Борисов спря уличен концерт на Тони Димитрова

Премиерът Бойко Борисов спря концерт на Тони Димитрова в Бургас, за да пререже лента. Той не разбрал, че любимката на града пее на живо. "Изложихме се", призна той в типичния си стил.

Обратно в новината

Коментари - Борисов спря уличен концерт на Тони Димитрова | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

E, бре! Голямо откриване на "голямо нещо"! :))) Клъц, клъц... всичко друго ни е наред... Премиерът и вицето му друга работа си нямат.

Мда-ааа ... Смях и сълзи . ( Че и често-често кръстене за Наистина-Умеещите ! ) ....Ама инак, Симеоне : -- така-и-така си знаеш, че си суховатичък си като Дървото на Джошуа -- я виж какъв огледално-гарниращ Образ ти дава бате Бобчо ?! Не е никак лошо като Подход . Ама и да Върши Работа, ей !

Е , тоя умора нема !!! Както всички дебили !?!

Простак и силен вятър нищо не ги спира!

+1 :)))))

Ама никой не му каза че изпълнението е на живо.. само махна с ръка боко и всички се наакаха мощно. Тоталитаризъм!

Явно да си тъп селянин наполедък е модерно, хората се радват...

И на Тони и не премиера манталитета е един и същ-селяни!

аззз

ти пък от къде се пръкна такава гражданка, кой знае на коя нива са те изплюли ама айде, сигурно живееш на жълтити пъвиета и си вече мега гражданка хахаа

Нали щяхте г-н Премиер да правите завод за боклука в София!???Кога ще стане това?

Вярно бе. Нали тройната коалиция му пречеше докато е кмет и всичко било готово ама на видиш ли те не му давали. Интересно сега кой не му дава - фандъчката, той самия, плевнята, а може би мунчо катунара....

Шоуто има хепиенд"Поздравявам Дянков с песен на Тони Димитрова".А и мъжкото момиче ТД как се ухили като разбра ,че ББ е спрял озвучаването.

Че пеенето на улицата е най-непосредственния контакт с публиката, според мен това е върховната изява на изпълнителя, в никакъв случай деградация

Правилно е постъпил любимият вожд и учител на българския народ, другаря Борисов. Той спря развитието на България за десетилетия напред, та няма да спре концерта на Тони Димитрова!

Каква е работата и функцията на един премиер и един финансов министър при откриване на едно провинциално радио?!? Толкова ли нямат тия двамата проблеми да решават, та до радиото опряха? А за селянията на главното действащо лице - просто думи нямам!

изложииме са! и тя горката, вече пее по улиците. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Колкото и като "първично" да интерпретирате поведението на Борисов, истинските мъже се идентифицират с това поведение. Без лигавщини, точно и ясно... При това и искрено... И ако някой може да има претенции, това е Тони Димитрова - да сте я чули да се жалва? Защото и тя е истинска...

Изгледай още веднъж видеото и прогледни - раболепничество, преклоничество, слагачество, притеснение да нахока властелина на простотията - тая Тони не е пораснала от преди 30 години!

Прочетете статията за "Хомо Балканикус", има и някои истини в наблюденията на автора. За истински мъже могат да говорят жените или участниците в парада на Уорлик. Столичанин в повече с претенции за бабаит 1 надали е пример за мъжество.

Добре, че глупака дето ни е премиер спря мероприятието, щото въпросната Тони и за уличен концерт не става. Ама те са от едно котило!Тя си направи кариерата като дигаше крака на местните соц величия, така и кариерата на др.Борисов започна от "дигане на крака" на същите .Трябва и двамата да целуват ръце и крака на БКП, щото иначе тя щеше да си бъде простата машинописка, а той портиер охрана.

Айде сега се погледни в огледалото и виж каква жалка нещастна душица си....

Завалията се е надявал че за него са се събрали хората а се оказало че са за Тони..Както винаги на чужд гръб си прави пиара ББ..Кой ли щеше да отиди да го гледа как реже поредната си лентичка????

