Путин предлага "подсладители", за да може да управлява по-дълго от Сталин

Президентът разчиства пътя към продължаване на властта си със споменаване на Бог в конституцията и още нещо...

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Горките руснаци. Вече и пари за бедна България нямат. Какъв избор е това, за бога? Като точките в референдума са ясни, защо не важат по отделно еми целия пакет накуп трябва да го приемат? Горките руснаци. Нищо хубаво не видяха, а и по зле ще стават.

Тъпите руски тролове пак ще си изберат един лилипут да ги управлява или оправя Не могат ли да отстранят това джудже и да изберат нормален човек да управлява тази комунистическа кочина!

Малкия мук ще излезе от кремъл само с краката напред .

Какво решават руснаците за родината си, си е тяхна работа .

Когато този месец руснаците гласуват дали да позволят на президента Владимир Путин да остане евентуално на власт до 2036 година, те ще решават и дали да бъдат приети най-различни други мерки - от икономически стимули до политически реформи за традиционалистите. Сред тях са актуализиране на пенсиите според инфлацията, по-справедлива минимална работна заплата, споменаване на Бог в конституцията и определянето на хетеросексуалния брак като единствена форма на съпружески съюз, коментира Том Балфорт от Ройтерс, цитиран от БТА... .Ми да! Все НОРМАЛНИ НЕЩА които всеки номален човек(изключваме толерастите, либерастите, педократите, педерастите и козяцките подлоги), би искал да са приоритетни на властите на съответната НОРМАЛНА държава! А в НЕНОРМАЛНИТЕ държави като някой ОБОРИ, Живота на черните е от значение, и затова парите от даренията отиват НЕ за социалните програми, а за предизборните кампании на педократите кат Барни, Байдънчо и Килъри! Пък нека след това белите да целуват краката на черните и да дават на лутърите и погромаджиите да разрушават хамерика и педократите либерасти да създават нови независими държави като Свободната сиатълска зона! Ново Косово в Краварника! Просто ФАКТИ!

Хайде хайде. Кой управлява толкова дълго? Нищо няма да се промени, освен, че ще стават по зле и че този клоун ще управлява до смърт.

Дали ще има промени в конституцията си решават самите руснаци. На референдум! Глас народен; глас божи. Ако един политик е успешен, защо пред него трябва да има административни препятствия за избирането му? Ако не се справя, просто няма да бъде избран. ТОВА, ЧЕ ЩЕ СЕ НАПРАВИ ПРОМЯНА В КОНСТИТУЦИЯТА ОЩЕ НЕ ЗНАЧИ, ЧЕ ПУТИН Е ИЗБРАН. Трябва да се яви на избори и да постигне определен резултат. Казва се, че мнозинството руснаци са недоволни от вдигането на пенсионната възраст и обедняването. Това за обедняването е измислица, но да допуснем, че е така. Тогава Путин просто няма да бъде избран. Какво ви тревожи? Ясно е, че се притеснявате от резултата на предните избори. Над 75% от гласовете си е за притеснение. Какво лошо има, че се узаконява индексирането на пенсиите според инфлацията и забраната на еднополовите бракове? Напротив! Чудесно е! Ясно е, че някои искат "Русия на Елцин", а не "Русия на Путин". Проблемът е, че това го решават руснаците, а те искат "Русия на Путин"!

Какво лошо има ли? Ами всичките украси и гарнитура за защита на животни, семейни ценности и пр вече присъстват в СЪЩЕСТВУВАЩОТО законодателство. Ако уонаби-фараона толкова настоява да ги забучи и в конституцията можеше да направи референдум с 2 отделни въпроса: 1 за обнулението; 2 за всички останали красиви пожелания.

Пак да попитам: КАКВО ЛОШО ИМА АКО КОНСТИТУЦИЯТА ПОЗВОЛЯВА УСПЕШЕН ПОЛИТИК БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ КОЙ Е ТОЙ, ДА БЪДЕ ИЗБРАН ОТНОВО?

че сега всяко правителство може да реши да си прави каквото иска по повдигнатите от теб въпроси, просто "СЪЩЕСТВУВАЩОТО законодателство" им позволява това, а ако приемат поправките по желаният от Путин начин дори и Думата няма са може да се изявява като печатница за индулгенции на следващите правителства, а това означава че дори да реинкарнират Елцини или Горбачов САЩ ще трябва да отделят все повече пари за техните агенти на влияние в Русия... то и затова същите тези агенти в момента мобилизирани да плюят по поправките.

