Коментари - Румен Радев: Връщането на статуквото на бял кон не се състоя въпреки пропагандата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бройко, приближаваш се все повече до Централния... Сменяй си тъпата шопска физиономия, и бягай в Патагония, докато можеш. Парите няма да може да вземеш, ти открадна много чували и гардероби, натъпкани с банкноти по 500 евро. Народа рано или късно ще си ги вземе обратно. Слава на Бога, че чу молитвите ни!

Ти разполагаше с целия държавен апарат, назначен от теб. Безплатно, не плати нито лев за презизборната си кампания. Други държаха ръжена. Сега поддържай парламентаризма в България.

Борисов чакаше белият кон, А българският народ не му отпусна и краставо магаре!!!

Чакайте да видим сега как ще изкараме зимата с нарсващи ежедневно цени на горивата, а оттам къде резонно, къде чисто спекулативно върви всичко друго нагоре....! Хора без работа заради спрените проекти и за заради политическите чистки на алкохолика Рашков и сие.....! Ако лани по Орлов мост дремеха дрогирани палаткаджии и разни безделници, сега има вероятност да бъде блокиран с тежка техника и работници с щанги в ръцете. И въобще парламентарна власт с 40 % електорална активност и 32 % за президентска много, много не ми мяза на легитимна власт. Хайде честито на победителите и ДУПЕ ДА ВИ Е ЯКО!

Кошмарът на мутрата от миналото, лято когато беше изчезнал, е леви и десни да се обединят, че дори и част от патриотите, се състоя на тези избори.

“Избраха” българския Мъдурко с огромна преднина

Народа уж беше много чувствителен на тема - кой политик, колко книги е прочел... А избра военния чепик, който е чел само казармени устави, вместо учителя!

Народа избра казармата пред Университета. Не знаех, че толкова много хора обичат да им набиват канчето по военен почин?!

Пълен разгром за кандидата на ГЕРБ-ДПС !!!

Абе Меката китка ич не е от ДПС. Нищо че печели само в Турция и Кърджали.

Тиквуняка се закопа сам още преди 1 година когато разпореди на неговата хрътка Гешев да влезе в президентството . Сега цялата власт е в ръцете на Радев и по всичко личи че ще имаме така нужния ни реваншизъм .До месец два , Гешев ще е история ,Герб ще почнат да се спасяват по единично и Тиквуняка ще остане сам самичак сред глутница гладни вълци които го дебнат да му скочат на врата .

Време е Тиквата да се тричи като краставо куче от пияни селяндypи!

Църния Арапин Борисов, по същия начин като неговия брат Мустафа Карадайъ, отиде да моли за гласове Султана в неговата майка-родина. Зад камера Борисов е целувал краката на Султана под двете турски знамена, а пред камера Султана сочеше с пръст като на мръсен помияр, къде да застане точно Бойко и какво да прави. Неоспоримият факт пред който и Аллах мълчи е - ГЕРБ = ДПС.

Селянията и меринджеите победиха. Гледаме хора̀ се извиват, парвенютата тежки софри са сложили, щастливи времена са явно. Деса втората дама не може да скрие селянията си, с жълта блузка води хорото в НДК. Само липсва люлинският рапър Ицо Хазарта да попее на ушенце на Мунчо и да тропне едно хорце, и картинката ще е като от Чудомир. Айде да ви честито, повеселете се, че скоро ще ви мине.

Отстраняването на мафията означава бързо премахване на Банкянския крадец и похотливец и камарилата му от политическата сцена и укротяване на ДПС (тях няма да му дадат да ги отстрани, поне засега).

с тези, които го издигнаха и поставиха на поста? Ще ги отпише от мафията ли?

