Коментари - Разследват смъртта на млад съдия, скочил от блок | Днес.dir.bg

Разследват смъртта на млад съдия, скочил от блок

Прокуратурата започна разследване за смъртта на съдия от Софийския районен съд. Най-вероятно той се е самоубил. Шефът на СГС отрече твърдения, че го е уволнил.

Обратно в новината

Коментари - Разследват смъртта на млад съдия, скочил от блок | Днес.dir.bg

Коментари

Не вярвай винаги на това, което се пише. Научи се да четеш между редовете

Мамица ти ви мръсна, затрихте невероятен човек заради Съдебни Дела по които той неискаше да отсъди в полза на покровителстваната политици от престъпност в България, и от Убийството на моя добър приятел Цветан, го извъртате като самоубийство!!!! Много добре го познавам и няма вариант той да се е самоубил заради лична драма или пък професианална!!!!! Той нямаше дългове към никой, и понеже нямаше как да го ШАНТАЖИРАТ или ПОДКУПЯТ това е резултата за НЕПОДчИНЕНИЕТО МУ!!!!!!!!!! И въобще това жалко платено предаване много ловко измества фокуса от УБИЙСТВОТО на Цецо към общи злободневни теми! ясно е че нищо няма да направи властта по въпроса, и ПАК няма да има виновни, няма да има обвинени както много пъти сме коментирали с него!!!!!!!!! Поклон пред свтлата ти памет! Почивай в мир прятелю!!!!!

Убиха с-я Цветан Ценов!Той беше честен,жизнен,компетентен,отговорен съдия.Уби го физически убиец и нереформираната съдебна система.Да работиш в Районен съд Пловдив,Варна,София е робски труд!Няма официална норма колко дела да изработиш на месец,различна натовареност на съдиите,трупат се ежедневни документи за деня,които трябва да се отработят до 17 часа.Магистратите треперят делата им да се завършат в срок,те събират данни,разпитват свидетели в зала,не почиват в събота и неделя,пишат непрекъснато и се страхуват да не бъдат наказани с лоша точка в атестациите им.Шефовете им не са се явявали на конкурси за длъжностите си .Повече от тях ги заемат шуробаджанашки.Комисиите на днешните конкурси са формирани от съдебните шефове-феодали,които уреждат своите хора.КОМИСИИТЕ ЗАДАВАТ НА КАНДИДАТИТЕ РАЗЛИЧНИ, НЕЕДНАКВИ ПО СЛОЖНОСТ ВЪПРОСИ и така си назначават своите хора и ще чакаме 20-30 години тези "гнили ябълки" да се пенсионират,а те ще са възпроизвели същата система на "гнили ябълки".Няма прогрес,няма бъдеще за честните,простосмъртни магистрати!Те заболяват от рак,от болести на нервната система,страдат семействата им.Не всички магистрати са корумпирани!Спрете тези конкурси-пародия,господин с-я Панов!Г-н Р. Кънев,г-н Хр.Иванов борете се да се въведе изпитания румънски модел на работа в съдебната с-ма!Магистратите са обезверени,няма на кого да се оплачат и кой да ги чуе. ВСС не върши реформи затова магистратите мълчат и умират.Бойко Борисов не е човека,който ще проведе реформи в съдебната система,той имитира такива.НАРОДЕ,СЪБУДИ СЕ, и ЛЕВСКИ те зове от незнайния си гроб в деня на своето обесване, убиват синовете и дъщерите ти,малкото свестни,останали в България!ПОКЛОН,ЦЕЦО, ЩЕ ТЕ ПОМНИМ!

Сега веднага Калоян Топалов да се маха.Кои знае какво го е карал да направи,да опраска някого.!

До всички хейтъри и тролове , които плюха и плюят срещу един човек без да го познават , най добре го е казал П. Славейков: "Не сме народ, не сме народ, а мърша, хора, дето нищо не щат да вършат. Всичко тежко, всичко мъчно е за нас! "Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас. И не знаем, не можеме, не щеме да работим за себе си със време. Само знаем и можеме, и щеме един други злобно да се ядеме... Помежду си лихи, буйни, топорни, пред други сме тихи, мирни, покорни... Все нас тъпчат кой отдето завърне, щот сме туткун, щото не сме кадърни... Всякой вика "Яман ни е нам хала!" - а всякому мерамът е развала... Не сме народ! Не сме народ, а мърша, пак ще кажа и с това ще да свърша." 1875

Ей тъп хейтър ти познаваше ли човека, че се гавриш с паметта му ?!... До останалите , " не завиждайте на заплатите на българските магистрати . Ако някои от вас го познаваха, щяха горко да плачат за кончината му. Само да добавя, че той никога не е гледал дела срещу престъпници. Беше честен принципен и страшно интелигентен

Кой не скача е магистрат!

