Раздават йодни таблетки на румънците с предупреждение да се ползват при ядрен удар

Експерти са на мнение, че не бива да последва отговор от Запад, ако Москва посегне към атомно оръжие

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Румънците раздават йодни таблетки вече 5 ти месец.

Ще раздават ами! Онзи изкукалия късокрак азиятски комплексар не се знае кога ще му избият нервите!

Да не е замислил, милия запад, някаква инсценировка... До тук, не му се получи нищо, остават отчаяни действия

Не отчитат, че украинците са близки на руснаците и че ако се стигне до използването на ядрено оръжие, като нищо може да полети сармат към йелоустоун и да се тестват колко време ще издържат бургерите на апокалипсиса.

Не помагат таблетките. При ядрен взрив се намятате с бял чаршаф за да отблъсква радиацията, държите автомата си напред , за да не ви капе по краката, вървите бавно за да не всявате паника и към гробищата - направо да ви заравят там. Който помни този скеч от 80-те "Изпит по Гражданска отбрана" :) А че румънците ще ядат бахура от Русия, то си е ясно, въпросът е и ние да не оперем пешкира покрай тях.

имАл - дал !

Няма лошо! То и без това йодът пази от слабоумие.

Румънците никога не са били от най-умните.

Единственият правилен отговор е парализирането на русия - удар по кремъл, командните центрове и инфраструктурата.

А българите винаги са били по-глупави от румънците. Но пък винаги са се мислели за нещо(което не са).

Да им дадът и плажно масло с поне фактор 1000 ахаххххххххахахах

Знаеш ли колко са напред от ватенките? нищо не може да им навреди една смешна мафиотска държава. и ще им плащат репарации десетилетия напред!

За мен това означава само едно - Европа се подготвя да влезе официално във войната..

Парализирай ги да те видим

напротив - всичко им се получава. най-слъпият петрол е американския, без санкции. най-евтиният е руският, със санкции. само простите българи не вдяват

ще бъде разрушена с атомно оръжие, но страх лозе пази.

Има теория ,че след Крумовите закони , когато са изкоренили лозята и са изгонили пияниците и хомосексуалистите северно от Дунава ,така се е формирал румънския народ.

Четох до изречението за Хирошима и Нагазакш. Ние знаем кой ги унищожи, няма нужда да премълчавате, че е САЩ. И баш САЩ сега ще ни пазят!?

Кой от кого е по-напред, че не разбрах, а искам да се забавлявам днес с малко про-западен фанатизъм?

Автор на статията Денис Каробко?

А ние понеже сме по-умни от тях,сме по-бедни, по-корумпирани и по-русифицирани, което значи всъщност по-глупави

Там е база на ПРО,която американците направиха за да свалят руските балистични ракети в начален етап на полета.Затова ако се наложи,може там да ударят руските ядрени ракети с по малък заряд,колкото да унищожат тази база.Затова ги готвят в Румъния и на тоя вариант,да са готови да се пазят от радиацията.

Ти от голямата или от малката група си?

Молдовско име.

САЩ открито имат ядрени ракети с намален обсег като официална стратегия за превантивна мярка. Открито. От няколко години. Защо си мислите, че не следим новините? Защо мислите, че не ни е ясно, че в момента има 200 бойни ядрени глави и над 200 ф35 модифицирани за прилагането им? В Полша и Румъния са. Ако има някой, доказано употребил ядрено оръжие това са САЩ. И умиращата им икономика има нужда да продължи да рекетира света през валутният си балон. Този път нещата са финални. Няма да има проектираната реакция от страна на Русия. В момента, в който САЩ направят тази провокация, филма свършва за всички.

Абсолютна простотия. Йодните таблетки са нужни само ако в организма има опасност да попадне радиоактивен йод изтекъл от някой АЕЦ. При удар с атомно оръжие няма радиоактивен йод и съответно от таблетките няма да има никаква полза, а само ще навредят.

"Простите българи", умен руснако получиха разрешение да внасят руски петрол въпрвки санкциите. Ама ти май освен РТ други телевизии не гледаш и четеш само в. Правда онлайн

Ще парализира той, от вкъщи от клавиатурата или от седянката пред парламента с европейско знаменце в ръка, големи хора със знаменца в ръчичките като някакви деца, засвидетелствайки някаква фалшива вярност към някой, на който не му пука грам за тях като индивиди. Е това е най-жалкото падение, не знам как е възможно даже на такива уж зрели години вече... Светът не е мръднал изобщо от векове като развитие на човешкото съзнание, хората са си роби по душа...

Сороспарцал долен. Един въпрос? КОЛКО РУСКИ БАЗИ ИМА В БЪЛГАРИЯ?