И това ще го свърши мошеника от Славяново? Как я виждаш ти тази работа? Новият (п)Резидент има по-важни задачи в момента - прекрояване на министерства, създаване на екипи за крадене, събиране на подкупи, мъкнене на секретни документи към Руското посолство. Това да си национален предател е натоварващо и времеемко. Избрахте си го, сега само стой и гледай сеир. Че той двукратно погазване на Конституцията преди закуска го няма за постижение. Само дано, всичките приказки, които ги изприказвахте, да не са били за замазване на очите и защото ви плащаха с парите на Божков. Ами наистина да сте против корупцията, против мафията и задкулисието. Тогава Радев няма да се задържи и 6 месеца.

Много планове, ама си правите сметките без 2/3 от българите, които не гласуваха. Сега. По-полека, да не се задавите

Вие сте статуквото, ведно с тези, които Ви издигнаха. Ще ни манипулирате и бавите още 5 години, докато ние остареем, а децата ни израстнат с объркана ценностна система.

Мафията се прости и с Президентската власт. Законодателната я загуби преди седмица. Изпълнителната ще й се изплъзне, когато се състави правителство. Съдебната ще се изпари с разкарването на Гешев. Мафията си остава, засега, само с местната власт. Е, и с мисирките, но те ще се разбягат с крясъци, още от утре.

нещастник.

Коментарите са стил работническо дело 1978

1.Столичната община остана единственият бастион на организираната престъпна групировка “ГЕРБ”. 2.При появата на всяко ново шкафче пълно с пари никой няма да се чуди откъде са откраднати, защото ще е ясно на всички. 3.Йорданка Фандъкова е толкова некадърна и толкова грохнала от изнемога, че ѝ е истинска мъка да краде качествено, без да се набива на очи.

Кой както и да го върти, това е избора. От сега нататък, мълчание и всеки дя си носи кръста. Всички безумия като ГЕРБ и Боко са виновни отпадат. ГЕР е окончателно в ъгъла. Да пожелаем успех на печелившите, а на когото не му харесва да мисли за друго място. И мислете бързо, защото без опозиция бързо се налагат данъци и се управлява информационния поток.

От материяла..толкава. Изсра едно лайнo,сега ще се въргаляме всички четири години в него

Това е демокрацията. Какъето народа, такива и политиците.

Така и преди са дошли на власт комунистите.Ударната бригада на милиционера свали избирателната активност на 30%,а Мунчо за за пропаганда срещу него говори.Демагогията дойде на власт.

Ами ще дойде на бял танк тогава, трай си

само м вижте свитата от старомодно облечени и причесани женици играещи народни хора насред пандемията и смъртта на толкова хора. Поне други танци да бяха показали и нещо мода, финес. Пълна провинция с тези народни танци насред пандемия. Бедни по душа, по ум и по изглед, не става нищо от тези хора. И той с малките очички, дето още са по- затворени, мига страхливо и без израз никакъв. Наистина с него само лошо ни чака, предните години и негова беше вината, имаше гонения и сега се очакват. Навън да ходят хората, особено жените, да видим кой ще му ражда поданици.

Така популярният проф. Наско Гердж в Турция! Всеки втори турчин познава ректорът на СУ, а защо е толкова непознат у нас, няма да задълбаваме. Поздравления, разкрит бе още един парашутист от партия "Калинка"!

Филип по горе е очевадно малд задръстен глупак който мисли че света запоочва от него. Жалка работа. Проф. Герджиков е професор и е допста известен в областтта си. Е слаб е в лицевите опори, но не е в длъжностната характеристика за президент. Ще видим сле година. Да не се окаже да ругате със същия плам управляващите...

Поздравления за огромната победа на Румен Радев! Следващите стъпки трябва да бъдат промяна на конституцията за по-големи правомощия на президента Радев, излизане на България от кошмара НАТО и възстановяване на връзките с Русия!

След това руска губерния и братска прегръдка с демократична северна Корея. Не си мисли че ако дружиш с Русия ще бъдеш нещо повече от производител на домати и слуга на руските туристи по черноморието.