Ами той всъщност е бил прав. Тони Димитрова е "пяла" на плейбек, т.е. на запис и е бил прав да и дръпне шалтера

като на селска седянка,голям маитап!

Няма спор,че Борисов е простак..... но в случая неволно е спасил околните от друга некадърна простачка....

Кое му е БЪЛГАРСКОТО на радиото след като на видиото ясно се вижда че то е изписано на ЛАТИНИЦА.

комунистите които пишат във форума май забравиха как техния вожд поздравляваше студентите с 8 март и произвеждаше цели проводници !

Не ,не сме забравили и затова се чудя на тъпанарите които си избрахте неговото подобие

А бургаският кмет не знаеше ли,че Тони пее НА ЖИВО на бургаска улица?

Пак не си прав. Засрами се бе, човек. Какви са тези сравнения с милиарди и т.н. Успокой се. Като раздаваш оценки, опитай се да не са емоционални. В края на краищата собствените ти емоции касаят само тебе единствено. Кого обичаш или мразиш си е лично твоя работа. Не можеш да внушиш емоциите си на другите - само ставаш смешен. Какво общо има постъпката на този достоен за уважение българин с ББ?

А КАТО Е НА ЗАПИС, НЕ И ЛИ ТРЯБВА ЕЛ.ТОК???!!!

Да бе не знаел, че Тони пее!Ха-ха Просто се гаври с лошия материал!

Нали! Простака си е простак, дори облечен във власт

Божичко, развълнувах се и ми се насълзиха очите... И запях веднага щом прочетох-с треперещ но силен мъжки глас "БОЖЕ ЦАРА НИ ПАЗИ" пък и -Царю, пази ни Бога моля ти се!..... а народа раблепно и сърдечно го покрепял...

По твойта логика,- ако бяха от бсп щяха да и откраднат микрофона и тон- колоните!!!

Благодаря

ДОБЕ,ЧЕ СА БИЛИ КОМУНИСТИТЕ НА ВЛАСТ ТОЛКОВА ГОДИНИ ,А ТОЗИ СЕГА ДЕТО ГИ ПЛЮЕ ДА СИ БЕРЕ ГРЕХА.ПО-СИГУРНО И ПО-СПОКОЙНО НИКОГА НЕ Е БИЛО КАКТО ПРЕДИ 10.11.1989 Г.НИТО ИМАШЕ ПРЕСТЪПНОСТ,НИТО БОЛЕСТИ /включително и психически/,А СЕГА УНИЩОЖИХА НАЦИЯТА НИ-ИЗБЯГАХА МЛАДИТЕ И УМНИ ХОРА,ИЗМИРАМЕ КАТО ПИЛЦИ И КАКВО МУ Е ХУБАВОТО-МИЗЕРИЯ,ГЛАД,БЕЗРАБОТИЦА ,МИЖАВИ ПЕНСИИ ЗА ХОРАТА ГРЯХ,СРАМ

Моля, пуснете ми поста, няма причина да го задържате!

Простак. Само да чуеш как приказва и става ясно кой кара влака

Валери Симеонов е г....лизец, но не на Бойко,а на Сергей,никога БНТ не е било толкова червено,но явно Бойко не си прави труда да го гледа!

Аман от ченгета като теб и пожарникари като твоят идол! ВИЕ сте срам за целия човешки род!!! Но никога няма да го осъзнаете щото сте духовно ограбени. Аман от вас, изчадия!!!

Не може господине да издигаме лошото възпитание в култ, само защото произлиза от премиера. Децата ни, пък и много от нас, копират този стил на поведение и последствията са видни - най-бедна държава в ЕС сме именно заради такива на пръв поглед "дребни" неща. Кажи ми, ако си учител например, как ще успееш да възпиташ децата, ако те ежедневно попиват такива примери и ги копират като поведение? И как след това тези деца, работейки в туристическия бизнес например, ще успеят с подобно поведение да задържат платежоспособните туристи - тези, за които етикецията и нормите на поведение не са просто измислени понятия?