Боже недете тска бе хора за всичко има оправияне проявяваите слабо характерност жалко млад мъж

КОЙ ПОГУБИ МЛАДИЯ ЦЕЦО, КОЙ ГО УБИ?

Каквато попора си надробиш такава ще сърбаш. Вижте му делата които е водил и ще разберете. А той е водил няколко специфични и не са от неговия калибър. Имало и едно релегиозно дело и спортно също!

Не е искал да яде Picceti, не е искал да се научи да удря чукчето с правилната ръка....

Мир на праха му! Жалко, явно че ако си свестен нямаш място сред тези хиени! Жалко за младия и подготвен човек. СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ НА БЛИЗКИТЕ МУ!

Ако само хиените са се окопали навсякъде в тази държава БГ няма бъдеще.

Прочетох коментарите на повечето от Вас и констатирах, че ................повечето сте кретени, интелектуален дефицит, налудни идеи, комплекси на гроздове........ от всичко има.

кретени са че търпят.

Едно от делата, които Ц.Ц. е "решил", е регистрацията на последната незаконна конференция на мюфтийството, на която пак е избран Мустафа Хаджи. Така е дал път на турция да командва религ.вероизповедание у нас.

..........това е станало на 5 февруари! Много мистериозна смърт!

оставете това ЦСКА. В случая с мюсюлманите става дума за нещо доста по-голямо и важно!

е човек на САЩ. Ако някой е забравил лично посланникът на САЩ се застъпваше за него май Урлик се казваше!

Тъпанар такъв погледни какъв е закона който нашите мили политици са създали, и не забравяй че един честен съдя трябва да следва закона, той не е виновен че закона е такъв! А ако беше корумпиран щеше да го ивърти на където му кажат, но понеже Цецо не взимаше подкупи и до последно живя в мизрна панелка на края на града, и караше ЛАДА 1500 на 43 год, а не като повечето му колеги с къщи в бояна и драгалевци, вила в гърция и направени вече много вноски за луксозна яхта, ясна ли ти е картинката паисий или мозъкът ти е по-малък и от на шимпанзе?

Нищо чудно след някой друг ден,така да стане и със Янева и Ченалова.Да се самоубият чрез скачане от етаж на висок блок.във три през нощта.

сами да се опраскът - следващите,ако са по-читави

тези в 3 през нощта?!явно оттам идват кривите присъди.....другите да знаят,ако някои ги вика да си приказват в коридора на 4 очи....

Просто на човека му станало мъчно за несъстоятелността на ЦКС ли беше там, а, ЦСКА май. Всеки, който му домъчнее, и вземе, че се метне долу.

Някой е взел доста пари,за да се самоубие човека скачайки от площадката между етажите,така си замина и Мишо Бирата здрав прав и курав като канара,човека получи инфаркт ей така:)

Споко, ще възкръстне, но в подобен вид, само че в Америка!

Абе тоя Калоянчо ,ако наистина се едържал грубо ,арогантно,надменно и унизително със нежната душа, то тогава калоянчо е в проблем.Този проблем не е човешки той е Господен, и няма начин да не му се върне върху главата и то съвсем подобаващо. живота е голяма тайна и духовните правила са неумолими и безпощадни. Това са принципи в които примитивното съзнание на вярва и не разбира , но те са факт. Абсолютна закономерност. Дано на Калоянчо съвестта да му е чиста. А иначе не може без уволнения все пак. Няма как, не може все на държавната трапеза да се папка. държавните служители трябва да бъдат уволнявани и т.н. и без това на държавната трапеза се яде срамен хляб.

Я, бе дир-ници,да попитате и разследвали,дали командирован съдия от друг съд може да бъде освободен от "началника"Топалов.Трябва ли ВСС да има думата тук.Просто проучете и след това пишете и коментирайте.Живее "самообилия" се на петия етаж,хвърлил се от площадката на третия етаж.Просто решил,както си върви по стълбите изведнъж да се хвърли.Колегите му споделят,че не е способен,като му знаят характера.Дори да е изпаднал в някакво състояние което го кара да се самоубие,най-реалното е да отиде за последно в дома си,да сложи бутилка алкохол,да сложи пистолет/ако има такъв служебен/ и след това да се раздели със живота.Ама питайте и психолозите от института на МВР/АКО СА МЪЖЕ И НЕ СА МАНИПУЛИРАНИ/.Доколкото си спомням предния"самообил" се прокурор по времето на "великия"Филчев е постъпил така.Ама журналя,проучвайте,интересувайте и след това коментирайте и вземайте становище и мнения.

