Коментари - Понта: В сърцето на Европа има лидери като в Сирия и Либия | Днес.dir.bg

Понта: В сърцето на Европа има лидери като в Сирия и Либия

Виктор Понта разкритикува унгарските планове за издигане на ограда от бодлива тел по границата с неговата страна, за да се попречи на потока от мигранти.

Обратно в новината

Коментари - Понта: В сърцето на Европа има лидери като в Сирия и Либия | Днес.dir.bg

Коментари

АМИ ДА ПОНТА ЩЕ УПРЕКВА УНГАРИЯ ЗА ДРАКОНОВСКИТЕ МЕРКИ,ЗАЩОТО СЕГА ТЕ ЩЕ ПРЕМИНАВАТ И ПРЕЗ РУМЪНИЯ.ТЯ ДОСЕГА НЕ БЕШЕ ЗАСЕГНАТА ОТ ТОЗИ ПРОБЛЕМ И СИ ТРАЕШЕ.НО ЩЕ ВИДИМ КАКВА ПЕСЕН ЩЕ ЗАПЕЕ,КАТО МУ СЕ ИЗСИПЯТ В РУМЪНИЯ.

Вярно казва човека -- в сърцето на европа е Мама Меркел.

бедна ми бедна Мамалигария

Много странно!От Германия идват противоречиви информации!!!!Меркел,заявява,че иска бежанците,същото го казва и президента на дойче банк,той даже дава заявка за над милион до 2020г.В същия момент натискат ЕС,за разпределяне по квотен принцип на емигрантите!!!Да взимат колкото им е нужно и другото директно във виновника за ситуацията САЩ!!!!!!!Защо,ще ни притискат???Орбан,много добре си действа човека!!!!

Егаси как си личи тези които се напъват да се харесат на шефовете в Брюксел кои са. Хленчо, оправи си дворчето, не мисли какво можело да става. А може и да ти цъфнат налъмите. Ясно си личи смешните дипломи и придобито образование на некадърните политици, все друг им виновен.

И кво ми беше обидното в коментара бе модераторчето, че съм нарекъл Понтьо мамалига ли? Еми мамалига значи качамак на български момченце т.е. няма нищо обидно.

ако не реши твоите проблеми , ще реши своите.

75 процента от пришълците са млади мъже.

...И ТОВА Е САМО НАЧАЛОТО. През последните години в различни европейски страни радикалите от местните ислямски общности изискват представителите на другите вероизповедания и просто от гражданите на страните, които са приели мигрантите, да живеят по техните правила. Във Франция с променлив успех върви битката за правото на жените мюсюлманки да ходят на училище с никаб или поне с хиджаб . В Дания например местните власти в едно градче махнаха коледната елха от централния площад по искане на мигрантите ислямисти. Властите в Брюксел (Белгия) също бяха принудени да вземат такова решение. В същата тази Белгия лидерите на мюсюлманите поискаха властите в държавата да забранят на всички, които се намират на територията на страната, да се хранят в светлите часове на деня по време на свещения месец Рамазан. Мюсюлманите в Швейцария настояват да се промени знамето на страната, тъй като кръстът обижда религиозните им чувства. В Лондон пък ислямската нравствена полиция, съставена от мигранти, наказва попадналите в праведните райони аборигени и туристи за тяхното неправилно поведение. И така нататък. С всяка изминала година техният глас става все по-силен, а исканията им все по-нагли и радикални...........

И така, докато не стане ислямска Европа!

Пунта Мара пак се е изказала неподготвена, явно нагълтала се с толерастка семенна течност. Напротив, Орбан е единственият в гнилия ЕС, който не слугува на мазния нос и е наясно какво да направи, за да спре варваризирането на Европа. Аве Орбан!

Гледам,че всички почват да страдат "кактака унгарски полицаи ще почнат да стрелят жени и деца". Да но 70 % от бежанци са млади мъже!!!!! И решение на проблема е - жени и деца се пропускат в настанителни лагери - млади мъже на възраст до 50 години - се връщат.