На това му се вика референдумна корупция! Прокажена работа, няма лекиване.

ЧАК ДА КРАДАТ ТЪЙ НАГЛО КАКТО ТУКА? ПОМНИТЕ ЛИ ХАДОРКОВСКИ? УСТРИГАН НУЛА НОМЕР С РАИРАНА ПИЖАМА ОВЪРЗАН СЪС СИНЖИРИ КАТ МЕЧКА И ГО ВЛАЧАТ ПО СЪДИЛИЩАТА. КОГА ТУЙ НЕЩО ШЕ ГО ВИДИМ И НИЙ? МЮЩЕРИИ МНОГО- ВИЙ ГИ ЗНАЙТЕ КОИ СА. Е ТЪЙ СА УПРАВЛЯВА А НЕ КАТ КОМБАЛА.

Малкия мук и приятели са гепили 300 милиарда долл.США.За какво им са?

С поправките в конституцията Путин не се бори за още един мандат... а за това всички след него да управляват според въведените от него критерии, това е и причината "поправената" конституция да ограничава президентските правомощия а "западняците" да реват на умряло, защото Русия и без Путин ще бъде управлявана по путински;)

мисля че по същество си прав. Путин най-вероятно няма да издържи и до 2024, но много важно за настоящия режим е системата да остане същата след него и клановете властимащи 'патриоти' да продължат да крадат и изнасят (на запад разбира се) както и досега... Надеждата е че все някога руснаците ще се събудят.

За първото знам че съм прав... а за второто ти не си прав, защото Русия получи поредният пакет със санкции когато Путин отряза износът на капитали извън Русия, и по този начин подля вода на тези които разчитаха руските капитали да подържат чужди икономики, примерно английските партии които в продължение на години бяха спонсорирани от руски олигарси, които не щяха да се върнат в Русия, бяха първите които ревнаха срещу искането на Путин тези които са крали от Русия да бъдата съдени в Русия;)

Когато в една страна институциите се избират, режим няма! Има демократична система и хората решават кой и кога!

Запутинския патриот Потанин чия икономика поддържа? Износеното съветско оборудване на фабриката му в Норилск предизвика екологическата катастрофа с разлетия дизел, но той завалията е спестил от закуски за не една а ТРИ(!) 80-метрови яхти. И със собствения си джет разходи до Сибир чиновничката (някаква руса шльондра) шеф на Росприроднадзор дето уж защитава интересите на държавата.

просто от завист те е тресе от яд.

НА ПУТИН НЕ МУ ТРЯБА ЗАХАР ДА УПРАВЛЯВА ПО ДЪЛГО ОТ СТАЛИН.ТРЯАА МУ ЖЕЛЕЗЕН ЮМРУК. СТАЛИН ДАН БИ ДА ГИЙ ЗАХАРОСВАЛ? ЯК ТЕРОР ,БОЙ, ТРЕПАНЕ, ЛАГЕРИ И Т.Н. АКО ЗЕМИ ДА ГИ ПУДРИ И ВУЙ ДРУГ МАНДАТ.

Всеки народ си е заслужил управниците, които има.

Не мога да намеря обяснение кое кара двама-тримата поръчкови трола във форума да пишат злобни коментари за Путин, освен "стимулиране" отвън. Ами само помислете - Форбс 4 пъти поред го класира като най-влиятелната личност в света. Начело е на най-богатата държава в света, която е единствената икономически, политически и каквото друго се сетите в света. Не Путин, Русия е голямия трън в задника на останалия свят, нещото, което е недосегаемо за тях. Който и да смени Путин, ще бъде недолюбван. Колкото по-як е воя на платените "гологъзци", толкова по-силно ще се капсулират руснаците. Това си е тяхната държава, нали. Оставете ги те да страдат, вие се възползувайте от това, нали така? Но без да лъжете и да обиждате, защото това е само безсилие.

Под моя пост един разбирач дори определи Путин като "либерал"?!?!?! Тролче, ами кой каза, че "либералния модел претърпя крах"? Кой ти ги пише опорките - да знаеш, и за чеп за кацата за зеле не става.