Бил е по делото ЦСКА,и има вероятност да са му звъннали и да са го хвърлили от площадката на етажа през прозореца.

Не е нужно да си уникален мозък, за да се сетиш какво се е случило. Това е България, тук неудобните, ако не успеят да ги смажат с крясъци, обиди и унизителни актове, ги самоубиват, защото така или иначе няма кой да търси истината. Бедния човек какво му се е наложило да изтърпи.

Имаше един свестен съдия и те го умориха...Просто смяна на всички съдии и прокурори и повече от един човек от семейство да не работи в съдебната система...Там просто е жестоко...семеен бизнес...

Как апелираш за журналистическа ''етика'' като в България нито журналисти има камо ли пък етика у тях, За лев повече и сестра си ще изкарат курва нищо че НЯМАТ сестра:(((Лека му пръст а това дето го измъдриха медиите че е уволнен е поредното доказателство че дори не са запознати как става назначение и уволнение в съда ама иначе са ''всезнаещи'' по всички правни въпроси

Едно от известните дела, които Ценов е гледал, е по несъстоятелността на футболен клуб "ЦСКА", съобщи БНР. Ако не е гледал други подобни дела за източване на пари в големи размери, то вероятно кучето е заровено тук. Да не забравяме кой е настоящия собственик на въпросния клуб.

В кастата на съдиите не се толерират такива които не умеят да отсъждат "правилно", та човека може и да е бил свестен и затова да са го самоубили! ....ама все пак е бил съдия...

това е тест за съдията дали може "правилно" да отсъжда. Така старите кучета го определят дали ще се развива по стълбата или просто ще си стои в СРС. Сиреч ще си стои само на заплатката или ще се издигне в аристокрацията.

Явно е заради ЦСКА. Цялата тая дандания около ЦСКА последните години е, за да може да и се прилапат имотите. ЦСКА има бази, сгради и оборудване за милиони из цялата страна. Така, че, съдията едва ли е паднал сам 'без да иска' в 3 през нощта.

Нямат собствени бази и друго недвижимо имущество. Всичко, което ползват, е държавно. Плащат (много рядко напоследък) наем.

ВЕЧЕ РЕВОЛЮЦИЯТА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА!!!! МАФИЯТА ЩЕ НИ УНИЩОЖИ СЪВСЕМ СКОРО, АКО НИЕ НЕ Я УНИЩОЖИМ!!! А НИЕ СМЕ ПОМВЕЧЕ ОТ МАФИЯТА!!!

Да унищожи мафията. Ние, които уж ще я унищожаваме сме още по-голяма мафия.

най добрият съдия е мъртвият съдия.как па не се налапаха.

Да не е полуЧИЛ SMS-че нещо?

България ще тръгне нагоре ,когато започнат да убиват политици ,а не съдии,прокурори ,и следователи.

същите обилчат незаконните работи в законни решения.

Не разбрах, защо ги отдели

До толкова сме докарани до безумие, че дори не скърбим за смъртта на един млад човек, само защото е съдия. Да, определено не е бил светец. Дори само да започнем че за съдия не се назначава току-така кой да е юрист, трябват си връзки и пари. Това не е тайна. А от тук насетне как да очакваме от хора, които са си купили мястото и са изпреварили някой ерудиран колега, после да съдят по правда?

Ти сам го каза щом е влезнал в кастата на съдиите няма скръб. Щом искаш да живееш добре, трябва да си платиш. Може пък нещастна любов да е някой да го е изоставил. Ти нескърбиш ли за всички пенсионери дето ровят по кофите, дето мизерстват? Като видя българския съдия да съди мафиоти тогава може да скърбя.

И Вие сте един от безумците. В първото си изречение скърбите за смъртта на младия съдия, а в следващото го обвинявате, че е бил назначен с връзки и даване на пари...егати логиката.

Почивай в мир Цецо! И все пак ,КОЙ УБИ ЦЕЦО?