Този Пионта е от едно котило с нашя чехльо! Made in USA.

someone

основната цел на тази унгарска ограда е техния премиер да спечели изборите отново, мисля, че бежанците са на заден план за него и само наивници вярват, че е обратното. този човек с неговите телени огради, затвори и журналистки, спъващи злобно бежанци с деца излъчва злоба, омраза и принадлежи в средновековието, а не в модерна европа.

someone

много грозна картина - унгарска журналистка, жена, да спъва умишлено човек с дете на ръце. това е жена, която е срам за женския пол. жената трябва да обича децата, тя иска детето да падне и да го боли, ще изпита садистично удоволствие от плачещо дете. за орбан явно тя е модел за подражание за унгарските жени и маики.

мнооого трогателно. А на тебе не ти е жално за българска девойка, наръгана с нож от такъм "мигрант",който най-вероятно за парлама мина граница с чуждо дете на ръце. Те ги носят като щит - това не ти идваше в главата. Не им пука за тях - иначе те не би предприели такова рисково за деца пътуване. В Турция не ги убиваха - настаниха ти. Но не - алчността ги гони напред. Така че недей толкова да виниш журналистка, всичко е доста съмнително. Мисля ,че германски майки,които получиха предупреждение от училище да обличат дъщерите си така ,че да не накърняват религиозни арабски чувства. Та мисля че тези майки също би спънаха тази напаст. Викат че им гладни и жадни деца и хвърлят вода на релси под влакове - нещо не го разбирам.

Издишаш човече издишаш, както и пропагандата на скапаните медии. Орбан е прав, а такива като тебе скоро няма да имат думата. Ае със здраве

Хайде стига с твоята анти-европейска омраза и анти-европейска ксенофобия и пропаганда за етническо прочистване на хора, които не ти харесват. Всеки народ има право да си има своята държава и да съществува без някой да се опитва да го премахне. Ти не си вярващ човек, и не си истински евреин. Никой Бог не би пожелал да се извърши етническо прочистване над определени народи. Ти си същият като Хитлер, и ти като него искаш етносите които не ти харесват да изчезнат. Хитлер искаше да се премахнат евреите, а ти искаш да се премахнат европейците, така че ти си същият като него. Един ден твоят Бог ще те съди за това, че изпитваш омраза към някои народи и желаеш те да изчезнат.

В Европа станаха много "лидерите" които постоянно си връзват обувките с гръб към разни началници, ама ние им сърбаме попарата.

ЕС не може ли да схване, че Демокрация и Ислям са несъвместими понятия. Трябва да избират - ще покръстват ли бежанците или самите европейци ще приемат исляма (и ще се откажат от демокрацията)?

Относно вариантите: Първото е невъзможно, второто вече се случва

така наречения "демократичен преход" създаде особен вид политически "личности" без собствени възгледи базирани на някаква логика, а опериращи с етикети, поставени предварително от малка група силни (наречени демократични) страни. такива личности се пробутват напред, заемат важни постове в държавите "васали" и после техните "мнения" се представят като мнение на голям брои страни. тази личност на снимаката е типичен представител на споменатата порода, у нас те са също "на почит", нашия президент, министрите на външните работи в няколко наши правителства и т.н. в ес моргерини е от същия вид...

"разговор" с цру-то ....за компроматите срещу него,и е предпочел да вземе куфарчето с новите долари,забравяйки за какво би трябвало да работи като управляващ

Може би тези огради и телове няма да решат проблема, защото той е някъде там, отвъд Голямата Вода, в САЩ-ите. И е предизвикан от Обонго и неговите еврейски шефове. Но какво да направят унгарците? Да обявят война на САЩ ли? Всъщност те правят това, което трябва да прави една малка и суверенна държава. Защитават се с подръчни средства! А по принцип с какво бяха лоши Кадафито и Асад? Защото виждате с каква сган са си имали работа. Там промените и надделяването на светското над исляма стават бавно и понякога принудително. Нима този път, който предложи Обонго не показа пълната си несъстоятелност? И сега не само там, а и в половината цивилизован свят хората живеят много по-зле отколкото преди "демократичните" хамирикански промени.

всички си подхвърлят имигрантите като горещ кароф. Поредният европослушко Понта, ако толкова се е загрижил, да си ги приюти, ей колко голяма е Румъния. Ама май болката му е как по-бързо да ги шътне на Австрия и Германия. Що не реве, че и те са затворили границите? Щото мама Меркел ше се разсърди ли? Реално най-прецакани ще са гърците и сърбите, те са първите "безопасни страни". После никой няма да вземе бежанци оттам.

