МВР разследва тежко престъпление по казуса с КТБ

Вътрешният министър Цветлин Йовчев заяви, че в МВР има данни за тежко криминално престъпление по казуса с КТБ и е образувано досъдебно производство.

Обратно в новината

Коментари - МВР разследва тежко престъпление по казуса с КТБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

жовчев да не се занимава с несвойствени дейности (що и без туй файда няма), а да утрои загражденията около народните любимци. парите, другари, са били изнесени с бял автобус, със счупени от градушката отвътре стъкла.

Щом,двама банкери и то единият на най голямата,... БНБ,...започнаха с публични обвинения...не знам какво става,на кого да вярваш и на кой господ да се молим? Нещо ужасно се усеща, и говори.... От министри,от политици,от банкери...ОТВРАТ!! Уж всичко беше наред,уж всички са стабилни?! Със прокурор,ДАНС и затвор ни плашат...А,гледайте какво става...и какво говорят и плюят! Дали,ги насочи Дянков преди време...като каза,че народа имал не знам колко милиарда спестявания....и тези хиени,се чудят как да ни извъртят и да ги вземат?? Побъркаха народа!!!..

Колко струва прокурора 1- много милиони, които ще му се дадат, за да напише , че неизвестният извършител не е открит...

Докато умувате кой да го издири в Австрия господина ще е вече в ЮАР при Менджиева и вие отново ще сте с пръст в уста.Или това е целта ????????

Спешно ми трябват 500 000 000 лева, може и евра или в краен случай долари! Имали кой да ми даде разписка и два тира за да изкарам парите, а?

МВР разследва тежко престъпление по казуса с КТБ: Някой нелицензиран е откеаднал парите на лицензирания крадец- Доган.

Е сега вече ЗАСТАВАМЕ ДО УРНИТЕ ЗА ГЛАСУВАНЕ, и кой пусне гласувал за БСП, ДПС и Атака, на място го РАЗСТРЕЛВАМЕееееее!!!

Браво на министър Йовчев! Значи,не само Венци -Чикагото,от Русе прибра..ами почна и с банкери и касиери?! Не разбрах само,за ареста на този банкер Орлин от КТБ,.. дето бил в Созопол и касиерката...ДАНС ли им прати,да ги приберат или обикновенни ?патрулки?? Щото за Чикагото бяха агенти на ДАНС..затова ,че Чикагото пишел против банките?? Ами оня с разписката за СТО МИЛИОНА ЕВРО ...КЕШ???? Ко прайм ся???? Хахахахаха.Искров дали не всява паника с това,че казва в официално изявление пред медиите,че оня Калайджия Цв.Василев срещу разписка си взел близо 100 милки кеш?!

Хора ! Българ(к)и от близо-И-далеч !! - отскочете и вижте какви Ни ги гъгне-И-врътка оня Искров !!! (гепсан по бели гащи от КаТри)

Секачо,здравей приятелю!! Спомнящ ли си ,онзи ден каква гатанка ти зададох, и ти ми отговори,че съм те поставил в положение на ..хъку.мънкане?! Ето ти отговорът на гатанката днес приятелю....официално го имаш не от мен а от шефа на БНБ и Вътрешният министър!! КАКВО СТАВА ТУКА БРЕ ХОРА....БАНКЕР СРЕЩУ РАЗПИСКА.....СТО МИЛИОНА ЕВРО....КЕШ?! Защо,Искров всява паника...и не спазва собственото си предложение за промяна в закона..."тоест затвор" Кво праим ся??? Поздрави приятелю..цирка продължава...голям смях ще пада..ще се търкаляме от смях!! Хахахаха.

Цялата държавна машина срещу КТБ. Да живеят Доган и Пеевски!

Не е истина това, което се случва1 В 21-ви век, в страна на ЕС. Ако имаше държава така ли щеше да бъде! Позор!

А тогава му давахте думата по всички телевизии да се обяснява и даже да минава за обиден и несправедливо набеден...Хак вие, т.е. хак НИ е! Искрено благодарим и обещаваме.....