Ами не е решил ДОБРЕ" Някое дело,например това на ЦСК,или кой знае.Но лошо щом на съдий започнаха да посягат ,нещата стават по-зле в тази Държава.

чакаме и нашите южни приятели кога ще се настанят вече официално. Па дано тоз прост народ се събуди.

Явно не е искал да се съобрази с заповедта на по-висшият брат-масон. И си е платил за непослушанието.

Да не би зад гърба му да е била младежката организация на гърбавите?

Познавам много съдии, юрист съм. Никога не съм бил с предубеждение към никоя гилдия, но моите наблюдения са, че те вече са се превърнали в една презадоволена материално каста, водеща двойнствено битие. С голямо самочувствие са, но нямат връзка с реалността и са прекалено отдадени на материалното. Колегата не го познавам, Бог да го прости, може и да е свестен човек. Но знам, че не можеш с едната ръка да биеш мафията, а с другата да ядеш от нея. Това винаги свършва зле.

то е случайно, че е водил делото за цецека, а шефа й е мутра...

Щеше да е много по-добре за България ако това беше ЦвъЦвъ...

Или ЦаЦа.

или ББ

или посланика на фаш

съдиите в България са гръбнака на организираната престъпност рекета и грабежа минава на 100% през тяхно одобрение за да се легализира, по нагло,дебелокожо,арогантно и с чуство за всесилност и безнаказаност от български съдия няма, за да се оправиме е препоръчително по често да скачат от етажите и да се самоубиват

Как не Ви е срам??? Този човек беше почтен съдия, истински приятел, без грам чувство за величие и кариери. Ви познавахте ли го или просто слагате всички в един казан

Верваме, верваме. То постоянно се вижда как всичките ни съдии са почтени, без грам чувство и т.н. А, както и че са истински приятели помежду си - вричат се един пред друг, че не са пращали смси, друсат си условни присъди за корупция... истинско приятелство! Ти по-добре питай съдиите как не ги е срам, а не нас.

не на нас тия. Няколко пъти ми се е налагало да влизъм съда недей. Тва вещи лица, прокурори, съдии, секретари, следователи, призовкари, хахаха не на нас тия. Не е започнало заседанието и съдията казва: -днес ще приключим делото нали? Друг номер: не те откриват на посочения адрес, номера на делото ти излиза 2 часа след часа на заседанието в сайт ана РС. Налагат ти глоба за неявяване, поисквам незаверено копие на делото 14 страници поискваш заверено стават 11 стр. И тва го правят съдии дето са на 35 -40 години уж млади хора все още. Може и да е бил добър човек но край сухото и мокрото гори.

Янева, ти ли си, ма?

Ако Ценов е от СРС, не може да е гледал далото за несъстоятелност, на когото и да било, защото тези дела се гледат в СГС. Така че ДИР-ковците не за първи път пишат каквото им падне, без да проверяват, еле пък да мислят.

И сега това дело започва ОТНАЧАЛО пък кога ще му се види края не се знае защото не се знае какво може да го сполети и следващия съдия:(((Лека му пръст на човека...

просто му призляло от един телефонен разговор и слязал по-бързо.

Абе, вие по тия форуми не работите ли, затова държавата е в това състояние, 6 милиона кибици седят и дават акъл на оня си.....какво и как да го прави, айляци такива!!!!

А ти какво работиш и защо си тук?

Ми щото тука работя. Трол съм.

1 бачкатор тука се извъдил! кво бачкаш ти ве, работния? инженерче ли си нещо?

тои работи като "az"

Борисов фалира ЦСКА и Локото. Само напомням, нищо не намеквам.

Май са го скочили ....

Вчера Калоян Топалов шефа на СГС се е държал изключително грубо със "самоубилия се" и му е връчил заповед за уволнение .......Но аз се питам дали не е самоубит а не самоубил се или и този случай ще бъде удобно забравен.

всекви...съдия не може да бъде уволнен като простосмъртен, така, съ заповед, като парцал...

БОГ ДА ГО ПРОСТИ. Познавах съдия Ценов. Прекрасен човек и професионалист. Никой не знае, какво има в главата на един човек, но каквото и да е било, краят е трагичен. Да почива в мир!

Съдия бил прекрасен професионалист, а? Тъй викаха и на оная тлъстата съдийка, дето ѝ сложиха условна за взимане на подкуп! Щях да кажа "да пукне дано", ама той прекрасният професионалист ме е изпреварил, хаха!

Никой не се самоубива между етажите.

