”Аликс Партнърс” ще разследва фалита на КТБ

Фондът за гарантиране на влоговете в банките (ФГВБ) предложи на синдика на КТБ да сключи договор с AlixPartners Services UK LLP за разследване на фалита на КТБ.

Обратно в новината

Коментари - ”Аликс Партнърс” ще разследва фалита на КТБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще успее ли тази фирма да открие КОЙ фалира банката! Държавата съучастник ли е била в грабежа, или само пасивен наблюдател!

искам имена, офшорни фирми, законно спечелено, минус разходи и законно "построено". искам всяка пощенска фирма на масата! без шикири-микири и убийства на журналисти! ясно до тук?

на разследващи журналисти, добре забелезано! не на тези, които нощем, от зор за мъж ни преследват като диверсанти, без да сме такива. това ясно ли е дпс - цензурата?

Фирмата се занимава в реструктуриране и оздравяване на изпаднали в несъстоятелност и фалит корпорации. КТБ вече е закрита, няма какво да й се реанимира. Политиците ни са първенци по мениджърска некадърност, ще се повтори историята с Crown Agents, при която заплатихме над 12 милион паунда за тоя що духа. Никой не потърси отговорност на Милен Велчев, син на висшия член на БКП Борис Велчев. После Милен Велчев превалутира дълга на България от долари в ерво, в резултат на което държавата ни загуби над милиард от курсови разлики. Крадат ни, приятели, ограбват мършавата ни държавица!

Съдейки по името, това е наскоро регистрирана офшорка от Британски Вирджински острови - а познайте КОЙ стои зад нея?

По 500 бона взема всеки одитор ... досега сума ти и се смениха и краденето до последния лев от държавата продължава.

Нашата власт си изми ръцете,сега ще пуснат чужд вълк да пази овцете, а те са готови с отговора,но няма да е такъв публично защото цялата политическа върхушка у нас ще бъде стрийптизирана. Навремето дадоха митниците на ингилизите от "Краун ейджънтс - агентите на Короната!" научиха и си взеха каквото трябва и се прибраха, колоко струва тази "помощ" на данъкоплатците е държавна тайна.

Припомням: 1. ФГВБ се оказа една куха структура. Има фонд, пари няма. ГЕРБ и компания взеха огромен заем от името на всички нас, за да изплатят уж гаратираните влогове. Оказа се, че са изплатили и негарантираните с преференциялни лихви. Защо не, нали ще плащат данъкоплатците. 2. "Агентите на короната" ни бяха представни като невероятни митничари, които ще спрат котрабандата. НДСВ, политическат люлка на Борисов, сключи многомилионен договор с тях. Те взеха парите и нищо не свършиха.

Трябва да скрием щатскостанските и ешроГейските айдуци, участвали в поредния айдуклък в БГ-бандустана.

Ама аферата КТБ си беше дело на Русогей Педеруските!!!

надолу не се чете, Дървосекача пасти да яде :)

не е разбрал. някога тук ..пак. коментирахме че продукт, може да се подари, вапреки вазможности. вече произведен... днес има втори продукт. идея..страшна за мен. но и без мен ще се случи. скоро. не е просто идея. за музика.. можи и да е патентована и скрита. тя е възможност утре...за масовост. имам ли избор да не я подаря? някой да помага. и стига сте лудили програмисти и компютарджии. не вервате на подаръци.. ако.

Мислиш че си написал нещо оригинално с тъпият си коментар,смешник!С 2 думи ,английската "Аликс партнерс" ще заметат инпровозираният фалит производствона американци и англичани в интерест на федералният резерв!Може да ви се струва невероятно,но е така,всеки откраднат цент е добре дошъл за федералният резерв,и това с помоща на наще предатели!

не само с име, рядко. детско! и заплаха. а с ваше име и егн. има го в гугъл. вярвайте, има кой да ви изрови. не като условие, а като благодарност. знам, колко струва подарака ми, и колко време бих учил да го направя сам. едно приложение.

