Коментари - Виктория Василева: "Величие" няма да участва в кабинет с ГЕРБ-СДС и ДПС | Днес.dir.bg

Виктория Василева: "Величие" няма да участва в кабинет с ГЕРБ-СДС и ДПС

Не бихме подкрепили следваща военна помощ за Украйна, заяви депутатът от новата политическа партия в парламента

Обратно в новината

Коментари - Виктория Василева: "Величие" няма да участва в кабинет с ГЕРБ-СДС и ДПС | Днес.dir.bg

Коментари

Величие да се прекръстят Безличие най ще им отива. Те какво мислят че отиват в парламента само за папкане ли или за работа "в полза роду" .

потомствени некомпетентници, такива са всички настоящи, близки минали и близки бъдещи български политици (генетика на криминални елементи гнили по затворите или крили се по горите преди девети семпември 44-та година, овластени от окупационната съветска армия и подкрепени от нея да извършат геноцида, наречен "народен съд"...мракобесие е всичко сътворено от тях за последните 80 години, нищо различно не чакайте в идните 80

абе да,ама това което не се купува с пари се купува с много пари-ще видите много скоро

Yann

Само дето ще бъдат златния пръст при гласуване и при търсене на кворум. Все пак са проект на краварите и ще си изпълнят задълженията. А тези, които им вярват - големи дебили сте! Ганьовци! Тези, които не почитат Левски и Ботев не само че не са за Парламента, но са за затвор!

бравоооооо, направете ги луди, политическата мафия на БГ! Разкатайте ги!

Изглежда ще трябва да се въведе нов термин "дялян депутат" - и в клозета да го сложиш гладен няма да остане.

тая "цветарка" пак изпълзЕ отнЕкъде да ръси мозък. То не беше от СДС, после ИТН/ПП (не си спомнян), сега пък от Величие.

Възраждането на Коцката умрееее!!!

Да се коалират със Възраждаме,Б?СП ,МЕЧ ,КЕЧ Сидеровци и директно към Сибир там да творят Комунизъм под крилото на др.Путин

Руски подлоги и измамници. Но глупаци са тия които гласуват за тях ама тъпи та чак вдлъбнати

Нека изчакаме 2-3 месеца да видим какво ще направят величие - може да се окажат и добри

Всъщност е права че е голяма глупост военна помощ за укр

с тва величие ве. другите малоумници са по интересни, но се крият кат плъхове и никой не ги търси.

много нагло свали овчата кожа и лъсна проруското им лизане.

Американците, чрез "Величие", дават първи жълт картон на пишман "евроатлантиците" от дпс-гроб.Явно ще има шамари за намгнетизираните. Шиши с еднокнижника скоро ще видят другата страна на монетата.

САЩ създаде "величие" като поддръжка на ГЕРБ и ДПС. И събира всички политически партийни цветарки. А не е ясно защо разни политилози свързват "евроатлантизма" с "помощта за Украйна", теми, които нямат нищо общо.

Е, време е да се адресират проблемите на избирателите. Всеки нов в политиката имаше право на 100 дена, преди да бъде обсъждан и осъждан. 100 дни по време на война са невъзможен лукс, но поне няколко парламентарни седмици трябва да им се дадат. Дано не ги профукат, както много преди тях.

бе няма такъв филм бе 100 дена!!! Да се не е хващал да става политик , ако не са му ясни проблемите!!

Просто много се краде от наши и ограбва от чужди Дано истината за българския футбол най-сетне да лъсне.

шарлатаните от "величие "закасняха! купрелия ги изпревари с подобно съобщение! не че някой ги е канил де!

Колкото повече, толкова повече - не на войната!

Вече съм чувал подобна декларация. От един брадат и един канадец...

Няма проблем. Ще продаваме снряди и патрони на еврейте. А те ще ги препродават на Украйна. Да е спокойна Викиту

Та бат ви Бойко или е гений или луд късметлия или има прекалено силни покровители. Всичко в тази държава се подрежда за негово управяление.