Хак вие, т.е. хак НИ е?????????????

това е резултата от управлението на бсп и дпс !!!!! това е резултата от управлението на бсп и дпс !!!!! това е резултата от управлението на бсп и дпс !!!!!

Главен виновник за случващото се с банките има Орешарски! Всички помним, когато този "специалист", прислужника на мафията обяви в Брюксел, че България НЯМА ДА СЕ ПРИСЪЕДИНИ КЪМ ОБЩИЯ ЗА Европа , ЕДИНЕН БАНКОВ НАДЗОР !!! И обяснението му беше толкова плоско и обслужващо мафиотските намерения на столетницата- КРАДЕЦ, БСП и аркадашлъка в кражбите с ДПС, че оставам без коментар нататък....!!! Народе отвори ОЧИ И УШИТЕ си и виж, кой е виновник за съдбата на цялата ни нация!!!!!

Забележително! Разпитват хора подали сигнала (протестна мрежа), а не виновниците. И друго: Цацарката прави изявление след иявление, постоянно кукурига като петел на бунище, а не вземе да си върши работата като държавен обвинител. Защо ли? Много просто: публично предупреждава крадците и бандитите да се скриват. (Галеви, Бисерови, Цв. Василев, мафиотите около тютюна-Пеевски, избягалият двоен убиец и кой ли не. Добре, че децата ми са в чужбина (двама доктори и един инженер ) и срещу добро заплащане си гледат работата.

Браво ! ---- А сещате ли се че Вашите деца - Са Незаменима Наша Помощ ? (, както ЗА оправянето И на тая СвръхВисокопрофилна КРАЖБА, така И - ЗА Абсолютно-Всичко което Трябва да свършим)

Сега разбирате ли защо Борисов поиска Международния валутен фонд?

Ако позволите - Е въведен Незабавно след виденовата зима. (Извинете !)

Нищо чудно тези пари да са предвидени за спасяване на португалската Еспириту Санто и цялата тази процедура да е дирижирана от Брюксел. Запада отдавна е свикнал да си изтрива мръсния задник с нас. Забравихте ли как ни караха да купуваме изтребители 3-та ръка от Португалия, за да им оправяме държавния дефицит?

Тези иди да ги разправяш на Майчето Манолова и на министър Найденов-Оградата.

Запада посочва и финансира политиците у нас и те всичка са престъпници или мекушави корумпирани бюрократи от училите за да не работят. Такива бол у нас.

Помните ли Цветан Цветанов. По негово време са подслушвани незаконно маса народ. После се оказа че няма нищо такова. Сега пред очите на целия народ се крадат милиарди, вътрешния минитстър заявява че нямал сведения Цветан Василев да се издирва от Интерпол. Ти, господин министре, изобщо знеаеш ли нещо? И всички медии и политици това го приемат за нормално! Хак да му е на материала!

Обират 3.5 милиарда от банка, и никой в държавата не разбира за това. Йовечв нямате ли СРС-та ?! Ох, забравих, че нарочно ги закрихте ,да не си вадите очите помежду си !

Аааа - Никакво изпоизгърмяване на 'наште', Колега ! --> Имаме да Си прибираме Вересиите от тия махленски шмекери !! Всичките. До наностинка. Че И - с Лихвите за Целево-причинени щети и/или пропуснати ползи.

И ще хванете вашите спонсори ли бе ОфчеФ? Много ме съмнява! Със сигурност ще ти звъннат да "загубиш" документите, и доказателствата по случая. Не се напъвай толкова, малко ти остава още, мухльо!

МВР Е НА УПРАВЛЯВАЩАТА КОАЛИЦИЯ: БСП-ДПС-АТАКА. ПРОКУРАТУРАТА Е ТЯХНА, БАНКИТЕ СА ТЕХНИ, ДЪРЖАВАТА Е ТЯХНА. А ЗА НАС ОСТАНАХА КРЕДИТИТЕ ОТ ОРЕШАРСКИ

Да си Призная - наумил Съм си Как да им ги Начукаме да ги връщат тези, които Целево Ни ги натресоха. - Тихо, кротко, И ! - до Наностинка.