ако либералния модел беше 'претърпял крах' не беше ли редно беше такъв изтъкнат и супер-упълномощен либерал като Путин да поеме все пак някаква отговорност, хм? Той и за провалната пенсионна реформа милия никаква вина нямаше - лошите му 'либерални бояри' я пробутаха - една такаква, 'убавицата Яровая обясняваше как било с пенсионната възраст в цивилизованите държави (визирайки западните, разбира се). На либерал Путин най-му прилягаше да си кичи с външнополитическите пАбеди, обаче там нещата отидоха в дерето: - в ЛНР и ДНР продължат да се стрелят; - Сирия 'в жопе'- взеха да се посдърпват както с Иран, така и с местните които почнаха да усещат че 'асвабадителите' се готвят да ги стрижат, а не да ги възстановяват; - Либия? Заложи на пълен некадърник като Хафтар - голяма 'реклама' направи на руския ВПК с попилените от турски дронове безаналогови Панцири.

И не аз 'разбирача', а самия Путин се определи като "либерал" - ти май имаш сериозни проблеми с четенето и възприемането на информация. Да не си със 'специални нужди' ?

И защо ти трябва потвърждение от Форбс колко влиятелен бил - не трябва ли руснаците да го усещат чрез собственото си благосъстояние? (Не става въпрос за 100те милиардера и 3те милиона корумпирани чиновници). Сталин не беше ли съветвал за особено внимание когато те хвалят противниците ти..

Какво ще кажеш за факта, че Турция е по-индустриализирана от Русия? Ако нямаха руснаците петрола, който са заграбили от азиатските народи, те щяха вече да са умрели от глад.

Гласоподавателите трябва да отговорят само на един въпрос: дали одобряват или отхвърлят целия пакет от конституционни промени. Този цинизъм само Путин и неговите лакеи могат да измислят,ненаяли се болшевики,станали милиардери за няколко години,обричайки народа си на бедност и алкохолизъм.

Иначе соросоидната либерастия ще ни съсипе

Путин сам се декларира като либерал! Т.е. Рашка е център на световния либерализъм където либерал с либерала се бият: тъмната страна с лошите прозападни либерали (като Навални) срещу светлата страна с патриотичните запутински либерали, и те прозапададни обаче (виж къде са им имотите и къде учат децата им). За щастливия облагодетелстван ватник избирател остава само да вика Уря и лапа пуканки пред грандиозния либерален спектакъл.

В случай, че не знаеш, си пълна овца. И лъжеш безподобно. Вече пишеш със свободно комбиниране на думите, както ти изнася :))) Абе, тъпак, поне да знаеше какво е либерал и къде е мястото на Путин. Както и на Китай. Абе вас, американските тролове, да не би да ви подбират по конкурси за идиоти. Тъпак, та ти дори не умееш да лъжеш!

И това е изявление не е от ранния му период, а прознесено през 2014та: 'Президент РФ Владимир Путин в интервью российским и зарубежным журналистам в Красной Поляне подтвердил, что является "настоящим либералом и придерживается либеральных взглядов".' Кое 'овцата' хм?

Само Бог знае още колко години путкин ще си бие ботокс .

джуджето май те е чукало?

Жужето има сили само Майка си Рассия да 'оправя'.. Ама и тя горката все нещо недоволна.

Логично е да запитаме Вас какво ви бриде колко ще управлява Путин? Кои сте вие бе въшки нещастни да се бъркате във вътрешните работи на чужда държава и да давате съвети, които никой не ви е искал. Руския народ на референдум ще реши кой и колко ще кара влака в Русия. Вие какво искате ? Втори Елцин ли? Да ама руснаците помнят до къде ги доведе "демократичния" президент Борис Елцин. Този радко беше трезвен и продаде страната си като стадо животни. Продаде и източна Европа. Т.н. опозиция (предатели) няма никакви шансове на избори и за това пищи като приклещено прасе в селски двор. СОРИ.

да защитаваш жужето си по чуждите форуми? Защитавай си го във вашите руските форуми.

Тук е проруски форум Така ,чети и търпи

Вседържател. Кат Русия няма друга... Тъй коварна на света . Злите орките в задруга с Путин вечний президент и безправен парламент. Те са ни освободили всички от полянки и горички. Искат да им лазим веч иначе ни плашат с сеч. И така ли мили "братя" се отлащате за азбуката, за културата и вярата? Жив е още Светославата!..