Брей, най-подритваните. Синонимите на слаба държавност, краен егоизъм и нихилизъм спрямо собствените си народи станаха и най-големите поддръжници на Европейската идея. По-големи папи и от папата. От всякъде се отвръщат от нас благодрение на политическият ни елит а този елит смята , че със сервиличене ще спечели благоразположението на за още един мандатец. Мандатец, това е към което се стремят. Не към по-силна и просперираща общност.

Затваряй границите ни Бойко! Имаш ли топките на Орбан обаче, а!?

Донякъде съм съгласен. Но да уточним имената! Аз предлагам: Меркел, Оланд, Саркози, Юнкер. Списъкът е отворен. Забравих Прасенко.

Мигрантите искат в Германия, а Германия си затворила границите

Браво на Орбан, браво на Унгария!Трябва да се спре тая тълпа, нахлула в Европа и да се върне обратно.

Хайде да не е толкова драматично - унгарските войници може да започнат да стрелят и да убиват само мъже. За да няма плач за убити жени и деца. Само мъже - емигранти ще убиват. Мисля, че ще е доста ефикасна мярка. Не вярвам някой мюсулманин да изпрати жена си сама на 3000км - кой знае какво ще направи тя без него.

Този копелдак е поредният краварски гъзолизец! Прехвалената "борба" с курупцията в Румъния е просто гонение на вещици политически чистки! Както искайте го възприемайте обаче всички осъдени за "курупция" в Румъния бяха в остри противоречия с краварите и еврог*! Другото е пропаганда и лъжи!

Понта е типичният балкански хитрец и използвач тип Бай Ганю. Вижда че унгарецът Орбан е атакуван от всяква еврогейска сволоч и реши и той да се направи на мъж. А всъщност е проститутка.

може би , ако бяха "открили" някаква епидемия от рода на ебола...

БATKO

Цитат: "Виктор Понта беше обвинен в съучастничество в пране на пари, измама и укриване на данъци от времето, когато е бил адвокат, преди да заеме премиерския пост през 2012 година." Може ли такъв човек да дава акъл на Орган? Един корумпиран продажник като Понта да обвинява най-големия политик в Европа - Виктор Орбан. Може ли това да е истина.

БATKO

А защо румънците връщат емигрантите в България, а който премине го пробутват на Унгария. Нали уж ги искат? Ще видят те след изборите, Турция като ни наводни с емигранти, а ние от своя страна като наводним Румъния, какви ще ги говори тоя.

Тоя се е напил и е наплямпал празни приказки. То и баба му Меркел приказваше същото, хвалеше и приканваше пришълци към Германия. На другия ден министрите й я накараха да си затвори устата. Затвориха без много приказки границата. Или румънеца усеща как чужденците могат да останат в Румъния.

Защо никой не говори за стените в САЩ, Испания, Израел и др.страни? Благодарение на стената в Испания /реално в испанския аклав в Северна Африка/ нелегалните имигранти в Испания за една година са поне 100 пъти! по малко, отколкото в Италия. Това е факт.

Да поискаме савет от хидроинженерите.В случая трябва се реагира като при превенция на наводнения. Бежанските лагери са като язовирите - трябва да се изпускат контролирано. А гранизите са като бентове - следва контрол на протока. Откъде накъде ще наслуват откйдето им скимне и няма да спазват правила. Жси1ки сме хора на тоя свят, но ние знаем как се чака виза. Да дават тия трафикантски пари на дъравафите -що на мафията - тя да не би да ги издържа после

Този защо ни предизвиква, да му пратим арабите дето идват от Одрин и Истанбул с надуваеми лодки през Дунава! Друга песен ще запее :) Може да си задържи лодките заедно с "бежанците" или да ги насочи към Молдова и Украйна :) Така де, да насочиме малко потока на Север и Изток !!!!! Кой ги пита бежанците?! Нали бягат от война, все тая къде !

Напротив, ще реши проблема за унгарците. Като знаят- ще ги заобикалят. България има нужда от ограда също!ASAP!!!

Струва ми се , че това велико преселение цели разпространението на исляма по цял свят!

Този смешник Понта се присъедини към хора от гнусни лицемери. Както я карфаме Европа е на прага на дестабилизация и граждански вълнения (вж. Ванга и Слава Севрюкова). На какво бъдеще залагат тези предатели-антихристи и как се виждат в него!