Дали в мвр и изобщо в държавата има органи, които получават заплати за да не се случва това, което стана.Това е много важен поне за мен отговор на въпроса, защото ако така лесно изчезват с тонове банкноти, а ние пазим следствената тайна значи,че хептен сме изпушили.

Цветан Василев може да бъде задържан в рамките на 24-часова съвместна операция със службите в Европа. Друг е въпроса дали някой си комуникира с тези служби. Аз мисля, че скоро главния виновник за настъпилата простотия ще се появи. Най-малкото-та той иска да си купува банка в Австрия която е пред фалит и ще я оздрави с парите които открадна от България...? За какво говорим въобще и коментираме.

Ако не се лъжа - говорим ЗА Нашите пари, Колега. ... Тези които Хиляди от Нас-Всички спестиха от Залъка-Ни. И ! - които Дискутираме Как да Си ги приберем. ...колкото до Вашето Апелиране ЗА Незабавен Контакт/Взискване към Австрийските Служби - напълно Ви подкрепям !

Алоооо, има ли нормален, който да вярва, че сега МАФИЯТА ще БОРИ МАФИЯТА??? Ами народе организирай ЕДИН ОБЩ ЗОВ ЗА ПОМОЩ от Европейския съюз, да дойдат в държавата на мафията и да освободят НАРОДА на Б-я ОТ МАФИЯТА!!! ПОМОООЩ....!

КМ ЙОВЧЕВ УВЕДОМИХТЕ ЛИ НАШИТЕ И ЧУЖДИ СЛУЖБИ ЗА СЪВМЕСТНО ИЗДИРВАНЕ НА ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ,КОЙТО Е ГЛАВНИЯТ ВИНОВНИК ЗА КРАХА НА НАШАТА СТРАНА,ЗАЩОТО ТОВА ЗАСЯГА ВСИЧКИ НАС,А НЕ САМО ВЛОЖИТЕЛИТЕ.И ОТМЕНЕТЕ ТОЗИ ЧЛЕН,КОЙТО ЗАБРАНЯВА ДА СЕ ГОВОРИ ЗА НАШИТЕ ДОБРИ БАНКИ.НЕ СМЕ СЪГЛАСНИ. ТОВА Е ПРЕДАТЕЛСТВО ПРОТИВ ДЪРЖАВАТА ИЛИ МЕКО КАЗАНО ИЗМЯНА,КОЕТО СЕ НАКАЗВА.АКО ПРОКАРАТУРАТА И СЪДА НЕ СИ СВЪРШАТ РАБОТА ТОГАВА НИЕ ЩЕ ВЗЕМЕМ ВСИЧКО В НАШИ РЪЦЕ.ВНИМАВАЙТЕ ТОЗИ ПЪТ.

Май нещата отиват към Пирамиди Фараони.ЛАЙФОЧОЙС.Много хора изгоряха на времето и плакаха.Човека взе парите и каза аре чакай малко, качи се на самолета,и каза дръжте ми петите.

Все си мислих , че случая ''Пеевски шеф на ДАНС'', е върха на сладоледа. ТЕЗИ 3.5 МИЛИАРДА ! , БОООЖЕЕЕ, ТОВА НЕ МИ ГО ПОБИРА ГЛАВАТА, ОСЪДИХТЕ ЦВЕТАНОВ ЗА 50 ХИЛЯДИ ! , ТА ТЕЗИ ОТКРАДНАТИ МИЛИАРДИ , ЕЙ ТАКА ''СЛУЧАЙНО'' И ''НЕЗАБЕЛЯЗАНО'' ...... Няма думи за това, ...просто няма думи. Как очаквате да градим държава БЕ Йовчев , на този ''фундамент'', не ми го побира спектъра на фантазията просто....

Не е Осъден Цветанов,защото няма присъда,иначе не че не ми се иска на мен,и цял народ.