ще ги приспаднат от министерството по бедствия и аварии,

Коментари - Разследват смъртта на млад съдия, скочил от блок | Днес.dir.bg

Разследват смъртта на млад съдия, скочил от блок

Прокуратурата започна разследване за смъртта на съдия от Софийския районен съд. Най-вероятно той се е самоубил. Шефът на СГС отрече твърдения, че го е уволнил.

Обратно в новината

Коментари - Разследват смъртта на млад съдия, скочил от блок | Днес.dir.bg

Коментари

Не вярвай винаги на това, което се пише. Научи се да четеш между редовете

Мамица ти ви мръсна, затрихте невероятен човек заради Съдебни Дела по които той неискаше да отсъди в полза на покровителстваната политици от престъпност в България, и от Убийството на моя добър приятел Цветан, го извъртате като самоубийство!!!! Много добре го познавам и няма вариант той да се е самоубил заради лична драма или пък професианална!!!!! Той нямаше дългове към никой, и понеже нямаше как да го ШАНТАЖИРАТ или ПОДКУПЯТ това е резултата за НЕПОДчИНЕНИЕТО МУ!!!!!!!!!! И въобще това жалко платено предаване много ловко измества фокуса от УБИЙСТВОТО на Цецо към общи злободневни теми! ясно е че нищо няма да направи властта по въпроса, и ПАК няма да има виновни, няма да има обвинени както много пъти сме коментирали с него!!!!!!!!! Поклон пред свтлата ти памет! Почивай в мир прятелю!!!!!

Убиха с-я Цветан Ценов!Той беше честен,жизнен,компетентен,отговорен съдия.Уби го физически убиец и нереформираната съдебна система.Да работиш в Районен съд Пловдив,Варна,София е робски труд!Няма официална норма колко дела да изработиш на месец,различна натовареност на съдиите,трупат се ежедневни документи за деня,които трябва да се отработят до 17 часа.Магистратите треперят делата им да се завършат в срок,те събират данни,разпитват свидетели в зала,не почиват в събота и неделя,пишат непрекъснато и се страхуват да не бъдат наказани с лоша точка в атестациите им.Шефовете им не са се явявали на конкурси за длъжностите си .Повече от тях ги заемат шуробаджанашки.Комисиите на днешните конкурси са формирани от съдебните шефове-феодали,които уреждат своите хора.КОМИСИИТЕ ЗАДАВАТ НА КАНДИДАТИТЕ РАЗЛИЧНИ, НЕЕДНАКВИ ПО СЛОЖНОСТ ВЪПРОСИ и така си назначават своите хора и ще чакаме 20-30 години тези "гнили ябълки" да се пенсионират,а те ще са възпроизвели същата система на "гнили ябълки".Няма прогрес,няма бъдеще за честните,простосмъртни магистрати!Те заболяват от рак,от болести на нервната система,страдат семействата им.Не всички магистрати са корумпирани!Спрете тези конкурси-пародия,господин с-я Панов!Г-н Р. Кънев,г-н Хр.Иванов борете се да се въведе изпитания румънски модел на работа в съдебната с-ма!Магистратите са обезверени,няма на кого да се оплачат и кой да ги чуе. ВСС не върши реформи затова магистратите мълчат и умират.Бойко Борисов не е човека,който ще проведе реформи в съдебната система,той имитира такива.НАРОДЕ,СЪБУДИ СЕ, и ЛЕВСКИ те зове от незнайния си гроб в деня на своето обесване, убиват синовете и дъщерите ти,малкото свестни,останали в България!ПОКЛОН,ЦЕЦО, ЩЕ ТЕ ПОМНИМ!

Сега веднага Калоян Топалов да се маха.Кои знае какво го е карал да направи,да опраска някого.!

До всички хейтъри и тролове , които плюха и плюят срещу един човек без да го познават , най добре го е казал П. Славейков: "Не сме народ, не сме народ, а мърша, хора, дето нищо не щат да вършат. Всичко тежко, всичко мъчно е за нас! "Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас. И не знаем, не можеме, не щеме да работим за себе си със време. Само знаем и можеме, и щеме един други злобно да се ядеме... Помежду си лихи, буйни, топорни, пред други сме тихи, мирни, покорни... Все нас тъпчат кой отдето завърне, щот сме туткун, щото не сме кадърни... Всякой вика "Яман ни е нам хала!" - а всякому мерамът е развала... Не сме народ! Не сме народ, а мърша, пак ще кажа и с това ще да свърша." 1875

Ей тъп хейтър ти познаваше ли човека, че се гавриш с паметта му ?!... До останалите , " не завиждайте на заплатите на българските магистрати . Ако някои от вас го познаваха, щяха горко да плачат за кончината му. Само да добавя, че той никога не е гледал дела срещу престъпници. Беше честен принципен и страшно интелигентен

Кой не скача е магистрат!