ТОЯ ОНТА ДА СИ НАЛЯГА ПАРЦАЛА!! ТОЙ НИЩО НЕ РАЗБИРА, НИКОГА НЕ Е ИМАЛ РАБОТА С РЕЗАНЯЦИ-ИМАЛ Е КЪСМЕТ, ЧЕ БЪЛГАРИЯ, РУМЪНИЯ, СЪРБИЯ И УНГАРИЯ СА ГИ СПАСИЛИ !! БРАВО НА ОРБАН-САМО ТАКА ТРЯБВА ДА СЕ ДЕЙСТВА С ТАЯ ВЪЛНА, ЗАЛИВАЩА НИ ОТ ВСЯКЪДЕ, ГОТОВА ДА НИ УДАВИ И ЗАЛИЧИ!!! СЛЕПИ ЛИ СТЕ, БРЕ ХОРА-ТОВА Е ПО-СТРАШНО ОТ ПОТОП!!!!!! НИКАКВО СЪЧУВСТВИЕ И ЧОВЕЩИНА-ДА СЕ ВРЪЩАТ ОБРАТНО, ДА СЕ БИЯТ И УМИРАТ ЗА ТЯХНАТА СВОБОДА И В ТЕХНИТЕ СИ СТРАНИ!!!!! НЕ НИ ТРЯБВАТ В ЕВРОПА-ДА ВЪРВЯТ НА СЕРЕНИЯТ ПОЛЮС-БЕЛИМЕ МЕЧКИ МНОГО ЩЕ ИМ СЕ ЗАРАДВАТ!!! ВЪН РЕЗАНЯЦИТЕ ОТ ЕВРОПА !!!!!!!!!

Понта тъпако тъп, Орбан е напълно прав. Това да си пазиш народа и държавата за предатели като теб е диктатура като в Либия и Сирия,но ти си диктатор защото си купен и народа не те подкрепя. Баси лудите управляват Европа по места и централно. Границите трябва да се върнат, те са нещо свещено, а ЕС трябва да се разпадне.

да сложа повече плюсчета от позволеното :)

Този Понта е същия като нашия Митов, същия неопределен пол, нежни черти, меки китки, откъде се пръкнаха тези рептилии не ми е ясно. Същите мазни приказки и толеранции. Толеранции на наш гръб обаче.

порода ммутанти тъкмо за целта, за която са сложени на тези постове.

Не всички лидери ГОВОРЯТ това, което им казват западните ти господари Понта. Не всички лидери ПРАВЯТ това, което им казват западните ти господари Понта. И не всички лидери се ПРОДАВАТ толкова лесно колкото ти Понта.

Вучич, тъпако, не ходи на инструкции в САЩ и не обещавай европейско отношение към нашествениците, защото сърбите ще те издухат.

Да. 3 дни ще стои в САЩ и е ясно как ще се върне - купен и промит мозък. Сърбия замина и тя като нас.

Пропускаш факта, че в момента в Ню Йорк има годишна сесия на ООН и най-вероятно Сърбия е член на ООН...инструкции има само в главата ти - сърбин да приема инструкции от ония, които го бомбардираха и му е.аха мамата на държавата - е те такова животно НЕМА!!!!

И аз съм против оградите ,трябва да се осигури на талибаните максимално бърз достъп до Германия ,Швеция ,Англия и Франция ,за където са се запътили ,веднъж като стигнат там да видим как ще ги върнат по квотен принцип.

Тя няма сърце за хората от този континент, който унищожи.

Китайската стена изпълни целта си. Благодарение на нея днес съществува могъщият Китай.

На риториката с риторика: Какво ще правим ли, ще се питаме какво ще правим, ако агресивни и некултурни бежанци започнат да колят християните по нашите земи, както го правят в Сирия, Афганистан. А междувременно трябва да спрем да се лъжем, че тези орди са бежанци, което е ясно че е лъжа. И трябва да искаме оставките на хора, които са длъжни да защитават интересите ни, поне да не повтарят лъжата.

Ами клали са ги през вековете-що да не се пробват и сега? като минава номера...Нека почакат още,орките да станат още 2-3млн и тогава гледай какво става... Обаче тогава виновниците,които ги напускаха ще са далеч зад океана,а ние тука ще берем гайлето...