България има нужда от личности, като Кьовеши. И от следваща стъпка - смяна на Гешев, дълбоки реформи в съдебната система и справедлив съд за ББ. В Румъния вкараха ли премиери и висши магистрати в зандана, вкараха. България, ако не предприеме същите мерки, все едно нищо не сме направили и никаква промяна за добро не ни очаква.

Ами добре де, Румен Радев трябваше ли да иде в затвора? Ами като трябваше, защо го преизбрахте? Не може да говориш как престъпниците трябва да бъдат съдени като в Румъния, пък да гласуваш за тях и да ги правиш президенти. Или едното или другото.

ТИ СИ статуквото ти не си хванал работа до сега само се правиш че работиш .Къв военен а не е водил война

Без Кирчо и Кокорчо ...Ама си ги създадохте.Колко платихте на ВОЛТ за партията и откъде взехте парите?

за цяла нщ ще успеете ли да стигнете 1000 коментара?

8 герберски трола сте

Избрахте си Тодор Живков тъпаци! Малък и изключително прост народ!

Ти също си част статуквото.

Бай Ставри им е приготвил червения гривест кон......

ти ли го почеса вече, та знайш.

Аз съм навън, но твоя вожд ще го обяздва скоро!

Е, ти си навън. Но те са вътре в теб. Не, извън. Не, вътре.. вън, вътре, вън, вътре...

В ерата на Борисов имаше отчетлив икономически напредък, но нямаше овации, тях ги обираше Борисов. За народа остана бачкането. Сега народът реши да компенсира. Да получи и емоционална победа. Получия я но ще плати от джоба си, то вече се започна. Всяко удоволствие се заплаща, но без него не се живее. Живот!

ДПС и БСП гласуваха за Радев.колко платихте на Нинова и Доган ?

Това народа! Тая простотия, която чета тук, е дъното! Красива страна, но мн прост народ!

В сряда на 24й.11 има Общо събрание на СУ! Познайте какво следва за продажния професор! Чегърт-чегърт-чегърт-чегърт! Искрено се надявам новият ректор да изчегърта всички герберастки калинки от университета!!!!!

Борисов миналото лято прати гавазите да бият младите хора – бъдещето на България. Нали е еманация на примитивност, така и не успя да разбере с кухата си тиква, че който бие бъдещето, остава без бъдеще. Тогава го съветвахме да върне откраднато и да се пръждосва някъде. Той не ни послуша и така ни дойде съвсем до гуша. Затова онова, което преди не стана по лесния начин, сега ще стане по трудния. Борисов още не го разбира, но ще има време за размисъл през дългите години затвор, които му предстоят.

ПОЗДРАВЯВАМЕ ЛЪЖЕЦА БОРИСОВ С ПЕСЕНТА “BELLA CIAO” И МУ ПОЖЕЛАВАМЕ МАГИСТРАЛЕН ПЪТ КЪМ СОФИЙСКИЯ ЗАТВОР, КЪДЕТО ДА ОСТАНЕ ДО КРАЯ НА ДНИТЕ СИ – ДАНО ТОВА ВРЕМЕ МУ СТИГНЕ, ЗА ОСМИСЛИ ЗЛИНИТЕ, КОИТО ПРИЧИНИ НА МИЛАТА НИ БЪЛГАРИЯ.

Какви злини? Би ли посочил поне една. Ама с присъда, а не демогогски. Той като министър председател нямаше имунитет.

?????

Ти от къде си?: Цяла Европа знае кой корумпира държавата, кой интегрира мафиотите в управлението, кой краде от обществените поръчки, кой принуди читавите млади хора да напуснат България, кой извърши геноцид по отношение на народа и му гарантира най-кратък живот, най-голяма смъртност и най-мизерно съществуване, кой съсипа енергетиката, кой срина икономиката, кой разруши парламентаризма, кой управляваше като диктатор в продължение на 10 години, кой предаде националните ни интереси и т.н.