да не дойде някой след него да цъфнат кражбите и ограбването на руския народ,защото тогава останалата част от живота му ще е в затвора.

ЦРУ търси да наеме креативни хора, интересуващи се от международна проблематика, с анализаторски умения и вещи в работата с интернет. Да знаят български език, пише Стандарт". Обявата е за назначаване на "агенти за открити източници" или Open Source Officers, разузнавачи експерти на чуждестранни медии. Работата им е да преглеждат сайтове... и да събират важна за външната политика на САЩ информация.Задълженията им обаче не се изчерпват просто да превеждат на английски събраните данни... но и да пишат..."

А добрутру. Ние колко дивизии 'интернет изследователи' имаме отдавна... жална ви майка! И в Рашка един такъв взема 2йно по-голяма заплата от лекар. Приоритети, мляяяя.

Путин: Една трета от руските болници са без топла вода Повече от 30 процента от руските болници нямат топла вода, 8 на сто - водопровод, а 9 процента — канализация. Това е съобщил руският премиер Владимир Путин по време на национална конференция на медицинските работници, цитиран от агенция РБК. По думите му сградите на четвърт от болниците са за основен ремонт. Затова ще занимава обикновените руснаци с приказки от Шехерезада.

Путин премиер ли е? Как да ви вярвам на глупостите?

Да. След като беше два пъти президент и Конституцията не му позволяваше трети мандат, стана Премиер, а сложи Медведев за Президент. После добавиха в Конституцията думичката "последователно" и стана отново Президент. Интересна работа. Собствените му тролове, не му вярват. Ужас.

Някoй

явно западняците и соросоидите искат за президент в Русия Жириновски. Той ще им разкаже играта като Ким. Просто умерения Путин е доста по-добра алтернатива на Жириновски. Така че ... целувайте ръка и се благодарете, че още не сте изпепелени с бомби. хахаххаа

Започна да говориш съвсем несвързано...

За Руслямистан

Като не ти дреме, защо си изписал над 30 коментара за тях? Абе вас, американските тролове, да не ви подбират по конкурси за идиоти?

Жириновски президент? Придворният шут на Путин, това е някаква шега.

Друга шизофренична идиотия на русофилистиците! Едновременно се опитват да докажат, че Русия е демокрация и че е против демокрацията! Обявете си Путин за диктатор и се гордейте!!!

Някoй

демокрацията не е абсолютна ценност, бе. За една държава е важно да е суверенна и хората да са доволни от управлнието, пък било то и монархия.

Е държавата абсолютна ценност ли е?? Коя държава? Волжка България или Русия? Май само Русия е абсолютна ценност! За промитите русофилистични мозъци!

кога точно русия и демокрация са били заедно бе, някой руски задник

Защо мразиш толкова руснаците. Някакви проблеми ли имаш с тях. Да не би на някой запой по погрешка руснак да те е опънал и сега виеш на умряло, пяна ти излиза. Защо е нужно да ни занимаваш с личната си омраза и злоба. Искаш заради теб всички да врим и кипим от злоба? Заради личните ти комплекси. Я се виж, колко десетки коментара изписа. Всеки си има проблеми, обаче не занимаваме публиката с тях. Обърни се към психиатър, по-добре от нас ще е в състояние да ти помогне. Стискаме ти палци, може и да успеят да те отремонтират и да придобиеш отново нормален човешки облик.

Нали! Щото Путин Отровителят е добрият човек :) : ) :) Сектанти!

до >>> Защо аз да съм сектант. Ти си написал вече над 30 коментара, грубо. Моите са няколко. И не аз си менкам никовете. Това означава, че или си дефектирал и си за психиатрията или си трол. Евреин или американски трол. ПОлзваш софтуер, както виждам да управляваш няколко профила. Но определено, не си у ред, за психиатър си.

Могат - правят само не давайте идеи на наш Боко, че такива врътки са възможни, да не получим и ние един референдум

Путин продължава да се натиска, да е последния управляващ на Русия.

Не ги мислете руснаците. Ползват и получават социални придобивки за които само можем да мечтаем Затова има коментари от сорта"гроздето е кисело". Гледайте си нашата паница. Хич не му дреме на Путин за злобните ви коментари. Щом така се вълнувате, значи върви по правилен път. Затова го преизбират и ще го преизбират.