Боже недете тска бе хора за всичко има оправияне проявяваите слабо характерност жалко млад мъж

КОЙ ПОГУБИ МЛАДИЯ ЦЕЦО, КОЙ ГО УБИ?

Каквато попора си надробиш такава ще сърбаш. Вижте му делата които е водил и ще разберете. А той е водил няколко специфични и не са от неговия калибър. Имало и едно релегиозно дело и спортно също!

Не е искал да яде Picceti, не е искал да се научи да удря чукчето с правилната ръка....

Мир на праха му! Жалко, явно че ако си свестен нямаш място сред тези хиени! Жалко за младия и подготвен човек. СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ НА БЛИЗКИТЕ МУ!

Ако само хиените са се окопали навсякъде в тази държава БГ няма бъдеще.

Прочетох коментарите на повечето от Вас и констатирах, че ................повечето сте кретени, интелектуален дефицит, налудни идеи, комплекси на гроздове........ от всичко има.

кретени са че търпят.

Едно от делата, които Ц.Ц. е "решил", е регистрацията на последната незаконна конференция на мюфтийството, на която пак е избран Мустафа Хаджи. Така е дал път на турция да командва религ.вероизповедание у нас.

..........това е станало на 5 февруари! Много мистериозна смърт!

оставете това ЦСКА. В случая с мюсюлманите става дума за нещо доста по-голямо и важно!

е човек на САЩ. Ако някой е забравил лично посланникът на САЩ се застъпваше за него май Урлик се казваше!

Тъпанар такъв погледни какъв е закона който нашите мили политици са създали, и не забравяй че един честен съдя трябва да следва закона, той не е виновен че закона е такъв! А ако беше корумпиран щеше да го ивърти на където му кажат, но понеже Цецо не взимаше подкупи и до последно живя в мизрна панелка на края на града, и караше ЛАДА 1500 на 43 год, а не като повечето му колеги с къщи в бояна и драгалевци, вила в гърция и направени вече много вноски за луксозна яхта, ясна ли ти е картинката паисий или мозъкът ти е по-малък и от на шимпанзе?

Нищо чудно след някой друг ден,така да стане и със Янева и Ченалова.Да се самоубият чрез скачане от етаж на висок блок.във три през нощта.

сами да се опраскът - следващите,ако са по-читави

тези в 3 през нощта?!явно оттам идват кривите присъди.....другите да знаят,ако някои ги вика да си приказват в коридора на 4 очи....

Просто на човека му станало мъчно за несъстоятелността на ЦКС ли беше там, а, ЦСКА май. Всеки, който му домъчнее, и вземе, че се метне долу.

Някой е взел доста пари,за да се самоубие човека скачайки от площадката между етажите,така си замина и Мишо Бирата здрав прав и курав като канара,човека получи инфаркт ей така:)

Споко, ще възкръстне, но в подобен вид, само че в Америка!

Абе тоя Калоянчо ,ако наистина се едържал грубо ,арогантно,надменно и унизително със нежната душа, то тогава калоянчо е в проблем.Този проблем не е човешки той е Господен, и няма начин да не му се върне върху главата и то съвсем подобаващо. живота е голяма тайна и духовните правила са неумолими и безпощадни. Това са принципи в които примитивното съзнание на вярва и не разбира , но те са факт. Абсолютна закономерност. Дано на Калоянчо съвестта да му е чиста. А иначе не може без уволнения все пак. Няма как, не може все на държавната трапеза да се папка. държавните служители трябва да бъдат уволнявани и т.н. и без това на държавната трапеза се яде срамен хляб.

Я, бе дир-ници,да попитате и разследвали,дали командирован съдия от друг съд може да бъде освободен от "началника"Топалов.Трябва ли ВСС да има думата тук.Просто проучете и след това пишете и коментирайте.Живее "самообилия" се на петия етаж,хвърлил се от площадката на третия етаж.Просто решил,както си върви по стълбите изведнъж да се хвърли.Колегите му споделят,че не е способен,като му знаят характера.Дори да е изпаднал в някакво състояние което го кара да се самоубие,най-реалното е да отиде за последно в дома си,да сложи бутилка алкохол,да сложи пистолет/ако има такъв служебен/ и след това да се раздели със живота.Ама питайте и психолозите от института на МВР/АКО СА МЪЖЕ И НЕ СА МАНИПУЛИРАНИ/.Доколкото си спомням предния"самообил" се прокурор по времето на "великия"Филчев е постъпил така.Ама журналя,проучвайте,интересувайте и след това коментирайте и вземайте становище и мнения.

