.

Обратно в новината

Коментари - Разярен мъж бетонира колата на жена си (видео) | Днес.dir.bg

Коментари

То любовника ще й купи друга- по- хубава.... От мъже пияници и жени- проститутки, какво да се очаква? Цялата им нация е такава.....

Е на това му се вика - "мамба-кофраж"! :)

loyola

Да де, ама това е част от рекламната кампания ;-)

Браво на човека ...Отстоява си принципите... А пък коли има колкото си щеш...

Абсолютен олигофрен, безпомощен пред жена си :)

Не случихме на поробител, не случихме и на освободител.

SS-Nebel

Хайде пак поредният ктупан, ще ни обяснява какви са боклуци руснаците...

Е няма що- най- готините са. Пият си одеколоните вместо алкохол. Типична ПИЯНСК0-РУСКА МИСЪЛ! На теб като ти харесват, не значи, че на всички трябва да се харесват.. Бегай да им лижеш задниците....

Тези и двамата са си лика прилика .Колко глупав трябва да си за да си смениш фамилията за пари или да напълниш колата на жена си с бетон ! Комплекси , комплексииии !

Голяма новина...от три седмици този клип е в ютуб.

Хахахаха страшно попадение , евала , бравос Руская Медведь, мноу ма кефи , ж'гу изидам

Двигателят, скоростната кутия, колелата и трансмисията могат да се използват за новото купе :)

да не забравяме че наскоро в Русия се декриминализира домашното насилие под претекст, че това било в синхрон с великите им семейни "ценности". Най-абсурдното е че закона се прокара от жена, абсурдно но факт.

и колкото минуси да ми сложите, това не променя фактите. Но все пак женомразците и биячи на жени в България не са малко.

С минусите са русофили, иначе и те са скандализирани от това решение, естествено.

stan_posta@

Да, и Дойчевеле така казва, продължавайте да го следите редовно, до пълно повярване !

Ако познаваше поне малко руснаците щеше да знаеш ,че домашното насилие там се извършва предимно от жените .

Тежък побой е нанесъл ловецът на мигранти Динко от Ямбол на приятелката си Деси, научи link от сигурни източници. Екшънът се е разиграл късно вечерта на 11-и април в къщата му в Ямбол. От УМБАЛ-Бургас потвърдиха за нашата медия, че момичето е прието след полунощ с множество травми и наранявания по цялото тяло. По наша информация срещу Динко вече има внесена жалба в полицията, а пребитото момиче си е изкарало ограничителна заповед. Нейна близка приятелка разказа пред link, че причината за зверския побой е ревност. След тържество по случай рождения ден на сестра си, ловецът на мигранти грабнал телефона на приятелката си с намерението да прерови съобщенията в него. Тъй като апаратът бил заключен и се отключвал само с пръстов отпечатък, Динко повалил Деси с удари на земята, след което взел пръста й и го поставил върху телефона. Опитите на уплашеното момиче да укроти гнева на риалити героя, сякаш само налели още масло в огъня. Изведнъж Динко извадил нож, след което заключил приятелката си в банята и се опитал да отреже русата й коса. Жената, с която разговаряхме, не уточнява как е успяло пребитото момиче да се отскубне и да се добере до бургаската болница, но ни предостави снимки с обезобразеното й лице. Очаква се още днес Динко да бъде арестуван. Според нея това не е първият случай, в който Динко посяга на приятелката си, но до този момент тя не е търсила съдействието на полицията, а стоически е понасяла гаврите на рижавия бизнесмен от Ямбол. link разполага с копие от медицинското свидетелство на пострадалата. Оставяме правото на отговор на засегнатата страна.

Сигурно чашата му е преляла, ако се е е.ала с мигранти.

Абе малоумник, какво общо има това със статията?

Мъж - жена - проблем. И в единия и в другия случай. А мен наричаш "малоумник"...

Руските примитиви - най-примитивните примитиви.

Американските и турските примитиви, най-креативните и жестоки примитиви! Оле!

Дано магазина да си заслужава рекламата

много яростен клип с разярен руснак е това

Типични руски малоумници ... и съпруга, и съпругата и всички които им се радват (последните са просто български такива)!

Аз съм сигурен, че въпреки бетона, руская матушка пак ще успее да си подкара колата!

Един българин го беше направил този номер преди време по същия повод. Само че бил шофьор на градската фекалка, а бившата му живеела на първия етаж...и 3 тона...през прозореца..

Гледал си филма Дзифт?

Кажи им руснаци и повече не ги обиждай!

