Започна ремонтът на столичния бул. ”Витошка”

От днес започва ремонтът на втората отсечка на столичния булевард “Витоша“ - от улица “Солунска“ до “Алабин“.

Обратно в новината

Коментари - Започна ремонтът на столичния бул. ”Витошка” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кога ще стане градината пред НДК?В момента прилича на бомбардирана!Кога ще се махне петох..ника?

Улица ли е или булевард ? "Витошка" ? - Прилича на всичко направено от ГЕРП ! Много говорене.... Много "европейско".... А в същност един голям, извратен, недомислен боклук ! С тази "Витошка", която не могат да свършат три години потопиха в прах и мръсотия центъра на града. Но по-важното е, че с нея и с малоумното "решение" на Лъвов мост напълно унищжиха проходимостта в направление север-юг (и обратно) за София. За свръх надутия и свръх корумпиран герберски главен архитект на София да кажа: ПРЕВЪРНАХТЕ ВИТОШКА В ГЛАВНА УЛИЦА НА ПРОВИНЦИАЛЕН ОКРЪЖЕН ГРАД ОТ ВРЕМЕТО НА ТОДОР ЖИВКОВ !!! ДА НИ Е ЧЕСТИТО 10 ГОДИШНОТО ГЕРБЕРАСКО УПРАВЛЕНИЕ НА СОФИЯ !!!

Оня ден минах по "витошка". Не бях ходил от преди ремонтите. Ама каква е тая грозна и недоклатена работа? Плочките криви и грозни и вече разпадащи се. Без никакъв финес и усет към детайлите. Останах с лошо впечатление и грозно усещане. Явно пак са усвоени едни пари.

За съжаление в последните 25 години няма и грам мисъл в развитието на София. Строи се безразборно, грозно и не на място. Единсвената цел на хората, от които зависи развитието на София е как да прилапат по-големи комисионни и как да извъртят по-големи далавери, от които да спечелят повече. В случая с този фонтан е същото - няма значение фонтана, а как заради фонтана, наши фирми да усвоят едни пари.

Само тая година не бяха ремонтирали Витошка, но нейсе, успокоих се , няма да я забравят.

Всики улици и пътища са с дупки като лунни кратери, а герберите ще "санират" със стиропори и "рециклиеани" строителни материали - за да има гювеч!

витоша зная че ще го ремонтират само не зная кога ще ремонтират поне една улица в нашия град цяла българия работи за софия а малките градчета са като кочини

И София е така. При нас е улица, намираща се в широк център, по която с под 20см клиренс, рискуваш да остържеш картера.

Прекрасно, направо политнах от радост. А кога, моля, ще започне и основния и належащ ремонт на ВСИЧКИ останали улици в София, а като се замисля и в България! Това някак повече ме вълнува! След тази зима, улиците, поне за София мога да кажа със сигурност, са в окаяно състояние, от доста време не бяха докарвани до такъв вид - лунен пейзаж, минно поле ...

ДжиБ Гейт Уал и забравяш за проблема. Подкрепете българското!

Това е фундаментален проблем и основната новина, която чакаше целият народ! Ще следим със затаен дъх от всички кътчета на републиката!

Новият фонтан и той ли ще е като цица или нещо друго решиха? Нали заради метрото не можело да се копае надълбоко?

Да направят клетки за просяците, както е в Китай! Хем си просят, хем не пречат на хората - който иска отива и им дава!

Много се радвам, ама да действат по-бързичко, че другата половина я правиха 3 години ми се струва.

Пак ли Витошка?За кой ли път къртят и наново правят.А улиците и тротоарите по кварталите ? Ходя по нагънати тротоари със счупени плочки(където се провирам м/у коли) и миг невнимание ми струва счупена ръка.

Като би казала една селска даскалка по руЗки: "Не положено!"

А хексагоналния петох#ник КОГА!?

Като дойде ИДИЛ и разчисти нашите комуняки, ала Боце, Роската, Фъндата и т.н.. Със стари ку-ви, нов бардак не става.

времето но седераски разрушения мина

Те рушат, АЗ строя!

Този булевард се казва "Витоша".Когато е улица, може да се нарича - "Витошка", но е булевард.Беше-"Г.Димитров"бил е и "Мария Луиза", но сега е булевард"Витоша".

ujabg

Е пак ли?

Израснал съм близо до бул "Витоша" и сега булевардът е изменен до неузнаваемост. Изпътвам и тъга, защото този булевард от миналото го няма, , няма го трамвая "единицата", няма ги магазините, които можех да назова със затворени очи. Но пък сега булевардът е по-красив и има европейски вид!

Мяза на селска Главна - кафенца дето са превзели улицата на 100% и гъзарчета с авто по пЕшеходната - нек Пешо да оди, я сум Бочко С две думи - споделено пространство между кафенета, автомобили и тук-таме няко пешеходец

Ей, няма угодия. Бул.Витоша най-сетне придоби европейски облик и стана много хубава.Ама на селяните не им харесва.Точно заведенията придават настроение и шик на булеварда. Също и цветята и дърветата и фонтана( ако не са направили глупостта да го премахнат ).Надявам се и новата отсечка да е така хубава, а защо не и повече?

Аман от "родени на жълтите плочки", пък цяло лято са морето. А Витопка никога не е билка и няма да стане променажна улица-просто липсват традиции. Пък и с тези потискащи фасади - нищо запомнящо се. Друго си е Царя , но без автомобили. Е фирма Лео си пласира плочките чак в София.