Ракът е на второ място сред причините за смъртност у нас

Общата стойност на икономическите последици от раковите заболявания в Европа се оценява на над 100 млрд. евро годишно, каза Петър Витанов, член на Групата на Прогресивния алианс на социалистите и демократите в ЕП

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато асоциалната среда те принуждава да правиш тежки компромиси със себе си и да преглътнеш трудно смилаеми неща (жена ти се чука с шефа ти и целия колектив те е взел за мезе ама ако останеш без залата ще се отрази на децата примерно или те натискат да направиш нещо забранено за което да отнесеш калъчката на по-късен етап - в името на нечия печалба) за да се впишеш в нея временно при определени условия се появяват рак, високо кръвно, автоимунни атаки от всякакъв тип и диабет

нима се появиха и други болести освен ковид? цела година никой не умре от рак а сега изведнъж номер едно... на може така... или лъжат за рака или за ковида

Въпреки наличието на ваксина срещу рак, отново сме на последно място…. по ваксинация и естествено първо по смъртност… То не вярваме… Иначе баща ми почина от рак преди да успее да се пенсионира … Цял живот внася осигуровки и … не успя да ги ползва. А за ваксината стещу рак и жена ми и дъщеря ми са ваксинирани. Профилактиката е по-добра от ковчега?

що за тая ваксина никой не е чувал... и защо не я предлагат даже на болните от рак в ранен стадий...

Защото ваксина има само срещу един вид рак - рак на маточната шийка. Този рак се причинява от вирус. Мъжете могат да го пренасят, но на жените причинява рак. Няма ваксина срещу другите видове рак. Ваксината срещу ковид на Бионтек (известна като Пфайзер) всъщност е начален етап на разработка на ваксина срещу рак. Де го чукаш, де се пука. Надяваме се, че сага като изкараха толкова милиарди от тая ваксина, ще ги вложат обратно в разработката на ваксина срещу рак.

Е как сега така? Раци и сърдечносъдови били на първо място! А КОВИД? Него защо всеки ден ни го навирате в очите? Не е ли той първи?

Ракът?! След 26 април 1986 г. ("АПОКАЛИПСИС", в Новия Завет) аз явно погълнах доста от радиацията ("горчивата вода") и сега мога да заявя, че в началото е ЛЪЧЕВАТА БОЛЕСТ, която по късно генерира тумори. Информацията за облъчванията съм получил още преди да стане аварията в АЕЦ "Чернобил" от свако си физик, на два пъти получил облъчвания в Дубна - край Москва. А след експлозиите в Хирошима и Нагасаки наблюденията са установили същите закономерности-изменения във функционирането на облъчени човешки физически тела. ИЗВОДЪТ: През 1986 г. Чернобил и 1999 година войната в Югославия, са причина за увеличените диагнози "рак". А пък наличието на уранови залежи и мини, са естествените източници на йонизация и радиация.

Ама нали уж КОВИД, ала бала…?

20 години след урановите бомбандировки в Югославия си носим последствията! Поне да ни се бяха извинили!

А това че ядеш от 30 години химии не ти пречи? Ако си беше гледал крава на село можеш и да докараш до 65 като за първа пенсия поне.

40 години след Чернобил...Предвидиха го хората.

Абе как ще затриеш бизнес за над 100 милиарда само у Европата ... няма как!

Дрън-дрън, че пляс.. като искат да борят рака, да осигурят поне лекарства за всички, щото на мен като ми се наложи ходих до Одрин да се оправям сам..

Най-коварната и гадна болест. За щастие нямам преки роднини, умрели от това. Отнякъде съм запомнил, че 60% от рака се появява след 60-тата година. Ама за по-сигурно правете деца с хора без такова заболяване в семейството или проявило се на късна възраст.

От лекарство срещу рак пара няма, пък и много ще живеят оФцете, треба да плащат няколко години за лечение и след това да се споминат, така е най-изгодно за фарма мафията и пенсионните системи.