Какви социални придобивки бе смешник? В кой свят живеете? В Швейцария нямат ли? Дори и да нямат всички искат там, но никой не иска на Изток.

Евреина, то вие такива в Израел нямате, за това ви е яд. Иска ви се да се докопате до природните ресурси. Това ви е мъката, ама няма. А и не свети на хоризонта дори лъч надежда. А вашите ресурси вече никакви ги няма.

Страхливите закрепостенели руски роби направиха от най-добрият си световен шампион по шах - ненормален клоун и го изгониха от Русия, само защото не харесваше Путин! И в България и в Русия, винаги побеждават малоумните, мафиотизирани, КГБ милиционери! Може по някое време да се усетите, какво се случва! Направо взех да ви презирам в един момент!

не пречиш на никой,никой не ебава мършите

Особени бедните и необразовани, като тебе.

Да, колко и добър да си на шах, продадеш ли се за пари на еврейското племе, вече си предал интересите на родината си и никой вече няма да те иска. На всяка страна, в случая на Русия са нужни хора, които да работят за интересите на собствената си страна и народ. Ако почне да работи за друга държава, както на прави Каспаров, да си ходи тогава в другата държава. Както направи Каспаров. Малко е глупаво, един човек, Каспаров, да се опитва да се наложи с исканията си над мнозинството руснаци. Миреше на американска диктатура. В САЩ така обикновено управляват.

Някoй

той е грузинец, не руснак. Грузия е друга държава, която се отдели от СССР. Кво общо има тук Русия и Путин?

Щом 150 милионна държава не може да замени един човек, това говори много зле за тая държава.

Ами няма, който има акъл отдавна се е изнесъл, останали са само стари номенклатури и млади пияндурници.

Тоя малък мук е комплексарче и ще кара докато е жив.

Няма ли пак някой Сталин да дойде, че да намали с 10-20 млн бройката на руснаците :))))))

и двамата да намалят бройката на евреите и соросите

на путин

западняците си умират от яд, че Путин ще им е трън в очите още поне 10 години. През това време няма да могат да победят Русия, да я обърнат срещу Китай, да ограбват природните й богатства... да намалят военния й потенциал... и да си разиграват коня в Украйна, в Грузия и т.н. Е, сори, ама Дневални няма да стане призидент... НИКОГА! Няма да има втори Елцин,

Значи, стискайте палци Путин наистина да е бог и да живее вечно... Шото, според малоумната ви робска логика, няма кой да го замени и след като почине, Русия заминава... Малоумни идиоти, сър!

Някoй

ами посочи кой да го замени? Не е ли работа на народа да каже кой да е призединт? Нали това е демокрацията,!! и кажи кой ще замени слънцето Бойко тук? Кой е достоен?

Твърдението, че в цяла русия няма нито един човек, който да смени Путин, всъщност е най-антируското изявление, което съм чувал! И! Това, да заклеймяваш и разрушаваш всички, които не харесват Путин, като ненормални и корумпирани - това е "Руската демокрация"! Вие сте луди сектанти!

Никой не е вечен, за твое съжаление.

' да ограбват природните й богатства.' И какво ще направят тия зли западни империалисти като ограбят милата наивна Расеюшка? Точно така - ще завлекат ограбеното по офшорни сметки и ще си накупят по 3-4 огромни парвенюшки яхти- нищо общо със ставащото сега, а ? :)))

И друга подлост могат да направят гадните западни империалисти: Могат например да назначат някой пълен некадърник (журналист напр) начело на РосКосмос и да опропастят руската космическа индустрия. Мръсници!

тръмпягата да зема пример как се прави, че тя демокрацията така и така е на умирачка, но по-добре като руснаците с плавен преход към империя, отколкото с гражданска война и реки кръв, както ще стане ако либерастите влязат в белия дом