Величието са извън сметките поради достатъчно на брой други варианти. ГЕРБ-ДПС могат да избират кой свой кабинет да извадят от килера: 1. С т. нар. "автентични десни" - гледали сме го 2 пъти с РБ и ПП. 2. С патриоти - гледали сме го с ВМРО и НФСБ. А Костя беше активно пторестиращ в полза на ГЕРБ към 2013-а година, ако не ме лъуже паметта.. 3. С БСП - тройната коалиция на Станишев. Дори тук е най-логично, защото паретията-майка има спешна нужда да влезе в управлението за да си върне част от клиентелата. Има и четвърти вариант, Всеки се прави на ощипан чистник и отказва кабинет, а ББ си управлява със служебни кабинети - подарък от ДБ с конституционната ундурма.....

Права е за различния дневен ред на хората и на политиците. Народа се мъчи, особено младите. Пенсионерите млади с пенсия и заплати, пълно е в армията и полицията, младите семейства мизеруват Младите семейства в провинцията не успяват да си гледат децата с мижавите доходи. В училищата не им учат децата, трябват пари за уроци независимо че даскалите взимат големи заплати. Здравеопазването се клани на царица парица. Ама депутатите не ги е еня. Взимат си партийната субсидия и я харчат само за да си уйдисат на мастрафа. Все е било но като последните 10 години никога не е било. Бог високо царя абдикирал, народа мре. И чакат да им гласуваш....кога....да чакат друго...иде му времето.

Виктория Василев е живото доказателство, че в България освен дебили са останали и умни хора с аналитично мислене!!! Пазете се хора, покрай мутрите и шарлатаните освен овладени парични потоци и митнически канали има и смърт.

Колкото повече политиците бягат от ФАКТИТЕ и от реалността, толкова повече и с по-голяма сила те ги застигат. И довеждат положението да около 30-ина процента гласуване. В политиката са преимуществено далавери и сметки, а те, за тяхна почуда, нямат общо с обикновения живот на обикновените хора. И като назначават Деса Атанасова за Ксъдия, после им се налага да подават оставки и да бягат по планините, та да "осмислят" резултатите. Госпожо Виктория, ето ви тема за размисъл!

ще разберем Величие ли са или Двуличие.

такова нелепо име, бе? Величие.

Българите сме най-бързо "изчезващия" народ заради такива "ВЕЛИКИ" идиоти...

това ли е проекта на Мунчака

нов проект на Кенеф Пръдлев

Уважаема Виктория, ние не успяваме да се справим с гоненията и геноцида, на който са подложени българите в РСМ, ти ми приказваш за организиране на международна мирна конференция за Украйна от България /нещо такова/ ! Моля?!?!?! И кокошките ще ти се смеят, не ги говори тия. Нито имаме политици, нито дипломати на ниво, нито достатъчно авторитет. При това, ние сме в ЕС, а вардарци не са. И пак не успяваме... Батакът в държавата ни е такъв, че лошо да ти стане. Това е положението. Спести ни, ако обичаш, клишетата и паразитните и дежурни приказки. Нито ви вярваме, нито искаме да ви гледаме и слушаме. Какво, на 9-и не бяхме ли достатъчно ясни?

Следващият минпред вече е договорен. Р.Ж.

да ви преведа на български израза - няма да участва в кабинет с ГЕРБ-СДС и ДПС означава - сега чакаме пакетна оферта за депутати, 3-5 една цена, 5-7 с отстъпка , може и за всичките да се разберем да ви излезе по-тънко. А онзи самозван полковник като му четох постовете из фейса се хванах за главата, боже опази България от такива. Тези ще ни подарят на Путин, че и свирка ще му направят, за да му е пълен кефа....

Мунчова работа

ако силно притворите очи срещу снимката, много силно, привиждате българската маргарет татчър. чорлава повлекана, говореща на дильект обичайните популизми с дъх на самогон и сельодка, с непонятно образование и невнятен професионален ценз, мишкуваща между партиите и създаваща политически проекти, вероятно не от любов към българския народ. сдс, итн, величие,.....какво е следващото проектче в час по политическа художествена самодейност? не, недейте да притваряте очи. гледайте истината с отворени очи и уши! маргарет татчър не ни се полага, полага ни се ей тая повлекана, която прави "политика" и "политици" в България.... е, щом има кой да гласува, що не?!

А бре госпожо, ти си била в политиката вече. А сега - отново - и си позволяваш на нас да ни пробутваш безсмислени лакърдии - България, мирни инициативи, тинтири-минтири. Ти ли не знаеш, че за да погледнат сериозно на теб, е нужно да си застанал достойно, умно и да не оставиш никакво съмнение в авторитета си на държава. Какви инициативи, какви щуротгии, като ББ и Пеевски се разпореждат в България като в бащиния. И ти вместо да говориш истината, отсега ни пробутваш клишета и дивотии. Доста нагло, според мен!

