Ранени и загинали сред задействане на противоракетна отбрана в руския град Белгород (видео)

Продължават интензивните сражения за контрола на град Лисичанск, обстрелван е Милитопол и Краматорск в Донецка област

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За Лисичанск няма нищо противоречиво. Има вече много филмчета от центъра на града. Всичко е спокойно, под контрола на руснаците е. Що се отнася до Белгород, вероятно украинците са отстреляли някое РСЗО наслука по града. Те това редовно го правят в Донбас, та им е навик вечче. А ракетите от големите РСЗО летят на 70-80км....

ДА дпрат да убиват в чужди държави и никой няма да се занимава с руснаците.

Усраина е руска!

Тогава ще трябва да се пуца по Киев!

Каквото повикало!..........................

Вовата ви в момента трепе РУСКО ГОВОРЯЩИ! (и от двете страни на фронта) Ако имате ум ще се сетите , но НЯМАТЕЕЕЕЕ!

Погледнете какво строителство в Белгород само.Все едно сме в първата половина на 20 век.Смрад и мизерия.Противовъздушните отбрани са толкова остарели че при тяхнто активиране има жертви и разрушения.А някои в България искат излизане от ЕС и присъединяване към орките...Мислете бе хора,живеете в 21 век ...

Донорите да смятат че от крайна ще остане 30 процента

До дира - ако преподнасяте новини по този начин, тогава по-добре не ги публикувайте. Какъв икономически проект за вьстановяване, той ще има ли территория след края на военна операция? С този удао по цивилен обект Зеленски отрязва възможност за преговори и ако има такива няма да са с него. Въшльо не може да си сложи друга тениска, а говори за инвестиции.

HIMARS.....Ну, как дела, орки ? Очаквайте още жестове на добра воля...

Оптимистично :)

Време да започне зарята в Киев :)

Баси лицемерието! Украинците стреляли по града, утрепали очевидно невинни хора, но информацията която ни подават медиите от "свободния свят" е, че имало жертви след задействане на ПРО. Само глупаците се хващат на тоя род цинизми. Тия неща винаги свършват зле и ще има много да страдаме и плащаме.

И реших! Усраина ще е руска!

Никакви преговори няма да им, путинопедале. Къде е речено, че само орките могат да обстрелват чужди градове ? Това го има само в овчите ви мозъци....

Британците като излязоха от ЕС и те ли се върнаха в 20 век?

Като не ти харесва, върви в свободния свят на твоя господар Путин. Никой не те спира. Само да ти кажа, че там не те очакват с хляб и сол. Такива кате теб ги обикновено ги заплюват навсякъде.

Ако тези стари къщурки верно са съборени от HIMRAS.... Изхвърлете го на скрап и не се занимавайте с това. Защото допотопния съветски град излиза по-прецизен.

За ваше успокоение, Лисичанск е напълно обкръжен от милициите на ДНР и на ЛНР и на нацистите от ВСУ е поставен ултиматум - или се предавате и оставате живи, или ще ви елиминираме с натовското оръжие, което попадна в нашите нежни и грижовни ръце.

жертви на високоточков приятелски огън.. толкова си могат рашистите.. сега ще обвинят украйна и ще хвърлят нови сили в борбата с 'нацизма'

В Киев се обадило :)

Те украинците си викаха и сега продължават

Да не изпуснеш самальота днес.

Каква операция бе, цървул? Целият свят нарича това "непровокирана руска агресия срещу независима държава".

А Ти върви в Украйна да мориш Путин.

Да не изпуснеш самальота днес.

Що бе, ти да не си поставен в златна люлка, капут сплескан и насран! С какво живееш и как мижитуркваш в "демократичната" кочина с петнайсета по ред доза бълвоч срещу несъществуваща пандемия?

Украйна, от гледна точка на икономиката и, е "токсичен актив". Украйна е разорена, и ако тя бъде приета в ЕС, ЕС ще похарчи толкова много ресурси за възстановяването и, че и ЕС ще бъде разорен. Което е и цел на САЩ.

Всичко ще се върне, x100!

Ако не се осере ватата до тогава, както е тръгнала де!

УкроНацистите са разрушили 40 къщи и 11 жилищни блока. Руснаците стрелят само по складове с оръжие и военни обекти. ОтСега УкроНацистите ще бъдат удряни навсякъде, и нищо няма да бъде подминато.

Усропитеците напуснаха ли още някое село или град пълни смешници св

Няма :(

Да не изпуснеш самальота днес.

Ами руснаците са народ вежлив, обичат да подаряват на гостите си. Време е да върнат жеста на американците и да им подарят няколко калибъра в Киев.

Да не изпуснеш самальота днес.

Цървул, ще поясниш ли какво означава ДНР и ЛНР? В правния мир няма такива субекти и няма и да има. Какво си фантазираш, какви измислени държави създаваш?

Хахахахаха

За какво им е на САЩ да воюват с Русия? След като 30 милиона украинци няма скоро да бъдат изчерпани. А за да работи 30-милионния конвейер за пушечно месо, без прекъсване, трябва само да ги тупате по рамената, да им кажете "Героям слава!", да им резрешите да си ходят със синьо-жълти знамена по градовете си и да им доставите в Куев целия метален скрап от 60-те години. Това е! И пешките ще тръгнат напред.

Войната е в разгара си и никой не говори за мир...

Е те от чичо Сам гледкат. За ФАЩ е нормално да сриват всичко отдалеч

Нека ви изтрепят до крак!

ама се събраха с рашия ли бе, кретен? и да, повърнаха се, не толкова назад, ама се върнаха. и сега съжаляват че не били напрали верен избор, понеже популиста ги бил излъгал и подвел

Защо мълчат сега Бадъна нали редовно го инфомира Зеленски за победите си ?! Единственото което доказаха , че стрелят по жилищни сгради ! Без значение дали са руски или украински !

Ще загинат много повече украински военни и политици. Цивилни руснаците не закачат.

Разходи се в БГ ,все едно сме 19 век.

Лъжи! Хем задействано ПРО, хем атаката била по руските маршрути за снабдяване, хем са пострадали 40 къщи... Всичко това на фона на обещанията на Зеленски с американски оръжия да не атакуват цивилни граждани. Е, точно това се очакваше и Те точно това правят. ЦРУ прави всичко възможно да се стигне до ЯУ в ЕС.

Ударно правим малки хитрерюнгендчета на укрошаврантиите :)

Време е да се изпари радата.

Като в Сирия, Афганистан, Ирак, Сърбия, Либия и още други ли?