Коментари - Депутатите няма да работят две седмици преди изборите | Днес.dir.bg

Депутатите няма да работят две седмици преди изборите

Парламентът няма работи от 14 до 25 октомври заради предстоящите местни избори, решиха депутатите. През това време протестиращи хвърлиха яйце и бяха задържани.

Обратно в новината

Коментари - Депутатите няма да работят две седмици преди изборите | Днес.dir.bg

Коментари

Че те въобще работят ли ?! Или по-скоро , най-добре въобще да не ''работят" .

Може би , подкупите и комисионите да ги имат за работа и сега имат нужда да памислят ,дали малко или много са се нагушили .

Тия "протестиращи", като са го снесли поне да го бяха измътили, та да има нещо налице... Абе някой ще ме светне ли срещу какво се протестира, щото искам да се включа "спонтанно"?

Депутатите няма да работят две седмици! Ваканция ли , що ли пак се полага? А заплати ще взимат ли? Най-после трябва НС в България да даде доста отговори. Колко е дупетатската отпуска? Те съобразяват ли се с кодекс на труда буклуци с буклуци и лапачиииииииииии!

Залата в НС е празна. Депутатите на джамия ли ходят?

Последния петък беше малък връх. Тези дебили бяха по-малко от операторите на телевизията в залата. Точно трима души + заместник главатар и нек'ва министърка. За това ли им плащаме заплати.

време им е да им подарим еднопосочен билет до Луната!

Не гледай умно българино.Трябва всички да се присъединим към тези момчета.Всичките ни депутати са отрепки ,и заслужават не само домати по тях.Утре на 3 март пак ще поствате във фейсбук колко е борбен и свободен българинът!!А дали това е вярно или не е обратното.Стига цигания и политическа мафия!

платените от "Америка за България" и от Сорос пияни и дрогирани отрепки, които правиха каквото си искат в продължение на една година - затваряха кръстовища, чупеха, хвърляха камъни и бутилки, шестваха, издевателстваха, опикаха цяла София, никой не ги пипаше. Напротив - полицията се криеше зад оградите, а средствата за масова манипулация ги изкараха герои и борци да свобода и морал. Сега двама човека хвърлили няколко домата и две яйца, и веднага ги разхождат по РПУ-тата, плашат ги, карат ги да подписват, взимат срещу тях крути мерки. Значи към пришълците ислямистите и платените американски отрепки - едно отношение, към хората, които се възмущават от новата власт - съвсем коренно противоположно отношение.

Нещастната ни държава загива, заради глупаци, като вас. Ония, които наричате соросоиди и платени американски не знам си какви са обикновени хора, като вас които искат да живеят в нормална държава. Ти какво искаш, защото, такива като тебе, само плюят, мразят, пишат безумия и нищо повече. Тези, които в момента защитаваш не се различават по нищо от онези по които плюеш, абсолютно по нищо и ако не си спомняш, защото на такива като тебе паметта ви е късичка, и тогава имаше много арестувани, та и бити, доста бити (вие се кефехте тогава, доставяше ви удоволствие да гледате кръв по улиците). Или за едните може да бъдат бити, ама другите ще си ги защитим. А сега да те попитам, ти какво направи, за да има по-добър живот в България, дай конкретен пример, не искам да слушам гръмки слова и тъпотии, обаче. Е, освен ако не си безкрайно доволен от живота в страната ни де, тогава може и нищо да не си правил и затова да се дразниш на тия, които са недоволни. Защото ви е толкова малка мозъчната гънка, че не схващате кога е добре да се протестира. В днешно време е добре да се протестира постоянно, защото вече са ни се качили на главите и играят хоро там. Колкото до конспирациите в главите ви, те до нищо добро не водят, само ви пречат и спират.

Да наистина, тези гьонсурати дето драскат само глупости по форумите дали въобще знаят кой е Джордж Сорос и с какво се занимава? Те дори и собствения си идол Сталин не познават и нищо явно не са чели за него! Тези са същите дето едно време пишеха, че американските войници се напиват с Кока-кола! Толкова им е мозъка!

Бутилки молотов не яйца ще решат част от проблемите,газови камери останалите.