Коментари - Понта: В сърцето на Европа има лидери като в Сирия и Либия | Днес.dir.bg

Понта: В сърцето на Европа има лидери като в Сирия и Либия

Виктор Понта разкритикува унгарските планове за издигане на ограда от бодлива тел по границата с неговата страна, за да се попречи на потока от мигранти.

Обратно в новината

Коментари - Понта: В сърцето на Европа има лидери като в Сирия и Либия | Днес.dir.bg

Коментари

АМИ ДА ПОНТА ЩЕ УПРЕКВА УНГАРИЯ ЗА ДРАКОНОВСКИТЕ МЕРКИ,ЗАЩОТО СЕГА ТЕ ЩЕ ПРЕМИНАВАТ И ПРЕЗ РУМЪНИЯ.ТЯ ДОСЕГА НЕ БЕШЕ ЗАСЕГНАТА ОТ ТОЗИ ПРОБЛЕМ И СИ ТРАЕШЕ.НО ЩЕ ВИДИМ КАКВА ПЕСЕН ЩЕ ЗАПЕЕ,КАТО МУ СЕ ИЗСИПЯТ В РУМЪНИЯ.

Вярно казва човека -- в сърцето на европа е Мама Меркел.

бедна ми бедна Мамалигария

Много странно!От Германия идват противоречиви информации!!!!Меркел,заявява,че иска бежанците,същото го казва и президента на дойче банк,той даже дава заявка за над милион до 2020г.В същия момент натискат ЕС,за разпределяне по квотен принцип на емигрантите!!!Да взимат колкото им е нужно и другото директно във виновника за ситуацията САЩ!!!!!!!Защо,ще ни притискат???Орбан,много добре си действа човека!!!!

Егаси как си личи тези които се напъват да се харесат на шефовете в Брюксел кои са. Хленчо, оправи си дворчето, не мисли какво можело да става. А може и да ти цъфнат налъмите. Ясно си личи смешните дипломи и придобито образование на некадърните политици, все друг им виновен.

И кво ми беше обидното в коментара бе модераторчето, че съм нарекъл Понтьо мамалига ли? Еми мамалига значи качамак на български момченце т.е. няма нищо обидно.

ако не реши твоите проблеми , ще реши своите.

75 процента от пришълците са млади мъже.

...И ТОВА Е САМО НАЧАЛОТО. През последните години в различни европейски страни радикалите от местните ислямски общности изискват представителите на другите вероизповедания и просто от гражданите на страните, които са приели мигрантите, да живеят по техните правила. Във Франция с променлив успех върви битката за правото на жените мюсюлманки да ходят на училище с никаб или поне с хиджаб . В Дания например местните власти в едно градче махнаха коледната елха от централния площад по искане на мигрантите ислямисти. Властите в Брюксел (Белгия) също бяха принудени да вземат такова решение. В същата тази Белгия лидерите на мюсюлманите поискаха властите в държавата да забранят на всички, които се намират на територията на страната, да се хранят в светлите часове на деня по време на свещения месец Рамазан. Мюсюлманите в Швейцария настояват да се промени знамето на страната, тъй като кръстът обижда религиозните им чувства. В Лондон пък ислямската нравствена полиция, съставена от мигранти, наказва попадналите в праведните райони аборигени и туристи за тяхното неправилно поведение. И така нататък. С всяка изминала година техният глас става все по-силен, а исканията им все по-нагли и радикални...........

И така, докато не стане ислямска Европа!

Пунта Мара пак се е изказала неподготвена, явно нагълтала се с толерастка семенна течност. Напротив, Орбан е единственият в гнилия ЕС, който не слугува на мазния нос и е наясно какво да направи, за да спре варваризирането на Европа. Аве Орбан!

Гледам,че всички почват да страдат "кактака унгарски полицаи ще почнат да стрелят жени и деца". Да но 70 % от бежанци са млади мъже!!!!! И решение на проблема е - жени и деца се пропускат в настанителни лагери - млади мъже на възраст до 50 години - се връщат.