.....до това леке дето плюе комунистите...ами глупако,ако те не бяха строили 40 години сега некъдърниците 22 г какво щяха да крадат и рушат.как онези са крали,а е останало да се краде слад тях 20 летие.нищо не са крали сега се краде слепецо и бездарнико дето само знаеш да плюеш..и нищо друо явно

Позитаноидиотчетата са пристигнали по работните си места и вече си заработват надниците. Коментариите ви са така безполезни и безплодни, като заводите, които построихте с потта и кръвта на народа.

БАЙ ГАНО - ОБИЧАН И УВАЖАВАН ГЕРОЙ??? От кого? Само от ганьовците. Ако те чуе учителката ти по литература - сигурно вече се срамува от теб. А клетият Алеко вече няколко пъти се е преобърнал в гроба си. Докога бе, ганьовци, ще ни занимавате с вашата "култура"? Или като чичко ви Сталин като чуете "култура" - моментално се хващате за кобура, а?

Бай Ганьо - обичан и уважаван герой??? От кого? Може, но само от бай-ганьовците. Ако те чуе учителката ти по литература - сигурно ще се изчерви от срам вместо теб. А клетият Алеко вече няколко пъти се е преобърнал в гроба. Докога бе, ганьовци, ще ни занимавате с вашата "култура"?

Абсолютен простак!

Коминтерновските агенти създадоха фабрики и заводи, които за една година произвеждаха повече от демократската икономика за десетилетие. Построиха болници и училища, които демократите не могат да затворят вече 20 г. Населението нарасна от 5 на 9 млн. Сега заедно с изселващите се поради Боце и Костофф намаляваме с по 1 млн на десетилетие=геноцид. Кого лъжеш бе Самотнико платений ?

Труда и пота на хората ги създадоха! А двата фалита на държавата от бсп!Народа беден, а върхушката на бсп, милионери.Хората бягали, ще бягат , над 60% от българската икономика се владее от членове на бсп.

На тоя, подчинените му започват да му играят същите номера, като на Ж.Виденов! Спомняте ли си убитите в 21 ч войници? И как чак на обяд на хорото в Карлово подчинените на Ж.В сметнаха че е време да му кажат!

И къде е връзката, приликата между двете събития? Единственото общо е, че се отнасят за министър председатели на Р. България. Едно е да друсаш хорце върху войнишки трупове, съвсем друго е неволно да прекъснеш за малко импровизиран уличен концерт пред 10-тина случайни минувачи. Но позитаноидите винаги искат да обърнат нещата, така че гадорийте им да изглеждат приемливи.

Да, съгласна съм! Но, и в двата случая, за мен са виновни подчинените на мин. председателя?! Дадох го като пример за по страшна издънка.

Не се издържа вече от простотиите на ББ.

Къде видя простотия в едно симпатично недоразумение, прието с усмивка от участниците? Навремето тези, които не издържаха на комунистическият гнет, бягаха с риск на живота от дъжавата. Сега законно има Терминал 2. Патриотарствай си някъде другаде, например в Северна Корея.

Присъединявам се към патриот ,а ти герберастче си гледай работата ..... Пълен бойкот на тиквата и герб ...

Вие сигорно сте кръвен, най малкото духовен наследник на Добри Терпешев, щом сте такъв спец. по простотии!!!

тои ако поиска ще спре и вартенето на земята за да пререже лента.

нико

Ганьо Балкански !

Храбрият пожарникар ниже гаф след гаф! Честито! Ура, другари!!!

evala. Kaza istinata ama si sam.

valentin

Ето за това го обича народа ...винаги знае как да излезе от ситуацията и не се големее..за разлика от другите уж по образовани и умни от него политици !!!