ми режат ми коментар, ша подаря идея за мобили.. която ще я чувате. безплатно. дето и да сте. у дома, на дискотека или поляна. или другаде.... ваобще, чудим са че ощи го няма. толкоз нормално нещо, при толкоз пари в прилежности. вие сте идиоти. а аз пръв. защо трябва да подарявам, за уважение? от боклуци. ако мога да даря , деца. всчики деца. знам, купуваш си картичка, скъпа. и вече си човек. с очила. докато диктатурата ме шамаросва от години в демокрация. може би, се питва да ме изнудва. нема с ко.. учил съм деца и ги уча да са полезни на държава, а не на мен. и може ли дете да обича пубиртет... умната. плаща ви се. за пиене.

ша краднат и този коментар за книги и , и криви. но винаги нещо липсва, и за хит. здрасти, Слави. Трифонов. това не е професия. никой не ги плаща, за да те боли за друг. поне това знаете...

у Капитал некво лапе се заяде, за аватара ми..немаш,грозен си. дойдох в дир. и всички ме познавате. кат биг брадър, кажи , речи. но дали виждате и чувате? нима не знаитаете, колко струват неща, произведени преди 10 години, от автор. знаете какъв е продукта- произведете го. и не е само един. произведето го. поне единия. един брой. поне едно. след 100 и нещо години. то туй едно че има клончета за друго. ебал сам ви заплахите. знаете свидетели че го има. опичайте си ума.. некои неща можи да са у телефоните ви, защото всеки ша иска да е така. но кое, кой знае. вий ваобще , идиоти ли сте? веч некои работодатели са интересоват и от граматика, любима. други не. вапреки ,че примерите са ..и обидни..по некъв начин. обидно е , че депутати не знаят де са - в дирник или парламент. ся, ако имаше некой ни учи на туй..онуй. ма нема. кото, това е. и пътувайте и се върнете. може да загубите всяко състезание, на граница, до война. вие не сте войници и нямате враг. аз знам. кой е враг и кой подметка на някой люта мъка. спомняйте си, че пътувате заедно, че сте дружина. вие сте поне стока. уважавайте се, моля. то за обич,друг път.

Офсътъ вика Вълка да разследва къде са изчезналите агнета от кошарата.Тез господа са свикнали да апашират още от времето на Нелсон. Хем няма да кажат нищо съществено, хем ще си получат пари за това, хем ще набележат следващата банка за бомбене. И защо трябва целия народ да се занимава с частна банка? А,..имало държавни пари,А що щат там?, и къде е лицето Дянков ,който заповяда угояването на банката с държавни пари?... И аз сега стоя вече цял ден на едно кръстовище Лоурънс / Пуласки , белким мине някой мин-председател да ме цани за Финансист. Нося си и Програмата за управление на Фин. министерство, в която категорично заявявам, че няма да крада тлкова много и винаги ще посочвам накъде са отишли парите. За да не се налага както сега да викаме по-големи апаши от нас да ни правят ревизия.

"... да извърши действия по проследяване и да препоръча на синдика на КТБ действия за запазване и връщане в имуществото на банката на активи..." А ето къде е заровено кучето, "да препоричва, съветва..., но не да извършва деиствця и връщане на парите. Полза от съвети никакви, чакайте от ерменскя поп (българските институции) да предприемат резултатни диествя с които да върнат откраднатите пари! Заданието трябваше да буде "money back" и процент от тях за комисионна, a не "консултации"

че някй нашенец верва, че може да избега дето и да е било, от наша мафия.. КО? Няма я?! Немала пари в КТБ?! Не си ги търси? Не може да гушне некой у србско? ясно. Само в България няма мафия. Добре е да го знаят и други държави, без демокрации, а само с корупции. и че нищо, не е безплатно.

Какво има да се разследва и децата в махалата знаят, че виновни са Доган, Орешарски и Станишев с машите им Искров, Мавродиев и Пеевски.

Глупости! Всички знаят, че Боко е виновен.

Е не само те, де

Мина една година от фалита, чак сега някой реши да разследва. Дали следите са добре прикрити, или трябва да се изчака още с проверката? :)

желание за референдуми за бягство от отговорности.. но дали пред народ или друг... никой не казва. може би само историята е огледало на деня ни.