малко им е,засмужават много повече

Днес излизат отпуска! За какво я прекъсваха въобще? Да си бяха останали там.

Sm3hurk0

ЛЕЖАЧИ ! БЕЗДЕЛНИЦИ ! ЛЕНТЯИ ! Будалите да гласуват за подобни .....

Ей живот здравей, здравей. Отново ще ваканцувам.

Завалиите, ще се изкривят от "работа"! Едва ли има друга държава с толкова търтеи на глава от населението! Аз знам едно: Бог вижда!

Ей наглеци, а проблема с талибаните прииждащи в Абсурдистан? Вземете пример от Орбан негодници.

Как няма да работите бе мърши, като ви се почива ОСТАВКА! Какво общо имат местните избори със управата на държавата? Само отпусчици са ви главите, аир да не видите и живи да не се върнете!!!

Sm3hurk0

От твоите уста в Божите уши !

Шефа вижда, и си знае работата.

Че то това нещо наречено парламент да е работило някога? Пасмина от негодници и подлеци. Но на такъв народ такива управляващи.

Работили са винаги през последните 26 години, но за собствени облаги.

Други управляват България, други. Даже няма да ги видите, за да хвърлите яйце по тях. Депутатите и да се изгонят, и да се набият, и други да се изберат, все тая. Нищо не зависи от тях. И закони никакви не приемат. Но България е лишена не само от законодателство, няма и банка, няма армия, няма вестници и телевизии. Нищо няма. Депутатите са оставени, за да обират народния гняв. СМИ умело насочват негодуванието към депутатите. За да не се замислят даже хората за истинския проблем.

Депутатите са оставени, за да обират САМО народния гняв ли?! Оле, горките! Ами то много благородни тия нашите депутати - Исус Христос, Мохамед, Дева Мария и майка Тереза не ни трябват! Я да се опиташ да ги отмениш, да им заемеш мястото... да видим какво ще стане!

Това с яйцата и доматите не може ли да бъде организирано. Мисля, че има доста желаещи.

"Парламентът няма работи от 14 до 25 октомври заради предстоящите местни избори"!

Ако беше "Парламентът ще работи нещо в полза на България от 14 до 25 октомври" това е вече щеше да е новина! Невероятна новина!

Кога отмениха балотажите?

Нали това са местни избори? Чий го бърка Народното събрание? В такъв напечен момент да се занимават с партийните си интереси, то не че не го правят през работно време, но все пак е време да поработят и за нашите съдби. А в това време ББ-то ще се снишава, снишава, и на друг ще прехвърля топката. РъБовете какво правят, нали щяха да се борят до дупка. Или много бързо усвоиха мурафетите на ветераните.

Я да не фъргаш яйца по нашио депутатин, че ще му омажеш кустумчето! Ем бос, ем знае да замеря!

С камъни по приемливо ли е, след като се отклоняват граждани с найлонова торба с праскови?

Браво!Групата мятащи яйца се увеличава!Когато от четирима станат четири хиляди и почнат да мятат камъни,всичко ще си дойде на мястото!Не е лошо да помятат малко камъни и по сарайте на олигархията и КОЙ.

Безусловното приемане на всеки, който я пожела ве4е му викали "по4ивка". Колко съм изостанал, Бъ4варова!

Дира пусне едно листо и скакалците веднага налетяха.Гладни горките и те надница гонят.

А две седмици след това ще пируват, танцуват и ваканцуват.

Замеряйте ги с павета,не с яйца!!!!

Че работят ли изобщо тези 240 тюфлеци?

за себе си само, за жалост

Дременето по банките, четенето на вестници, плюскането в бюфета, свалките, клюкаренето, частните разговори, уреждането на личен бизнес, всичко това за работа ли се брои. Тези 240 хрантутеника лежат на гърба на народа, получават незаслужено високи заплати и куп привилегий, които сами си гласуват. Народа, техния работодател няма право да ги контролира и уволнява. Над тези 240 тюфлеци е само Господ.

Ще почиваме!Казах!Нищо ,че цяла Европа ври и кипи,ние трябва да спретнем читави /купени/избори.Без нас как да стане?Хляба в нас и ножа в нас.