Тази многоуважаема госпожа докога ще сменя партиите ? Изащо има хора , коиото да гласуват за такива особи ?

Аз се питам как госпожата щеше да реагира, ако нас ни бяха нападнали... Така както Русия нахлу в Украйна. Не коментирам нищо повече, а само инвазията. И някой да ти вика - няма пък да ти дам оръжие да се защитаваш, за да не поливам огъня с бензин! Аз такъв бих го проклела до девето коляно. А приказките за България като миротворец, са празни приказки. Политиците ни от 30-ина години насам така сринаха международния авторитет на държавата, че за нищо такова не ставаме. А, и като венец на всичко, Магнитски ни управлява - още "авторитет" в добавка!

реагира Франция ВСВ като ги нападна Германия? Никак. И страната им не беше напълно разрушена, както бяха разрушени много страни, които "реагираха". Ако много украинци и руснаци бяха останали живи, сега щяха да реагират доста по-добре от трупове, в което се превърнаха. Но ще го разбереш само ако убият брат ти, синът ти, мъжът ти. Или детето ти, макар погрешка... Войната веднага трябва да спре.

Прав си, това е напълно възможно - моля, не се съпротивляваме, заповядайте, вземете си каквото поискате. Вкл. природните ни богатства, съветизирайте всичко, което пожелаете, вземете децата ни, душите ни, абе, всичко. Само и само да останем живи! Пък държавата ни, Украйна, моля, разпореждайте се в нея както ви е удобно! И това е вариант, разбира се. Само че украинците избраха противоположното - да се бият, да мрат, но да не дадат Украйна. Аз лично ги уважавам за избора.

Браво, Вики. Смело напред. Боко тиквата и Шиши обръча ги вкарай където им е мястото - в дрънгулника, а не парламента.

Баххти и вампира! Със Славчо Чалгарев си мязаха, сега и с полковника-редник...

PEYTSCH

Май сте пълна безсмилица. И да ви няма няма да забележим.

професионален политически номад. Ама май се справя да прави партии. Мунчо да не дреме ами да и предлага оферта на кото не може да откаже.

Партийното строителство е цяла наука и не е за всеки, а за такива като тая.

А с БСП ПП ДБ и Възраждане ли ?

Добра е тази! Преди това от едни чалгари успя да направи партия и на едни избори даже да са първи, но чалгарите са си чалгари и с право ги напусна, щото Дългия баш чалгар се бърка във всичко. Преди това беше в СДС и тогава СДС беше сила. Въобще кадърна жена.

Чаках да го обявите официално - ГЕРБ-ДПС. До сега само се шушкаше от ония, на които викате "простолюдие" и към които гледате като на Простаци. Съвсем друго си е да излезе от вашата уста. Та, от тази вече, подпечатано си имаме сватба - ГЕРБ-ДПС. И да пропомня думите на Бойко Борисов от 2007: - Който се захване с ДПС, това е мъртва хватка! Честито на младоженците! Прекалено дълго време се крихте. Няма нищо срамно. Просто нека нещата си дойдат на мястото - който се захване с ДПС....умира!

То и с ГРОБ който се хване е бегАл...,но си прав - честито.

Абе, и който се хване с ГЕРБ е загинал, та ще видим.

"Колко мъка има на този Свят, Боже?" - сравнете следните откровени глупости: "Трудно е да обясните солидарност, евроатлантизъм - това са неща, които хората не ядат и с тях не се топлят", мотивира се Василева" и "Суверенитета народът го разбира да има ядене, да живее. Ето това е суверенитетът – щастие и благоденствие на народа. Ние работим за народа, а не за формата”, рече другарят Тодор Живков и предаде на СССР последната част от златния резерв, след което НРБ изпадна в три фалита. И тези смятат, че с популизъм се просперира - бързо ще разберат "Кой кой е в българската култура"!

Брутално! Не ни интересува, че чергата на съседа гори. Важното е да има какво да плюскаме...

иначе Баце и на тях ще им види сметката.

Като начало добре, въпреки че не съм ви фен и не гласувах за вас !

На приказки, всичко е блестящо даже, като ти кажат кой ги създаде и финансира ще ти стане ясно, какво ще остане от тия приказки на дело.