кога се гърми по час 22 06 и по късно по често и не е официялен празник, не трябва ли разрешение, плащане и обявяване..? кой ще ми плати инфаркта? може вместо минуси, дарения. но пък минуси по добре е .. или не е? сигур вече нема и полицай смел да ходи по гръмове и да каже, ко ша правим ся?

тва е тема за коя сички медии са слепи. но хората не зная така, престъпване на нещо ли е, или норма за престъпване. не е по темата, не е интересна, затова не по темата - в дир. ша прощавате. но кой е журналя, нека се позапита. защото не можем така да се обаждаме и да казваме - някой стреля... а то човека - рожден ден ..на пета жин а. каде тиува уж борим престъпност, тероризам и граждани да зяпат и чуват, платени.. колко струва лъжа.

Калашник партнърс разследва най-добре!

всяка агенция сега ще се изреди за да и се плати да не разпространи за най голямата кражба в историята на човечеството, за тази кражба ще има филми в бъдеще помнете ми думите, много тъп народ сме който си заслужава съдбата, тъпаци без държава без защита и без пари

Защо от бспатака надават протяжен вой?Криво ли ви е,че ще стане явно кой или кои са истинските лица източили КТБ? Нали уж сте националисти и сте загрижени за България?Де ви е българщината?

и защо плащаме заплати на разни служби, агенции и др. клатикурци, които една елементарна проверка не могат да направят!

да се наеме руска путлерова фирма .Всичко кремълско е по,по-най!Всичко руско е най-точно,съвършено и морално чисто на всички земни кълбета. Венсеремос!!!

смях,смешен кенеф е бг,за добро зраве по далече от булгаря..

в която пишеше на първи страници, че на тор на двор са оцелявали. и на - един артист, друг брат преплувал до австралия..внуче адвокат, а щерка му на Барекаф фенка и явно не само.. така е, като обичаш цар. който и да е и свестен дори да е. кото и да роди кенефа от такива... гъби на тор. се ще е по живо поне. книгата си струва. но филма - развращава. само прилича на някой на Чаплин. нещо неясно има там. де е тора, жените се губят от сцената, освен последна на зелена дъска..каква е зелена за телевизионер дъска, и каква е в училища..? къде е разликата?

голям цикъл ...чак толкоз мисляне.. можи утре да изтриете. боята. можи да можите и други неща. ако пиете боза без цена и ви растат ..гърдите.

Преди 10-ина години едни агенти на Короната земаха едни 175 млн лева от хазната, ефект никакъв за БГ, но се появиха неколко ваканционни комплекса по черноморието. Тия новите сигурно че земат 300, със същия ефект, само не знам при тая криза в строителството, в какво че се инвестират тия кинти?

защо тук не казват вчера вапросите и гостите, да прави рикламата значи, да питаме и ние тука? и да цениме поне времето си. страшно ли е? докога порно? ............. някои ма критикуваха за ...ценим - цениме. мисла, че ша стават малцинството. и трябва да благодаряват. знам, но няма как иначе. бързо и ефикасно. сито.

ей на сега, в Панорама не фалят Сибир а Антарктида. ний тук една баба в село не можем да опазиме.. ваобще, може би дир ша си намери свестни сензори за рубрика - медии и коментари онлайн. може някой друг...на кой му пречат парите. и сигорното! Цачева е изморена. но маже престъпници с думата -виновни. и друга реплика имаше, забравих ко беше. дир да не краде пак коментара.

Няма кой да разследва от БГ , поканиха свои хора ! Макавей ? Трябваше ФБР и за 24часа щяхме да знаем всичко !!!!!!!

Колкото знаеш нещо за атентата в Сарафово

Посеената далавера а източване на пари. Срамота е да викме фирма за такова нещо. По скоро целта ще е да се дозаметат следите а тлъститр хонирари кой знае в чии джобове ще потънат.

интересни неща в България... всички слушат чалга а мразят циганите???? всички русофобски финансофи министри свършиха в руска държавна банка???? няма как цачева комунистка пееща руски песни като се напие да е русофоб! а ВТБ купи и БТ благоевград като затова изгониха тея дето правят малборо като некадърници :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

извън рамките на новината и коментирането. плюс.

