Комплект за оцеляване за края на света струва $27

Руснаците ще могат да посрещнат пророкувания от маите апокалипсис напълно подготвени, благодарение на комплект за оцеляване за 27 долара, предаде агенция ЮПИ, цитирана от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Комплект за оцеляване за края на света струва $27 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А бележника за какво е?

Шопска и Пърцуца, така и така ще се мре ;-)

Поръчвам 5-6 комплекта, да има и да артиса ;-)

Това е поредната простотия на световно ниво! Според мен, хората които най- яростно предвиждат края на света, на 23.12 трябва да бъдат публичо съдени за СЪЗНАТЕЛНО И ПОДВЕЖДАЩО убеждение към масова психоза, за което следва да бъдат осъдени на по 20 години строг затвор, без право на замяна. Всеки в неговата родина. Най- сериозно наказание! Не може съзнателно да ПОДВЕЖДАШ целия свят, и после да се измъкнеш с едно"Извинявайте"! Така беше и за 2000 година, така е и сега! Явно е, че някой иска да прави пари от психозата.. Всичко е за пари!

е щом има молив и бележник, лесно ще ги открием после........те ще са си находка ...и то каква

за нашите условия през декември всяка година идва края на света. препоръчвам шофьорите да не забравят да сменят летните гуми със зимни и да си купят вериги. и шпрей "течни вериги" ако не могат да си слагат веригите

това е маитап, как пък не cхвана....

ндааам - какво е Сървайвализъм и Бушкрафтинг и дали това са руски думи :)

Явно нямаш никакво чувство за хумор - на теб май ще ти е достатъчно само въжето ...

А пък аз-сиромахът ще украся Отново елхата, за да Посрещнем Всички-Заедно Светлината ! ( ...а на онез-там брюк-селците - комай им е отишла главата)

Лошо,лошо Седларов,лошо.Ами къде ще си скрием олигархчетата с милиардчетата.Каква неутешима загуба.

Краят на света 21.12.2012 ще се отработва на 08.01.2013. Весели празници!

Презервативи има ли?

Няма да са ти нужни, оти сите ше сме стерилни :))))Мое се унождаме донасита без притеснявка за евентуална раждавка ;)))

МНОГО ИСКАМ ДА СИ НАБАВЯ ТАКЪВ КОМПЛЕКТ! МОЛЯ ВИ, ПОМОГНЕТЕ МИ! ДАВАМ НЕ $27, А $30 САМО, ЧЕ КЪМ НЕГО МИ ПРИБАВЕТЕ СНИМКА НА БОЙКО БОРИСОВ, КАКТО ИМА СЕГА НА ВСИЧКИ ДИРЕКТОРИ НА БЮРАТА ИМ !!.....ЕДИН КОМПЛЕКТ, МНОГО ВИ МОЛЯ !

Що за глупав пост?!?!?

колко много оперирани от чувство за хумор...

Ти представяш ли си тези същите да тръгнат да ти разправят виц? Е, тогава вече и аз ще си купя комплекта... заради въжето. :D

Абе, края на света е, бе! Кото го няма света и оцелеят, къде ще сатане това? Сигурно на другия свят ще се сафирясат?

Абе какво ти дреме, че света няма да го има... Важното е да има пакет за оцеляване! Точка.

Ама не искам само от един производител, искам да има избор, различни оферти, например.... Да си изберем по-евтниджос.... Бизнеса да върви...

ХА-ХА-ХА И С ТОЗИ КОМПЛЕКТ НЯМА ДА ОЦЕЛЕЯТ, АКО СЕ СЛУЧИ НЕЩО. НО НИЩО НЯМА ДА СЕ СЛУЧИ, БЪДЕТЕ СПОКОЙНИ И СИ ЖИВЕЙТЕ ЖИВОТА...

Айде стига глупости бе! Никъде в календара на маите не е посочено, че ще дойде края на света. Ей таквиз "журналисти" кат вас го измислиха и продължавате да го тръбите.

:) Така истинският апокалипсис за руснака ще настъпи едва като изпие водката! Сред медикаментите ако има спирт, краят на света ще се отложи с още малко. Пък като види, че медикаментите и игричките не помагат, ще си сложи въжето. Гениален хумор!

Абе хумор, хумор, ама за нула време продали 1,000 комплекта. А ако не са ги спрели от продажба, кой знае колко още руснаци щяха да си купят :)

Руски комплект за оцеляване - поне 2 бутилки )

Е то с 2 бутилки си става празник. Не апокалипсис :)

Хайде холан ! ...ся ще вземете да поискате просто 'ящик' ...:-)

...най ми бил Мерудиев..

Забравили са хапчетата против глупост

За руснаците единственото оцеляващо средство е водката...вместо да хабят пари за лекарства и бележници да сложат по някоя друга бутилка...

Според мен представите на маите за планета е само познатите им земи, а звездите виждани от тяхната земя предсказват календара на тяхната територия. Звездите се виждат по различен начин , а дори и не се виждат от всяка точка на планетата. Така, че има време да направим Имигарнтска Лотария Дек 21 2012 и да селектираме желаещите от земите на маите.