Прекрасна инициатива. Одобрявам. Нека приложим руския опит и у нас.. ;) От бетонираните коли биха станали прекрасни бордюри по дефилето..

Защото все за руския опит мечтаете. А разбрахте ли колко простотия има в тези хора? Що за човек трябва да си, за да направиш това? Що за законодателство има там, за да позволи такова замърсяване? Кой ще плати сметката? Кое е градивно в такова поведение? Всъщност въобще има ли някакво уважение между хората там? Само за простаците няма норми на толерантност, културни предпоставки и вътрешно усещане кое е нормално и кое не е нормално! Хайде сега цъкайте си минусите и си останете заблудени, че сте се изказали адекватно по темата...

Ако не знаеш ,това не е новост за нас ,има пълнене на жилище и на кола с фекалии от лайновоз ,и то предполагам защото е още по гадно от бетона а и без пари .

Как няма да одобряваш , нали в българия сте останали все подобни иди0ти

След като по време на "революцията" през 1917 г. избиха и прогониха интелигенцията на Русия, в нея са останали и се размножават само алкохолици, идиоти и малоумници!?

А кой я спонсорира тази революция знаеш ли?

victor359@abv.bg

Е, как кой - Сорос, разбира се!

ПР-че на магазинчето. Оригинално. :-)

Ухилен мъж, напълни с бетон купето на кърпела на жена си.

Руснак е, ама всички руснаци се кръстят като Нас. Не като някои католици и чифути.

Интересно,Исус какъв е бил.....арабин или славянин?:))))))))

Бог-син, който е отрекъл едноличието на евреите като основен народ.

ЖЕЛЕЗЕН...

Типични руски идиоти ... и съпрузите и всички дето им се възхищават!

изглеждат така, когато са разярени, то не ми се мисли какво е когато са НАИСТИНА разярени! Човека си беше абсолютно в добро настроение, даже се кефеше. Подарък ѝ прави на жена си.

Хора които пият антифриз,лусиони за вана и одеколони не ме учудват с нищо......то в тия тикви какво може да има освен алкохол

"Лусион", после даскалите искали високи заплати. Без пари да стоят, докато произвеждат неграмотници, като теб!

Див каратис, бетонира чатала на своя калинка, изневерявяла

Бах ти фейка! Като чета, как някои вярват на тия глупости, не е истина!

да беше гледал видеото, фекална главо.

Гледах го и какво сензационно има? Как пълнят един дръгел с бетон, тоя барутник струва 1500 лева бе, чикяр!

:)) Как се кефи пича само , апропо в БГ (София) един беше изпразнил лайнарка в апартамета на жена си (присъден)

А досега това видео са го гледали над 340 хил. не бих се учудил ако тъпия мужик спечели доста повече от жена си чрез гугъл. Но пък не му завиждам следващия път като се напие какво ще му спретне съпругата, въобще в Русията семейните войни обикновено ги печелят жените все пак те контролират над 85% от съдебната система

И как точно жените контролират съдебната система? С половите си органи ли?

За лапни шараните - всичко е част от рекламната кампания.

"лапнишараните"

И какво е посланието - жената ако изневери, мъжът я наказва жестоко?!

Ти научи ли за магазина? Научи! Научи ли, че има рекламна кампания на този магазин - научи! Това е посланието - РЕКЛАМНО! С малко бетон в една таратайка станаха известни дори тук в България...

няколко елемента правят впечатление 1. тъпата овца е спряла доста неграмотно 2. някой, вероятно снимащия, се хили инфантилно

Нашенският патент е по евтин от бетона ,Ганю пуска фекалката ...

Ако този беше българин щеше да отиде в магазина и също да си смени името. Със сто хиляди щяха да си изкарат страхотна ваканция някъде по островите. Но, нашичкият е руснак - настоящий мужик, нет дурак! (прощавайте за лошия руски)

С 1660 Евро, колкото са 100 000 рубли страшна ваканция ще си направят, нямам думи, дано им стигнат за визи и самолетни билети.

Ще си направят, мунчо! там туроператорите не са лакоми гъзове като нашите, за 700 долара на човек предлагат страхотни екскурзии!

значи вече ще се чука в чужда кола...

Преди години един нашенец, каращ фекалка, като разбрал, че жена му е в къщи с любовника си /живеели на първия етаж в някаква панелка/, дошъл тихо и бързо с маркуча излял в стаята им съдържанието до горе, ха-ха-ха! Не са го съдили, напротив - дали му веднага развод по нейна вина. Тогава правосъдието беше право и съдеше!

