Франция разшири значително правата на разузнаването

Френският парламент прие снощи закон, който разширява значително възможностите на националната разузнавателна служба.

Обратно в новината

Коментари - Франция разшири значително правата на разузнаването | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А миналата седмица се оказа че САЩ са ни теглили една... критика че още се офлянкваме по въпроса и си нямаме специален закон за борбата с тероризма...

И какво следва, казваш, че не е имало холокост и отиваш в затвора. А някой се опита да протестира против американската окупация, местните еничари вее със закон ще впрегнат държавната машина да мачка нееничарите. Не искаш шистов газ да се добива. Значи си терорист и подлежиш на неутрализиране.

911 - Патриотичен акт Жу Сюи Фарс - Френч акт Всички събития и хора са реални. Ако нещо ви се струва случайно - от наивността ви е.

,,демократи от всички страни, взаимноподслушваите се,,!!!

ФИЛМ, КОЙТО ВЕЧЕ СМЕ ГЛЕДАЛИ! ЗАЩО ТРЯБВАШЕ ДА ВКАРАТ 60 МЛН. БЕЖАНЦИ, ТА ДА СЕ РАЗРЕШИ МАСОВОТО ПОДСЛУШВАНЕ? ЗАЩО?

Ето това беше целта, за която писах отдавна. За това бяха фалшивите атентати в Париж. Продажната европейска политическа структура е на американско подчинение. Но разнородна Европа по никакъв начин няма да се подчини на американския диктат. За това са нужни промени в законодателствата, където подчинения политически елит да установи силова диктатура. Като тека се осигури елиминиране на инакомислещите. Това значи - още фалшиви атентати в други страни.

Ей така се прави. А не като тука: ама някой си ми подслушвал престъпниите схеми.... и после не престъпника, а другия влиза в съда. Докато сме в криворазбраната цивилизация, добро няма да видим, а само злоба, мизерия и мрънкане от нещастни тъпкани хорица...

Да де! "Ало, Ваньо" а после - не било законно подслушването и няма последствия.

А народа кого да подслушва, че да разберем накрая кога официално ще се въвежда Новия Световен Ред?

Де го чукаш де се пука ...

врътна френска на САЩ.

И Франция стана електронен затвор за дебили.

А кой ще контролира този "надзорен орган"?

След шпиономания следват Инквизиция, произволи и терор над населението. Никоя държава, която си е позволявала това не е стигала далече в развитието си.

Сборът от Инквизиция,произволи и терор му се е викало "маккартизъм" в по-ново време.

Няма ли сега да си съборят Айфеловата кула по примера на САЩ от 11 септември, след като толкова са се повлиали от тях?

По времето, на полоф акт, а накрая, с викане, някои стигат, до наакване! Сега, при това тотално Уса- потслушване, ще скочат на портестиране? Барна Мерано

Честит ви фашизъм,медамз e месю.

Бих казал социализъм. Предвидимо, социалисти са на власт.

В борбата против ислямизацията ВСИЧИ мероприятия са добре дошли!!!Освен това французите разбраха че САЩ е ВРАГ!!!Увериха се че васалната политика спрямо САЩ НЕ Е в полза на Франция!!!

Твърде наивно или може би манипулативно. Оланд е по-послушен и от Плюнко Страпонов.

Да си спомним че през Студената война щатските и руските сателити гледаха и подслушваха всичко над вражеската територия, включително телефоните от старото поколение. Когато руснаците в далечните години показаха на Дегол кадри от двора на къщата му, някой протестира ли. Когато американците искат от руснаците сателитни кадри на определен квартал в щатски град в даден момент за да разкрият извършител на бомбен акт, някой протестира ли. Тези военни технологии продължават да работят. Нали не очаквате да ги спрат.

Когато са попитали хамериканците, защо ги подслушват, те са им отговорили - "Ами, слушайте и вие". И, франсетата, като добри васали са решили да изпълнят съвета на големия брат.

се подлагат на САЩ. ВСъщност нищо ново . Те им се подложиха още при войната с англичаните.

Франкестан до едно поколение

тия петлювци само се ерчат- ту американците ги таковат ,ту германците им казват какво да правят-иначе са велики

Еми да честитим на франсетата настъпилия фашизъм в държавата им. Скоро и в други държави в Европа.

Ето лъсна и истинската причина за атентата в Париж!

Доста объркан стана света! Какви закони! Какви 5 лева! Във всички страни се нарушават законите от заинтересовани, били те и най-висши държавни институции! Нарушават се за пари, за информация, използвана след това за натиск и за всичко друго за което знаете, или не знаете! Хората, които спазват законите по света и у нас нямат никакво бъдеще! Оцеляването ше им е чиста случайност! В новият свят прогресират само тези, които заобикалят, или нарушават законите. Най-безпомощни у нас се оказват безработните и пенсионерите в т.ч. и семействата им, до колкопто ги имат! Хуманно би било за тъези категории да се разреши доброволната евтаназия! Ужасно е да чакаш да умреш естествено в мизерия, от глад и болести! Дори животните по някакви причини срещат по добро отношение у нас, от колкото бедните хора.

А защо вместо да чакат да умрат не счупят главите на виновните?

Да разбирам ли, че сега националната разузнавателна служба на франсетата ще подслушва ЦРУ и бонго-бонго? Така де, да върнат "приятелския" жест!

Могат да ме подслушват колкото си искат!Подавам им микрофона ми!

Всичко това е заради шибания негър.

да бе.... През 2006 година той ли беше президент!? Дж.У.Буш - мандат: 20 януари 2001 20 януари 2009 г.

Въвежда се еврогейски "маккартизъм"...!!! Честито първо на "демократично" подслушваните, а после на демонично репресираните...!!! :::)))

явно се учат от Цвъ.Цвъ.... )))))))

ФРАНСЕТАТА: "Мале, колко е лошо че ни подслушват американците... ама ние можем, нали сме демократи и еврогейци.""

