Главният мюфтия: Няма радикален ислям в България

Радикален ислям не съществува в България и подсъдимите по делото имами са проповядвали обикновен ислям.

Обратно в новината

Коментари - Главният мюфтия: Няма радикален ислям в България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Саднато ли ти е още от холкоста ?

абе как няма радикален ислам в бг иди виж в северозападна,северозтоцна,ъужна,северна,централна билгаря дали има или няма по добре да та махнат нямаш хабер от страната като турцин-мусулманин ти казвам ,,долуу,, махаъ се! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не типа вярваме

Да се направи графологична експертиза на писмата му и ако се окаже, че са автентични да го съдят за лъжесвидетелстване, опит за прикриване на антидържавна дейност и участие в конспирация срещу България!

Вече в България няма да има радикален ислям Волен Сидеров е с нас друго не ни трябва

Всичкият ислям е радикален. Все едно да се каже, че няма радикален фашизъм.

И като си спомня кой оглави контраразузнаванети за няколко часа преди двадесетина дни тръпки ме побиват.Саудитите наливат маса пари за да прокарват идеите си не само в БГ но и в цяла Европа,а нашата Дефанзива до сега не е събрала едно читаво доказателство да запуши устата на този келеш.Въобще БГ е разграден двор и никой от политическите корифеи не взема мерки нещата да се оправят.1000 и кусур агенти и нищо,а имат бюджет колкото 5-6 големи болници.Ефект никакъв освен онова скълъпено дело.Не че подъдимите не са виновни,но доказателствата издишат,макар ,че и кокошките знаят за какво иде реч.Тази държава иска основен ремонт и всички продажници или недогледали трбва да си заминават по пътя.Иначе не радикален ислям ами и марсианци да дойдат разведките последни ще научат от вестниците на шефа си.

Да ислямът е мирна религия.Справка-талибаните и "Ал Кайда".

Тази религия е войнствена.Не е нужно да са радикални,факта че го проповядват е достатъчно притеснителен.

Мустафа Алиш Хаджи заяви, че радикален ислям не съществува Главният мюфтия: Няма радикален ислям в България ....последно какво е казал мюфтията ? ......щото вчера един негов религиозен брат напомни че наближава Олимпиадата......или за мюсолманите взривяването не е радикален акт ...а част от вярата

Я какво намерих "случайно" link/the-turkish-atrocities-in-bulgaria/islamic-countries/turkey/2010/

crethiplethi "." com "/"....

радикален ислям в българия наистина няма.да сте чули турците да протестират пред някоя църква?да сте чули турците да протестират пред областната управа затова че е назначен балгарин?да сте чули за организирана престапност от турци които се нанимават с проституция,банкови измами,отвличания,разпространение за дрога?но сте чули за някои,които е въоражен с две мотики и един коран,а големия спецялист по радикален ислям-арменец които се е подписал сам призна че не е чел литературата лично?за какво говорим.....да се намираме на приказка....говорете си.това е целта:...забравете за цветанов и си мислете на исляма

Предполагам под турци имате предвид мюсюлмани, едното е религия а другото народностна група. В Република България е нормално да бъде назначен българин на какъвто и да е пост или Вие не смятате така ? Да чували сме,-Ерджан Рашид, Ахмед Доган и тн.

"Назначен българин" Осъзнаваш ли само колко, са им промили мозъците? Положението е много по-сериозно от колкото си мислим.

Fes, когато се самоопределиш като българин, обичаш България и спреш да целуваш навсякъде най-видния български хидрогеолог, пардон крадец, Доган - тогава словоблудствай в този форум!

По ликвидирането на родината ни се работи по две направления. Първото е чрез радикален ислям и раздаване на пари да се зарибяват помаци,цигани и други заблудени.Второто направление чрезДПС като винаги е работило за разграждане на държавността в страната.Чрез изкупуване на земи и предприятия от турци не живеещи в България.

НОЖ-ЖИЦА-СРЕБРЕНИЦА!

Ако покълне аз ще се погрижа да го изкореним от корен !

Всички забулени жени в селата около Разлог получват възнаграждение 400-500 лева. Една разходка по тези села е достатъчна, за да се убеди човек в стандарта, за който официални основания няма.

значи няма. Сега да каже какво друго няма в България. Май ....няма нищо! Нищо не остана...

нормалнят ислам е радикален ислам!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не сме чули мнението на Местан и колегите му от парламентарната група.

Според мен, няма и да го чуем. Местан си има достатъчно грижи и главоблъсканици в парламента,не е толкова глупав да си "сложи главата в торбата" и да си натресе и това недоволство на българите.

НЯМА ---РАДИКАЛЕН ,ИМА ----СВЕТОВЕН ! АМАН ОТ ФЕСОВЕ и ПЕС-ове!!!!!!!!

Не бе, няма! Тия в Рибново например просто развиват културна дейност!

"...Радикален ислям не съществува в България и подсъдимите по делото имами са проповядвали обикновен ислям..." Да, да- знаем, че това е защитната ви теза. Важно в случая е единствено кои доказателства ще приеме съда, а съдът вече е установил разминаването между твърдяното от главния мюфтия за това, че не е пътувал, и установеното от документите, приети за доказателства по делото, че е пътувал.

познат ми каза,че в гоце делчев са се навъдили екземпляри като този на снимката,с бради и без мустаци,а такива са си чисти талибани,не мисля че имат място сред нас,ама ние сме си виновни че ги търпим..... бои,бои и пак бои,това е решението

dirddd@

Е то и насилие няма, и наркотици няма, проституция също няма. Абе, в пълна утопия си живеем.