Класация на държави по БВП (Икономика) за 2024 година: 1. САЩ 2. Китай 3. Германия 4. Япония 5. Индия 6. Великобритания 7. Франция 8. Бразилия 9. Италия 10. Канада ---> 11. Русия 12. Мексико С дрОгаря Путлер към Светлото Будеще!!!!

Манипулираш. Класацията е различна като към брутен вътрешен продукт прибавиш думите - по покупателна способност.

С 640 евро средна заплатка са ми ясни алкашите, каква покупвателна способност имат хи хи хи

брутен вътрешен продукт по покупателна способност от глава на населението - Русия е на 52 място ... данните са от 2022. Сега най-вероятно са много по-надолу

Не всичко е пари глупако. Класирай ги като ядрени сили? Днес 3 кораба и атомна подводница на Русия са минали на 50 км от Флорида и са акостирали в Хавана

И Северна Корея е ядрена сила, защо не се преселиш там да ядеш корени и плъхове, като не всичко е пари? М?

Мале......ходил ли си в Индия? :)

ГЕРБ може да им оберат депутати, като си ги "купят" в прекият или непрекият смисъл на думата. Както направиха преди с Атака, че Сидеров накрая ги мразеше повече от ДПС. Последните поне не му бяха забили нож в гърба. Както окрадоха и разни десни депутати. Разни писали за шайки, че ще ги уволняват, карикатура на диктатор и занимавали се с рекет, просто си ги прибраха в ГЕРБ. Липсват ли им малко, ще ги "купят" от други. Но Борисов знае, че е голям имиджов удар коалиция с ДПС. Тъй или иначе си управляват през Галчев. По конституцията на ПП-ДБ, ГЕРБ-СДС, ДПС. Едно от първите неща които трябва да направят е да се възстановят щетите по конституцията.

За нас русофилите най-важното нещо е държавата да няма дългове и да изпълняваме 2 петилетки в една. Няма проблеми да имаме африкански заплати и само да преглъщаме на сухо пред витрините на Корекомите. Тези Корекоми са за дрОгарите с милионите, не са за нас.

Патерицата на Коце.

Рано е да се каже

Коментари - Виктория Василева: "Величие" няма да участва в кабинет с ГЕРБ-СДС и ДПС | Днес.dir.bg

Виктория Василева: "Величие" няма да участва в кабинет с ГЕРБ-СДС и ДПС

Не бихме подкрепили следваща военна помощ за Украйна, заяви депутатът от новата политическа партия в парламента

Обратно в новината

Коментари - Виктория Василева: "Величие" няма да участва в кабинет с ГЕРБ-СДС и ДПС | Днес.dir.bg

Коментари

Величие да се прекръстят Безличие най ще им отива. Те какво мислят че отиват в парламента само за папкане ли или за работа "в полза роду" .

потомствени некомпетентници, такива са всички настоящи, близки минали и близки бъдещи български политици (генетика на криминални елементи гнили по затворите или крили се по горите преди девети семпември 44-та година, овластени от окупационната съветска армия и подкрепени от нея да извършат геноцида, наречен "народен съд"...мракобесие е всичко сътворено от тях за последните 80 години, нищо различно не чакайте в идните 80

абе да,ама това което не се купува с пари се купува с много пари-ще видите много скоро

Yann

Само дето ще бъдат златния пръст при гласуване и при търсене на кворум. Все пак са проект на краварите и ще си изпълнят задълженията. А тези, които им вярват - големи дебили сте! Ганьовци! Тези, които не почитат Левски и Ботев не само че не са за Парламента, но са за затвор!

бравоооооо, направете ги луди, политическата мафия на БГ! Разкатайте ги!

Изглежда ще трябва да се въведе нов термин "дялян депутат" - и в клозета да го сложиш гладен няма да остане.

тая "цветарка" пак изпълзЕ отнЕкъде да ръси мозък. То не беше от СДС, после ИТН/ПП (не си спомнян), сега пък от Величие.

Възраждането на Коцката умрееее!!!

Да се коалират със Възраждаме,Б?СП ,МЕЧ ,КЕЧ Сидеровци и директно към Сибир там да творят Комунизъм под крилото на др.Путин

Руски подлоги и измамници. Но глупаци са тия които гласуват за тях ама тъпи та чак вдлъбнати

Нека изчакаме 2-3 месеца да видим какво ще направят величие - може да се окажат и добри

Всъщност е права че е голяма глупост военна помощ за укр

с тва величие ве. другите малоумници са по интересни, но се крият кат плъхове и никой не ги търси.