Кой викаше,марабара аскер, кой искаше да се взима заем от МВФ, кой заповяда да се стреля срещу Чакъра и България беше осъдена, заради кого България е на държавен арбитраж за Белене за над 1 млрд лева, кой даде лицензии за ВЕИ и фотоволтаични централи над допустимата квота,кой имаше над 300 фалшиви подписа като кмет, кой пращаше студентите да гледат овце и да копаят картофи, кой имаше частичка от офшорна фирма щото бил див каратист,кой викаше ,дисис наш химн, кой обясняваше ,че щял да изпълнява какво му кажела Меркел, кой протежира Фидосиева, кой викаше ,ало Ваньо, кой обясняваше ,аз съм прост и вие сте прости, кой обяви пенсионерите за лош матриял който бил изял парите,кой обясняваше ,че плащал пенсии, кой искаше оставка за правителството,кой вдигна чената на тока и беше прогонен с ценатана тока, кой обясняваше че пидлите били интелигентни, кой риташе топка с митничарчетата, кой летя със самолетчета щото трябвало да тренират, кой изгони митничарите от фабриката на Мишо Бирата, кой произнасяше присъди от екрана на телевизора, кой излезе от тефтерчетата,кой подслушваше,при кой се случиха над 100 убийства не разкрити повечето, кой, кой има още много кой . Сега да видим кой иска да управлява съдбините на българите и кой обяснява какви варианти имало и защо. А може и без него,България може и без него ,със сигурност.

Божееее, божееее, слез и си прибери вересиите...Боки Мутрев Тиквата-Винету в целия си ослепителен блясък и интелект..В типичния си стил - нагла простащина, безочливо-безогледен слугинаж, сервилно подмазвачество, пълна умствена недостатъчност, до степен на малоумие и/или идиотизъм...какво друго може да се каже - думите са слаби...! И вие сте избрали това напълно неадекватно НЕЩО в получовешки образ да управлява държавата ви...Евалла на българските избиратели, машаллах, аферим...Зер гут...Конграчулейшънс, пичове, дерзайте - дъното е близо. Аз слагам началото на предизборната кампания на Мунчо Селския Идиот за следващ министър председател на Република България (от ГЕРБ, или РБ, без значение).Мисля, че шансовете му са доста добри, но конкуренцията е сериозна, Боки няма да се даде лесно...

Еее то пък всички фрази от опорните точки да използваш!!! Пази си и за други постинги!

В типичния си стил - нагла простащина, безочливо-безогледен слугинаж на РУСИЯ, сервилно подмазвачество, пълна умствена недостатъчност, до степен на малоумие и/или идиотизъм...какво друго може да се каже - думите са слаби...! Какво детайлно описание на белоглавия павиан, партията и феновете му! Поразително точно!

"Лудите, лудите - те да са живи" Под Игото - Иван Вазов.

Никакви отпуски за депутати преди да приемат нов Закон за охрана на държавната граница!

Явно рублите не достигат за по-масов "протест", затова са само десетина малоумника. Впрочем, за какво протестират, че не става изобщо ясно?

Тия самосе чудят как да почиват и да си вдигат заплатите. Не яйца, ами затвор заслужават до последния и това ще им е малко, като се замисля. В народното ни събрание няма, според мен, нито един, който да не заслужава затвор. Нахални, крадци, това са т.нар. ни депутати, за мен са наравно с циганите - нищо не работят, само пари и почивки искат.

Малийййй, какво заплашително блеене се надигна от стадото....Хаххаааааа... Блейте овци!

Ти депутат ли си? Защото изказването ти е типично за депутат.

И да ваканцуват, и да не ваканцуват, този път максимата да гласувам за по-малкото зло, няма да мине. Няма да гласувам, защото това, което се предлага, е или продажно, или тъпо. Съжалявам.

ако не гласуваш значи се съгласяваш с тях

Добре, ще гласувам, но... само ако сложат пликчета за повръщане след това.

Не прави тази грешка, гласувай. После, кой знае къде ще ти преброят гласа. Този път и аз няма да избера по-малкото зло, но пък мога да украся бюлетината с определена конфигурация от три пръста.

Не яйце а гранати трябва да мятаме вече.

