17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Смях.

Аз си мислех, че има само един патриот с налудничав поглед, а то се оказа, че има и нормално изглеждаща тиха вода не напита... Защо назначават все едни такива отрепки на отговорни постове.... Удобни ли са? послушни ли са ?... Калинки ли са ?....

Верни на партията - ГЕРБ !!!

не само изглежда - има нужда от освидетелстване

Този препикаващ басейните на Плевен комуняга като какъв дава оценка на един може би негов бивш съпартиец?!

Когато сме на власт сме глухи, крадливи и дебелокожи. Когато не сме на власт сме честни и достойни. Що е то? Всякаква поличическа измет, начело с комунистите.

У нас всички са комунисти. Не се лъжете по това, че са се пребоядисали.

Чич Румене,при теб бяха най-показните отвличания и грабежи в страната.

Оххх, новият "милиционерски морален коректив" не се спря тези дни;)) Що не млъкнеш малко, а - още помним как се среща с избеГалевите и каква суматоха настана сред "проследяващите срещата", когато разбраха с кого се срещат точно дупнишките феодали;))

Сегашните са жалки и смешни, но по времето на плевенския пикалник беше зловещо...ежедневни убийства, корупция, нулева разкриваемост (нарочно), не чак толкова тайни срещи с известни бандити и задушливо чувство на безнадежност у хората.

Какви разултати искат от МВР като има хора на служба още от възродителният процес които получават едновременно пенсия и заплата и ги съветват хора алкохолици, , свързани с групировки, и издухани разни политици.

Друго си е да те хванат с братя Галеви и Трактора в една кола по бели гащи. Тогава имаше МВР и държава ли?? А вътрешните войни по твое време в ДАНС и пребиването на журналист в чукове??? Поне малко срам имай Румене!!!

PEYTSCH

Лдер на АБВ, що е то ? Петков, кажи какъв процет имахте на изборите и тогава ...лидерствай.

Всичките сте за там другаро фонтанов, всичките. :)

".....в момента явно няма държава." Само че този момент се точи десетилетия вече, а и от преди времето когато той бе вътрешен министър за което очевидно е "забравил". На същия известен и като "героя пикаещ в шадравани" явно трябва да се припомни, че пропусна "небрежно" да реформира МВР когато му бе шеф! Следствие на което диагнозата "българска полиция" се задълбочава добивайки злокачествени форми!

Ами некъдърния началник на РПУ-то няма ли да си ходи. Та той е най-виновен за несправянето със задълженията си и тези на подчинените му. Парашутист дошъл от София с протекциите на високопоставен човек от областната управа на Софийска област.

Да си призная Руен Петков хич не ми е любимец,но в случая е напълно прав.Но също така е истина,че това положение в МВР не е от вчера,защото проблемите се трупаха десетилетия и резултата е налице.А че настоящия министър трябва да подаде оставка е абсолютна истина,ако не иска да става повече за смях.

Съжалявам,но пропуснах буква в името на Румен Петков.Не беше нарочно.

PEYTSCH

Но беше по-смешно...Настъпи мотиката...

Всички - ВЪН!!!

Преди руменчо да каже нещо трябва да се видят проилите и то с кръвна проба!!

Не знам дали той или ти или и двамата имате нужда от освидетелстване. Все си мисля, че човек пикаещ във фонтаните на Плевен не от най читавите, но пък чвно е перфетен за политик. Тъп, нагъл, безкрупулен и корумпиран. Какво повече да искаш от един политик и бивш министър на МВР.

Румен Петков: Министър Радев изглежда като човек, имащ нужда от освидетелстване А Румен Петков изглежда , като "пикаещият" във фонтана. Присмял се хърбел на щърбел.

И тоя не е цвете, ама в случая е напълно прав!

И кого представлява този???Реклама на алкохол или на гоцето хотелите??Или и двете заедно??!!