много нагло свали овчата кожа и лъсна проруското им лизане.

Американците, чрез "Величие", дават първи жълт картон на пишман "евроатлантиците" от дпс-гроб.Явно ще има шамари за намгнетизираните. Шиши с еднокнижника скоро ще видят другата страна на монетата.

САЩ създаде "величие" като поддръжка на ГЕРБ и ДПС. И събира всички политически партийни цветарки. А не е ясно защо разни политилози свързват "евроатлантизма" с "помощта за Украйна", теми, които нямат нищо общо.

Е, време е да се адресират проблемите на избирателите. Всеки нов в политиката имаше право на 100 дена, преди да бъде обсъждан и осъждан. 100 дни по време на война са невъзможен лукс, но поне няколко парламентарни седмици трябва да им се дадат. Дано не ги профукат, както много преди тях.

бе няма такъв филм бе 100 дена!!! Да се не е хващал да става политик , ако не са му ясни проблемите!!

Просто много се краде от наши и ограбва от чужди Дано истината за българския футбол най-сетне да лъсне.

шарлатаните от "величие "закасняха! купрелия ги изпревари с подобно съобщение! не че някой ги е канил де!

Колкото повече, толкова повече - не на войната!

Вече съм чувал подобна декларация. От един брадат и един канадец...

Няма проблем. Ще продаваме снряди и патрони на еврейте. А те ще ги препродават на Украйна. Да е спокойна Викиту

Та бат ви Бойко или е гений или луд късметлия или има прекалено силни покровители. Всичко в тази държава се подрежда за негово управяление.

Величието са извън сметките поради достатъчно на брой други варианти. ГЕРБ-ДПС могат да избират кой свой кабинет да извадят от килера: 1. С т. нар. "автентични десни" - гледали сме го 2 пъти с РБ и ПП. 2. С патриоти - гледали сме го с ВМРО и НФСБ. А Костя беше активно пторестиращ в полза на ГЕРБ към 2013-а година, ако не ме лъуже паметта.. 3. С БСП - тройната коалиция на Станишев. Дори тук е най-логично, защото паретията-майка има спешна нужда да влезе в управлението за да си върне част от клиентелата. Има и четвърти вариант, Всеки се прави на ощипан чистник и отказва кабинет, а ББ си управлява със служебни кабинети - подарък от ДБ с конституционната ундурма.....

Права е за различния дневен ред на хората и на политиците. Народа се мъчи, особено младите. Пенсионерите млади с пенсия и заплати, пълно е в армията и полицията, младите семейства мизеруват Младите семейства в провинцията не успяват да си гледат децата с мижавите доходи. В училищата не им учат децата, трябват пари за уроци независимо че даскалите взимат големи заплати. Здравеопазването се клани на царица парица. Ама депутатите не ги е еня. Взимат си партийната субсидия и я харчат само за да си уйдисат на мастрафа. Все е било но като последните 10 години никога не е било. Бог високо царя абдикирал, народа мре. И чакат да им гласуваш....кога....да чакат друго...иде му времето.

Виктория Василев е живото доказателство, че в България освен дебили са останали и умни хора с аналитично мислене!!! Пазете се хора, покрай мутрите и шарлатаните освен овладени парични потоци и митнически канали има и смърт.

Колкото повече политиците бягат от ФАКТИТЕ и от реалността, толкова повече и с по-голяма сила те ги застигат. И довеждат положението да около 30-ина процента гласуване. В политиката са преимуществено далавери и сметки, а те, за тяхна почуда, нямат общо с обикновения живот на обикновените хора. И като назначават Деса Атанасова за Ксъдия, после им се налага да подават оставки и да бягат по планините, та да "осмислят" резултатите. Госпожо Виктория, ето ви тема за размисъл!

ще разберем Величие ли са или Двуличие.

такова нелепо име, бе? Величие.

Българите сме най-бързо "изчезващия" народ заради такива "ВЕЛИКИ" идиоти...