Този Пионта е от едно котило с нашя чехльо! Made in USA.

someone

основната цел на тази унгарска ограда е техния премиер да спечели изборите отново, мисля, че бежанците са на заден план за него и само наивници вярват, че е обратното. този човек с неговите телени огради, затвори и журналистки, спъващи злобно бежанци с деца излъчва злоба, омраза и принадлежи в средновековието, а не в модерна европа.

someone

много грозна картина - унгарска журналистка, жена, да спъва умишлено човек с дете на ръце. това е жена, която е срам за женския пол. жената трябва да обича децата, тя иска детето да падне и да го боли, ще изпита садистично удоволствие от плачещо дете. за орбан явно тя е модел за подражание за унгарските жени и маики.

мнооого трогателно. А на тебе не ти е жално за българска девойка, наръгана с нож от такъм "мигрант",който най-вероятно за парлама мина граница с чуждо дете на ръце. Те ги носят като щит - това не ти идваше в главата. Не им пука за тях - иначе те не би предприели такова рисково за деца пътуване. В Турция не ги убиваха - настаниха ти. Но не - алчността ги гони напред. Така че недей толкова да виниш журналистка, всичко е доста съмнително. Мисля ,че германски майки,които получиха предупреждение от училище да обличат дъщерите си така ,че да не накърняват религиозни арабски чувства. Та мисля че тези майки също би спънаха тази напаст. Викат че им гладни и жадни деца и хвърлят вода на релси под влакове - нещо не го разбирам.

Издишаш човече издишаш, както и пропагандата на скапаните медии. Орбан е прав, а такива като тебе скоро няма да имат думата. Ае със здраве

Хайде стига с твоята анти-европейска омраза и анти-европейска ксенофобия и пропаганда за етническо прочистване на хора, които не ти харесват. Всеки народ има право да си има своята държава и да съществува без някой да се опитва да го премахне. Ти не си вярващ човек, и не си истински евреин. Никой Бог не би пожелал да се извърши етническо прочистване над определени народи. Ти си същият като Хитлер, и ти като него искаш етносите които не ти харесват да изчезнат. Хитлер искаше да се премахнат евреите, а ти искаш да се премахнат европейците, така че ти си същият като него. Един ден твоят Бог ще те съди за това, че изпитваш омраза към някои народи и желаеш те да изчезнат.

В Европа станаха много "лидерите" които постоянно си връзват обувките с гръб към разни началници, ама ние им сърбаме попарата.

ЕС не може ли да схване, че Демокрация и Ислям са несъвместими понятия. Трябва да избират - ще покръстват ли бежанците или самите европейци ще приемат исляма (и ще се откажат от демокрацията)?

Относно вариантите: Първото е невъзможно, второто вече се случва

така наречения "демократичен преход" създаде особен вид политически "личности" без собствени възгледи базирани на някаква логика, а опериращи с етикети, поставени предварително от малка група силни (наречени демократични) страни. такива личности се пробутват напред, заемат важни постове в държавите "васали" и после техните "мнения" се представят като мнение на голям брои страни. тази личност на снимаката е типичен представител на споменатата порода, у нас те са също "на почит", нашия президент, министрите на външните работи в няколко наши правителства и т.н. в ес моргерини е от същия вид...

"разговор" с цру-то ....за компроматите срещу него,и е предпочел да вземе куфарчето с новите долари,забравяйки за какво би трябвало да работи като управляващ

Може би тези огради и телове няма да решат проблема, защото той е някъде там, отвъд Голямата Вода, в САЩ-ите. И е предизвикан от Обонго и неговите еврейски шефове. Но какво да направят унгарците? Да обявят война на САЩ ли? Всъщност те правят това, което трябва да прави една малка и суверенна държава. Защитават се с подръчни средства! А по принцип с какво бяха лоши Кадафито и Асад? Защото виждате с каква сган са си имали работа. Там промените и надделяването на светското над исляма стават бавно и понякога принудително. Нима този път, който предложи Обонго не показа пълната си несъстоятелност? И сега не само там, а и в половината цивилизован свят хората живеят много по-зле отколкото преди "демократичните" хамирикански промени.

всички си подхвърлят имигрантите като горещ кароф. Поредният европослушко Понта, ако толкова се е загрижил, да си ги приюти, ей колко голяма е Румъния. Ама май болката му е как по-бързо да ги шътне на Австрия и Германия. Що не реве, че и те са затворили границите? Щото мама Меркел ше се разсърди ли? Реално най-прецакани ще са гърците и сърбите, те са първите "безопасни страни". После никой няма да вземе бежанци оттам.