ВТБ да разследват

И ДЯНКОФФФ ДЕТ Е В БОРДА НА ДИРЕКТОРИТЕ И В МОСКВА... За приноса му за КТБ: Според класацията See Top 100 Banks за 2012 г., цитирана с нескрита гордост от Стандарт, КТБ се нарежда на 24-о място в Югоизточна Европа. Това е изкачване с 11 места спрямо 2011 г., когато е била на 35-о място и с 22 места нагоре в сравнение с 2010 г., когато КТБ е на 46-о място. Само през 2012 г. активите ѝ са се увеличили с 49,8% до 5,64 млрд. лв. И класацията на БНБ потвърждава ВЪЗХОДА И ПАРИТЕ, наляти от ДЯНКОФФФ. Той чий МИНИСТЪРИН БЕШЕ????

има неква норма на приходи..към 10 20 процентове на мах и нагоре е всеки почти го е страх, освен случаи на некои иновации, кои се знаят и търсят с години, т.е пак има предварителна информация. за някои обеми стигат и по малки проценти. доста по малки. че и на минус понякога. при -2% на депозите от ЕЦБ, представяте ли си колко са днес откраднатото от джобовете ни. и да не знаят ЕС или САЩ - де ни са парите?!!! кой и как? тъпо е. по тъпо от нас дори. чак някак си обидно.

Тя истината се знае. Парите на катебе през преводи с кухи фирми заминаха за финансиране на путинската агресия в донбас. И няма да се върнат. Реализирани са в хуманитарни конвои от снаряди и мини

То затуй те и РЕЗИДЕНТИНА СИ ДЯНКОФФФФ си го прибраха в борда на банката на КГБ да си цунка ДЖИДЖИТО.... Просто си герой на роман от Достоевски - "Идиот" му е заглавието.. ЩО НЕ ПОСОЧИШ ДРУГА БАНКА, КОЯТО Е "ПРОВЕРЕНА" СЪС СПЕЦИАЛНАТА МЕТОДИКА НА БНБ ЗА КТБ. Обезценила с ЧЕТИРИ МИЛИАРДА АКТИВИ И КРЕДИТЕН ПОРТФЕЙЛ. Още по-луд от теб - СУГАРЕВ ТИ ГО КАЗВА. Но за разлика от теб - В ЛУДОСТТА СИ КАЗВА ИСТИНАТА...

на ,,евреин,, и на ,,бегеец,, да вярваш!!! вторият е от ,,информираните,, тролове!!!

Защо до сега не са вкарани нито едни човек от банката собственици директори и счетоводители-одитори. Те всички са виновни за фалита на банката .

"Един ми вика: "Преди бозата струваше 6 стотинки." Ама преди и вицът струваше 6 години затвор."

по колко е?

надето хубаво не знаеше колко струва хляб в София... айде бегай и ти при нея..

Такива , като тебе промиват мозъците на младите ........Апропо би ли дал пример за човек , който е лежал 6 години в затвора за вицове ????? Щото и аз съм живял по онова време и никой не ме е преследвал за разказване на вицове ......Аман от дебили

Това е мит. Никой не е лежал за виц.

Питай роднините на Сашо Сладура.Убиха го в лагера край Ловеч за вицове,усмиващи Вълко Червенков.Без съд и присъда -направо с криваци бой до смърт.

писателят Йордан Вълчев е "лежал" повече от 6 години в Беляне за виц, а Раико Алексиев е екзекутиран собственоръчно от бащата на Ирина Бокова-ЮНЕСКО заради 2 карикатури на сталин. За сведение, джихадистите могат да растрелят някого заради карикатура на пророка им Мохамед но никога не са растрелвали за карикатура на жив политически ръководител.

този виц наи много се радва на ,,успех,, сред ,,партиините,, деца!!! сега станаха ,,активни,, борци срещу социализмът!!!

Ахундова викаше по нова тв, че са менкали сървара на ктб, трили и писали друго и вярно ли е и има ли и общо с повреди на компютарни специалисти? разстрелян, скочил, бомбаджия? и кой ги е учил? каде е стария чупен сървър и частите му? ако е чупен и менян.