КАЗВАМЕ ,ЧЕ ОТ ТЪПАТА ПУ..А,ПО-ТЪПО НЕЩО НЕМА!

Сега доста хора ще отидат да видят що за магазин е това. Една кола за скрап пълна с бетон и пълен магазин с любопитни!- все нещо ще купят. Не е по тъпо от това да подариш на първите 5 голи клиентки дрехи за 500 долара.

Което подсказва, че това е една добре обмислена, чиста проба реклама.

Да..да рускините са чепати. Интересно дали шевролета е опрял асфалта. Една рускиня говори на друга - Вчера поканих приятелката си да правим шведска тройка с мой мужик...е какво стана ...лошо, на мен само две целувки, а нея я клати 2 часа!

Е, това виц ли е! Всеки нормален човек така си представя "шведска тройка" с 2 жени. Все пак, традиционната тройка, при която се забавляват хората е с двама мъже и една жена. А в обратния вариант е мизерия, недостиг на ресурс. Все пак има разлика дали ще ти се паднат 2 блюда или половин блюдо, когато се храниш. Ако се сещаш какво имам предвид.

Светни ме, че не се сещам.

Много добре описано :)

Кое е чепатото на въпросната рускиня, която е мълчала тихо и раболепно смъркала сополи, докато оня е клатил ДВА ЧАСА! друга жена :)))))

Преди години имаше подобен случай в Перник,обаче с фекалка :-)

Ай..., а аз се чудя откъде ми е познато! :))

Купон!:)))

Наистина оригинална реклама! Имам в предвид клипа. Освен това много по-евтина от много други.

Олигофрения !

тази каква овца е! А мужика го разбирам, но къде е гледал като се е женил?

А в журналистическите среди се говори, че от вчера главата на Рекс Тилърсън е пълна с гасена вар....

В тези среди и по-големи глупости са се говорили. - Журналисти, сър.

РУСНАК , абе руснаците май са най- лудите в света

Защо руснакът се хили като ненормален?

Руснак ...........

бичи лайна и реклама на магазин.

Да изкараш руската жена най-глупавата на света, а руския мъж още по-глупав , е меко казано глупава реклама:)))

Коментари - Разярен мъж бетонира колата на жена си (видео) | Днес.dir.bg

Разярен мъж бетонира колата на жена си (видео)

Разярен руснак напълни с бетон колата на съпругата си, защото си сменила фамилията, съобщават руските медии.

Обратно в новината

Коментари - Разярен мъж бетонира колата на жена си (видео) | Днес.dir.bg

Коментари

То любовника ще й купи друга- по- хубава.... От мъже пияници и жени- проститутки, какво да се очаква? Цялата им нация е такава.....

Е на това му се вика - "мамба-кофраж"! :)

loyola

Да де, ама това е част от рекламната кампания ;-)

Браво на човека ...Отстоява си принципите... А пък коли има колкото си щеш...

Абсолютен олигофрен, безпомощен пред жена си :)

Не случихме на поробител, не случихме и на освободител.

SS-Nebel

Хайде пак поредният ктупан, ще ни обяснява какви са боклуци руснаците...

Е няма що- най- готините са. Пият си одеколоните вместо алкохол. Типична ПИЯНСК0-РУСКА МИСЪЛ! На теб като ти харесват, не значи, че на всички трябва да се харесват.. Бегай да им лижеш задниците....

Тези и двамата са си лика прилика .Колко глупав трябва да си за да си смениш фамилията за пари или да напълниш колата на жена си с бетон ! Комплекси , комплексииии !

Голяма новина...от три седмици този клип е в ютуб.

Хахахаха страшно попадение , евала , бравос Руская Медведь, мноу ма кефи , ж'гу изидам

Двигателят, скоростната кутия, колелата и трансмисията могат да се използват за новото купе :)

да не забравяме че наскоро в Русия се декриминализира домашното насилие под претекст, че това било в синхрон с великите им семейни "ценности". Най-абсурдното е че закона се прокара от жена, абсурдно но факт.

и колкото минуси да ми сложите, това не променя фактите. Но все пак женомразците и биячи на жени в България не са малко.

С минусите са русофили, иначе и те са скандализирани от това решение, естествено.

stan_posta@

Да, и Дойчевеле така казва, продължавайте да го следите редовно, до пълно повярване !

Ако познаваше поне малко руснаците щеше да знаеш ,че домашното насилие там се извършва предимно от жените .