Да ревете срещу тях а като ви дойдат изаборите всички под строй като верни сини консомолци и другарки и другари тичате пред урните да си изберете вашите бандити да ви защитават крадените пари от еврофондовете.София се напълни с джипове и лимузини при това много скъпи карани от синовете и щерките на КРАДЦИТЕ НА ЕВРОПЕЙСКА ЕВРОВА пара на които не им се търси никаква наказателна отговорност.И ВСИЧКИ РАЗДАВАТ ПРАВОСЪДИЕ И СЕ ПРАВЯТ НА ЧЕНГЕТА САМИТЕ ТЕ БАНДИТИ И ПРЕСТЪПНИЦИ срам и позор

Срам е, че си неграмотен. Иначе идват промени в световен план, при които ще бъдат избити почти всички т.нар. силни на деня.

е как цели два дни до 16 ч бе, вие нормални ли сте, какво искате да се преработя ли, не стига че идвам рано преди обяд около 11 ч, ами сега да бича и до 16 ч...

Тази фуста Цецка Цачева от кое комунистическо семейство се пръкна,Баща и сигурно е бил Върл Кумунист,и сега ето ви резултата харчи пари като за последно все едно утре ще умре във Столичен Ресторант си поръчва вечеря за 1700лв,а има хора няма какво да ядът и ровят по контейнерите,няма справедливост на този свят.

Защо управляващите не позволяват да се протестира срещу тях една година ревяха пред парламента платените им агитатори и всички виждаха това сега след като са на власт им е готино в бялата къща И ОТ ГЕРБ СМЯТАТ ДА СА ВЕЧНИ ДА БИЯТ РЕКОРДА НА БКП в управлението и вие с вашите гласове ще им го позволите.НЕ ВИ Е СРАМ най-мизерните доходи С КОИТО НИЩО НЕ МОЖЕШ ДА СИ КУПИШ скрита хипер инфлация не отраозена от медиите и не компенсирана от правителството.ЩО ГИ БОГОТВОРИТЕ БЕ ТОЛКОЗ ЛИ ВИ Е ДОБРЕ ПРИ ТЯХ?

Аз като не съм на работа не ми плащат-дУпетатите по какъв трудов договор са назначени?

Коментари - Депутатите няма да работят две седмици преди изборите | Днес.dir.bg

Депутатите няма да работят две седмици преди изборите

Парламентът няма работи от 14 до 25 октомври заради предстоящите местни избори, решиха депутатите. През това време протестиращи хвърлиха яйце и бяха задържани.

Обратно в новината

Коментари - Депутатите няма да работят две седмици преди изборите | Днес.dir.bg

Коментари

Че те въобще работят ли ?! Или по-скоро , най-добре въобще да не ''работят" .

Може би , подкупите и комисионите да ги имат за работа и сега имат нужда да памислят ,дали малко или много са се нагушили .

Тия "протестиращи", като са го снесли поне да го бяха измътили, та да има нещо налице... Абе някой ще ме светне ли срещу какво се протестира, щото искам да се включа "спонтанно"?

Депутатите няма да работят две седмици! Ваканция ли , що ли пак се полага? А заплати ще взимат ли? Най-после трябва НС в България да даде доста отговори. Колко е дупетатската отпуска? Те съобразяват ли се с кодекс на труда буклуци с буклуци и лапачиииииииииии!

Залата в НС е празна. Депутатите на джамия ли ходят?

Последния петък беше малък връх. Тези дебили бяха по-малко от операторите на телевизията в залата. Точно трима души + заместник главатар и нек'ва министърка. За това ли им плащаме заплати.

време им е да им подарим еднопосочен билет до Луната!

Не гледай умно българино.Трябва всички да се присъединим към тези момчета.Всичките ни депутати са отрепки ,и заслужават не само домати по тях.Утре на 3 март пак ще поствате във фейсбук колко е борбен и свободен българинът!!А дали това е вярно или не е обратното.Стига цигания и политическа мафия!