Негативните емоции от дългото управление на Путин ,за съжаление на неговите противници и демократичните талибани ,са много по-малко от положителните емоции.Има и такъв въпрос -а защо да не управлява ,ако всичко говори в полза на неговото управление!Да бъде сменен с някой като Елцин или Навалний,айде моля ви се ,руснаците не са толкова глупави!Руснаците казват -на переправе коней не менять!Има нещо което специално трябва да се отбележи-90% от обвиненията срещу Путин от страна на западни политици и медии са напълно фалшиви или необосновани!Твърденията ,че той води оолитика вредна за благосъстоянието на Русия и руснаците напр.са само са незапознати и заблудени .Искам да приведа един интересен факт -казва се че Русия е много зависима от износа на непреработен нефт и газ -ами от 2004 до 2020 г-в Русия са построени 48 нефтохима, които вече преработват 62 % от добития нефт/за СССР това число е 27%/И в момента се строят още десетина,така че Русия да изнася не нефт ,а нефтени продукти и такива произведени от нефта.Цената на един такъв завод е от 10 до 25 млрд.USD и ползата от тях ще се види в следващите 5-10 г!Ако здравето,умствените възможности работоспособността на Путин са на ниво ,мисля,че е допустимо да изкара още някой срок!Това ,което е лошо ,че засега все още не се е появил човек който да покаже ,че е достоен да го замести!но.Аз обаче съм уеден,че след 5-6 г- такъв човек ще се появи!

хайде за соросоидите опорна точка. Русия враг №1 на САЩ и карнобатската селищна система Путин, вампир и човекоядец.

И кое е лъжа? Че путин е диктатор? Че иска да е на власт още много над двата си мандата по конституция? Че най-популярният опозиционен лидер беше застрелян пред Кремъл? Че Литвиненко, подполоковник от ФСБ, който разкри конспирацията за Чечня беше отровен с полоний? Егати истината, в която живеете :) :) :)

Двата си мандата???? Той управлява вече няколко пъти по два мандата!

Той 200г ли ще живее?!

Той и сега е един труп

Пиасанието е от "Анкета на независимия социологически Център "Левада" ". Ако някой не знае, това е НКО на Сорос. Издание соросово, самио преценете колко може да му се вярва. Това е, все едно да вярваш на Анкета на Българския Хелзински комитет по правата на циганите в България. Отделно, да цитираш, ама много компетентно представител на "опозицията" в Русия, е меко казано смешно. И да го предоставяш като някакво компетентно мнение. Едно, защото те са на англосакска заплата и то е ясно, какво ще говорят. И друго, те по избори представляват под 10% от населението. И да представяш такова мнение като мнение на народа, меко казано е тъпо. А какво е направил Путин, руснаците много добре знаят. Каква беше елциновата Русия 1999г и каква е днес. Не са толкова тъпи. И да обяснява някой, как искали да се премахне сега и да се върне Преди, в Русия само биха се изсмели на такива твърдения. А Дали да сменят Путин. Работи добре, делата вървят. Това е, все едно във важен мач, когато играта на отбора е потръгнала, треньора да смени Меси или Роналдо. Би било пълна идиотия. Когато фактите говорят и Боговете мълчат. Обаждат се само закръглените идиоти, в това число американските тролове.

След метжа от 1917г платен от картела ротшилдови, КРАЖБАТА В ТАЗИ СТРАНА БЕШЕ ИЗДИГНАТА В РАНГ НА "ЗАКОН".Наричат тази КРАЖБА "национализация".И собственоста "била вече на всички".Само дето СОБСТВЕНОСТ ДЕТО ДА Е НА ВСИЧКИ НЯМА.Разбира се ако знаетеДЕФИНИЦИЯТА ЗА СОБСТВЕНОСТ. 1)Форма на придобиване-те са най-различни и една такава форма е кражбата разбира се.Която на секъде се смета за престъпление освен там в русия.Е и в БГ де...хаха.6 милиарда в ктб или $10 милиарда външен дълг или М-ТЕЛ или ... 2)Менажиране, стопанисване, управление на таа собственост. 3)Присвояване на принадения продукт или новосъздадената стойност от тази собственост Сега требва да сте ФденалЕ че собственоста НЯМА КАК ДА Е НА ВСИЧКИ.А една малка група индивиди ОТКРАДВА СОБСТВЕНОСТА НА ЕДНИ НАРОД ЗА СЕБЕ СИ.И на тва в русия а и в БГ казваха а некои и сега казват "НАЙ-СПРАВЕДЛИВИЯ СТРОЙ".А тва не е никакъв строй .Тва е една тъпа, ама адски тъпа система за ПОДТИСКАНЕ НА ХОРАТА.Дори по-тъпа от робство. С тази кражба за първи път в историята на човешката цивилизация цял едни народ беше лишен от собственост.Точно по предписанието на евреина маркс.А дори и животните имат инстинк за собственост.Вижте уличните кучета как скачат на некой домашен любимец когато им минава през собственоста.Нищо че е на каишка.Това да лишиш човек от собственост неминуемо го превръща в същество по-низше и от животното.Тогава защо требва мен да ме интересува ,а и всеки цивилизован човек КАКВО СТАВА В ЕДНА ТЕРИТОРИЯ ОБИТАВАНА ОТ ЗОМБИТА.ОТ СЪЩЕСТВА ПО-НИЗШИ ОТ ЖИВОТНИ.Животни дето ходат в космоса...хаха.И за кво на едно животно му требва космос...Да се чуди човек