Бил е по делото ЦСКА,и има вероятност да са му звъннали и да са го хвърлили от площадката на етажа през прозореца.

Не е нужно да си уникален мозък, за да се сетиш какво се е случило. Това е България, тук неудобните, ако не успеят да ги смажат с крясъци, обиди и унизителни актове, ги самоубиват, защото така или иначе няма кой да търси истината. Бедния човек какво му се е наложило да изтърпи.

Имаше един свестен съдия и те го умориха...Просто смяна на всички съдии и прокурори и повече от един човек от семейство да не работи в съдебната система...Там просто е жестоко...семеен бизнес...

Как апелираш за журналистическа ''етика'' като в България нито журналисти има камо ли пък етика у тях, За лев повече и сестра си ще изкарат курва нищо че НЯМАТ сестра:(((Лека му пръст а това дето го измъдриха медиите че е уволнен е поредното доказателство че дори не са запознати как става назначение и уволнение в съда ама иначе са ''всезнаещи'' по всички правни въпроси

Едно от известните дела, които Ценов е гледал, е по несъстоятелността на футболен клуб "ЦСКА", съобщи БНР. Ако не е гледал други подобни дела за източване на пари в големи размери, то вероятно кучето е заровено тук. Да не забравяме кой е настоящия собственик на въпросния клуб.

В кастата на съдиите не се толерират такива които не умеят да отсъждат "правилно", та човека може и да е бил свестен и затова да са го самоубили! ....ама все пак е бил съдия...

това е тест за съдията дали може "правилно" да отсъжда. Така старите кучета го определят дали ще се развива по стълбата или просто ще си стои в СРС. Сиреч ще си стои само на заплатката или ще се издигне в аристокрацията.

Явно е заради ЦСКА. Цялата тая дандания около ЦСКА последните години е, за да може да и се прилапат имотите. ЦСКА има бази, сгради и оборудване за милиони из цялата страна. Така, че, съдията едва ли е паднал сам 'без да иска' в 3 през нощта.

Нямат собствени бази и друго недвижимо имущество. Всичко, което ползват, е държавно. Плащат (много рядко напоследък) наем.

ВЕЧЕ РЕВОЛЮЦИЯТА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА!!!! МАФИЯТА ЩЕ НИ УНИЩОЖИ СЪВСЕМ СКОРО, АКО НИЕ НЕ Я УНИЩОЖИМ!!! А НИЕ СМЕ ПОМВЕЧЕ ОТ МАФИЯТА!!!

Да унищожи мафията. Ние, които уж ще я унищожаваме сме още по-голяма мафия.

най добрият съдия е мъртвият съдия.как па не се налапаха.

Да не е полуЧИЛ SMS-че нещо?

България ще тръгне нагоре ,когато започнат да убиват политици ,а не съдии,прокурори ,и следователи.

същите обилчат незаконните работи в законни решения.

Не разбрах, защо ги отдели

До толкова сме докарани до безумие, че дори не скърбим за смъртта на един млад човек, само защото е съдия. Да, определено не е бил светец. Дори само да започнем че за съдия не се назначава току-така кой да е юрист, трябват си връзки и пари. Това не е тайна. А от тук насетне как да очакваме от хора, които са си купили мястото и са изпреварили някой ерудиран колега, после да съдят по правда?

Ти сам го каза щом е влезнал в кастата на съдиите няма скръб. Щом искаш да живееш добре, трябва да си платиш. Може пък нещастна любов да е някой да го е изоставил. Ти нескърбиш ли за всички пенсионери дето ровят по кофите, дето мизерстват? Като видя българския съдия да съди мафиоти тогава може да скърбя.

И Вие сте един от безумците. В първото си изречение скърбите за смъртта на младия съдия, а в следващото го обвинявате, че е бил назначен с връзки и даване на пари...егати логиката.

Почивай в мир Цецо! И все пак ,КОЙ УБИ ЦЕЦО?