платените от "Америка за България" и от Сорос пияни и дрогирани отрепки, които правиха каквото си искат в продължение на една година - затваряха кръстовища, чупеха, хвърляха камъни и бутилки, шестваха, издевателстваха, опикаха цяла София, никой не ги пипаше. Напротив - полицията се криеше зад оградите, а средствата за масова манипулация ги изкараха герои и борци да свобода и морал. Сега двама човека хвърлили няколко домата и две яйца, и веднага ги разхождат по РПУ-тата, плашат ги, карат ги да подписват, взимат срещу тях крути мерки. Значи към пришълците ислямистите и платените американски отрепки - едно отношение, към хората, които се възмущават от новата власт - съвсем коренно противоположно отношение.

Нещастната ни държава загива, заради глупаци, като вас. Ония, които наричате соросоиди и платени американски не знам си какви са обикновени хора, като вас които искат да живеят в нормална държава. Ти какво искаш, защото, такива като тебе, само плюят, мразят, пишат безумия и нищо повече. Тези, които в момента защитаваш не се различават по нищо от онези по които плюеш, абсолютно по нищо и ако не си спомняш, защото на такива като тебе паметта ви е късичка, и тогава имаше много арестувани, та и бити, доста бити (вие се кефехте тогава, доставяше ви удоволствие да гледате кръв по улиците). Или за едните може да бъдат бити, ама другите ще си ги защитим. А сега да те попитам, ти какво направи, за да има по-добър живот в България, дай конкретен пример, не искам да слушам гръмки слова и тъпотии, обаче. Е, освен ако не си безкрайно доволен от живота в страната ни де, тогава може и нищо да не си правил и затова да се дразниш на тия, които са недоволни. Защото ви е толкова малка мозъчната гънка, че не схващате кога е добре да се протестира. В днешно време е добре да се протестира постоянно, защото вече са ни се качили на главите и играят хоро там. Колкото до конспирациите в главите ви, те до нищо добро не водят, само ви пречат и спират.

Да наистина, тези гьонсурати дето драскат само глупости по форумите дали въобще знаят кой е Джордж Сорос и с какво се занимава? Те дори и собствения си идол Сталин не познават и нищо явно не са чели за него! Тези са същите дето едно време пишеха, че американските войници се напиват с Кока-кола! Толкова им е мозъка!

Бутилки молотов не яйца ще решат част от проблемите,газови камери останалите.

малко им е,засмужават много повече

Днес излизат отпуска! За какво я прекъсваха въобще? Да си бяха останали там.

Sm3hurk0

ЛЕЖАЧИ ! БЕЗДЕЛНИЦИ ! ЛЕНТЯИ ! Будалите да гласуват за подобни .....

Ей живот здравей, здравей. Отново ще ваканцувам.

Завалиите, ще се изкривят от "работа"! Едва ли има друга държава с толкова търтеи на глава от населението! Аз знам едно: Бог вижда!

Ей наглеци, а проблема с талибаните прииждащи в Абсурдистан? Вземете пример от Орбан негодници.

Как няма да работите бе мърши, като ви се почива ОСТАВКА! Какво общо имат местните избори със управата на държавата? Само отпусчици са ви главите, аир да не видите и живи да не се върнете!!!

Sm3hurk0

От твоите уста в Божите уши !

Шефа вижда, и си знае работата.

Че то това нещо наречено парламент да е работило някога? Пасмина от негодници и подлеци. Но на такъв народ такива управляващи.

Работили са винаги през последните 26 години, но за собствени облаги.

Други управляват България, други. Даже няма да ги видите, за да хвърлите яйце по тях. Депутатите и да се изгонят, и да се набият, и други да се изберат, все тая. Нищо не зависи от тях. И закони никакви не приемат. Но България е лишена не само от законодателство, няма и банка, няма армия, няма вестници и телевизии. Нищо няма. Депутатите са оставени, за да обират народния гняв. СМИ умело насочват негодуванието към депутатите. За да не се замислят даже хората за истинския проблем.

Депутатите са оставени, за да обират САМО народния гняв ли?! Оле, горките! Ами то много благородни тия нашите депутати - Исус Христос, Мохамед, Дева Мария и майка Тереза не ни трябват! Я да се опиташ да ги отмениш, да им заемеш мястото... да видим какво ще стане!

Това с яйцата и доматите не може ли да бъде организирано. Мисля, че има доста желаещи.

"Парламентът няма работи от 14 до 25 октомври заради предстоящите местни избори"!