Ама малко ти е изостанал календара, както виждам, с има няма едни 100 години. Та от тогава в Русия много неща са се променили, трябва да се запознаеш.

Говедо очевидно не разбираш че тва е наука...Просто не си ми от категорията.Тва с "равенството" между хората отдавна вече е отхвърлено от здравия разум.Така че по- добре....А бе най добре ходи се шибай...

като видят статия за путин и започват да се превръщат в тулупи с мечти за шкафчета с пари

Мурзилке, Борисов си кумува със Златев от Лукойл, не със Сорос! Промиха ви мозъците!

и после вижте тиквата и летеца и сами преценете кой от тях трябва да управлява както трябва

За теб не може да се каже, че си сектант, на заплата си. Но измислици пишеш в изобилие. На мен не ми стана ясно, кога точно Путин превзел Грузия и кога Украйна.

за укрия и грузия бе тъп,по надолу една пълзяща сороска мърша пише небивалици а ти си седнал да у подражаваш

:)), кротко на завоите, то явно, че не е за теб, грешка по трасето, извинявай

Въпрос: Защо Путин превзе части от Грузия и Украйна?? Отговор: САЩ защо превзе Тексас?! Ако си нямаш работа, чакай сектант да мисли... И! Тексас е бил независима република, когато Мексико ги напада. Четете история, не слушайте тролове!

>>> (нерегистриран) Ех тия пусти руснаци бе! Чак и мозъка са ти окупирали. Американците са навсякъде като завоеватели. Дори в България се държат като такива.

Заменяш фактите с малоумното си мнение!

имаш ли идея как Русия от държава по-малка от България дори е станала толкова голяма? Някаква идея? Само питам да те видя колко си русофил и знаеш за Русия.

>>> (нерегистриран) Ти си моят пръв учител и вожд. О О О, велики за мен е голяма чест да ми духаш.

какво да очакваш от путлераст освен мечти за еднополова любов. Само за това мислите и говорите.

2020-06-18 13:54:50 до до (нерегистриран) А защо България от три морета, вече не е свободна и независима? Пак заради скапаните англо-саксонци, които подкрепяха Османското "съжителство" през вековете, заради достъпа до Дарданелите и Босфора. За да колонизират по-лесно света.

аха ... Русия не ги подкрепяше??? Руското чакане от 500 години не се борои. САмо англо-саксонското. Добре че имаха война с Турция, да им помогнем, че я бяха закъсали от другата страна на черно море. Та така родоотстъпнико. Прочети си историята, та барем вденеш че брат брата 500 години под робство не оставя, преди да ми ги делиш ЧУЖДИТЕ на братушки и англо-саксонци.

А така бой по руснаците. Не ни пускат и ЛГБТ забраняват,. Не ни дават да правим рекламата на гейовете. И педофилите забраняват. Ще спират цивилизацията. Путин е диктатор, щом си позволява това. Само един истински диктатор може да не подарява петрола на Циливилизования свят. Да се свали и да се сложи ново пиянде като Елцин, наш човек да е.

поредния изперкал залепил се за да лиже на путинския.

За теб не може да се каже, че си сектант, на заплата си. Но измислици пишеш в изобилие. На мен не ми стана ясно, кога точно Путин превзел Грузия и кога Украйна.