Тежък побой е нанесъл ловецът на мигранти Динко от Ямбол на приятелката си Деси, научи link от сигурни източници. Екшънът се е разиграл късно вечерта на 11-и април в къщата му в Ямбол. От УМБАЛ-Бургас потвърдиха за нашата медия, че момичето е прието след полунощ с множество травми и наранявания по цялото тяло. По наша информация срещу Динко вече има внесена жалба в полицията, а пребитото момиче си е изкарало ограничителна заповед. Нейна близка приятелка разказа пред link, че причината за зверския побой е ревност. След тържество по случай рождения ден на сестра си, ловецът на мигранти грабнал телефона на приятелката си с намерението да прерови съобщенията в него. Тъй като апаратът бил заключен и се отключвал само с пръстов отпечатък, Динко повалил Деси с удари на земята, след което взел пръста й и го поставил върху телефона. Опитите на уплашеното момиче да укроти гнева на риалити героя, сякаш само налели още масло в огъня. Изведнъж Динко извадил нож, след което заключил приятелката си в банята и се опитал да отреже русата й коса. Жената, с която разговаряхме, не уточнява как е успяло пребитото момиче да се отскубне и да се добере до бургаската болница, но ни предостави снимки с обезобразеното й лице. Очаква се още днес Динко да бъде арестуван. Според нея това не е първият случай, в който Динко посяга на приятелката си, но до този момент тя не е търсила съдействието на полицията, а стоически е понасяла гаврите на рижавия бизнесмен от Ямбол. link разполага с копие от медицинското свидетелство на пострадалата. Оставяме правото на отговор на засегнатата страна.

Сигурно чашата му е преляла, ако се е е.ала с мигранти.

Абе малоумник, какво общо има това със статията?

Мъж - жена - проблем. И в единия и в другия случай. А мен наричаш "малоумник"...

Руските примитиви - най-примитивните примитиви.

Американските и турските примитиви, най-креативните и жестоки примитиви! Оле!

Дано магазина да си заслужава рекламата

много яростен клип с разярен руснак е това

Типични руски малоумници ... и съпруга, и съпругата и всички които им се радват (последните са просто български такива)!

Аз съм сигурен, че въпреки бетона, руская матушка пак ще успее да си подкара колата!

Един българин го беше направил този номер преди време по същия повод. Само че бил шофьор на градската фекалка, а бившата му живеела на първия етаж...и 3 тона...през прозореца..

Гледал си филма Дзифт?

Кажи им руснаци и повече не ги обиждай!

Прекрасна инициатива. Одобрявам. Нека приложим руския опит и у нас.. ;) От бетонираните коли биха станали прекрасни бордюри по дефилето..

Защото все за руския опит мечтаете. А разбрахте ли колко простотия има в тези хора? Що за човек трябва да си, за да направиш това? Що за законодателство има там, за да позволи такова замърсяване? Кой ще плати сметката? Кое е градивно в такова поведение? Всъщност въобще има ли някакво уважение между хората там? Само за простаците няма норми на толерантност, културни предпоставки и вътрешно усещане кое е нормално и кое не е нормално! Хайде сега цъкайте си минусите и си останете заблудени, че сте се изказали адекватно по темата...

Ако не знаеш ,това не е новост за нас ,има пълнене на жилище и на кола с фекалии от лайновоз ,и то предполагам защото е още по гадно от бетона а и без пари .

Как няма да одобряваш , нали в българия сте останали все подобни иди0ти

След като по време на "революцията" през 1917 г. избиха и прогониха интелигенцията на Русия, в нея са останали и се размножават само алкохолици, идиоти и малоумници!?

А кой я спонсорира тази революция знаеш ли?

victor359@abv.bg

Е, как кой - Сорос, разбира се!

ПР-че на магазинчето. Оригинално. :-)

Ухилен мъж, напълни с бетон купето на кърпела на жена си.

Руснак е, ама всички руснаци се кръстят като Нас. Не като някои католици и чифути.

Интересно,Исус какъв е бил.....арабин или славянин?:))))))))

Бог-син, който е отрекъл едноличието на евреите като основен народ.

ЖЕЛЕЗЕН...

Типични руски идиоти ... и съпрузите и всички дето им се възхищават!

изглеждат така, когато са разярени, то не ми се мисли какво е когато са НАИСТИНА разярени! Човека си беше абсолютно в добро настроение, даже се кефеше. Подарък ѝ прави на жена си.

Хора които пият антифриз,лусиони за вана и одеколони не ме учудват с нищо......то в тия тикви какво може да има освен алкохол

"Лусион", после даскалите искали високи заплати. Без пари да стоят, докато произвеждат неграмотници, като теб!