А процъфтяващата руска икономика, 11-та в света след тази на Южна Корея, Италия, 10 места под американската прави Русия една истинска развиваща се страна!

По-добре да им раздават цианкалий. Да се умира безболезнено.

Боже колко си смотан и тъп.

Една държава с най-големият дълг, най-голям военен бюджет и редовен отстрел на ученици и деца е истински развиваща се страна. Слава Кокаине. Слава ЦРУ. Слава МИ6. Нали така?

От Русия само радиация, комунизъм, смърт и разрушение се очаква. Отвратителни са.

Кинжал ви го демонстрираха. Къв начален етап на полета те гони? Тоя от стратосферата ли? А до Ярс, Воевода и другите между-континентални как ще стигнат? С ф35 ките ли? Щото са "невидимки"? Първото нещо, което ще изчезне преди подобна атака са сателитите на ФАЩ. От там филма е приключил за ПРО, МРО и всичките американски "хиперсвързани" технологии.

Ти средно образование имаш ли? За висше не питам.

Върхът на идиотизма е че Русия ще ползва ядрени бомби първа и то на място където ефекта ще се отрази най вече на нейното население и територии. Да не говорим че побеждават в Украйна. Западна педерастия и олигофрения съвсем вече взе хората за мезе и за пълни едноклетъчни идоти!!! Единствената логична причина за тази олигофрения, е че самият Запад е замислил нещо подобно...

Статистически САЩ от края на ВСВ не са спряли да сеят смърт и зараза по света. Но фактите нямат значение за промитите мозъци от Краварският метавърс.

И беднотия също.

Простотията ходи предимно по хората...

А, идеално - ето ви и един представител на мат'ряла, който периодично щурмува аптеките и изкупува къде-що намери таблетки с калиев йодид.

Като гледам до какви идиотизми се стигна за последните 2-3 години, май по добре да пуснат бомбите и да започнем от отначало.

Мамка ви румънски мангали!

Експертиге на мнение, че войната трябва да е кървав ад с разрушени на ред градове и милиони мъртви. И поради това се чувстват силно огорчение и разочарование, че ужасна и диктаторска Русия не им предоставя това. Поради което плашат всичко живо с абсурдните си идеи за употребата на атомни оръжия и активното влизане на щатите във войната. Защото проспаха какво стана в Афганистан! Истината е че руснаците може да сложат атомно оръжие на свръхзвуковите си ракети и да поразят всяка мишена много преди някой да разбере какво се е случило и да вземе мерки. След като използват тези ракети за складове за муниции и гориво какво остава за всичко друго, най-вече след като в Европа няма защита от тези ракети. А най-модерното на САщ са ракетни комплекси еквивалент на руското С-300 от 80-те години. Румъницте навярно вече имат достатъчно таблетки и за децата на правнуците си след като от март-април ги раздават.

Смейте се сега, ама като падне атомната бомба аз ще се смея! Може и по един бял чаршаф да им дадат да се завиват та да с готови за моргата.

"През 2019 г. Федералната агенция на САЩ за намаляване на военните заплахи (DTRA) моделира ситуация, при която Русия напада Украйна и използва ядрени оръжия." И после ми разправяйте, че САЩ нямат никаква вина за избухването на войната в Украйна. Те са си правили модели по темата още преди 3 години и са били напълно наясно какво целят - война в Европа, която да отслаби едновременно и Русия, и ЕС. А украинците просто имат нещастието да са на погрешното място на картата в погрешното време. Е, не е без значение и това, че украинските управляващи са дотолкова глупави, че да дърпат дявола за опашката като дразнят Русия.

Браво на Путин!Заради него раздават,йодни таблетки,на неправославните нам и не братски нам румънци,където е живял Левски и Ботев и хъшовете!Според дядо Вазов кат Русия няма тъй могъща на светът ззатова и Коцето Копейкин се надява да стане президент със помоща и могъществото на руските генерали и Путин,а и Доган ще го посрещне като познавача на широката руска душа и корупцията!

простотията на българските русофили не познава граници и срам!

Абе гордия патриот, ти калашник знаеш ли как се държи? Сапунка правил ли си през живота си? Или си от теа джендерчета, които са партриоти у социалните мрежи , ама ще се насерат ако требе да изтрелят неколко куршума... Ти готов ли си да стреляш в името на Путин , абе отворко?

Дори всичките 6000 ядрени оръжия на Нато да са "цар бомби" (50 мегатонни) и да достигнат целта си, те не могат да покрият цялата площ на Русия. Путин е мекошав и засега се въздържа, но общественият натиск може да го накара да започне да използва тактически ядрени оръжия за да приключи по-бързо войната и да се намалят жертвите от руска страна.