Йовчев, не ни пробутвай номера за будали. Това с банката го правите за да скриете далаверите на Пеевски и парите за избори на Бареков. И сега като пратиш главното секретарче да разследва, ще сътворите операция "Банка Лясковец 2". Йовчев, да не забравиш да арестуваш чистачката, защото воже тя да е насмела важните документи. Йовчев, тебе те чака разследване.

Искров,Борисов,Цветанов, Местан, Пеевски, Василев и още 100 човека от тази банда тдябва да влязат в затвора. Незабавно главния прокурор да подаде оставка И ДА СЕ НАРЕДИ ДО КОЛЕГИТЕ СИ БАНДИТИ.

Искров, Станишев ,Орешарски, Местан, Пеевски, Василев и още 100 човека от тази банда тдябва да влязат в затвора. Незабавно главния прокурор да подаде оставка И ДА СЕ НАРЕДИ ДО КОЛЕГИТЕ СИ БАНДИТИ.

Новият Нюрнбергски --> очаква Абсолютно-Всички 'наши' ! Съвсем-Скоро.

СЪЩОТО СТАНА И ПРЕЗ 1995-6 ГОДИНА. Изгорях със спестеното в Либия - не можах да си купя после един телевизор, а работих 3 години. Българи, братя българи, комунизма е фикс идея прокарвана от извратени типове, чиито канап води още от Карл Маркс, прилъстил на един богат олигофрен - Енгелс - жена му. Усетете се най-после!

аз не виждам кое е същото между двете, при положение че има голяма разлика. Ама за такива говеда като теб и коне с капаци най-вероятно е едно и също. По добре да мълчиш и да не коментираш защото много ама много ясно се вижда колко си ориентиран в обстановката и колко ти е финансовата култура

Чета изявлението на БНБ към новината и направо не мога да повярвам! от 19.06. до 11.07. целокупния български вложител беше заливан с мантри за непоклатимостта на българската банкова система! А днес вече четем, че в ЧЕТВЪРТАТА по значимост БЪЛГАРСКА банка имало "недобри банкови практики" и дрън-дрън-дрън! КОГА лъгахте, драги банкери - преди или след 11.07.?! Защото и най-доброжелателния вложител е наясно, че ДАЛАВЕРА за 3,5 милиарда няма как да се реализира САМО от ЕДИН участник, пък бил той и мажоритарен собственик на банка!

Този министър веднага да си подаде оставката. Продължават да правят народа на идиоти. Съобщават ли с такива данни или умишлено се бута държавата.

Доста народ се е облажил с тия 3,5 милиарда. Няма да са само политици, ще има и за разследващи, прокурори, съдии. Тия двата бушона, дето може и да изгорят, надявам се че добре са ги подсигурили. А за нас остава заблудата за унищожените кредитни досиета и плащането на сметката. Време е за сопа, ама то кой по напред да биеш.

Не бойте се щом ведомството на Йовчев разследва под вещото му ръководство.....всичко ще наред,няма да има страх у никого. Пук едни пари ги няма....ами има балъци дето ще ги въстановят.

Абе тоя филм за ''Кредитните милионери'' не го ли гледахме преди 20 години???

А няма ли да се потърси отговорност на председателя на Банковата консолидационна компания който е проспал или може би толерирал този грабеж?

Свалям Ви шапка, Одиторе !

какво стана овчев, нали нямаше престъпност и страх вече?!

Това хубаво, но кой ще разследва "Свиревски" , "Кучев" и Кутев за опит за срив в банковата система, КОЙ?! Това определено застрашава националната сигурност!

Щом има физическа възможност за изнасяне на пари по начина осъществен от Цв. Василев значи няма пречка и Бойко Борисов да е изнасял пари така, както каза Волен Сидеров. Дали Волен няма да се окаже прав?......

Luna0102

Не само ББ, ами и Волен да е изнесъл вече рублите в първа Сибирска банка.

ОООООО атака - юруш. как си бе аркадаш или да ти викам друг мои? Аре предателите от атака у лево към кофите за боклук!