Ами не е решил ДОБРЕ" Някое дело,например това на ЦСК,или кой знае.Но лошо щом на съдий започнаха да посягат ,нещата стават по-зле в тази Държава.

чакаме и нашите южни приятели кога ще се настанят вече официално. Па дано тоз прост народ се събуди.

Явно не е искал да се съобрази с заповедта на по-висшият брат-масон. И си е платил за непослушанието.

Да не би зад гърба му да е била младежката организация на гърбавите?

Познавам много съдии, юрист съм. Никога не съм бил с предубеждение към никоя гилдия, но моите наблюдения са, че те вече са се превърнали в една презадоволена материално каста, водеща двойнствено битие. С голямо самочувствие са, но нямат връзка с реалността и са прекалено отдадени на материалното. Колегата не го познавам, Бог да го прости, може и да е свестен човек. Но знам, че не можеш с едната ръка да биеш мафията, а с другата да ядеш от нея. Това винаги свършва зле.

то е случайно, че е водил делото за цецека, а шефа й е мутра...

Щеше да е много по-добре за България ако това беше ЦвъЦвъ...

Или ЦаЦа.

или ББ

или посланика на фаш

съдиите в България са гръбнака на организираната престъпност рекета и грабежа минава на 100% през тяхно одобрение за да се легализира, по нагло,дебелокожо,арогантно и с чуство за всесилност и безнаказаност от български съдия няма, за да се оправиме е препоръчително по често да скачат от етажите и да се самоубиват

Как не Ви е срам??? Този човек беше почтен съдия, истински приятел, без грам чувство за величие и кариери. Ви познавахте ли го или просто слагате всички в един казан

Верваме, верваме. То постоянно се вижда как всичките ни съдии са почтени, без грам чувство и т.н. А, както и че са истински приятели помежду си - вричат се един пред друг, че не са пращали смси, друсат си условни присъди за корупция... истинско приятелство! Ти по-добре питай съдиите как не ги е срам, а не нас.

не на нас тия. Няколко пъти ми се е налагало да влизъм съда недей. Тва вещи лица, прокурори, съдии, секретари, следователи, призовкари, хахаха не на нас тия. Не е започнало заседанието и съдията казва: -днес ще приключим делото нали? Друг номер: не те откриват на посочения адрес, номера на делото ти излиза 2 часа след часа на заседанието в сайт ана РС. Налагат ти глоба за неявяване, поисквам незаверено копие на делото 14 страници поискваш заверено стават 11 стр. И тва го правят съдии дето са на 35 -40 години уж млади хора все още. Може и да е бил добър човек но край сухото и мокрото гори.

Янева, ти ли си, ма?

Ако Ценов е от СРС, не може да е гледал далото за несъстоятелност, на когото и да било, защото тези дела се гледат в СГС. Така че ДИР-ковците не за първи път пишат каквото им падне, без да проверяват, еле пък да мислят.

И сега това дело започва ОТНАЧАЛО пък кога ще му се види края не се знае защото не се знае какво може да го сполети и следващия съдия:(((Лека му пръст на човека...

просто му призляло от един телефонен разговор и слязал по-бързо.

Абе, вие по тия форуми не работите ли, затова държавата е в това състояние, 6 милиона кибици седят и дават акъл на оня си.....какво и как да го прави, айляци такива!!!!

А ти какво работиш и защо си тук?

Ми щото тука работя. Трол съм.

1 бачкатор тука се извъдил! кво бачкаш ти ве, работния? инженерче ли си нещо?

тои работи като "az"

Борисов фалира ЦСКА и Локото. Само напомням, нищо не намеквам.

Май са го скочили ....

Вчера Калоян Топалов шефа на СГС се е държал изключително грубо със "самоубилия се" и му е връчил заповед за уволнение .......Но аз се питам дали не е самоубит а не самоубил се или и този случай ще бъде удобно забравен.

всекви...съдия не може да бъде уволнен като простосмъртен, така, съ заповед, като парцал...

БОГ ДА ГО ПРОСТИ. Познавах съдия Ценов. Прекрасен човек и професионалист. Никой не знае, какво има в главата на един човек, но каквото и да е било, краят е трагичен. Да почива в мир!

Съдия бил прекрасен професионалист, а? Тъй викаха и на оная тлъстата съдийка, дето ѝ сложиха условна за взимане на подкуп! Щях да кажа "да пукне дано", ама той прекрасният професионалист ме е изпреварил, хаха!

Никой не се самоубива между етажите.

ще ги приспаднат от министерството по бедствия и аварии,