Чакай да го цитирам този смешник, че ако го пипнат от психиатрията, ще му изтрият мнението: " Гражданино, (нерегистриран) Ти от къде си?: Цяла Европа знае кой корумпира държавата, кой интегрира мафиотите в управлението, кой краде от обществените поръчки, кой принуди читавите млади хора да напуснат България, кой извърши геноцид по отношение на народа и му гарантира най-кратък живот, най-голяма смъртност и най-мизерно съществуване, кой съсипа енергетиката, кой срина икономиката, кой разруши парламентаризма, кой управляваше като диктатор в продължение на 10 години, кой предаде националните ни интереси и т.н." Слушай, звънчо, ти сериозно ли смяташ, че правителствата на Борисов са корумпирали държавата? Преди него какво беше? Всички бяха честни и почтени, не се крадеше, не се даваха подкупи, нещата не ставаха "под масата"? Ако ти се струва така, то защо нито едно правителство преди Борисов не свърши нещо? Не построи нещо? Не реши някакъв проблем? Ей така, от кумава срама - да бяха пострили едно кръстовище на две нива - някъде. Абе където и да е. Просто да бяха сложили две тухли една върху друга. Сам виждаш колко драматично се дъни мнението ти от към доказателства - преди Борисов всичко е цветя и рози, ама няма два лева настрана и не е построена една будка за вестници, пък идва лошия Борисов и зведнъж проблемите на държавата започват да се решават, да се строи, да се пълни бюджета. Нещо ти куца логиката. Мафиоти интегрирани в управлението? Я провери пак - къде са мафиотите. Да не се окаже че са в инициативния комитет на Румен Радев. Крадене от обществени поръчки? Допускам, че си прав - НЯМА ДЪРЖАВА В СВЕТА, В КОЯТО ДА НЕ СЕ КРАДЕ ОТ БОЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ. Може би само в държава, в която НЯМА обществени поръчки, поради липса на обществени средства - като България на Луканов, Виденов, Станишев - хората около Румен Радев. Принудил читавите млади хора да напуснат България? Ти въобще ползваш ли си мозъка? Ти знаеш ли, че САМО ПРИ БОРИСОВ е имало ПОЛЖИТЕЛНА НЕТНА МИГРАЦИЯ? Ако не знаеш, прочети малко, преди да се излагаш като кифладжия из Интернет. Глупостта и неинформираността не е извинение за лъжите, които сипеш. Геноцид по отношение на народа? Пич, ходи се прегледай - дори и да нямаш клинична пътека, това ще са най-разумно похарчените пари в животеца ти. Как ти хрумна да напишеш точно обратното на реалната ситуация. Сравни нарастването на пансиите, на заплатите, на брутния вътрешен продукт, събираемостта на данъци, мита, такси и ще видиш, че правителствата на Борисов нямат равни в покачването на стандарта на живот на българина. Абе, ти само сравни колко бебешки колички има от 2012 по улиците. Те майките не са прости - само тях ги гледай кога си позволяват да забременяват и да имат деца. Нищо друго не ти трябва, за да разбереш каква глупост си написал. "... гарантира най-кратък живот, най-голяма смъртност и най-мизерно съществуване". Аааайде бе? Преди Борисов по колко години живеехме? За смъртността се обърни към Радев и Служебното правителство - това са нехранимайковците, които изпуснаха COVID-кризата от контрол и постигнаха рекорди по заразени и починали. Какво общо има Борисов?! При него всичко бе под контрол. Мизерно съществувание? Чие, бре Андрешко? Твоето ли? Да, да си трол и да лъжеш из Интернет за жълти стотинки е мизерия, но това не е финансова или материална мизерия, а мизерия на духа. И ти си си виновен за нея. Вместо да сипеш лъжи и откровенни тъпотии из Интернет, хвани се на нормална работа и мизерията ти ще свърши. Все пак правителствата на Борисов вдигнаха стандарт, заплати, качество на живот, форсираха производство и предлагане на качествени хранителни стоки по БДС. Има възможност да добруваш, да се храниш здравословно, да си щастлив. Ама е до култура и възпитание. Като ти се лъже и мами - стигаш до там където си сега и ревеш, че Борисов те е вкарал в мизерия. Другите ти глупости дори няма да ги коментирам. Само луд или пропаднал парцал, който гони копейките е в състояние да избълва такъв nonsence.