Брей, най-подритваните. Синонимите на слаба държавност, краен егоизъм и нихилизъм спрямо собствените си народи станаха и най-големите поддръжници на Европейската идея. По-големи папи и от папата. От всякъде се отвръщат от нас благодрение на политическият ни елит а този елит смята , че със сервиличене ще спечели благоразположението на за още един мандатец. Мандатец, това е към което се стремят. Не към по-силна и просперираща общност.

Затваряй границите ни Бойко! Имаш ли топките на Орбан обаче, а!?

Донякъде съм съгласен. Но да уточним имената! Аз предлагам: Меркел, Оланд, Саркози, Юнкер. Списъкът е отворен. Забравих Прасенко.

Мигрантите искат в Германия, а Германия си затворила границите

Браво на Орбан, браво на Унгария!Трябва да се спре тая тълпа, нахлула в Европа и да се върне обратно.

Хайде да не е толкова драматично - унгарските войници може да започнат да стрелят и да убиват само мъже. За да няма плач за убити жени и деца. Само мъже - емигранти ще убиват. Мисля, че ще е доста ефикасна мярка. Не вярвам някой мюсулманин да изпрати жена си сама на 3000км - кой знае какво ще направи тя без него.

Този копелдак е поредният краварски гъзолизец! Прехвалената "борба" с курупцията в Румъния е просто гонение на вещици политически чистки! Както искайте го възприемайте обаче всички осъдени за "курупция" в Румъния бяха в остри противоречия с краварите и еврог*! Другото е пропаганда и лъжи!

Понта е типичният балкански хитрец и използвач тип Бай Ганю. Вижда че унгарецът Орбан е атакуван от всяква еврогейска сволоч и реши и той да се направи на мъж. А всъщност е проститутка.

може би , ако бяха "открили" някаква епидемия от рода на ебола...

БATKO

Цитат: "Виктор Понта беше обвинен в съучастничество в пране на пари, измама и укриване на данъци от времето, когато е бил адвокат, преди да заеме премиерския пост през 2012 година." Може ли такъв човек да дава акъл на Орган? Един корумпиран продажник като Понта да обвинява най-големия политик в Европа - Виктор Орбан. Може ли това да е истина.

БATKO

А защо румънците връщат емигрантите в България, а който премине го пробутват на Унгария. Нали уж ги искат? Ще видят те след изборите, Турция като ни наводни с емигранти, а ние от своя страна като наводним Румъния, какви ще ги говори тоя.

Тоя се е напил и е наплямпал празни приказки. То и баба му Меркел приказваше същото, хвалеше и приканваше пришълци към Германия. На другия ден министрите й я накараха да си затвори устата. Затвориха без много приказки границата. Или румънеца усеща как чужденците могат да останат в Румъния.

Защо никой не говори за стените в САЩ, Испания, Израел и др.страни? Благодарение на стената в Испания /реално в испанския аклав в Северна Африка/ нелегалните имигранти в Испания за една година са поне 100 пъти! по малко, отколкото в Италия. Това е факт.

Да поискаме савет от хидроинженерите.В случая трябва се реагира като при превенция на наводнения. Бежанските лагери са като язовирите - трябва да се изпускат контролирано. А гранизите са като бентове - следва контрол на протока. Откъде накъде ще наслуват откйдето им скимне и няма да спазват правила. Жси1ки сме хора на тоя свят, но ние знаем как се чака виза. Да дават тия трафикантски пари на дъравафите -що на мафията - тя да не би да ги издържа после

Този защо ни предизвиква, да му пратим арабите дето идват от Одрин и Истанбул с надуваеми лодки през Дунава! Друга песен ще запее :) Може да си задържи лодките заедно с "бежанците" или да ги насочи към Молдова и Украйна :) Така де, да насочиме малко потока на Север и Изток !!!!! Кой ги пита бежанците?! Нали бягат от война, все тая къде !

Напротив, ще реши проблема за унгарците. Като знаят- ще ги заобикалят. България има нужда от ограда също!ASAP!!!

Струва ми се , че това велико преселение цели разпространението на исляма по цял свят!

Този смешник Понта се присъедини към хора от гнусни лицемери. Както я карфаме Европа е на прага на дестабилизация и граждански вълнения (вж. Ванга и Слава Севрюкова). На какво бъдеще залагат тези предатели-антихристи и как се виждат в него!

