17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А да каже нещо за геноцида на сърбите над други народи, пикаещият във фонтани? Нещо за юго-контрабдата по времето, когато беше вътрешен министър? Нещо за химическите оръжия, които Сирия употребява и за които още тогава се знаеше, че са на Саддам Хюсеин и той ги е скрил в Сирия. Да каже нещо за предупредени да бягат престъпници?

По-рано тази организирана партийна група пътуваше само до граничния КПП. Сега влизат и навътре, явно!

За да има мир, АБВ в Сибир! За да има мир, БСП в Сибир! За да има мир, Радев във Сибир! Чиба от България, руски подметки!

Плевенския баш комсомолец пак се е изказал неподготвен . Но с тая квадратна глава , какво друго да измисли . Пак добре , че не се е изпишкал хаоколо .

Няма по-големи лицемери от комунделите. Гоце организираше антинатовски митинг през 1999г, а четири години по-късно, като президент, подписа договора за присъединяване на България към НАТО. Както казваше дядо ми, "комунистите са професори по наглост и гьонсуратлък". ..... Същата работа е и с "пикаещия в шадравани" другар, нищо че никой не го брои за жив - наглост, лицемерие и лъжа. Много случихме, ейййй, много!!!

Пиииш в шадраванчето.

Е пълно с лъжи, преиначаване на фактите и премълчаване на неудобни събития и действия от страна на Сърбия, че изобщо не си струва да се коментира. Оставяме настрана риториката на другаря Петков в стил ЗКПЧ от 70-те на миналия век.