А ако не върне парите -колко ще получи за работата си?Наемете МОСАД и до 2 месеца парите са върнати!Даже и на опашка ще чакат кредиторите,а може и повече да съберете!За има-няма 10% от сумата ще ви свършат работа,ама де тоз късмет!

надявах се на китайска с китайски съд.

Последно каква е тази фирма американска,английска или офшорна?

по препоръка на МВФ. ко са се заяли с нас. и си мрем и сме и за пример как се дере жив човек. по негово желание, разбира се.

Ха такааа,от ЕК препоръчаха на България да наемат одиторска фирма от ЕС която не е работила в БГ до момента,но нашите крадливи управници пак си наемат офшорка за източване на още пари.Всички знаем,че боко и делян фалираха и ограбиха имуществото на КТБ какво ще търсят?Ясно е че парите ги няма,ако искат да направят нещо полезно да прехвърлят имуществото на КТБ на ФГВ вместо да си го прехвърлят на подставени лица.Току що по телевизията казаха,че тази менте разследваща фирма била американска,а тук пише английска,което потвърждава написаното от мен,че офшорка с цел източване на още държавни,тоест наши пари.

кажете си че това е американска компания ,сега се очаква псевдоексперта от Фашингтон за у директор на БНБ и всичко и кражбите от банката са налице,какво си харесат

Ако резултатът от работата на тази фирма не е добър, какво ще направи държавата!? За какво са дсансаджиите? Ако не могат да свършата тази работа, да закриват службата. Кой ще носи отговорността за намирането и най-вече за връщането на парите обратно в БГ?Не е ли това поредния опит за бягане от отговорност.

Извинете господа, но тук англичаните имат лошо име. Те а омотани в корупция и далавери в Лондонското сити и която и да е фирма не навява никаква друга мисъл осен затрупване на престъпленията със слама. Няколко факта: По време на украинската криза Великобритания застана на страната на Русия, като обяви че не иска руските капитали да напускат кралството. Сори, но такива не е добре да се допускат до границата ни. Списание Економист като набухвател изписа сърцераздирателна статия за циганската бедност, докато няколко милиона българи мизерстват и стискатр зъби , докато си плащат сметките, а от заплатата им се удържа за заплащане на помощи за циганите, които си докарват над 1000 лева доход! Негово Величество докара агенти на короната да управляват нашата гранична митница. Доходите се измениха с 20%- само за управлението на Ваньо Танов- дива кука имаме 200% увеличение на приходите.. Не харесвам куките, но 200% са си 200% приходи.. Англичаните които са в партия с Русия няма как да не подкрепят и изнесат данни, които са в интерес на една руска банка, близка до КГБ... Когато ген.Вазов ги е молил да не ни атакуват е трябвало да доведе нещата до такъв край, че да не стъпят повече никога на Балканите и да застави немците да ни се подчиняват безпрекословно, а не да им се свиваме, защото заради тях направихме две национални катастрофи. КТБ фалира, защото служеше на КГБ и нямаше кинти вътре. Ние бяхме руски заложник в голяма беда.

Все си мислех, че англичаните са партия с САЩ,ама щом си хазал Русия....вервеме ти!

дигна цените в Лондон двойно, докато някои обираха народите си? кой купуваше английски футболни отбори? и още и още.. не американците и да са грешни за други неща. все пак в твърдение трябва да има някакъв факт, или поне цитат. за едното себеуважение на пишещия. ..въпросителната форма е само за подсещане. че може би има и факти.

верваме.

Фондът става първи по право кредитор на банката, след като тя бъде обявена в несъстоятелност. Интересно на какво основание фонда става първи по право кредитор. Доскоро мастити юристи, включително и Министъра на финансите говореха обратното. Интересно, каква е тази извратена държава и политици лъжци.

ЪХ, ЪХ ,ЪХ Колкото хванаха след живково време ,открадените здравни ,пенсиони др. фондове толкова ще хванат и тия.

Всички знаят, че Боко фалира КТБ. ДОЛУ БОКО! ОСТАВКА!

Добре де, и Боко, ама и ти участва, признай си

Не в вярно! Това са гнусни гербаджийски инсинуации!

А дано, ама надали!