деер

А, къде е демокрацията? Опа, правим всичко, за да подтискаме обикновения човек, за да не се оплаква от корупционни практики.

За да бъде ефективна една спец.служба, тя трябва в най-лошия случай да разполага с правата, въоръжението и бюджета на подобните на нея служби. Вероятно този френски акт е свързан с "американското партньорство и стандарти" с франсетата.

Това,да подслушват безразборно собствените си хора,какво общо има с шпионажа от "демократичния" Фашингтон?

Frog

Взеха нещо великите сили да се объркват. Кой сега беше врагът, и кои са съюзниците?

положението се смарангясва с все по висока скорост.

Само си губят времето с разни "патриотични актове"! Да оборудват стотина Крайслери с необходимата апаратура и пей сърце! Ще направят записи дори на брикета Обонго, все едно са му завряли микрофон ВГЗ! Много закъсняха франсетата...!

Наивник и отявлен глупак е всеки , който си мисли , че Обонго е интересен за подслушване ! Интересни са хората които го пробутаха ...

Не са хора,а принадлежат на юдо-мафията

ЩОМ ФРЕНСКИЯ ЦИГАНИН НЕ ИСКА ДА СИ ПЛАЩА ТОКА И КВАРТИРАТА , ЗНАЧИ НЕ СПОДЕЛЯ ФРЕНСКИТЕ ЦЕННОСТИ И НЕ Е ФРЕНСКИ ПАТРИОТ - БАМ В КОНЦЛАГЕРА (ПАНДИЗА) :))

Крайно време е да започнат да избиват ислямистите без съд и присъда. Където ги заварят - на улицата, вкъщи, по магистралите, курортите, с една дума навсякъде.

Акта не е насочен срещу тях. Едва ли някой е пречил те да бъдат подслушвани и ликвидирани. Когато властта иска подобни права, в най-общия случай означава политическа чистка спрямо своите.

имаш ли представа , колко си прав ???на 200% !

Само една подробност. Кой ще преценява и какви ще са критериите кой е ислямист и кой не?

май не си чул, че американците с дронове от 10 години избиват ислямистите без съд и присъда в Ирак, Афганистан, Пакистан, Сирия и другаде по целия свят. Актуализирай си информацията..

zivvo@abv.bg

Къде убият пет ислямиста,къде затрият половин село. И ислямистите,дето ги затриват,са от другите,техните са в ИДИЛ и Ал Кайда. И който реши да се цепи,или ИД или те го чистят. Това им е "демокрацията".

Нещо не се вижда положителен ефект от това мероприятие.

В наши дни и без това всичко се подслушва. Но беше приятно да се знае, че поне е незаконно. Ислямистите май постигнаха своето. Та нали самочувствието на Европа идваше от свободата - на словото, индивидуалната и пр. ? NB Каквито и актове да приема Холанд, по-голям наци от Льо Пен не може да се изкара. Освен ако не използва репресивния апарат за да изкара партията й незаконна, както стана в Белгия и Холандия, например. Ще видим.

ФРЕНСКАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ И ФРЕНСКИТЕ ЗЕЛЕНИ СЕГА ТЕРОРИСТИ ЛИ ЩЕ СА ИЛИ ПАТРИОТИ ???? :)))

Къде си,Де Гол? Петен отново е на власт!

Лаконично и ясно! Поздравления!

Къде, къде...върти се горкият в гроба като вентилатор...

Надали помните какво си дуднех след "Жо суи Шарли". Не познах само сроковете, които им бяха нужни, за да приемат този закон. Ще има и още, ВЕРВАЙТЕ МИ! Ще има арести само по подозрения, без заповед. Ще има безсрочни немотивирани задържания. Още много ще има!

Остава и да познаеш колко от "превантивно задържаните" ще са ислямски терористи и колко - набедени за такива политически неудобни . Сега остава да вдигнат отново Бастилията . Само като реликва , де ...

ФРАНСЕТАТА ДА КАЖАТ : - МАРИ ЛЬО ПЕН ПАТРИОТКА ЛИ Е - ИЛИ ТЕРОРИСТКА :)))

Сега, ще може ли, да прескача, за 2 часа, през обедната почивка, при амур- фризьаорката, качен на тротинетката, като коминочистач? Францун, особено когато е флюбен е много изобретателен ! баба Тодорка

След толкова много подслушване на французите как няма да са толкова послушни?! Ами нормално е да имат американците компромати срещу всички бивши и настоящ президент както и Меркел. Обеден съм, че държат с компромати 100% от ЕС.

"Убеден" А у нас как е? Кой държи нашите за орехчетата?

Нашите ги купуват, притова евтино.И им знаят кирливите ризи от едно време. Да си виждал да ни управлява някой, който не е бил шпионин, предател или обикновен криминален престъпник? Може и да има някой, ама не се сещам в момента...

Щом и Франция, с нейните, някога почти фанатични привързаности към свободата (спомнете си колко революции има в историята на тази страна) я докара дотам, нещата в света и особено в Европа са много зле. Един французин беше казал "Това вече не е моята Франция". Явно е прав.

BG моя ли е , наша ли е !??

че все повече се заличават разликите с комунистическото минало?

Шило

А Великата френска революция беше с девиза "Свобода, равенство, братство"

E дето управляват социалисти продължително време - всичко се скапва накрая. А младите поколения,които не са се борили за свободата и привилегиите си - не могат да я оценят.

Франсетата до вчера се възмущаваха от отвъдокеанските сатанисти, а днес са вече техни върли последователи!

Както се казва - дръж враговете си близо, а приятелите - още по-близо ....