Ако беше "Парламентът ще работи нещо в полза на България от 14 до 25 октомври" това е вече щеше да е новина! Невероятна новина!

Кога отмениха балотажите?

Нали това са местни избори? Чий го бърка Народното събрание? В такъв напечен момент да се занимават с партийните си интереси, то не че не го правят през работно време, но все пак е време да поработят и за нашите съдби. А в това време ББ-то ще се снишава, снишава, и на друг ще прехвърля топката. РъБовете какво правят, нали щяха да се борят до дупка. Или много бързо усвоиха мурафетите на ветераните.

Я да не фъргаш яйца по нашио депутатин, че ще му омажеш кустумчето! Ем бос, ем знае да замеря!

С камъни по приемливо ли е, след като се отклоняват граждани с найлонова торба с праскови?

Браво!Групата мятащи яйца се увеличава!Когато от четирима станат четири хиляди и почнат да мятат камъни,всичко ще си дойде на мястото!Не е лошо да помятат малко камъни и по сарайте на олигархията и КОЙ.

Безусловното приемане на всеки, който я пожела ве4е му викали "по4ивка". Колко съм изостанал, Бъ4варова!

Дира пусне едно листо и скакалците веднага налетяха.Гладни горките и те надница гонят.

А две седмици след това ще пируват, танцуват и ваканцуват.

Замеряйте ги с павета,не с яйца!!!!

Че работят ли изобщо тези 240 тюфлеци?

за себе си само, за жалост

Дременето по банките, четенето на вестници, плюскането в бюфета, свалките, клюкаренето, частните разговори, уреждането на личен бизнес, всичко това за работа ли се брои. Тези 240 хрантутеника лежат на гърба на народа, получават незаслужено високи заплати и куп привилегий, които сами си гласуват. Народа, техния работодател няма право да ги контролира и уволнява. Над тези 240 тюфлеци е само Господ.

Ще почиваме!Казах!Нищо ,че цяла Европа ври и кипи,ние трябва да спретнем читави /купени/избори.Без нас как да стане?Хляба в нас и ножа в нас.

Кой викаше,марабара аскер, кой искаше да се взима заем от МВФ, кой заповяда да се стреля срещу Чакъра и България беше осъдена, заради кого България е на държавен арбитраж за Белене за над 1 млрд лева, кой даде лицензии за ВЕИ и фотоволтаични централи над допустимата квота,кой имаше над 300 фалшиви подписа като кмет, кой пращаше студентите да гледат овце и да копаят картофи, кой имаше частичка от офшорна фирма щото бил див каратист,кой викаше ,дисис наш химн, кой обясняваше ,че щял да изпълнява какво му кажела Меркел, кой протежира Фидосиева, кой викаше ,ало Ваньо, кой обясняваше ,аз съм прост и вие сте прости, кой обяви пенсионерите за лош матриял който бил изял парите,кой обясняваше ,че плащал пенсии, кой искаше оставка за правителството,кой вдигна чената на тока и беше прогонен с ценатана тока, кой обясняваше че пидлите били интелигентни, кой риташе топка с митничарчетата, кой летя със самолетчета щото трябвало да тренират, кой изгони митничарите от фабриката на Мишо Бирата, кой произнасяше присъди от екрана на телевизора, кой излезе от тефтерчетата,кой подслушваше,при кой се случиха над 100 убийства не разкрити повечето, кой, кой има още много кой . Сега да видим кой иска да управлява съдбините на българите и кой обяснява какви варианти имало и защо. А може и без него,България може и без него ,със сигурност.

Божееее, божееее, слез и си прибери вересиите...Боки Мутрев Тиквата-Винету в целия си ослепителен блясък и интелект..В типичния си стил - нагла простащина, безочливо-безогледен слугинаж, сервилно подмазвачество, пълна умствена недостатъчност, до степен на малоумие и/или идиотизъм...какво друго може да се каже - думите са слаби...! И вие сте избрали това напълно неадекватно НЕЩО в получовешки образ да управлява държавата ви...Евалла на българските избиратели, машаллах, аферим...Зер гут...Конграчулейшънс, пичове, дерзайте - дъното е близо. Аз слагам началото на предизборната кампания на Мунчо Селския Идиот за следващ министър председател на Република България (от ГЕРБ, или РБ, без значение).Мисля, че шансовете му са доста добри, но конкуренцията е сериозна, Боки няма да се даде лесно...