Злини ли е : -че инфлацията при него беше 0 -че имаше нарастване на БВП -че построи магистрали -че имаше умерени цени -че поддържаше отлични добросъседски отношения ..и т н .............................................................................. А Кирчо канадеца и Кокорчо /с офшорните сметки/ кога ще влезат в затвора или чакат и Спецов???

в момента е световно явление, свързано с пандемията и предизвиканата от нея икономическа криза - следователно липсата й преди не може да се отчете като някакъв плюс на Борисов. Но може да му се отчете, че той е крадец № 1 на всички времена. Рашков да остане министър на вътрешните работи и ще разбереш за какво иде реч. Пък и Кьовеши вече гледа с интерес към нашия мошеник, понеже голяма част от откраднатите пари са европейски.

Вярно е, че за тези 12 години с малки изключения, ГЕРБ си помислиха, че няма кой да ги събори от власт и в последно време си правиха каквото си поискат. ФАКТ. Ама тия новите още не са сформирали правителство и се оакаха. ФАКТ. ТЕ НЕ ЗНАЯТ ЩЕ ИМА ЛИ ПРАВИТЕЛСТВО И ВЕЧЕ РЕДЯТ МИНИСТРИ. ФАКТ. КИРЧО КАНАДЕЦА - МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ? АСЕНЧО КОКОРЧО, ДОКАЗАНИЯ ИЗМАМНИК ОТ НЕГОВИ БИВШИ СЪДРУЖНИЦИ - ФИНАНСОВ МИНИСТЪР. ОНЯ ИЗРАЕЛТЯНИНА ЛОРЕР ЛИ БЕШЕ ИЛИ ЛОРЕЛ, НАМА ЗНАЧЕНИЕ- МИНИСТЪР НА ВЪНШНИТЕ РАБОТИ. БОЙКО РАШКОВ МИНИСТЪР НА ВЪТР РАБОТИ. И КАКВО ОСТАНА ЗА ДРУГИТЕ? МИНИСТЕРСТВОТО НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО, СОЦИАЛНОТО МИНИСТЕРСТВО, НА ЕКОЛОГИЯТА, НА СПОРТА.

Много знаеш, да не си седял на Кире на канадския...?

Статуквото след 12 години най-после е наритано в ъгъла. ,където му е мястото, само трябваше още малко да ги понаритатр, мръсната им, бездарна ГЕРБ-ерастко-ДПС-арска сган..!

България излизала от застоя. Глупости и демагогия. БВП се увиличаваше всяка година. Доходите се повишаваха ежегодно. Инфлация нула. По магистралите стотици хиляди пътуваха за всеки празник за Гърция, морето и Европа. А след управлението на Радев вижте инфлацията, стопените доходи, спрените магистрали, цените на стоките, горивата и енергията. Ех, хора, след управление на комунистите България вижте се е сгромолясвала. Жалко!

абе сериозно ли сте толкова тъпи БЕЕЕЕ В ЦЯЛ СВЯТ ИМА УВЕЛИЧЕНИЕ НА ГОРИВА И ГАЗ..... И ЗА ТЯХ ЛИ Е ВИНОВЕН РАДЕВ????????????????????????????????????

Не бе глупако. Само за България е виновен.