ТОЯ ОНТА ДА СИ НАЛЯГА ПАРЦАЛА!! ТОЙ НИЩО НЕ РАЗБИРА, НИКОГА НЕ Е ИМАЛ РАБОТА С РЕЗАНЯЦИ-ИМАЛ Е КЪСМЕТ, ЧЕ БЪЛГАРИЯ, РУМЪНИЯ, СЪРБИЯ И УНГАРИЯ СА ГИ СПАСИЛИ !! БРАВО НА ОРБАН-САМО ТАКА ТРЯБВА ДА СЕ ДЕЙСТВА С ТАЯ ВЪЛНА, ЗАЛИВАЩА НИ ОТ ВСЯКЪДЕ, ГОТОВА ДА НИ УДАВИ И ЗАЛИЧИ!!! СЛЕПИ ЛИ СТЕ, БРЕ ХОРА-ТОВА Е ПО-СТРАШНО ОТ ПОТОП!!!!!! НИКАКВО СЪЧУВСТВИЕ И ЧОВЕЩИНА-ДА СЕ ВРЪЩАТ ОБРАТНО, ДА СЕ БИЯТ И УМИРАТ ЗА ТЯХНАТА СВОБОДА И В ТЕХНИТЕ СИ СТРАНИ!!!!! НЕ НИ ТРЯБВАТ В ЕВРОПА-ДА ВЪРВЯТ НА СЕРЕНИЯТ ПОЛЮС-БЕЛИМЕ МЕЧКИ МНОГО ЩЕ ИМ СЕ ЗАРАДВАТ!!! ВЪН РЕЗАНЯЦИТЕ ОТ ЕВРОПА !!!!!!!!!

Понта тъпако тъп, Орбан е напълно прав. Това да си пазиш народа и държавата за предатели като теб е диктатура като в Либия и Сирия,но ти си диктатор защото си купен и народа не те подкрепя. Баси лудите управляват Европа по места и централно. Границите трябва да се върнат, те са нещо свещено, а ЕС трябва да се разпадне.

да сложа повече плюсчета от позволеното :)

Този Понта е същия като нашия Митов, същия неопределен пол, нежни черти, меки китки, откъде се пръкнаха тези рептилии не ми е ясно. Същите мазни приказки и толеранции. Толеранции на наш гръб обаче.

порода ммутанти тъкмо за целта, за която са сложени на тези постове.

Не всички лидери ГОВОРЯТ това, което им казват западните ти господари Понта. Не всички лидери ПРАВЯТ това, което им казват западните ти господари Понта. И не всички лидери се ПРОДАВАТ толкова лесно колкото ти Понта.

Вучич, тъпако, не ходи на инструкции в САЩ и не обещавай европейско отношение към нашествениците, защото сърбите ще те издухат.

Да. 3 дни ще стои в САЩ и е ясно как ще се върне - купен и промит мозък. Сърбия замина и тя като нас.

Пропускаш факта, че в момента в Ню Йорк има годишна сесия на ООН и най-вероятно Сърбия е член на ООН...инструкции има само в главата ти - сърбин да приема инструкции от ония, които го бомбардираха и му е.аха мамата на държавата - е те такова животно НЕМА!!!!

И аз съм против оградите ,трябва да се осигури на талибаните максимално бърз достъп до Германия ,Швеция ,Англия и Франция ,за където са се запътили ,веднъж като стигнат там да видим как ще ги върнат по квотен принцип.

Тя няма сърце за хората от този континент, който унищожи.

Китайската стена изпълни целта си. Благодарение на нея днес съществува могъщият Китай.

На риториката с риторика: Какво ще правим ли, ще се питаме какво ще правим, ако агресивни и некултурни бежанци започнат да колят християните по нашите земи, както го правят в Сирия, Афганистан. А междувременно трябва да спрем да се лъжем, че тези орди са бежанци, което е ясно че е лъжа. И трябва да искаме оставките на хора, които са длъжни да защитават интересите ни, поне да не повтарят лъжата.

Ами клали са ги през вековете-що да не се пробват и сега? като минава номера...Нека почакат още,орките да станат още 2-3млн и тогава гледай какво става... Обаче тогава виновниците,които ги напускаха ще са далеч зад океана,а ние тука ще берем гайлето...