Еее то пък всички фрази от опорните точки да използваш!!! Пази си и за други постинги!

В типичния си стил - нагла простащина, безочливо-безогледен слугинаж на РУСИЯ, сервилно подмазвачество, пълна умствена недостатъчност, до степен на малоумие и/или идиотизъм...какво друго може да се каже - думите са слаби...! Какво детайлно описание на белоглавия павиан, партията и феновете му! Поразително точно!

"Лудите, лудите - те да са живи" Под Игото - Иван Вазов.

Никакви отпуски за депутати преди да приемат нов Закон за охрана на държавната граница!

Явно рублите не достигат за по-масов "протест", затова са само десетина малоумника. Впрочем, за какво протестират, че не става изобщо ясно?

Тия самосе чудят как да почиват и да си вдигат заплатите. Не яйца, ами затвор заслужават до последния и това ще им е малко, като се замисля. В народното ни събрание няма, според мен, нито един, който да не заслужава затвор. Нахални, крадци, това са т.нар. ни депутати, за мен са наравно с циганите - нищо не работят, само пари и почивки искат.

Малийййй, какво заплашително блеене се надигна от стадото....Хаххаааааа... Блейте овци!

Ти депутат ли си? Защото изказването ти е типично за депутат.

И да ваканцуват, и да не ваканцуват, този път максимата да гласувам за по-малкото зло, няма да мине. Няма да гласувам, защото това, което се предлага, е или продажно, или тъпо. Съжалявам.

ако не гласуваш значи се съгласяваш с тях

Добре, ще гласувам, но... само ако сложат пликчета за повръщане след това.

Не прави тази грешка, гласувай. После, кой знае къде ще ти преброят гласа. Този път и аз няма да избера по-малкото зло, но пък мога да украся бюлетината с определена конфигурация от три пръста.

Не яйце а гранати трябва да мятаме вече.

Да ревете срещу тях а като ви дойдат изаборите всички под строй като верни сини консомолци и другарки и другари тичате пред урните да си изберете вашите бандити да ви защитават крадените пари от еврофондовете.София се напълни с джипове и лимузини при това много скъпи карани от синовете и щерките на КРАДЦИТЕ НА ЕВРОПЕЙСКА ЕВРОВА пара на които не им се търси никаква наказателна отговорност.И ВСИЧКИ РАЗДАВАТ ПРАВОСЪДИЕ И СЕ ПРАВЯТ НА ЧЕНГЕТА САМИТЕ ТЕ БАНДИТИ И ПРЕСТЪПНИЦИ срам и позор

Срам е, че си неграмотен. Иначе идват промени в световен план, при които ще бъдат избити почти всички т.нар. силни на деня.

е как цели два дни до 16 ч бе, вие нормални ли сте, какво искате да се преработя ли, не стига че идвам рано преди обяд около 11 ч, ами сега да бича и до 16 ч...

Тази фуста Цецка Цачева от кое комунистическо семейство се пръкна,Баща и сигурно е бил Върл Кумунист,и сега ето ви резултата харчи пари като за последно все едно утре ще умре във Столичен Ресторант си поръчва вечеря за 1700лв,а има хора няма какво да ядът и ровят по контейнерите,няма справедливост на този свят.

Защо управляващите не позволяват да се протестира срещу тях една година ревяха пред парламента платените им агитатори и всички виждаха това сега след като са на власт им е готино в бялата къща И ОТ ГЕРБ СМЯТАТ ДА СА ВЕЧНИ ДА БИЯТ РЕКОРДА НА БКП в управлението и вие с вашите гласове ще им го позволите.НЕ ВИ Е СРАМ най-мизерните доходи С КОИТО НИЩО НЕ МОЖЕШ ДА СИ КУПИШ скрита хипер инфлация не отраозена от медиите и не компенсирана от правителството.ЩО ГИ БОГОТВОРИТЕ БЕ ТОЛКОЗ ЛИ ВИ Е ДОБРЕ ПРИ ТЯХ?

Аз като не съм на работа не ми плащат-дУпетатите по какъв трудов договор са назначени?