А парите от Саудетска арабия.А? Нещо по въпроса или ще си мълчим за това.Онези са червиви с пари ,а живеят в 15 век.

...всички религии са радикални, който е чел знае това. В това и и силата им. Ако не бяха радикални много бързо биха се претопили. Това че видно не си дават лице че са радикални, не значи че това не е така. Изявления от този род са за да приспят вниманието на тези които не са запознати.

Ми това изибщо не е радикален ислям. Това е истинския ислям. Ограмотете се малко. В поне половината сури на корана непрекъснато се говори за джихад. На друговерците трябва да бъде налаган джизие и да бъдат избивани, където бъдат видяни. Това е ИСТИНСКОТО лице на исляма.

Тези са се побъркали...Пилене на мозъци...мюфтии и вся сволач....Бог е сили и енертия,той е в нас и с нас!Да вървят и да пилят мозъците на простолюдието,дето си постила килимчетата където им падне и в колкото часа им е казал"Господ"!

Робството, монархията, капитализмът, комунизмът не намериха почва у нас. Шериатът е последната надежда за България.

Защо не протестираха пред мюфтийството, а ?

Защото Атака го охранява

БЛАЖЕННИ СА ВЕРВАЩИТЕ!! А ТИ ЧИТАТЕЛЮ ВЯРВАШ ЛИ ,ЧЕ "Радикален ислям не съществува в България " ИЛИ ТОВА ТВЪРДЕНИЕ Е ИГРА НА " НОВИТЕ" ВРЕМЕНА.ВЯРВАШ ЛИ ЧЕ ТЕРОРИСТИЧНИЯ АКТ В БУРГАС Е ДЕЛО НА "БОЖИИТЕ РЪЦЕ" . БЛАЖЕННИ СА ВЕРВАЩИТЕ,ПОЛИТИЦИТЕ И СЛЕПИТЕ!!

"...Към делото бяха приобщени като доказателства, освен двете писма, и справки за пътуванията на главния мюфтия извън България през пункт Капитан Андреево. А също и справка на Муафак Аласат, тъй като Мустафа Хаджи твърди, че не е пътувал заедно с него. Според прокуратурата, пътуванията им съвпадат по дати. Заседанието продължава с разпит на зам.-главния мюфтия Ведат Ахмед. Ваня НИКОЛОВА" В Пазарджишкия окръжен съд приключи разпитът на главния мюфтия Мустафа Хаджи 04 юли 2013 12:05 Агенция "Фокус"

"... Прокуратурата предяви на Мустафа Хаджи две писма, написани на арабски език и подписани от него, които са изпратени в Саудитска Арабия до Ал Уакф Ал Ислями, тъй като той твърдеше, че не е водил кореспонденция с тази организация. Главният мюфтия отговори, че не знае дали той е писал и подписвал писмата, защото във времето, в което е главен мюфтия, са се извършвали много фалшификати. Каза също, че ако са писани официално, в Главното мюфтийство трябва да има копия. Към делото бяха приобщени като доказателства, освен двете писма, и справки за пътуванията на главния мюфтия извън България през пункт Капитан Андреево. А също и справка на Муафак Аласат, тъй като Мустафа Хаджи твърди, че не е пътувал заедно с него. Според прокуратурата, пътуванията им съвпадат по дати. Заседанието продължава с разпит на зам.-главния мюфтия Ведат Ахмед. Ваня НИКОЛОВА" В Пазарджишкия окръжен съд приключи разпитът на главния мюфтия Мустафа Хаджи 04 юли 2013 12:05 Агенция "Фокус"

Да, за съжаление верните новини не идват от дирниците, а от други източници. Защото на дирниците плащат турци и потурнаци.

"Той е имал срещи преди няколко години с представители на организацията "Ал Уакф ал Ислями"" абе вие сте големи тарикатчета ибриците - внимавайте, щото в концлагерите не питат за какво сте се срещали!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

БЛАЖЕННИ СА ВЕРВАЩИТЕ!! А ТИ ЧИТАТЕЛЮ ВЯРВАШ ЛИ ,ЧЕ "Радикален ислям не съществува в България " ИЛИ ТОВА ТВЪРДЕНИЕ Е ИГРА НА " НОВИТЕ" ВРЕМЕНА. РАЗХОДЕТЕ СЕ ПО РОДОПИТЕ - ПОУЧИТЕЛНО И ОБОГАТЯВАЩО Е КАК , КАКВО И С КАКВИ ПАРИ СЕ СТРОИ.БЛАЖЕННИ СА ВЕРВАЩИТЕ И СЛЕПИТЕ!!

Не е грях да лъжеш християни, нали? Отдавна се е настанил радикалния ислям у нас.

Затова ли се чаршафосват все повече жени и то принудени от мъжете си!Чаршафосването трябва да се забрани със закон в България!Като искат да се чаршафосват, да отиват там,където може!

Радикалният ислям отдавна е в България и тези които си затварят очите за това са престъпници.

В България обаче има радикален идиотизъм! В остра форма при това..

В България няма почва за радикален ислям, защото тя завинаги е заета от радикален тъпизъм и ултрарадикален мързел.

Няма, само дето целият ислям си е радикален по принцип. Ако се сравни с другите религии разликата се вижда ясно.

В България наистина още няма радикален Ислям, но коалиционният ни партньор полага всички усилия да наваксаме този пропуск! Дайте ни шанс и ще се нагледате на чудеса!

Кога ще въведеш шериата, хайде, че нямам търпение. Нещастници.