значи в цял свят се увеличава цената.... ама на вас идиоте Радев ви е виновен. АХАХАХААХАХаха

Цените на сорт Брент (суровото гориво) са на нивата отпреди 1 година, само че преди една година не купувах олиото на 4,30 лева за литър, хлябът не струваше 1, 55 лева и т.н., т.е. цената на горивото е най-минималния фактор, влияещ върху растящите цени на стоки от първа необходимост.

Нарочно и само заради теб и всичката бездарна като тебе сган ги направи тези увеличения на цените Радев, щото да ви е гадно..!

Кризата е в цяла Европа. И то заради тея на които банкянския кретен козируваше. Колко жалко е да си прост гербераст, добре е че от тук нататък само с реването ще си останетанете, от вас и вожда ви вече абсолютно нищо не зави.

дори и в САЩ.

ЧЕСТИТ ВТОРИ МАНДАТ НА ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ С ПОЖЕЛАНИЯ ЗА КРЕПКО ЗДРАВЕ И ДА ПРОДЪЛЖИ ИНТЕНЗИВНАТА РАБОТА ЗА БЛАГОДЕНСТВИЕТО НА БЪЛГАРИЯ. ТОЯ, КОЙТО ЩЕШЕ ДА СЕ ВРЪЩА НА “БЯЛ КОН”, ЗА СЕГА ОСТАНА ПОД КОНЯ – ДА МУ КРЕПИ “МАХАЛОТО” С ТРЕВОЖНОТО ОЧАКВАНЕ, КОГА ЩЕ ГО УСЕТИ “СЪС 200”.

хааае абе вие само топки и маха са ви в главата..скрити гейове

От гласувалите за Карадайъ Са гласували за Герджиков Истина

всички го знаехме предварително

А пък секциите в Турция бяха празни. Я посмали манго.

това са официални данни. Ние не сме като вас да си измисляме !!!

Само да попитам ? Къде са майките от "СИСТЕМАТА НИ УБИВА"? ИЛИ СА НАРЕД С ВИСОКИТЕ ЦЕНИ НА ХРАНА НА ГОРИВО НА ГАЗ? ЯВНО МНОГО СА ИМ ДАЛИ ПОДКРЕПА, ЧЕ НЕ ПРОТЕСТИРАТ. А КОГАТО ЯНУАРИ СИ ВИДШТЕ СМЕТКИТЕ ЗА ТОКА, МИЛИ МАЙКИ ОТ "СИСТЕМАТА НИ УБИВА" СРЕЩУ КОГО ЩЕ РЕВЕТЕ?

СА ВДИГНАТИ В ЦЯЛ СВЯТ БЕ МАЛОУМНИКО. ИЛИ РАДЕВ Е ВИНОВЕН ЗА ЦЕЛИЯ СВЯТ А?

Са путки!!! Страшни

как се кефи , като че ли някой я гъделичка по писанката :))))

ще се кефи , още пет години на държавна копаня не са малко я !!!

За какво статукво говорим? То Радев е статуквото. Къде беше последните 5 години? Какво постигна в борбата с корупцията? Ама това, че вреди Деса на сладка службичка му го признавам...Непотизъм му се вика на тва.. Народе?!

е тва е да си тъп трол.... ТИ СИ ПРИЗНА ЧЕ В ГЕРБ Е КОРУПЦИЯ

Ами той Радев мислеше теб да уреди на тази сладка службица, ама си толкова некадърен, че не се трае..!

Трябва да благодарим на Радев, че ни отърва от комуниста и член на БКП, Бойко Борисов - човек останал до Тодор Живков до последния му дъх.

Много е вероятно Бойко да е син на Живков - Тато постоянно оправяше циганки от Банкя.

Ами комустите, които го издигнаха и поставиха за президент? Забравили сте! Много плиткоумно!

Нема да се плашите. Прост народ си избра прост президент.

що не гласувахте за герджиков

Гласувахме, но сме по-малко.

Циганите сте малцинство

а то кои.... ДПС и циганите

Прост бивш премиер Не си избра президент

това ви беше