Карлово е домакин на Празника на розата

Започва розоберът на маслодайна роза в Карловско от градините на Сушица с ритуална церемония. Очаква се реколтата да е добра, а изкупните цени - високи.

Обратно в новината

Коментари - Карлово е домакин на Празника на розата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Статията ви е некоректна.Празници на розата има в цялата" Розова долина" в момента.В Казанлък,Карлово,Павел Баня навсякъде е неповторим и обаятелен по своему.Изпъстрени със събития са две-три седмици,а розоберът продължава според годината.Проучете и напишете кога,какво се случва,в кой град кой ще пее и танцува....Бъдете обективни и проучвайте по-добре събитията!

Каде другаде? В Карлово, Луканко - производителите от "RODOPA - военни заводи" също запираха арапските, и турски нашествия, и всеки Божи ден доставяха на наште момчета Печени свински глави и Полу- опърлени опашки

В Казанлък празникът на розата,започна миналата седмица,а кулминацията е на3-6 юни.Освен розоберите,конкурси,заря/на 2 за Ботев и на 3 светлинно шоу/,изложби,изложения,шествия.Заповядайте в Казанлък на празник на розата!

Лично от Кмета, Прасето с брадата легендарения деятел- председател на СДС- разфасовано за луканки на ВИП- Герберастии и тези от Харема Васко, боготворения в Германия Хер Кец*, в дует с "Един глупак на 55", ще закрият гюрултията с хита " Пушек след дъжд, най - красивия пожар", и хита "Моята Полюция ме пази, от портестутки и жени"

Вярно е! Технологията на българското розово масло е известна на малцина от нас, но е открадната първо от извънземните, а след това - при сваляне на НЛО от американски военни - попада в ръцете на Монсанто. Така в Америка е създаден синтетичен продукт, който в поразителна степен възпроизвежда характеристиките на нашето розово масло. Той бива произвеждан в големи количества и продаван на козметични гиганти, както и лично предостяван на редица държавни лидери. Слабо известен нам е фактът, че розовото масло - приемано вътрешно в малки дози - лекува чернодробна цироза и стеатоза, облекчава симптомите на гастрит, язва и подагра.

Типично по Ганьовски-за всеки случай да викнем и кукерите!!!

В Банкя ли ще се проведе ? В Карлово имаше добра луканка, докато Бойко не изтегли от там Доброто прасе, да му го турне като "Кадърен" Шеф, на СДС ?? За кво беше това ? За да остане Ив.Костов без "Патерицата" Маринчо, ха - ха ха ха, Велик стратег е Бойко банкянеца, по-велик е даже от "Стратега от Мировяне"

Тая "Асоциация" съществува ли още ?

На кой скудоумен писач...да му го наберекетя, чада мои литературстващи по български? Що ни викнете и мюфтия, на празника с берекета?