това ли е проекта на Мунчака

нов проект на Кенеф Пръдлев

Уважаема Виктория, ние не успяваме да се справим с гоненията и геноцида, на който са подложени българите в РСМ, ти ми приказваш за организиране на международна мирна конференция за Украйна от България /нещо такова/ ! Моля?!?!?! И кокошките ще ти се смеят, не ги говори тия. Нито имаме политици, нито дипломати на ниво, нито достатъчно авторитет. При това, ние сме в ЕС, а вардарци не са. И пак не успяваме... Батакът в държавата ни е такъв, че лошо да ти стане. Това е положението. Спести ни, ако обичаш, клишетата и паразитните и дежурни приказки. Нито ви вярваме, нито искаме да ви гледаме и слушаме. Какво, на 9-и не бяхме ли достатъчно ясни?

Следващият минпред вече е договорен. Р.Ж.

да ви преведа на български израза - няма да участва в кабинет с ГЕРБ-СДС и ДПС означава - сега чакаме пакетна оферта за депутати, 3-5 една цена, 5-7 с отстъпка , може и за всичките да се разберем да ви излезе по-тънко. А онзи самозван полковник като му четох постовете из фейса се хванах за главата, боже опази България от такива. Тези ще ни подарят на Путин, че и свирка ще му направят, за да му е пълен кефа....

Мунчова работа

ако силно притворите очи срещу снимката, много силно, привиждате българската маргарет татчър. чорлава повлекана, говореща на дильект обичайните популизми с дъх на самогон и сельодка, с непонятно образование и невнятен професионален ценз, мишкуваща между партиите и създаваща политически проекти, вероятно не от любов към българския народ. сдс, итн, величие,.....какво е следващото проектче в час по политическа художествена самодейност? не, недейте да притваряте очи. гледайте истината с отворени очи и уши! маргарет татчър не ни се полага, полага ни се ей тая повлекана, която прави "политика" и "политици" в България.... е, щом има кой да гласува, що не?!

А бре госпожо, ти си била в политиката вече. А сега - отново - и си позволяваш на нас да ни пробутваш безсмислени лакърдии - България, мирни инициативи, тинтири-минтири. Ти ли не знаеш, че за да погледнат сериозно на теб, е нужно да си застанал достойно, умно и да не оставиш никакво съмнение в авторитета си на държава. Какви инициативи, какви щуротгии, като ББ и Пеевски се разпореждат в България като в бащиния. И ти вместо да говориш истината, отсега ни пробутваш клишета и дивотии. Доста нагло, според мен!

Тази многоуважаема госпожа докога ще сменя партиите ? Изащо има хора , коиото да гласуват за такива особи ?

Аз се питам как госпожата щеше да реагира, ако нас ни бяха нападнали... Така както Русия нахлу в Украйна. Не коментирам нищо повече, а само инвазията. И някой да ти вика - няма пък да ти дам оръжие да се защитаваш, за да не поливам огъня с бензин! Аз такъв бих го проклела до девето коляно. А приказките за България като миротворец, са празни приказки. Политиците ни от 30-ина години насам така сринаха международния авторитет на държавата, че за нищо такова не ставаме. А, и като венец на всичко, Магнитски ни управлява - още "авторитет" в добавка!

реагира Франция ВСВ като ги нападна Германия? Никак. И страната им не беше напълно разрушена, както бяха разрушени много страни, които "реагираха". Ако много украинци и руснаци бяха останали живи, сега щяха да реагират доста по-добре от трупове, в което се превърнаха. Но ще го разбереш само ако убият брат ти, синът ти, мъжът ти. Или детето ти, макар погрешка... Войната веднага трябва да спре.

Прав си, това е напълно възможно - моля, не се съпротивляваме, заповядайте, вземете си каквото поискате. Вкл. природните ни богатства, съветизирайте всичко, което пожелаете, вземете децата ни, душите ни, абе, всичко. Само и само да останем живи! Пък държавата ни, Украйна, моля, разпореждайте се в нея както ви е удобно! И това е вариант, разбира се. Само че украинците избраха противоположното - да се бият, да мрат, но да не дадат Украйна. Аз лично ги уважавам за избора.

Браво, Вики. Смело напред. Боко тиквата и Шиши обръча ги вкарай където им е мястото - в дрънгулника, а не парламента.

Баххти и вампира! Със Славчо Чалгарев си мязаха, сега и с полковника-редник...

PEYTSCH

Май сте пълна безсмилица. И да ви няма няма да забележим.

