Румен Радев: Българският Червен кръст е символ на хуманност и вяра

Държавният глава получи почетния плакет на организацията по повод годишнината й

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

всяка сутрин, докато го бръснат, радев се изпъва като глист от гордост за бчк!

ОТДАДОХ 50 ГОДИНИ НА ВОДНОТО СПАСЯВАНЕ, 38 ПО ЧЕРНОМОРИЕТО. ОСНОВАХМЕ ВИСОКО ОРГАНИЗИРАНО ВОДНО СПАСЯВАНЕ В БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 1964. СПОМНЯМ СИ ЗА ВСЕОТДАЙНОСТТА НА Д-р РАДИВЕНСКИ, НА ХРИСТО НИКОЛОВ, НА ИВАН БОТЕВ, НА СТОТИЦИТЕ КОЛЕГИ ВОДНИ СПАСИТЕЛИ, ИСТИНСКИ ЧОВЕКОЛЮБЦИ И ПРОФЕСИОНАЛИСТИ, ГЕРОИТЕ НА ТЕРЕН, СМЕЛИ МОРСКИ ВЪЛЦИ, БЕЗУМНО ВЛЮБЕНИ В МОРЕТО! ТОВА СА ВИНАГИ МЛАДИТЕ ПО ДУХ КОЛЕГИ ОТ СОФИЯ, ПЛОВДИВ, БУРГАС, ВАРНА, АСЕНОВГРАД, ПЛЕВЕН, ГАБРОВО, ХАСКОВО, РУСЕ, СМОЛЯН, КЪРДЖАЛИ, СТАРА ЗАГОРА, КАРЛОВО, ВИДИН, ЛОВЕЧ...ОТ ВСЯКО КЪТЧЕ НА БЪЛГАРИЯ! НО, СЕГАШНИТЕ РЕГИОНАЛНИ РЪКОВОДСТВА НА БЧК СА ИНДИФЕРЕНТНИ ОТНОСНО СТАРИТЕ КАДРИ, НЕ ГИ УВАЖАВАТ! А БИХА МОГЛИ, ДА НИ ИЗДИРЯТ, ДА НИ ПОКАНЯТ НА ЕДНА ПРИЯТЕЛСКА СРЕЩА, ДА СИ СПОМНИМ С ДОБРО ЗА ВЕЧЕ ПРЕМИНАЛИТЕ НАШИ ПРИЯТЕЛИ! БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!

като ти чета писанието, ти вероятно си бил партиен секретар на първичната партийна организация на спасителите в мичурин

от време на време този интелектуален колос изрича гениални мисли, като "денят е по светъл от нощта", "бчк - символ на хуманност", ...

Вот време на време този интелектуален колос изрича гениални мисли, като "денят е по светъл от нощта", "бчк - символ на хуманност", ...

Баси дрънканиците...

Този тиквеник на снимката е прост като гъдулка!

гъдулката съвсем не е толкова проста като радев!

ти си по проста от гъдулаката

Празнодумец.

Да бе да - а тези X5ци дето били линейки? БЧК е параван за яко крадене. От мен няма да видят и стотинка!

Заповяда на неговите подчинени да се страхуват от самолети втора ръка, а сега същите негови подчинени са готови да дадат нашите пари предназначени за нови Самолети, на руснаците за ремонта на техните брак Ми.

Достатъчно е човек да попрехвърли коментарите, за да разбере, че много хора се нуждаят от помощ. Псхиатрична...

А твоя червен г....з Радев е признак на безсилност. Днес козерува ли на Корнито?

Не е козерува,а е козирува.

Или Ради Комундето, може и Тъпото

Този кога най после ще каже твърдо истината ГЕРБ КРАДЕ! Говори и мрънка като някоя бабичка! Хората гласуваха за Вас за да се стожер на простотията и кражбата на ГЕРБ, а не да хленчите и деликатно да говорите, те мутрите от деликатност не разбират.