Куриозната случка стана по време на откриването на осмата регионална станция на БНР - радио Бургас.

Докато известната певица радваше бургазлии със "За кой ли път" направо на улицата пред радиото, музиката изненадващо спря.
"Музиката ми изчезна. Ама защо ми спряхте музиката? Аз пея", изненада се Димитрова. 

В това време премиерът се появи с няколко министри и аха да открие радиото, когато чу възмущението й.
"А, Тони! Ама тя тука ли е? Аз мислех, че е на запис. Къде си бе, Тони?", викна премиерът и се промуши между официални гости и охрана да я търси, докато от тълпата по улицата го насочваха. 

Певицата обаче не го скастри, а през смях го посрещна с "добре дошъл" и двамата помиренчески се разцелуваха под звучните аплодисмените на бургазлии.

Борисов повтори няколко пъти и на нея, и на тях, че мислел, че е на запис.
"Отде да знам, че си тук. Аз мислех, че си на запис и викам "айде да почваме"! Извинявай! Тони, съжалявам... А бе, що не казахте, че Тони е тука, бе? Изложихме се", призна премиерът. 

Той обаче, въпреки сърдечните си извинения, не я остави да пее, а разпореди: "Само ей ся да свършим и ще слушаме". 

После Борисов раздаде от прерязаната лента на генералния директор на радиото Валери Тодоров, министъра на финансите Симеон Дянков и министъра на икономиката, енергетиката и туризма Делян Добрев. 

След като разгледа радиото и призна, че е по-добро, отколкото е очаквал, той реши да се възползва от ефира и направи поздрав. 
"Да поздравя Дянков с една песен на Тони Димитрова относно слагането ни в един отбор в Европа с Германия и изваждането ни от процедурата за дефицит. Цялото правителство има заслуга. Песента е за Дянков", похвали го премиерът.