Разкриха нива за отглеждане на канабис край Костинброд (снимки)

На място, в момент на полагане на грижи за растенията, са заварени и задържани двама мъже

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мая Костинбродска ще да е замесена.

Като чата форумите, просто изумявам! Пореден случай но отглеждане на канабис- нищо ново! Новото отново е- лъжи, лъжи и пак лъжи! Когато стана гафа с напечатаните бюлетини, даже и на овцете беше ясно, че са само и единствено за печелене на изборите! От кого- то беше повече от ясно!И досега се разпространяван някакви глупости, на които, за съжаление някои вярват. А прокуратурата вкара в режим бившия гл. секретар на МС/ по това време/-Р.Желязков, който хал-хабер си нямаше от поръчката на бюлетините. Цирк, порнография или и двете заедно.Повече от половината население в Костинброд знае истината за бюлетините, ама страх лозе пази !

Сега съмбявате ли се,че до тук,ни докара Хвърковатата чета на гърбатия Драгалевски @й Дук!?

Майчето се подготвя за предизборна кампания щото с тоя един лев субсидия .....

0

И в статия за извънземните, пак ще изкарате Манолова виновна за нещо. Голям страх тресе редиците..

От кой и кого го тресе нещо ?!? При теб определено деменцията е в последен стадии !

А бе тоя народ от какво да живее?

Как от какво, в сайта за работа има над 30 000 обявени работни места!!! В световен мащаб има глад за професионалисти във всички области. Как така в 21 век няма от какво да живеете??? Това може да го напише само някой супер мързелив човек. Срамота.

Е, все някой трябва да се грижи за земеделието,няма да оставят пустееща земя.

Чеда мои - някога при социализъма всяка селска къща си гледаше по 15-20 м.кв от тая гадория. Ние му викахме гръсти. От тях правеме платно, кълчишта, въжета и т.н. Внучетата се учеха да пушат от пъздерките и ни казваха, че им ставало хубаво. Никой не ни търсеше, а сега какъв е този бяс та тормозят хората. Я не мога да разбера...

Верно е, тека беше. ДедоФците ми плетяха дамаджани с гръстите, кога немаше с памук. Масово шиеха чувалета от гръсти, за полска работа, и сека къща си имаше по една поляна от това, че ставаше буквално за сичко, а не искаше грижи. Въжета, даже плетени блузи и торби пазарски правеха бабите от това, е малко повеки киснене и пране искаше, че беше груба тъкан, но си правеха хората каквото им требаше, саморъчно. А сега било престъпление, а изнасилването на пенсионери по селата ит цигани не било престъпление. Гиди светивъртипух....

Забравих, правеха черджета. Немаше къща без текиви черджета. По-офръчни моми, плетяха макраме, даже завеси съм виждала направени от това. Чорапи плетяха, чехли. Ракита комбинираха с това, за кошници, дамаджани, немаше къща без подобни предмети. Насекаде го имаше, и беше безумно ефтино дори за тогавашните разбирания, щото немаше двор да го нема, отиваш и си береш, и си правиш кото ти требе. Не разбрах кога да го обевили за престъпно, но изведнъШ изчезна, и хората почнаха да ги е страх да говорът даже за тфа.

Мая Костинбродска,тя знае всичко.

0

Легализирайте вече, бе кратунчовци! Нека държавата печели и да има качествен контрол, колко още искате да храните мафията? Да не смятате, че и всички ниви да изгорите, хората няма да си гледат у тях? Да ми вкарват момче на 18 за две години, да му провалят живота на тая възряст, щото му намерили три джойнта в джоба! Ебаси държавата..

само отпадъци употребяват наркотици

0

Да, като Томас Едисон (отвара от кока), Шекспир (пушел е кока с лула, изследваха я), Чарс Дикенс (опиум), Филип Дик (какво ли не), Зигмунд Фройд (кокаин), Карл Сейгън (марихуана), Майлс Дейвис (марихуана, кокаин), айде, Чайковски и Ван Гог са били алкохолици, въпреке че не е ясно какво точно е имало в абсентите на Ван Гог, Джими Хендрикс (каквото набара).. , да продължавам ли с "отпадъците"?

Само с един жалък пост ни показа каква невежа си по въпроса.Марихуаната не бих япричилсил към наркоиците.Няма медицински кокаин, хероин, амфетамин.Но медицинска мрихуана има, защото помага при много болести, драги ми смехурко !

алкохолът е наркотик при това тежък, сигурен съм че си наясно с това...

Пич, въпреки, че съм съгласен с повечето то написаното от теб, съм длъжен да ти напомня, че има "медицински хероин", нарича се морфин.