Не знам кво ви кажа. Но знам едно..България за тея 30г мина през една купчина премиери и президенти и резултата в момента е гола вода и кал по ушите! Ако не е възможността българите да работят по чужбина и ЕС да дава по некой лев за магистрали и кражби, Русия щеше да ни се струва като Америка сега! Никой не може да ме убеди че в национален план България, с всичките дето и се изредиха, е постигнала повече от Русия под едноличното управление на Путин..даже напротив. Ако е свестен, нека и 100г да е там. Щото ква файда има ако за същото време се изредят 10 човека ама все боклуци?!

Русия е най-голямата империя на Земята и има най-много ресурси! Въпреки това, гоелми части от страната са в 18ти век! Русия е най-големият провал в историята на Човечеството!

я кажи за коренното население на Америка. Къде и как живеят те? По собствено желание ли са натикани в резервати?

Странно. От къде са дошли америкнците? Сигурно от планета Америка. Оправи си доводите.

Бил ли си в източна турция? Аз съм бил там преди 15г. Знаеш ли какво има там? Около 10-15 милиона които живеят - БУКВАЛНО - в дупки в земята и видях село от времето на Аврам където хората още живеят в глинени конуси..селото е на 4-5 хиляди години нищо не е мръднало от тогава! Интересно...но стряскащо. Бил съм и по руската провинция на 4 часа път със самолет посока Изток. Ходин по селата там. Да..не са немски или австрийски села..но хиляди години напред пред източна турция. По щатите? Ама не по крайбрежията...там по средата дето са религиозните и самолетите само минават от там ама не кацат. Ела братко да видиш кво става там. Единственото което ти дава да разбереш че не си в 18-ти век са моловете по магистралите...нищо друго! Така е в големите държави. Там е по трудно. Едно е да направиш 10,000 километра релси, други е да направиш 100. Та за това иде реч...защо ние сме толкова зле след като се изисква толкова малко да сме добре?!

никъде не си бил. България - Германия - 2 часа със самолет. Москва-Казан - 5 часа със самолет. А Казан е последния стожер на що-годе европеизирани руснаци. Те от там на татък почва истинската Русия. А там не си бил.

Аз съм бил, щото имам клиенти там. Ти никъде не си бил освен по ютюб може би.

професор дебилски - иво христов, щото му го писах, когато обясняваше как Путинн подготвял оттеглянето си от властта..

jingiby

Китайският президент премахна ограничението от двата мандата от китайската конституция и директно разпореди на народните представители да бъде вписано името му в нея до това на Мао Дзедун и Дън Сяопин. Не знам Путин какво чака, а не направи Русия направо конституционна монархия...

"след като през 2024 година изтече настоящият му мандат", кога мина това време?

Бандита ВВП Видео «Его университеты» | Путинизм как он есть #12 youtube.com/watch?v=pXWF9b6ZuSM

За всеки здравомислещ човек, от много години е ясно, че Путин е диктатор и самодържец. Журналисти биват убивани на рождения му ден. Враговете му умират от радиация и куршум пред Кремъл. Защо е нужно да се говори толкова завоалирано? Направете си го император и се гордейте!

Умират от радиация???

забрави да споменеш, че закусва с малки бебета.

"ТВЪРДАТА РЪКА", "ЧИПИРАНЕТО" НАЙ-ВЕРИОЯТНО ЩЕ ТРЪГНЕ ОТ РАССИЯ , ПО ПРОСТАТА ПРИЧИНА , ЧЕ ТАМ ПОВЕЧЕТО ХОРА С ТАКЪВ ТИП ПОДЧИНЕНО МИСЛЕНЕ, КОЕТО ПРАВИ СТАРТИРАНЕТО ТАМ НАЙ-ЛЕСНО.

Докато хората биваха плашени с призраци, Русия и Китай реално си увеличават териториите и влиянието пред всички и без никакви конспирации!

Кой окупира Крим?! Кой окупира Южна Осения?! Кой окупира Абхазия? А Приднестровието, а Донбас и Лугановск?Или си луд или много много тъп!

Е Русия де! ?!

кой (нерегистриран) А кой, окупира Тексас, Калифорния и въобще цялата Северна Америка? Кой, иска да окупира целият свят? Пак ли руснаците!

Руснаците окупираха повече! :))) Явно нищо не знаеш по география и история. Заминавай да четеш!

>>> (нерегистриран) Ех тия пусти руснаци бе! Чак и мозъка са ти окупирали. Колко е Русия и колко е светът? Американците са навсякъде като завоеватели. Дори в България се държат като такива.