професионален политически номад. Ама май се справя да прави партии. Мунчо да не дреме ами да и предлага оферта на кото не може да откаже.

Партийното строителство е цяла наука и не е за всеки, а за такива като тая.

А с БСП ПП ДБ и Възраждане ли ?

Добра е тази! Преди това от едни чалгари успя да направи партия и на едни избори даже да са първи, но чалгарите са си чалгари и с право ги напусна, щото Дългия баш чалгар се бърка във всичко. Преди това беше в СДС и тогава СДС беше сила. Въобще кадърна жена.

Чаках да го обявите официално - ГЕРБ-ДПС. До сега само се шушкаше от ония, на които викате "простолюдие" и към които гледате като на Простаци. Съвсем друго си е да излезе от вашата уста. Та, от тази вече, подпечатано си имаме сватба - ГЕРБ-ДПС. И да пропомня думите на Бойко Борисов от 2007: - Който се захване с ДПС, това е мъртва хватка! Честито на младоженците! Прекалено дълго време се крихте. Няма нищо срамно. Просто нека нещата си дойдат на мястото - който се захване с ДПС....умира!

То и с ГРОБ който се хване е бегАл...,но си прав - честито.

Абе, и който се хване с ГЕРБ е загинал, та ще видим.

"Колко мъка има на този Свят, Боже?" - сравнете следните откровени глупости: "Трудно е да обясните солидарност, евроатлантизъм - това са неща, които хората не ядат и с тях не се топлят", мотивира се Василева" и "Суверенитета народът го разбира да има ядене, да живее. Ето това е суверенитетът – щастие и благоденствие на народа. Ние работим за народа, а не за формата”, рече другарят Тодор Живков и предаде на СССР последната част от златния резерв, след което НРБ изпадна в три фалита. И тези смятат, че с популизъм се просперира - бързо ще разберат "Кой кой е в българската култура"!

Брутално! Не ни интересува, че чергата на съседа гори. Важното е да има какво да плюскаме...

иначе Баце и на тях ще им види сметката.

Като начало добре, въпреки че не съм ви фен и не гласувах за вас !

На приказки, всичко е блестящо даже, като ти кажат кой ги създаде и финансира ще ти стане ясно, какво ще остане от тия приказки на дело.

Класация на държави по БВП (Икономика) за 2024 година: 1. САЩ 2. Китай 3. Германия 4. Япония 5. Индия 6. Великобритания 7. Франция 8. Бразилия 9. Италия 10. Канада ---> 11. Русия 12. Мексико С дрОгаря Путлер към Светлото Будеще!!!!

Манипулираш. Класацията е различна като към брутен вътрешен продукт прибавиш думите - по покупателна способност.

С 640 евро средна заплатка са ми ясни алкашите, каква покупвателна способност имат хи хи хи

брутен вътрешен продукт по покупателна способност от глава на населението - Русия е на 52 място ... данните са от 2022. Сега най-вероятно са много по-надолу

Не всичко е пари глупако. Класирай ги като ядрени сили? Днес 3 кораба и атомна подводница на Русия са минали на 50 км от Флорида и са акостирали в Хавана

И Северна Корея е ядрена сила, защо не се преселиш там да ядеш корени и плъхове, като не всичко е пари? М?

Мале......ходил ли си в Индия? :)

ГЕРБ може да им оберат депутати, като си ги "купят" в прекият или непрекият смисъл на думата. Както направиха преди с Атака, че Сидеров накрая ги мразеше повече от ДПС. Последните поне не му бяха забили нож в гърба. Както окрадоха и разни десни депутати. Разни писали за шайки, че ще ги уволняват, карикатура на диктатор и занимавали се с рекет, просто си ги прибраха в ГЕРБ. Липсват ли им малко, ще ги "купят" от други. Но Борисов знае, че е голям имиджов удар коалиция с ДПС. Тъй или иначе си управляват през Галчев. По конституцията на ПП-ДБ, ГЕРБ-СДС, ДПС. Едно от първите неща които трябва да направят е да се възстановят щетите по конституцията.

За нас русофилите най-важното нещо е държавата да няма дългове и да изпълняваме 2 петилетки в една. Няма проблеми да имаме африкански заплати и само да преглъщаме на сухо пред витрините на Корекомите. Тези Корекоми са за дрОгарите с милионите, не са за нас.

Патерицата на Коце.

Рано е да се каже