Див каратис, бетонира чатала на своя калинка, изневерявяла

Бах ти фейка! Като чета, как някои вярват на тия глупости, не е истина!

да беше гледал видеото, фекална главо.

Гледах го и какво сензационно има? Как пълнят един дръгел с бетон, тоя барутник струва 1500 лева бе, чикяр!

:)) Как се кефи пича само , апропо в БГ (София) един беше изпразнил лайнарка в апартамета на жена си (присъден)

А досега това видео са го гледали над 340 хил. не бих се учудил ако тъпия мужик спечели доста повече от жена си чрез гугъл. Но пък не му завиждам следващия път като се напие какво ще му спретне съпругата, въобще в Русията семейните войни обикновено ги печелят жените все пак те контролират над 85% от съдебната система

И как точно жените контролират съдебната система? С половите си органи ли?

За лапни шараните - всичко е част от рекламната кампания.

"лапнишараните"

И какво е посланието - жената ако изневери, мъжът я наказва жестоко?!

Ти научи ли за магазина? Научи! Научи ли, че има рекламна кампания на този магазин - научи! Това е посланието - РЕКЛАМНО! С малко бетон в една таратайка станаха известни дори тук в България...

няколко елемента правят впечатление 1. тъпата овца е спряла доста неграмотно 2. някой, вероятно снимащия, се хили инфантилно

Нашенският патент е по евтин от бетона ,Ганю пуска фекалката ...

Ако този беше българин щеше да отиде в магазина и също да си смени името. Със сто хиляди щяха да си изкарат страхотна ваканция някъде по островите. Но, нашичкият е руснак - настоящий мужик, нет дурак! (прощавайте за лошия руски)

С 1660 Евро, колкото са 100 000 рубли страшна ваканция ще си направят, нямам думи, дано им стигнат за визи и самолетни билети.

Ще си направят, мунчо! там туроператорите не са лакоми гъзове като нашите, за 700 долара на човек предлагат страхотни екскурзии!

значи вече ще се чука в чужда кола...

Преди години един нашенец, каращ фекалка, като разбрал, че жена му е в къщи с любовника си /живеели на първия етаж в някаква панелка/, дошъл тихо и бързо с маркуча излял в стаята им съдържанието до горе, ха-ха-ха! Не са го съдили, напротив - дали му веднага развод по нейна вина. Тогава правосъдието беше право и съдеше!

КАЗВАМЕ ,ЧЕ ОТ ТЪПАТА ПУ..А,ПО-ТЪПО НЕЩО НЕМА!

Сега доста хора ще отидат да видят що за магазин е това. Една кола за скрап пълна с бетон и пълен магазин с любопитни!- все нещо ще купят. Не е по тъпо от това да подариш на първите 5 голи клиентки дрехи за 500 долара.

Което подсказва, че това е една добре обмислена, чиста проба реклама.

Да..да рускините са чепати. Интересно дали шевролета е опрял асфалта. Една рускиня говори на друга - Вчера поканих приятелката си да правим шведска тройка с мой мужик...е какво стана ...лошо, на мен само две целувки, а нея я клати 2 часа!

Е, това виц ли е! Всеки нормален човек така си представя "шведска тройка" с 2 жени. Все пак, традиционната тройка, при която се забавляват хората е с двама мъже и една жена. А в обратния вариант е мизерия, недостиг на ресурс. Все пак има разлика дали ще ти се паднат 2 блюда или половин блюдо, когато се храниш. Ако се сещаш какво имам предвид.

Светни ме, че не се сещам.

Много добре описано :)

Кое е чепатото на въпросната рускиня, която е мълчала тихо и раболепно смъркала сополи, докато оня е клатил ДВА ЧАСА! друга жена :)))))

Преди години имаше подобен случай в Перник,обаче с фекалка :-)

Ай..., а аз се чудя откъде ми е познато! :))

Купон!:)))

Наистина оригинална реклама! Имам в предвид клипа. Освен това много по-евтина от много други.

Олигофрения !

тази каква овца е! А мужика го разбирам, но къде е гледал като се е женил?

А в журналистическите среди се говори, че от вчера главата на Рекс Тилърсън е пълна с гасена вар....

В тези среди и по-големи глупости са се говорили. - Журналисти, сър.

РУСНАК , абе руснаците май са най- лудите в света

Защо руснакът се хили като ненормален?

Руснак ...........

бичи лайна и реклама на магазин.

Да изкараш руската жена най-глупавата на света, а руския мъж още по-глупав , е меко казано глупава реклама:)))