И като разследвате гледайте да не се преуморите много... щото е ясно , че ще излезе чист като сълза ... както всички наши "крале на прехода"

Държавната Агенция за Независимо Сътрудничество/ДАНС/ с МАФИЯТА започва да се занимава със замитането на следите.До сега е осигурявало безпроблемно обиране на спестяванията на българския народ /не на други народи/за щото отговарят само за нашия.

Добре ,Цветан Василев е изтеглил в кеш близо 205 887 223 лева. Липсват общо 3,5 млрд. лв. Къде са останалите 3,3 млрд. лв.? Какво мисли по въпроса Пеевски, а защо не и Бареков ?

Бих очаквал че Остатъка който Вие цитирате --> Е източен по блатски от Доста длуги блатчетъ. (, както И Необозримия Остатък-на-остатъка.)

За останалите пари Пеевски е билл упълномощен от Доган да ги не връща.

Пеевски пак се измъкна! Явно дето се говори че Пеевски си има прокуратура е истина. Но май и МВР е на Пеевски ...

Да !, Колеги и Дир.бг - Ний Вече Дадохме Нещо на България !! (чрез Форума) ------ Хайде по-Нататъка !!!

...НЕ ЦАЦАТА... ...АСЕТО,АСЕТО ПУСНЕТЕ,ХУБАВОТО И ...СМЕЛО АСИ ПО СЛЕДИТЕ НА ЦВ.ВАСИЛЕВ.... ...НЯМА "НЕДОСИГАЕМ",НЯМА "НЕОТКРИВАЕМ"....ЩЕ МУ ПАДНЕ МУСТАКА БЕЗ ДА ГО БРЪСНЕ...САМО КАТО Я ВИДИ...:)))))

Парите са в брюксел,щом и станишев е там.Тук повече не ни трябват след като за има няма и година оправи българия сега ще помогне и на европа да цъфне Кураж другари

МВР разследва тежко престъпление по казуса с КТБ Сега със сигурност мога да кажа , че цялото политичесо и държавно ръководсво от 2001 г.досега са за изправяне пред военен трибунал за престъпление срещу нацията. Това изказване на Йовчев в момента ни подготвя да чуем нещо свързано с финансово престъпление, за което не сме си и мислили че нормален човешки ум може да извърши и всичко това да бъде прикрито от заинтересованите лица управляващи България от 2001 до 2014 г. От тогава се лансира и банка КТБ. Накрая ще се окаже , че 5 милиарда лева ще трябва да се извадят от бюджета и да се покрият " липсите" в КТБ- тези средства са нашите пари от данъци.

Само на мен ли ми се струва, че е дошло време... не само професионалистите от гилдията, заинтересованите лица и будното гражданско общество, но и бг Прокуратурата и бг. Спец. служби, да проследят пътя на парите, за да стигнат до финикийските причини за: - "мълчаливото съгласие" на контролните органи на БНБ и за "неволната" разсеяност на финансовото разузнаване със случващото се в КТБ през седмицата до 20 юни (когато са били изтеглени над 1 милиард лева в брой (т.с. след предварителна заявка на копюрите от централния трезор на БНБ), част от които - 206 милиона са изтеглени кеш и ревалотирани от ТРЕТО ЛИЦЕ на основание "записна разписка" (реферирана от нотариус) с личен подписа на Цветан Василев; - напънът на елитите на Кликата ГЕРБ и на Движението за Пари и Служби (ДПС с център-нападател Пеевски) да плачат за "БАНКОВА ВАКАНЦИЯ; - възможната аналогия с процесите около политико-финансовата покупко-продажба ("приватизация") на Булбанк (унищожаването; изгарянето на голям масив от банковите документи) от една италианска банка; - случайната и безплатна широка медийна атака срещу здравата законно-обоснована захапка на Главния прокурор Сотир Цацаров; - и... (темата е твърде професионална за лаик като мен).

МВР ще разследва от каква тежката венерическа болест страда Василев...От Виена им е казал, че го боли к.ра какво ще прави МВР, Прокуратура, Съд и най-вече народа!